Навални: Вече е ясно! Путин наистина панически се бои от якутския шаман (ВИДЕО)

 Вече е съвсем ясно! Путин панически се бои от якутския шаман Александър Габишев, заяви опозиционният руски лидер Алексей Навални. 

"Непрекъснато го затварят, възбудиха углавно дело срещу него, 20 омоновци щурмуват дома му", казва той.

"Шаманът наистина предизвиква паника в Кремъл, защото там вярват в шамани. Всички

ходят по астролози,

имат си специални хора, които им помагат да се защитават от негативни въздействия.  Президентът стои в бункер и се бои от шамана като някой африкански диктатор.

Габишев непрекъснато го затварят, за да не тръгне към Москва заедно с други шамани... Те действат така, когато се боят.

Вижте видео как спецназовци с щитове атакуват дома

на този 40 -годишен човек с малък ръст", казва Навални.

 
Походите на т.нар. шаман Александър Габишев, който на няколко пъти тръгва към  Москва, за да "изгони" „злия дух“ Путин от Кремъл, въпреки многобройните арести, вълнуват цялата страна. И масово се счита за един от големите кошмари на властта, както съобщихме.

На 12 май къщата на шамана беше атакувана от 20 силоваци от ОМОН. Той е задържан и отведен в психиатрична болница с белезници и без обувки, както също писахме. По стар съветски опит за борба с десидентите.
Преди това хора, които се представяли за медицински работници, но си били от службите, идвали при Габишев под предлог, че трябва да вземат биоматериал за

изследване за новия коронавирус

Той отказал категорично, защото никакъв закон не го задължава да го направи, а и води уединен живот, не е контактувал със заразени.