Невзоров: Икономическият форум в Санкт Петербург е бал на таласъмите (ВИДЕО)

Икономически форум в Санкт Петербург е голям бал на таласъмите. Истинските вампири на форума ще са много малко, но всички останали участници превъзходно се отнасят към класификацията на ръкокрилите.  Така известният руски журналист Александър Невзоров иронизира и дефинира форума пред Радио "Ехото на Москва".

Нищо няма да попречи на спокойния сън на тези същества, дори този странен звук, който безпокои публиката в цяла Русия. Той се дължи на това, че никак ВЦИОМ не може да установи рейтинга на Владимир Владимирович Путин, казва той.

Звукът трябва да е от лъскането.

Ръстът е пораснал с 30 процента за една нощ, но е излязъл извън контрол, продължава да расте, като сега вече е невъзможно да бъде спрян, по думите на Невзоров.

Сега рейтинг има в излишък, дори за износ във Венецуела, в Сирия, навсякъде, където хората радостно ще се съгласят да гладуват, да ги бие полицията, да ги разстрелват, всички тези хубави неща свързани с високите рейтинги на диктаторите, смята публицистът.

Припомняме: От 6 до 8 юни президентът Румен Радев заминава на посещение в Руската федерация за участие в Международния икономически форум в Санкт Петербург, както любезно съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
На 6 юни българският държавен глава ще проведе среща със своя руски колега президента Владимир Путин.