Никакво съчувствие: Безпомощната омраза е на власт в САЩ и Западна Европа

Трудно е да си представим по-гадно лицемерие и левичарство

Огнян Даскарев

Някогашните ми любими страни в Западна Европа и половината от Америка сега се задавят от безпомощна омраза. Това, което виждам по главните западни тв станции е несъвместимо с нормалните хора. АКО медиите са вярно отражение на половината от американците и почти всички западноевропейци, всички 

тези стотици милиони хора не са нормални хора

Защото тези милиони сега се задавят от безпомощна омраза - Тръмп не се разболя сериозно, за да не бъде преизбран.
Обобщенията винаги са погрешни, затова повтарям: АКО медиите са вярно отражение на половината от американците и почти всички западноевропейци.

Причината: Тръмп излезе от болницата и не се изпълни желанието на американската левица и нейните медии той сериозно да се разболее и така да се провали на изборите. Случи се обратното: Тръмп е силен човек и бързо се възстанови, за огромно съжаление на СНН и “десните” с големите кавички. Особено ги вбеси, че Тръмп лесно изкачи стълбите на Белия дом и добре позира за снимка, колко добре се чувства. Президентът, който е вечният оптимист (точно такива хора създадоха Америка!), заяви: 

“Не се страхувайте от Вируса!”

Обвиненията на СНН и “десните” : Тръмп излязъл заразен от болницата и така ще зарази кой ли не около него. Спомен: огромните митинги против “расизма” през лятото, когато стотици хиляди хора си крещяха и дишаха в устите, плътно притиснати, не беше никакъв проблем за СНН и БиБиСи. Сега, обаче, един човек, макар и президентът на САЩ може да зарази огромни множества край себе си.

Трудно си представям 

по-гадно лицемерие и левичарство

Същото, впрочем е и тук, в София.

Соросите, божковците и кремълците всяка вечер крещят и си дишат в устите, мощно. Това се отразява благо от левичарските тукашни медии, без никой да се сети, включително здравните власти, че така разнасят Китайския вирус, мощно - из София.
Всекидневната статистика е доказателство.

Днешният западен свят е поразително мрачно и грозно място, където хората мразят, мразят и мразят. Омразата на западняците няма нищо общо с великата им история, която даде бъдещето на планетата.

Днес в САЩ и Западна Европа няма никакво съчувствие към един болен, възрастен човек. Президентът на САЩ. Има само безпомощна омраза, родена от нищожеството на стотици милиони хора.