Дясното е време да се обедини около общо послание: Морди, вън от България! Идите на х.й!

Авторът

Авторът

Д-р Любомир Канов

Говорят за корумпиращото руско влияние в Бг. Но е добре също да си спомнят, че Божков (платецът зад летните люлински агитки на площада по време на протестите), беше директно изваден от ареста в Дубай и спасен от екстрадиция с помощта на Наришкин, шефът на руското военно разузнаване. Шейхът Мохамед в Абу Даби едва ли се е нуждаел от парите на Божков, за да направи услуга на руснаците чрез неговата закрила. 

А защо руснаците са се грижели за Божков?

 В терминологията на “разузнавачите” има понятие “asset” тоест ресурс, агент на влияние, скрита лимонка. На площада двама действаха синергично —Резидента и Божков — с цел дестабилизация на страната съгласно стратегическите кремълски планове. Това беше в тайните подмоли, а на повърхността на площада останаха честните, възмутени, прозападни хора, които не разбираха, че ще бъдат “извозени”от руската пета колона. Това се случи още първият път на президентските избори, когато беше избран Радев и вторият път, когато беше преизбран и впоследствие се появи с юмрука пред “народа” като борец срещу “мутрите”. ( Пропуска се от всички медии, че в президенството се вихреха и още се вихрят безпроблемно недосегаеми руски агенти, “майстори” от ДС и пр). 

Не го разбраха и проумяха онези хора, които искаха и се надяваха на “промяна”. 

Резултатът са 5 поредни избори, хаос, безпътица

 и отдалечаване от ЕС и Запада. Сега ще разчитат на Магнитски и ще “импийчват” на баба си хвърчилото. Прозападното дясно трябваше да прогледне и да се обедини (без неуместни левичарски забежки), срещу руската имперска опасност с нейните стотици агенти разположени на всички нива в пробитата държава: 

Администрация, енергетика, корпорации, комуникации, медии, финанси, правосъдие, секретни служби, армия, образование и особено — създаването, поддържане и финансиране на русофилски партии, благодарение на продухани мозъци у значителна част от населението, което десетилетия наред беше възпитавано в просъветски и проруски заблуди. 

Дясното е време да се събуди

 от унеса си и да се обедини около ясни цели за решителен отпор на регреса, към който България се е устремила.
Нека и ние, дето сме учили волю-неволю руски език, но се считаме за наследници на Васил Левски, да се обединим около едно общо послание:
Морди, вън от България! Идите на х.й!
Народеее!!!