Какви настройки на профила си можем да правим след Бетуей регистрация?

Най-новото име сред сайтовете за залози в България е това на Бетуей. Британската компания, оперираща в куп страни по цял свят, се сдоби с лиценз и у нас и вече се радва на български клиенти. Всеки желаещ може да си направи Бетуей регистрация и да изпита всички привилегии от това да има акаунт в сайта на компанията. Освен богатия избор от спортове, събития и пазари, Бетуей предлага и много функции. Една от хубавите страни на букмейкъра е, че позволява най-различни настройки на вашия профил, с които можете да си създадете желаната атмосфера за игра.

Опитните играчи обичат всичко да им бъде подредено и структурирано. Тук не говорим само за стратегии за залагания, но и за важни настройки в самия акаунт. Веднага след регистрация най-важната настройка, която трябва да предприемете, е верификацията. Тази стъпка е наложително да бъде извършена на даден етап след регистрацията, защото без нея вие на практика няма да имате пълни права. Без верифициране на профила вие нямате право да извършвате тегления от сметката ви. Основната цел на идентификацията на вашия акаунт е да се потвърди, че зад профила действително стоите вие. В последните години много хора злоупотребяват, опитвайки се да се регистрират под чужди лични данни. Това е грубо нарушение, което няма как да бъде допуснато от букмейкъра. Именно поради тази причина се извършва въпросната верификация.

Друга причина, заради която се изисква верификация, е това, че хазартът е забранен за лица под 18 години, а има такива, които се опитват да залагат онлайн. Чрез верификацията се ограничава техния достъп. Идентифицирането се извършва чрез предоставяне на личен документ – лична карта, шофьорска книжка, паспорт, чрез който служители на букмейкъра сверяват данните от личния документ с тези, които са подадени при вашата регистрация. Независимо в кой букмейкър се регистрирате, той ще изисква от вас да предоставите такъв личен документ, за да може да верифицира акаунта ви. Това не бива да ви притеснява, защото по закон вашите лични данни са защитени и ще бъдат използвани само за целите на верифицирането.

Друга важна настройка на Бетуей е, че можете да актуализирате вашия имейл адрес или мобилния ви телефонен номер. Тоест – ако сте се регистрирали с един имейл или телефонен номер, на по-късен етап ще можете да ги смените. Това е много важна настройка, защото след време може да се окаже, че вашият номер е сменен или пък посоченият имейл адрес не се използва и съответно не е активен. Така ще можете да извършите промяна с актуален имейл адрес или телефонен номер.

Бетуей предоставя и настройка за задаване на лимит на депозит на седмична база. По този начин се цели да се помогне на клиентите да не изпадат в хазартна зависимост и да не депозират по-големи суми, отколкото могат да си позволят за хазартна дейност. По същия начин функционира и опцията за изключване, при която можете да изберете кратко прекъсване, самоизключване за определен период от време или пък постоянно изключване. Чрез тази настройка отново се предпазвате от изпадане в крайности, в които не малко играчи попадат, поддавайки се на желанието си да реализират по-големи печалби или да избият загуби.

Бетуей предлага всички важни настройки, с които трябва да разполага един букмейкърски акаунт. Верификацията на акаунта, актуализацията на имейл адрес или телефонен номер, както и задаването на лимит за дезопит и самоизключването са сред най-важните настройки, които е добре да прегледате, а и да се възползвате от тях. Чрез тези настройки вашата игра ще бъде много по-сигурна, а вие ще се чувствате защитени и уверени, че държите нещата под контрол. Използвайте настройките на Бетуей и играйте разумно!