Кирил Добрев: БСП скоро ще бъда само брошка на ревера на Кирил Петков

Кирил Добрев

Кирил Добрев

Кирил Добрев ще присъства на днешния пленум БСП, посветен на анализа на изборните резултати.

Той бе изключен от ръководството на партията, но съдът отмени това решение като незаконно и той вече е на "Позитано" 20.

Припомняме, че в сигнал към прокуратурата срещу Корнелия Нинова, той е посочил че тя и още двама социалисти са възпрепятствали неговата работа и не са допуснали да гласува по време на националния съвет. Той е бил допуснат само да присъства, като Нинова е заявила, че неговият глас няма да се зачита.

"Две партии откраднаха всички послания на БСП, за съжаление това ръководство изпразни партията от съдържание и много скоро ще поеме по пътя на СДС и ще стане една брошка на ревера на Кирил Петков", коментира Добрев.

Според него, ПП се е превърнала в ляво-центристка партия, която "иззема" политиките и посланията на БСП.

"Ние сме толкова незначителни и малки, че изобщо не зависи от нас дали ще има правителство или не. БСП загуби най-ценното си – гласът на възрастните хора", каза Добрев, коментирайки изборните резултати и факта, че БСП е на второ място в гласуването на възрастните хора след ПП.

Той е категоричен, че не е вътрешна опозиция в партията, а вече е завел дело за клевета срещу Румен Овчаров за негови "емоционални интервюта".