Мишо Шамара от Чикаго: Драги русофили, ЕС не е зло, всичко, което ни подариха бе откраднато от руснаците и от техните проруски представители в България

Кирчо Петков ще се подлъже по егото си, възторгът ще го подлъже, а той е едно обикновено момче, казва с ирония рапърът

Мишо Шамара

Мишо Шамара

От 30 години Русия е фашистка държава, контролирана от един човек, а в последно време става неонацистка. Русия подкрепя крайно десните партии в света. В тази страна няма демокрация. Русия като цяло е кенеф, няма такъв период в руската история, когато не е била кенеф. Това заяви в предаването „Контракоментар“ на Асен Генов, скандалният рапър Мишо Шамара. От години той живее и работи в САЩ, след като обяви, че напуска България заради режима на Бойко Борисов.
Шамара определя себе си като ляв либерал, но е категоричен, че е твърдо настроен срещу Русия, заради агресията, която излъчва към света. 

В момента наблюдаваме опит за възстановяване на съветската империя на злото. Това потвърждава и случващото се в Беларус и Казахстан. В Русия днес широко се използва антиваксърството, за да се оставят на втори план тежките социални проблеми. По времето на Тръмп руснаците свикнаха да си разиграват коня както искат, но сега ситуацията при Байдън е различна и затова те помпат мускули по границата с Украйна. САЩ не искат да влизат във война с Русия,  защото ще има  много жертви. За това се опитват да действат с дипломатически средства. Ако  беше Тръмп президент, щеше да  подари Украйна на руснаците.

Антиваксърството се направлява от един център, а в страни като България се използват популисти като Копейкин. Тези настроения са яхнати от руската пропаганда. Евала на Ицо Хазарта, че нарече в парламента хората на Копейкин фашисти. Хазарта постъпи правилно, дори и да е преекспонирал думата фашизъм. Този профашистки тренд плаши хората. Комунизмът никой няма да го върне, но фашизмът се завръща. 
Ваксините са ефикасни, но страшно е, когато не си слагаш ваксина и проповядваш против тях, тогава ти си убиец и такива хора трябва да носят отговорност за жертвите.

Глупостта и тъпанарщината убиха много повече хора от вируса

Безумно е да вярваш на баба Ванга, Мангъров, Кашпировски и т.н., а не на науката, добави Шамара.

Според рапъра за Русия е удобно троянски кон като България да е член на ЕС, за да обслужва руски интереси.
Драги русофили, ЕС не е зло, но всичко, което ЕС ни подари се открадна от руснаците и от техните проруски представители в България. Всичко подарено от ЕС  не стигна до вас, защото го крадат чисти българи и руснаците - нито циганите, нито турците, нито емигрантите ви ограбват. Вашият живот лош го правят изцяло български политици, платени с руски копейки.
Шамара бе категоричен, че подкрепя новото управление на Кирил Петков,.

Но пламенният им възторг ми напомня на гербаджийския възторг. Толкова са усмихнати, че направо ще развеят знамената. Кирчо ще се подлъже по егото си, възторгът ще го подлъже, а той е едно обикновено момче. Правителството е много крехко, ГЕРБ не са победени, те имат финансов капитал и могат да предизвикат обрат. За това правителство е трудно да намери консенсус по външно политически проблеми. При една криза с Украйна, Нинова ще защитава проруската позиция, а това може да провали коалицията, предупреждава от САЩ Мишо Шамара.