Опозицията да подаде ръка на турци и мюсюлмани, за да бъде отрязан циреят Доган и руските му господари

Доган поздравява протестиращите пред сараите си в Росенец

Доган поздравява протестиращите пред сараите си в Росенец

Константин Мишев

Това е вопъл към хората, които твърдят, че се борят срещу Доган, Пеевски и руското разузнаване. Първо да кажа за пореден път, че подкрепям акцията на Христо Иванов в "Росенец" и исканията му за проверка на ТЕЦ "Варна".

Но за да се прекърши гръбнакът на ДПС е нужно едно и само едно нещо. Да бъде омаломощена тази партия. Със смяната на един или друг премиер или прокурор нищо няма да се получи. Преди три години имаше надежда това да стане. Но всички тръгнаха срещу ДОСТ. Използвана беше държавната машина, за да бъдат фалшифицирани резултатите от изборите. Но все пак ДОСТ откъсна 100 479 гласа от Доган.

Сто хиляди и четиристотин и седемдесет и девет гласа

Днес някой от вас преговаря ли с тези смели хора, които се опълчиха на Доган? Търси ли общи действия или смятате турците и мюсюлманите за втора категория граждани?
Много от тях са отчаяни. Не просто, че не срещат подкрепа, а са хулени по отвратителен начин. И знаете ли колко труден стана животът на много от тях? Има репресии срещу привържениците на ДОСТ. Ама няма политици или журналисти, които да разследват. 
Опомнете се! Подайте ръка на нашите братя! Само така ще бъде отрязан циреят Доган и руските му господари. Иначе е сладко да му хапвате сладоледа.....