Защо betway дава бонуси? 5 причини да го прави

Букмейкърите в България нараснаха с един повече, след като международната бетинг компания Betway вече има лиценз да извършва хазартна дейност у нас. Британският букмейкър е един от най-авторитетните брандове на световната сцена, а сега българските играчи ще имат възможността също да се докоснат до него. Няма съмнение, че една от най-важните оферти в един букмейкър са неговите бонуси. В това отношение Betway има много какво да предложи, защото разполага с ексклузивни бонуси. Всеки желаещ може да се възползва от Betway бонус код Silentbet, чрез който да получи достъп до бонусите на букмейкъра и да разбере повече за тяхната същност. Betway дава най-различни бонуси, от които може да се възползва абсолютно всеки клиент. Какво обаче кара Betway да раздава бонуси на потребителите си? Мнозина вероятно се питат къде е уловката. Всъщност уловка няма и в следващите редове ще ви представим 5 причини защо Betway дава бонуси на клиентите си.

Няма съмнение, че първата и най-основателна причина Betway да раздава бонуси е това да бъде атрактивен за клиентите си. Няма букмейкър, който да съумее да привлече вниманието на потребителите без да раздава бонуси. Подобни оферти са абсолютно задължителни за всеки сайт за спортни залози, който иска да се развива и да печели нови клиенти. Всеки потребител се вълнува от бонуси и търси онези букмейкъри, които раздават най-сериозни оферти.

Друга причина Betway да предоставя бонуси е възможността да привлича много повече нови потребители чрез началните си бонуси. Бетинг компанията е предвидила начален бонус както за спорт, така и за казино. Още с регистрацията си всеки потребител може да избере от кой бонус иска да се възползва. Началните бонуси значително увеличават броя на новорегистрираните потребители, а от това Betway може само да спечели.

Привличането на нови клиенти е важно, но също толкова съществено е и задържането на вече регистрираните потребители. Всеки букмейкър се стреми не просто към повече новорегистрирани играчи, но и към задържането им за постоянно. За Betway е важно да изгради мрежа от лоялни потребители, които наистина да се настанят трайно на платформата, а не да си тръгнат след седмица или месец. За тази цел букмейкърът раздава различни оферти, с които да задържа съществуващите си потребители. Всеки лоялен клиент може да се възползва от тези оферти и наистина да се почувства специален от този комплимент на букмейкъра.

Друга причина, заради която Betway раздава бонуси, е да даде повече възможности на играчите за игра и опит в системата. Чрез различните оферти игрчите ще опознаят по- добре различните секции на сайта, както и функционалностите на букмейкъра. Betway предлага така наречената опция Betway Boost, при която предлага завишени коефициенти за определени събития. По този начин играчите могат да постигнат много по-големи печалби заради необичайно високите коефициенти. Друга оферта пък е Bet Builder опцията, с която всеки залагащ може да си създаде собствен залог, комбинирайки няколко пазара от едно и също събитие в един общ залог. Така значително ще увеличите и крайния коефициент, което от своя страна също може да ви донесе по-голяма печалба.

И накрая – Betway раздава бонуси, защото иска да бъде номер 1 сред букмейкърите. Без бонуси това няма как да се случи, защото това е един от най-важните компоненти за всеки сайт за онлайн залози. Колкото и да е добър един сайт за залози, той никога няма да пробие на голямата сцена, ако не дава на играчите атрактивни оферти. Бонусите на Betway показват желанието на компанията да пробие и на българската сцена. Авторитетът на Betway се гради бавно и сигурно и няма съмнение, че бонусите са един от най-важните фактори в този процес.