Различен от останалите - как трябва да изглежда един елегантен мъж?

Елегантен мъж е този, който държи на стила си на обличане. Той знае, че визията му ще го направи лесно забележим, дори когато не носи костюм. В облеклото му има много елементи и детайли, които показват, че наистина държи на външния си вид, а сега ще ви разкрием кои са те. Защото те не биха останали неоценени от тренираните модни очи!

Качествени обувки - приоритет №1

Няма нужда да разполагате с 30 чифта обувки. И пет са достатъчно, но те трябва да са такива, които подхождат на разнообразни аутфити в различен стил и изглеждат безупречно, независимо от повода.

По принцип мъжете предпочитат да носят обикновени спортни обувки или кецове, защото са по-удобни. Именно заради това обаче някой, който носи маркови мъжки маратонки, лесно ще се открои и ще демонстрира, че цени и визията си, а не само комфорта. Мъжете имат възможност да избират измежду разнообразие от най-различни марки като Nike, Puma или adidas от Fashion Days, за да покажат своята идентичност, но и да адаптират обувките си към своя начин на живот.

Аксесоарите

Разбира се, в тоалета на един елегантен мъж неизменно присъстват и аксесоарите. Например един стилен часовник от Fashion Days на ръката с кожена каишка в същия нюанс като обувките определено ще издаде усета към модата, който господинът притежава.

Якета, бели ризи и обикновени тениски - колкото повече, толкова по-добре

Сакото е може би най-универсалният артикул в мъжкия гардероб, който може да се носи както с маратонки, така и във вечерна визия, подчертавайки модния нюх на човек.

Ами ризите... откъде да започнем? Никога в този живот тениска с надпис или щампа, без значение колко е смешна или готина, няма да бъде толкова елегантна, мъжествена и изискана като широка бяла риза или черна или бяла тениска. Класиката е винаги добро решение!

Използвайте правилния парфюм

Елегантният мъж винаги ще използва подходящ, устойчив парфюм, който няма твърде натрапчив мирис. Той ще знае кой аромат да подбере, в зависимост от събитието, за което се подготвя. В ежедневието предимно се залага на свежи парфюми, а при специални поводи по- добре да се избягват сладките и силни аромати. Вместо това изберете нещо по-фино - с нотка на море или природа.

Какво друго?

Мъж, който се интересува от своя външен вид, е добре прави разлика между различните дрескодове и изискванията, които те поставят към визията му. Следователно той знае какво да облече както в ежедневието си, така и за коктейл парти или официално събитие.

Всеки елегантен господин е наясно как точно да носи дрехите си, така че да бъде забелязан усетът му към модата. Ето защо може би ще забележите, че такъв тип мъже затварят само горното копче на блейзъра си, когато са изправени, и отварят и двете копчета в седнало положение. Tе не носят бели чорапи с официални обувки и ризата винаги е добре прибрана в панталона.

Един елегантен мъж винаги избира подходящите дрехи за всеки повод, а цялостната му визия излъчва не само стил, но и самоувереност. Освен това, той знае как да води разговор, знае “кодекса” на добрите обноски и ще ви накара да се чувствате добре в негово присъствие.