​Вучков: Егати Европейският съюз, щом Бареков е шеф на някаква комисия

Кунева трябва да е в затвора, а Местан е опасен туркофил

Изживяващият се като народен трибун проф. Юлиян Вучков посече предновогодишно целия български елит със словесната си сабя по bТВ. Театралният критик удари здрави зъби на управляващите като им писа за свършената до сега работа оценка 2,5. Според него управляващата коалиция била орел, рак и щука, но най-комично изглеждали Реформаторите.

Реформаторският блок е тюрлюгювеч от туркофили, костовисти и Кунева. Тази жена я направиха вицепремиер, а трябваше да лежи в затвора заради затварянето на блокове в АЕЦ „Козлодуй“, заяви Вучков. Той критикува управляващите, че проваляли руските проекти, но мълчали за американските Марици. Професорът разкри, че спасяването на КТБ не е заслуга на държавата, а на други търговски банки. Според него обаче цената за фалита на тази банка ще я плати целият народ. Ние ще платим кражбите на разбойническите фирми, предупреди трибунът.

Вучков заподозря премиера Борисов, че флиртува с ДПС и Местан. Според него лидерът на ДПС е заклет туркофил и човек на Ердоган. Волен Сидеров пък сега се правел на голям демократ, но само до преди няколко месеца крепял разбойническото правителство на Орешарски. Вучков беше критичен и към стария си шеф в ТВ7 – Николай Бареков.

Щом Бареков е зам. председател на някаква комисия в ЕП правете си сметката какъв е този съюз, изригна Вучков. Той разкри, че критикувал Бареков, че мачка журналистите и заедно с Цветан Всилев хвърлят пари за измислени продукции и фалшиви предавания.

Вучков не пропусна да си направи самореклама, обяснявайки, че всички таксиметрови шофьори го обожавали и виждали само в негово лице спасителя на страната.

На любимата му Диана Дядо Коледа донесъл хубаво и топло палтенце, а подаръкът за него бил любовта на Диана.