Любовницата на Бареков нагла: Каракачанов и Симеонов ни откраднаха програмата

ББЦ ще блокира границата, за да покаже на ДПС, че не може да се чувстват повече безнаказани

ЦИК не действа като орган, който трябва да защитава моите и тези на българите в чужбина права. Има занижен контрол, затова ще блокираме границата между България и Турция седмица преди изборите. Така искаме да покажем на ДПС, че не може да си развява коня повече, че не може да продължават да живеят с чувството за безнаказаност. Тази позиция разпалено защити в студиото на Нова ТВ жената до Николай Бареков - Мария Календерска.

Кандидат-депутатката на “България без цензура” се направи на истинска боркиня, като скочи на Валери Симеонов, който само преди дни коментира, че идеята да бъде блокирана границата ни с Турция не е патент на Бареков. Патриотите са го правили не веднъж, но само тогава, когато има смисъл. Сега обаче подобни действия са безсмислени и популистки, след като има толкова много открити секции в Турция, а действията на Бареков - са по указания на Доган, които само ще вдигнат гласовете на ДПС.

Разбирам, че в Патриотичния фронт са изнервени, затова че последните проучвания ги поставят под чертата. Но какви патриоти са те, след като отхвърлиха поканата на ББЦ да участват в анти-ДПС коалиция. Освен това те непрекъснато манипулират хората, че нашата партия им е откраднала програмата. За да се убедите в това ви донесох три програми – ако ги разгърнете само, ще се убедите, че не ние, а те са преписали нашата програма – и идеята за партийната субсидия, и тази за казармата, за лекарствената политика. Не може вече амортизирани политици (намеквайки за Красимир Каракачанов и Валери Симеонов) да си мислят, че могат да променят страната, коментира разпалено любовницата на Николай Бареков.