Оперативна сводка на Украйна - агресорът губи по 1000 военни на ден, строи тайно крематориум за труповете

Нашествениците строят нов крематориум, за да пестят повече пари, които май става вече кът

Полк. Владимир Миленски

Оперативна сводка на военното ръководство на ВСУ показва, че всеки ден окупаторът губи по 1000 военни на фронтовата линия в Украйна. 

1. Руските войски са си организирали нова, поредна, военна болница в село Каири, Херсонска област, това се казва в политика по здравеопазване.

2. Руските окупатори предвидливо и с очевидно позитивни очаквания за развитието на бойните действия, "заблаговременно", както се казва на руски военен език, строят нов стационарен крематориум в Новопсков, поради две причини: защото (1) не могат да смогнат да извозват хилядите трупове, към които всеки ден украинските защитници им изпращат нови около хиляда и (2) не могат да допуснат пристигането на хиляди ковчези из родните места на загиналите, защото се боят от предизвикване на социално напрежение.

Средно 1000 трупа на ден! Опитайте се да си го представите. Ако можете. Досега се справяха с мобилни крематориуми, но явно не могат да насмогнат на руския военен гении.

И ето, че Костадин Костадиновите братушки са намерили

"братушково решение" - ще горят мъртвите си войниците

на място за да не ги връщат на майките им. Nice, a?

Руско решение с двоен „позитивен“ според извратеното им мислене, ефект: първо, по вече установената традиция ще обявяват всички кремирани (тоест изгорени в крематориума) за „безследно изчезнали“ – роднините им няма да имат яснота живи ли са техните синове, братя, бащи, съпрузи, а вместо това –  все ще хранят някаква надежда и няма да се бунтуват; и второ – на роднините няма да бъде изплатена компенсация. Нито копейка! Така руснаците ще спестят все по-дефицитните им копейки, за да има за българския изменник и национален продажник Костадин „Копейкин“ и кохортата от псевдо-учени, псевдо-журналисти и псевдо-анализатори, всъщност все пропагандисти, шестващи из руското ни родно БНР и руското ни родно БНТ.

Важното е, че май и парите им започват да стават кът.

Все интересни новини…