Скандален Пламен Пасков пред руска медия: Българи, украинци, хървати... - само се правят, че не са руснаци

Пламен Пасков

Пламен Пасков

Руското общество страда от същите пороци, от които страда нашият общ родствен народ, разделен само от политиката .  Това заявява Пламен Пасков,  който се води българин, бивш член на "Атака" и Възраждане" пред  ГлавТемаHарод.  Така  той отговори на въпрос-на какво се дължи напрежението в Русия. 

Не на Путин и шайката му, разбира се. 

Пасков изприказва поразителни за здравия разум приказки, от които разбираме, бе българите, украинците, беларусите, сърбите, хърватите и кой ли не друг, те само се правят, че не са руснаци. Езиците им, които са обявили за национални, са диалекти на руския, не друго.

Политиците ни, много ясно, са колониална администрация на зли сили, които са насочени срещу народите ни.  И това е само малка част брътвежите.

Изумителни щуротии, достойни за учебник , писан от Кириак Стефчов.

За общите думи, приказки и "мъдрости", за календара, който ни набутали подлите римляни, за какво ли не говори този "велик" експерт.

За "явлението"  Пламен Пасков "Свободна Европа" вчера писа: "Веднъж е политик, друг път е политолог, а напоследък е вирусолог. Участва в новините и в най-популярните публицистични предавания на държавната телевизия в Беларус. Говори как коронавирусът е измислица, как изборите в САЩ са фалшифицирани и как Джордж Сорос организира по един и същи начин антиправителствените протести в България и Беларус. За изредените твърдения може и да няма доказателства, но за българина Пламен Пасков винаги има ефирно време по канала “Беларус 1”.