Как бяха откраднати изборите в САЩ!

Случи се най-голямото извращение на Свободата, което съм виждал в живота си и то се случи във Водача на Свободния свят!

Огнян Даскарев

Огнян Даскарев

Огнян Даскарев

“Ние създадохме най-широката и обхватна организация за изборни измами в …..Америка”.

Спомням си първите свободни избори в България за моето поколение - юни 1990. Тогава СДС беше мечтата и надеждата на всички българи, които бяха против комунизма. Имаше огромен ентусиазъм за СДС и абсолютно непостижимата 

мечта за България без комунисти

 Навсякъде из страната, особено в големите градове плъзнаха активисти на СДС, които убеждаваха и говореха на хората да не се страхуват от комунистите, да бъдат смели и да подкрепят новото, антикомунистическото - СДС. Всичко това се случи не без незабравимия митинг на Орлов мост, от стотици хиляди души и невъзможното - колосалната радост и увереност, че ще спечелим изборите.
И какво се случи? Нищо - комунистите спечелиха най-спокойно изборите, с немалко мнозинство. Не можех да повярвам на сетивата си, че наистина комунистите спечелиха! Не можех да разбера КАК е възможно 

потисниците да победят на свободни избори

 след 45 години терор и бедност.
Но КАК? Отговор - с огромни измами!
Пренасям се точно 30 години по-късно, в САЩ. Уникалният президент Тръмп организира не по-малко от 20 митинга в поне 10 щата само за около 2 седмици. 74-годишният президент с огромна енергия говори, вика, крещи, убеждава, скача, танцува пред десетки и десетки хиляди поддръжници, които го обожават. В същото време съперникът му Байдън, слаб, възрастен човек, който едва говори, се криеше в мазето си. Или излизаше рядко да агитира пред 40-50-80 души. Байдън е 

най-слабият и изхабен политик,

който американската левица и нейните медии изкараха напред. Считах, че това е тъпа грешка и изобщо не вярвах, че този немощен старец ще победи Тръмп.
Излъгах се, точно както преди 30 години в България. Случи се немислимото за радост на жалките леви и “десни” с големите кавички - немощният старец победи.
Но КАК? Отговор - с огромни измами!
Ето защо:
Уж заради Китайския вирус, почти всички леви щати решиха самостоятелно, без одобрението на президента да проведат изборите по пощата. Това е задължително 

условие за гигантски фалшификации,

 защото най-малко 65 млн. гласуваха по пощата с бюлетини, които лесно могат да се копират, т.е.да гласувате десетки пъти, за когото искате, да ги подписвате, както искате, с каквито искате имена, да гласувате с тях, без да имате право на гласуване. Защото НЯМА никакъв контрол и вие изобщо не знаете къде отива гласа ви. Уж има контрол, някакви машини, които удостоверяват подписа ви, но всъщност няма.
С тези безполезни хартии вие можете да унищожите американската си мечта, или да подкрепите любимия си американски комунист.
Или Тръмп.
Ваша работа.
Това е най-голямото извращение на Свободата, което съм виждал в живота си и то се случи във Водача на Свободния свят!
И всичко, за да бъде свален Тръмп.
В ЕС, включително в България се гласува само в изборния ден, срещу документ за самоличност, лично, и срещу подпис. Това е нормална практика, но същото ли е сега в Америка?
Ето подробности, доколкото е възможно да ги има за около 65 млн. пощенски гласове:
1. В Уисконсин, колебаещ се, т.е. решаващ щат, през нощта на 3 срещу 4 ноември, между 3.30 - 4.30 сутринта, внезапно 120 хил. бюлетини се появяват сякаш от небитието. И забележете - ВСИЧКИТЕ са за Байдън, нито една за Тръмп.

 Така се гласуваше при Живков и Чаушеску

 Ето как Байдън спечели Уисконсин.
2. В Мичигън, колебаещ се, т.е. решаващ щат в същата нощ, но по-късно, около 5.00 ч сутринта, внезапно, сякаш от небитието се появяват точно 138 339 гласове и ВСИЧКИТЕ са за Байдън, нито един за Тръмп. Така се гласуваше при Брежнев и Ким Ир Сен. Ето как Байдън спечели Мичигън.
3. В Пенсилвания, колебаещ се, т.е. решаващ щат, левичарите използваха друга стратегия. Местният Върховен съд изцяло против Конституцията позволи на властите да броят три дни след изборите. Върховният съд на САЩ се намеси и заповяда всички пощенски гласове изпратени след 3 ноември да бъдат отделени и после преброени. Това може да има непредсказуем ефект, защото Пенсилвания с 20 гласа в Избирателната комисия е решаваща за резултата.
4. Според Нют Гингрич, бивш председател на Камарата на представителите на САЩ, 1400 покойници в Мичигън са “гласували” за Байдън, естествено всичките, нито един за Тръмп.
И пр.
Тръмп и хората му вече заведоха десетки дела за изборни измами и нищо чудно всичко да стигне до ВС на САЩ. Но не мисля, че президентът ще остане на власт, защото буквално целият Западен свят /левичарски/ се вдигна против него. 

Отвратително е тържеството и злорадството на западната левица

 и нейните медии, както и тук.
Разбира се, всички обвинения трябва да бъдат доказвани в съда. Но винаги в историята е имало събития, в които хората са вярвали единно, без съдът, или някоя друга власт да го потвърди. Загубата на Тръмп е точно такова събитие.
Сега, ВНИМАНИЕ: началният цитат - “ Ние създадохме най-широката и обхватна организация за изборни измами в политическата история на Америка” е от Джоузеф Байдън, бъдещ президент на САЩ!! Казал го е и е записан на видео да го казва на 24 октомври 2020, около 12 часа на обед, EST.
Какво е това - фройдистко изпускане, обичайната начална деменция на Байдън, или искрено признание? Всеки може да го намери в Мрежата и това е от най-поразителните признания в политическата история на Свободния свят.
И все пак: Тръмп няма да остане на власт, но той е изключителен президент, защото наистина искаше обикновените американци да живеят човешки. Тръмп, за разлика от почти всички политици изпълняваше обещанията си, действаше, говореше и пишеше, което мисли против политкоректността и то му докара безброй неприятности. Той единствен от последните 4-ма президенти се противопостави на глобализма, който отне препитанието на десетки милиони американци. Именно Тръмп с данъчната си реформа и премахването на хиляди икономически наредби върна десетки огромни фирми в Америка, които дадоха хляб на обикновените хора.
Тръмп беше президент на ОБИКНОВЕНИТЕ хора във великата страна, на Main Street, не на Wall Street, и това му прави чест! Това не се забравя, въпреки зловещото могъщество на корпорациите, технологичните гиганти, въпреки жалката пропаганда на грозните медии на левицата и на още по-грозните интелектуалци, Холивуд и рока.
Да, това не се забравя. Но знае ли човек, може би след четири години отново ще има PRESIDENT TRUMP.