Украински астролог с прогноза кога и как ще приключи войната (Видео)

Астрологът Олексий Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще забрави за голямата война и ще се върне към мирния живот. Неговата прогноза е горещата фаза на войната ще приключи през май 2024 година.

В YouTube канала Astro Svit той разкрива, че ситуацията ще се развие благоприятно за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 година. През този период украинците ще започнат да разбират, че сме напът да спечелим в конфликта с Русия.

Пълно прекратяване на бомбардировките на Украйна обаче не трябва да се очаква преди лятото. Около този период Украйна и Русия ще преговарят за мир, прогнозира Кириченко.

Той също така казва, че в периода 2025-2026 г. ще се решава съдбата на Донбас и Крим. Кириченко смята, че всички тези територии бъдат върнати под контрола на Украйна, но не трябва смятаме, че това ще стане веднага след прекратяване на военните действия.

Освен това, според Кириченко, скоро Путин ще престане да оказва натиск върху руснаците и те ще могат сами да вземат някои решения.

Превод: Faktor.bg