Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17 – 23 януари)

Овен
През седмицата от 17 до 23 януари може да постигнете успехи в работата си, благодарение на собствената си инициатива или чрез съдействието на полезни за вас хора.

В професионален и бизнес план седмицата ще бъде по-благоприятна към родените през първата половина от този зодиакален знак, което не означава, че останалите ще бъдат ощетени.

Седмицата като цяло носи възможности за нов професионален ангажимент или успех при публична изява.

Добро развитие през седмицата ще имат ваши лични или семейни отношения, ако планирате някои събирания или събития за края на седмицата.

През седмицата ще ви зарадва разговор или помощ, която ще получите от страна на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Един от неприятните моменти през тези седем дни ще бъде свързан с неочаквана лъжа или потайни действия от страна на човек, най-вероятно от кръга ви роднини.

Действията му могат да са причина за неприятен инцидент или сложна ситуация, с неясно развитие.

Ако имате човек в семейството си роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, опитайте се да разговаряте тактично и дипломатично относно събития в неговия/ нейния живот, тъй като тази личност преживява нещо вътре в себе си, за което се страхува да говори.

Седмицата може да се запомни с неприятна новина свързана с човек, който живее в друго населено място или за това събитие ще научите със закъснение.

Момчетата и момичетата ще се наложи по-отговорно да се заемат със своите задачи и ангажименти в училище, в университета или на работа. Времето на празниците отдавна отмина. Не игнорирайте думите на по-възрастен мъж, който се опитва да ви предупреди или да ви предпази от една ваша грешка. Конфликтите през тази седмица ще са основно с ваши връстници, за неща, които засягат вашата или тяхната гордост или честолюбие.

Мъжете ще трябва да приемат с по-голям толеранс новите хора в живота си. Дайте си време да ги опознаете независимо дали ще бъдат нови хора в семейството ви, в работата или в кръга ви от приятели. Някои различия, които ще възникнат при общуването ви с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец могат бързо да бъдат изчистени.

Ангажиментите ви с дете или с по-млад от вас човек, в никой случай не бива да бъдат омаловажавани, с отлагане за друг път. Любовта ще има значение за вас по-скоро като емоция, която ви дава сигурност, някаква значимост, но ще сте фокусирани повече към собствените си желания, отколкото към тези на вашия партньор. Мислите ли, че това ще бъде грешка?

Жените ще искат да преминат по-спокойно през тези седем дни, и това ще ги накара да избягват силните емоции и стрес. Може да вложите време и енергия в недовършени от предишните периоди задачи.

Ще имате мечти и ще правите планове за бъдещето си, но ще сте наясно, че тези неща не зависят от вас. Ще общувате с хора, които са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които живеят на разстояние от вас. Седмицата ще се запомни с важно събитие свързано с жена.

Телец
През седмицата от 17 до 23 януари от вас ще изиска от вас много търпение, предпазливост и мъдрост в действие и решения.

През тази седмица може да постигнете много, но може и много да загубите. Всичко ще зависи от това доколко ще успеете правилно да лавирате в сложни ситуации и отношения. Възможно е от вас да се очаква да направите компромиси, за които не сте готови или имате страх, че могат да ви причинят загуба.

През седмицата ще ви изненадат действията или решенията на човек, с когото работите заедно: колега, клиент или ръководител.

Като цяло през тази седмица може да преживеете неочаквани събития на работното си място, но моите очаквания са те да са вследствие на вече преживени ситуации, и едва ли ще са неприятни.

През тези седем дни ще сте стабилни, защото ще знаете какво искате. Проблемът ще бъде в избора ви на начина, по който ще постигнете своите цели.

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари чрез документ.

Неясни или по-сложни ще бъдат отношенията ви с деца и млади хора от семейството ви, особено с тези с които не живеете под един покрив. Тяхното желание за независимост, личните им планове, може да се окажат противоположни на вашите очаквания и това да създаде напрежение в отношенията ви.

Момчетата и момичетата ще трябва да поработят по-старателно върху недовършени задачи или ангажименти от изминалата седмица. Не търсете бързи резултати или успехи, по-важното е да приключите задълженията си с необходимата за тях отговорност.

През тази седмица може да купите вещи лично за себе си или да направите подарък на някого, ако паричните ви ресурси позволяват това. През седмицата повечето от вас ще имат повод за събиране в дома си или ще посрещнат гости.

Мъжете ще преминат през една динамична седмица, в която ще възникнат различни поводи за срещи, гостувания или събирания. Ще имате много интересни планове за тази седмица и като цяло достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация. Ще ви бъде приятно да общувате или да работите заедно с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Здравето ви може да изиска грижи, но вие знаете как да се погрижите за себе си.

Жените ще имат ангажименти свързани с друга жена, които могат да обхванат като време на развитие почти цялата седмица. Ще следите с интерес събития в живота на момче или по-млад от вас мъж, който може да е ваш родственик, съсед, колега или познат.

Тази седмица ще остави специална следа след себе си, тъй като ще намерите кураж или ще получите възможност да вземете важно решение, да осъществите една промяна. Това ще бъде благоприятно време за работа със съдебна или юридическа инстанция.

Близнаци
През седмицата от 17 до 23 януари от вас ще се изиска много пресметливост в действията ви, бавно движение напред, стъпка по стъпка.

Пред вас е един много важен период от новата година, в която ще трябва да вземате бързи, но мъдри решения.

Тази седмица ще бъде благоприятна за юридически или съдебни дела, за контакти със съдебна институция, нотариус и др.

Във финансов план са възможни приходи, но едва ли ще ви изненада нещо голямо.

През тази седмица едно от основните ви притеснения ще бъде свързано с бременна жена, с раждането на дете или с сложна ситуация около дете (млад човек) от кръга ви роднини.

В някои случаи са възможни здравословни проблеми свързани с дете, като настинка, вирусна инфекция, падане и др.

Седмицата ще благоприятства планове и действия свързани с пътуване, особено ако то е свързано с вашия личен живот.

Не са изключени спорове или различни по характер противоречия с хора, които живеят в друго населено място, или които ще пътуват с вас.

Ако имате романтична връзка с партньор от друго населено място, през седмицата ще възникнат кратки прояви на ревност или свръхчувствителност.

За съжаление тази седмица вещае за някои представители на този зодиакален знак, посещение или събиране по неприятен повод.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с неотстъпчивия характер на мъж, който може да бъде родител, роднина, преподавател и др. Някои от неуспехите ви или разочарованията ще се дължат именно на такава личност. Движението ви през тази седмица ще бъде по-скоро назад или ще бъдете в застой, отколкото обратното. Внимавайте какви вещи давате на ваши приятели!

Мъжете ще се сблъскат с повече задачи и отговорности в работата си. Ще възникне причина за посещение в някаква институция, банка и др. През седмицата може да имате специален разговор или преживяване с момиче или с млада жена от семейството или от кръга ви роднини. За някои от вас седмицата носи преживяване свързано със сватба.

Жените ще имат много вълнения около финансовите си дела. Може да имате повече приходи, но и разходите ви ще бъдат големи. От вас ще се изиска по-голямо внимание за да се съхрани баланс в бюджета ви. Възможно е да преминете през неочаквана стресова ситуация или да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Рак
През седмицата от 17 до 23 януари ще бъде добре да разговаряте тактично и дипломатично по ваши финансови въпроси, особено когато разговорите ви са свързани с мъже или с хора, които малко познавате.

През тези седем дни ще има за какво да се зарадвате, но всичко ще зависи от вашите умения да бъдете търпеливи и да изчаквате развитието на събитията.

През седмицата може да се зарадвате на добра новина свързана с нов финансов договор, кредит и др.

Има вероятност обаче да проявите нетърпеливост в действията си и по този начин да провокират възникването на неприятности, които като цяло не са ви били отредени.

Добре е да осъзнаете смисъла на предизвикателствата, които ви се дават през тези седем дни, и да покажете че сте научили своите уроци, които животът ви е дал досега.

През тези седем дни повечето от вас все още ще живеят със събития, надежди или планове, възникнали или изостанали от изминалата година. Това в никакъв случай няма да ви бъде от полза.

Носейки в себе си миналото, може сами да си причините хаос и объркване в делата си.

През тази седмица ще присъствате на събиране свързано с възрастен родственик или приятели, които са над средна възраст.

Момчетата и момичетата ще преминат през седем много важни дни. Някои от вас ще трябва да вземат важно решение свързано с бъдещото си образование или кариера. Други ще са на прага на промени свързани с преместване или с важно събитие в семейството. Не всички събития през тази седмица ще ви очароват.

Ще има и тъга и сълзи в очите ви, особено на по-емоционалните от вас. Но сълзите са хубаво нещо, те чистят негативната енергия насъбрала се у вас, така че дайте им свобода.

Мъжете ще лавират в различни противоречия между членове на семейството или роднини.

И да не искате, ще се наложи да бъдете дипломатите на седмицата. През тези седем дни може да очаквате различни важни новини, информация свързана основно с вашата работа или бизнес. Една сравнително благоприятна седмица, с възможности да постигнете добра реализация в делата си.

Жените ще са по-често мрачни, несигурни, страхуващи се от неизвестното в собственото си бъдеще. Ще смятате, че досега не сте постигнали много, а възможностите ви през 2022 няма да са големи.

Тази седмица ще изиска от вас да покажете силата на Духа си да гради нови планове в една необичайна или по-трудна обстановка за развитие. Седмицата носи преживяване свързано с дъщеря, внучка, сестра и др.

Лъв
През седмицата от 17 до 23 януари ще ви изненадат различни емоционални преживявания, някои от които могат да бъдат свързани с ваша нова или стара любов.

Тъй като ще бъдете натоварени с най-различни емоции, седмицата може да се окаже доста сложна за вас и психически в един момент да се окажете много нестабилни, неспокойни, притеснени.

Старайте се да приемате по-спокойно събитията, независимо с какво са свързани.

Изненадите през тази седмица ще имат за цел да създадат хармония в живота ви, да подредят вашите приоритети.

С каквото се захванете през тези седем дни ще можете да постигнете успех в близко или в по-далечно бъдеще.

През седмицата приятните изненади могат да бъдат свързани с човек, с когото имате емоционални или семейни отношения.

През седмицата ще имате късмет във важни семейни дела, което ще облекчи някои от по-важните задачи за вас още в началото на 2022 година.
През седмицата ще получите предложение или информация, която ще сте склонни да приемете с подозрителност или съмнение, но която всъщност ще се окаже нещо много важно за вашето лично или професионално развитие.

През тази седмица ще имате приятни за вас контакти и разговори с нови и стари приятели, като основната тема на вашите разговори ще бъдат професионални или бизнес-планове и проекти.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на една покупка или подарък. Факта, че искате да изглеждате добре не означава, че другите неща в живота ви няма да са важни. Всъщност през тази седмица ви предстои да вземете важни решения свързани с някои ваши отношения, с планове за бъдещето ви като образование или кариера.

Много неща ще може да постигнете и реализирате през тези седем дни, затова бъдете активни, амбициозни и отговорни личности.

Мъжете ще се наложи да допуснат нови хора в личния си или професионален живот, които могат да се появят по най-различен начин или причина. Не бъдете недружелюбни към новите си познанства. Много интересни събития ви предстоят през тази седмица и някои от тях ще ви дадат знак за предстоящи събития в живота ви.

Няма да липсват изненади или неочаквани срещи и случки. Особено непредсказуеми ще бъдат отношенията ви с хората родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
За жените предстоят важни разговори или събития свързани с мъж.

Понякога ще ви натежават по-големите отговорности и най-вече усещането, че нямате избор. Много от притесненията ви през седмицата ще имат връзка с бавното развитие на някои дела или планове. Бъдете търпеливи! Възможно е пътуване, но най-вероятно на кратко разстояние.

Дева
През седмицата от 17 до 23 януари някои от радостните ви преживявания ще бъдат свързани с бебе или с дете.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на нов човек в кръга от приятели или роднини.

Повод за радост може да бъде и собственото ви дете, с успехите или с изявите, които ще има през тези седем дни.

През седмицата ще преживеете емоции свързани с млад човек, с когото работите заедно или имате някакви професионални, обществени отношения.

През тези седем дни избягвайте ангажирането със съдебни или юридически дела, тъй като вероятността те да бъдат манипулирани по някакъв начин от нови свидетели, фалшиви показания и други неочаквани неща, ще бъде твърде голяма.

Тази седмица ще изисква от вас и по-голямо внимание, когато трябва да вземете важно решение, тъй като е възможно това да се случи под въздействие манипулативните действия на други хора.

През тази седмица може да очаквате парични приходи, които в могат да дойдат от жена или от работа свързана с жени.
Мнозина ще получат пари, за които ще имат предварителна информация.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, както с приятели така и свързано с вашата работа или бизнес.

Момчетата и момичетата ще преживеят някои страхове или моменти на паника свързани с училище, университет, лични или семейни отношения и др. Много силно въздействие могат да ви окажат думи или действия на близки хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Предстоят някои важни преживявания в семейството ви, които не бива да игнорирате само защото не ви се занимава със сериозни неща. Любовният ви живот може да бъде интересен, защото няма да липсват идеи или шансове за емоционални закачки, флиртове и други преживявания.

Мъжете ще бъдат изненадани от едно телефонно обаждане на стар приятел или познат. Поводите за това могат да бъдат най-различни.

Много позитивно влияние върху делата и разбиранията ви за събитията по света може да има от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. През седмицата ще имате повод да купите подарък, а може би и цветя за любимата жена (за това не е задължително да имате причина, нали?)

Жените ще срещнат в ежедневието си различни нови хора и всяка една личност ще успее да ви впечатли с нещо. През тези седем дни ще имат разговор свързан с някои ваши бъдещи планове с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Ще се наложи да поемете ангажимент или да помогнете с нещо на мъж, който може да бъде ваш роднина или колега.

Везни
През седмицата от 17 до 23 януари от вас ще се изиска да отделите специално внимание на близък човек, да приготвите подарък, или да се ангажирате със специална услуга.

Седмицата ще бъде благоприятно време за развитието на материалните имуществени дела, съобразени с реалностите в живота ви.

През тези седем дни ще има хора, които умишлено ще провокират вашето търпение, с цел да предизвикат конфликт по ваша вина или да ви злепоставят пред други хора.

Бъдете много внимателни в отношенията си с представители на земните зодиакални знаци.

През тази седмица ще възникне необходимост да разговаряте по важни въпроси с мъж или ще имате среща с такава личност по дела свързани с документи, договор и др.
През седмицата могат да възникнат повече отговорности свързани със споразумения, договори и различна по характер документация.

През седмицата ще ви се наложи да обмислите добре една сложна или конфликтна ситуация в дома си, която от време на време е причина за спорове с хората, с които живеете.

Ако погледнете практично и реалистично на причините за това напрежение, то ще намерите и най-доброто разрешение.

Момчетата и момичетата ще преминат през едни интересни седем дни, в които ще можете да покажете своя потенциал и умение да общувате с околните. Възможно е да пътувате, да посрещнете някого, който ще дойде от друг град или държава, да имате повече виртуални контакти с хора от различни разстояния.

Очакванията ви за тази седмица ще са свързани с събирания, срещи и дела, които ще повлияят значително на бъдещето ви.

Мъжете ще трябва да помогнат на близка жена или покажат съпричастност към нейните проблеми и тревоги. Възможно е събиране свързано с жена, като поводите за това ще бъдат най-различни: понякога приятни, понякога – не. Ще ви предизвикат към размисъл различни събития на локално, национално или световно ниво, които ще обсъждате с различни хора.

Жените ще започнат тази седмица с дълъг списък от задачи. Много хора ще разчитат на вас и много дела ще очакват вашето участие за тяхното развитие. През седмицата ще имат важни разговори или ангажименти с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Финансовите ви дела ще бъдат повлияни от едно значително движение, надявам се в добра посока и за ваш успех. През седмицата ще получите новина, която може неприятно да ви изненада, защото ще касае човек, за когото не сте очаквали да има такова преживяване.

Скорпион
През седмицата от 17 до 23 януари ще възникнат ангажименти или събития с мъж, който може да е по-възрастен от вас, да е глава на семейството ви: баща, дядо, брат или чичо.

Събития свързани с такава личност в повечето случаи ще бъдат положителни, неочаквани или важни за бъдещето на цялото ви семейство.

През тези седем дни ще се сблъскате отново с незавършени или отложени задачи от

близкото ви минало.
През седмицата ще възникнат по-благоприятни обстоятелства за тяхната реализация, но това не означава, че всичко ще върви по мед и масло.

Ще си имате своите притеснения, но по-важното е да запазите вяра и да се съсредоточите върху тяхното изпълнение.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на лечение или терапия, както и за приключването на такова.

През тези седем дни интересно развитие ще има вашия любовен живот, особено за тези от вас, чийто партньор е в друго населено място.

Ще имате емоционална кореспонденция, обсъждане на различни важни за бъдещето ви действия и др.

Особено чувствителна ще бъде любовна връзка с представител на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион.

Представители на огнените знаци, може неочаквано да се появят в живота ви, напомняйки ви за ваши общи преживявания в миналото.

Момчетата и момичетата ще са завладени от различни емоции, желания за преживявания свързани с човек, когото харесвате. Може по-свободно или по-активно да флиртувате, без да планирате някакво по-сериозно обвързване.

В дома ви мнозина ще разчитат на вас или ще следват внимателно ваши действия свързани с изпити, промени в училище или в работата и др. Като цяло през тази седмица семейството ви ще има по-важна и ярка роля в живота ви, отколкото останалите неща.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване. През тези седем дни може да имате повече контакти с хора от различни населени места с цел търсене на важна и полезна за вас информация, търсене на нова работа или нов дом и др.

Някои неприятности през тази седмица ще имат връзка с жена, независимо на каква база са вашите отношения с нея. Тези от вас, които имат романтична връзка с жена от друго населено място ще преминат през някакви недоразумения или затруднения в общуването си с нея.

Жените ще имат по-сериозни ангажименти с мъж, който ще разчита на вас за разрешаване на някакъв проблем или ангажирането ви в някаква важна за него ситуация. Приятелските ви отношения с мъже ще бъдат атакувани от някаква интрига, опити за дискредитирането ви и др. Новите познанства, които ще създадете през тази седмица ще бъдат важни и полезни за вас и ще имат едно по-дълготрайно развитие в живота ви.

Стрелец
През седмицата от 17 до 23 януари може да ви се наложи ще прекарате по-голяма част от деня извън дома си.

Причината за това може да бъде вашата работа, вашите семейни или интимни отношения, обществени или политически мероприятия и др.

За някои от вас седмицата ще се запомни с временна раздяла с човек от семейството, поради пътуване или престой поради важна причина в друго населено място.

Това е сложна или неблагоприятна седмица за сключване на брак и за създаване на семейство.

През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с някакви битови проблеми, както са и възможни загуби или повреда на лични вещи, телефон, компютър и др.

Едно от интересните събития през тези седем дни ще бъде свързано с жена родена под огнен зодиакален знак.

През тази седмица ще имате възможност да хармонизирате отношенията си с човек, с когото напоследък сте имали противоречия или сериозни конфликти.
През седмицата избягвайте прояви на ревност, тъй като те ще са неоснователни.

Вероятно ще ви изненадат събития свързани с пътуване на човек от кръга ви роднини или приятели или събитие свързано с някой, който живее в друг град или държава.

Момчетата и момичетата ще преживеят личните си неприятности много емоционално, почти болезнено, което може да доведе до погрешни (прибързани) действия или решения. Особено трудно ще се окаже за вас да реагирате и действате, когато ваши приятелски отношения са поставени на някакъв натиск, или изпитание. Като цяло ще имате възможност да реализирате почти всички свои очаквания за тези седем дни.

Мъжете ще преживяват всяко едно събитие емоционално, със склонност да търсят около него някаква тайна, задкулисни действия, хитрост и др. Подобни емоции преди всичко ще навредят на вас самите, но при всички положения ще имат отражение и върху отношенията ви с околните. През тази седмица от вас ще се изиска да мислите много повече преди да действате във важни или деликатни ситуации.

Жените ще преминат през седем интересни и успешни дни. Ще усетите закрилата на съдбата в моменти, ще определят по някакъв начин цялото ви бъдеще. Много емоции, задачи и задължения ще възникнат около деца или млади хора, независимо от тяхната възраст. Домашните ви задължения ще се разширят поради възникване на нови задачи, отговорности, невъзможност на други хора да поемат част от семейните ви дела и др.

Козирог
През седмицата от 17 до 23 януари ще преминете през седем по-натоварени дни, в които ще има развитие на най-различни събития, всяко едно със своето значение за бъдещето ви.

През тези седем дни бъдете готови да живеете на бързи обороти, да съумявате да вземате бързи, но правилни решения.

В голяма степен ще можете да разчитате на помощта на хора родени под водни зодиакални знаци.

През тази седмица е възможно вниманието ви да ангажира лечението на ваш роднина или приятел, където ще има задълбочаване на здравословен проблем или ще възникне необходимост от лечение в болница.

Избягвайте да се връщате към минали нереализирани планове, с идеята че сега обстоятелствата ще са по-добри.

Не си създавайте, затруднения за неща, на които не им е дадено, да се случат.

През тази седмица мнозина ще присъстват на важно събиране с роднини или семейни приятели, което може да има връзка с годеж, сватба и др.

Това ще бъде седмица, в която ще може да вземете важни решения свързани с брак или със семейството ви като цяло.

Ще запомните тези седем дни с едно интересно събитие в живота на човек роден под земен зодиакален знак.

През тази седмица ще имате благоприятни за вас финансови действия или развитие на паричните ви дела, но избягвайте хитрости или търсене на лесни печалби. В такъв случай може да преживеете неприятно разочарования или загуба.

Момчетата и момичетата ще минат през периоди на различни противопоставяния с роднини или с приятели.

Проявите на ревност ще се засилят, както и по-ярките изяви свързани с принадлежност към определена група в училище, по интереси, в обществото, където живеете.

Мнозина ще направят някои полезни покупки за себе си или ще реализират размяна на ненужни вещи, с други, които са интересни за вас. През седмицата ще присъствате на различни срещи и събирания, в повечето случаи свързани с приятни емоции.

Мъжете ще усетят една по-голяма отговорност, един по-голям товар върху плещите си свързани с финансовата стабилност на семейството или при работа с финансови ресурси, документи.

Преди всичко интереса ви ще е свързан със стабилността във вашия дом, осигуряването на сигурни доходи и достатъчно средства за живот. Някои моменти на паника или безпокойство през седмицата ще бъдат свързани именно с пари. През тези седем дни ви предстои емоционално преживяване свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще преминат през седем интересни дни, в които всеки ден ще носи някакво очарование, емоции, вълнения. Ще може да постигнете много благодарение на знанията и уменията, които вече притежавате. Възрастта определено няма да е мерило за вашите постижения през тези седем дни. Съвета ми към вас е да внимавате с личните си вещи на публични места.

Водолей
През седмицата от 17 до 23 януари ще имате възможност да видите истинското лице на човек, когото сте смятали за ваш приятел и който ще допусне голяма грешка в поведението си спрямо вас или спрямо друг близък за вас човек.

Една лъжа или измама от негова/нейна страна, ще определи окончателно вашето бъдещо поведение или решение за раздяла.

Седмицата носи добри финансови резултати в работата или бизнеса на хората от този зодиакален знак.

Възможно е да получите предложение за някаква допълнителна дейност към основната си работа, което ще увеличи и вашата заплата.

През тези седем дни повод за събиране може да бъде събитие в живота на човек, най-вероятно от семейството или от кръга ви роднини.

Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за брак или за сключване на брак.

През тези седем дни ще бъдете приятно изненадани от новина. Това определено ще ви бъде от полза или ще бъде в основата на някои ваши бъдещи успехи.

Седмицата вещае важно предложение или получаване на документ с важно за дома или за бъдещето ви значение.

Момчетата и момичетата ще преминат през една бързо развиваща се седмица, с много неочаквани случки и преживявания. Ще имате късмет във важни за бъдещето ви дела, представяния или изпити.

Могат да възникнат нови възможности за изява или за постигане на успех във важни за вас начинания. Някои събития или хора от миналото ви ще се появят отново, но те ще имат мимолетна, почти незабележима проява в настоящето ви.

Мъжете ще имат много задачи и преживявания със семейството или с роднини отблизо и далеч. Възможни са събирания свързани с годеж, сватба, юбилей. Мъж от кръга ви роднини или приятели може да бъде причина за неочаквано събиране. Много неочаквани събития носи тази седмица за вас и това в един момент може да ви накара да се почувствате изтощени от емоции.

Жените има опасност да бъдат въвлечени в някаква интрига, която ще започне със споделяне, разпространяване на някаква клюка или тайна от личния живот на друг човек. Много неприятна и злепоставяща ви ситуация, която се надявам да успеете да избегнете.

Седмицата носи преживяване или важна отговорност свързана с бебе или с дете. Тези от вас, които вече имат пораснали деца могат да попаднат в ситуация, в която неочаквано ще разкрият тайна свързана с неприятно преживяване в живота на детето си.

Риби
През седмицата от 17 до 23 януари ще можете да промените изцяло професионалните си или бизнес планове. Причина за това може да бъде възникването на нови възможности, нови идеи и предложения или изчерпване на стари такива, търсене на нови пътеки за развитие и др.

Не е изключено започването на нова дейност или въвеждането на други някакви нововъведения.

През седмицата ще се наложи да бъдете много предпазливи във финансовите си разходи и да отсявате, кое е най-важното в този момент, за да не изпаднете в някакво затруднено положение.

Много е вероятно ваши приятели или роднини да ангажират вниманието ви с техни финансови неприятности, но внимавайте на кого каква помощ предлагате.

Тази седмица носи специални събития свързани с жена от кръга ви приятели, която или ще има специално преживяване в живота си, което ще сподели с вас или ще има друга важна причина за събиране с нея.

През тази седмица мнозина ще създадат ново приятелство, което тепърва ще има благотворно влияние върху личния ви живот.

През седмицата избягвайте да правите планове или да имате специални очаквания свързани с дете или с млади хора, тъй като ще се получи разминаване между техните интереси и желания с вашите. Така може да възникне разочарование или да се преживее друга негативна емоция.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, която ще промени някои ваши възгледи или отношения. Може да се разделите с приятел или да създадете ново приятелство. Всичко през тази седмица ще се определя на база общи интереси или цели в живота. Като цяло основните трансформации в живота ви през тези седем дни ще са във вашите приятелски отношения. Един разговор ще ви накара да размишлявате относно истинската негова цел.

Мъжете ще преминат през седем интересни дни. Новите възможности и теми, по които ще можете да работите и да се развивате ще са различни от тези, върху, които сте работили през 2021. Предстоят ви разговори или вземане на решение свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели. Липсата на толерантност към хора, които хитруват, правят опити да ви манипулират или въздействат по някакъв начин, през тази седмица ще бъде много по-ярко изразено от вас.

Жените ще се включат в различни мероприятия организирани или подпомогнати от други жени, женски или благотворителни организации, локални събития и др. През тази седмица ще общувате повече с жени от кръга си роднини, приятели, съседи или колеги. Някои от вас ще имат повод за събиране в дома си, като повода ще бъде индивидуален за всяка една от вас.

Източник: astro.velida.net