Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (30 май – 5 юни)

Овен
През седмицата от 30 май до 5 юни един неприятен конфликт ще обърка или промени вашите представи за различни неща от живота. Вероятно ще се разочаровате от една конкретна личност, някой който може да бъде ваш роднина, приятел, познат, представител на някаква институция.

През тези седем дни ще успеете да се освободите от страхове или притеснения, които имате за ваши приятели или хора, които са част от семейството ви, но с които нямате кръвна връзка.

Това ще бъде благоприятна седмица за хармонизиране на приятелски отношения с хора, с които напоследък сте имали някакви противоречия.

През тези седем дни ще ви тревожи здравето или друга сложна ситуация в живота на близък човек, който живее в друг дом или на разстояние от вас. По някакъв начин тази личност преживява вид загуба, която може да бъде свързана с работа, друг родственик, любовна връзка и други.

Тази седмица ще благоприятства пътувания или за планиране на такива, за едно по-далечно бъдеще.

Ще ви бъде приятно да комуникирате с хора отдалеч, родени под въздушни и водни зодиакални знаци, които ще ви обогатят с много информация и познания.

Момчетата и момичетата ще трябва да обърнат по-сериозно внимание на тези свои проблеми или отношения, които ви карат да се чувствате напрегнати, несигурни или ви влияят по друг негативен начин.

Не омаловажавайте физически или здравословни неразположения, разчитайки на вашата младост. Много важно ще бъде през тези седем дни да намерите, да постигнете, да съхраните хармония в отношенията си с хора, които имат специално място във вашия живот.

Всякакъв дискомфорт ще ви влияе негативно, създавайки предпоставки за лошо настроение или депресивни състояния. Съумеете ли да да се възползвате от тези съвети, то ще може да преминете през една интересна и дори успешна седмица за вас.

Мъжете ще търсят нови методи за разрешаване на стари неприятности, дори с цената на някакви отстъпки или фактическа раздяла, ако тези неприятности касаят хора от роднинското ви или приятелско обкръжение.

При работа с документи, особено ако те имат някакви финансови параметри, бъдете много внимателни и не допускайте претупване на работата си.

Някои от важните събития през седмицата ще имат връзка с пари, с получаване или отдаването им за различни цели. Възможни са срещи и разговори свързани с парични дела между роднини, приятели или бизнес партньори.

Жените ще запомнят седмицата с една неприятна новина, която носи промяна в живота ви по един или друг начин.

Много неспокойствие ще има в живота ви през тези седем дни, а разговори с хора родени под огнените зодиакални знаци ще правят нещата още по-сложни. През седмицата ще мислите думи, които ще чуете от жена на 35-годишна възраст.

Това може да бъде съвет, информация, предложение и дори една странна клюка. Тези от вас които имат син, нека да бъдат подготвени за негово решение или действие, за което предварително няма да имате очакване или информация.

Телец
През седмицата от 30 май до 5 юни хубавите и лошите събития ще се редуват и ще направят седмицата ви динамична и по своему интересна.

Ще ви бъде трудно да реализирате плановете си, но не и невъзможно. Просто нещата няма да се случват толкова бързо и лесно, колкото вие очаквате.

Хора родени под водни зодиакални знаци, ще ви разочароват или натъжават с техни необмислени и прибързани действия или думи.

През тази седмица ще имате контакти с хора, които не познавате, но с които ще трябва да разрешавате материални или финансови дела. Те могат да бъдат представители на данъчна, държавна, банкова или друга институция.

През седмицата ще възникне необходимост да купите или подарите нещо на човек роден под знака на Телец или Близнаци, което ще изиска разумно решение от ваша страна.

През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени ваши отношения с жена, която не престава да ви занимава с клюки, да ви манипулира с различна невярна информация относно хора и събития, и въобще психически да ви въздейства негативно.

Вероятността да вземете решение да я отстраните от живота си е много голяма, стига това да е възможно.

През тези седем дни сами ще търсите контакти с приятели, с които ще искате да разговаряте по интересни теми, без вие или те да ви се оплакват за ежедневни проблеми, които в този момент има почти във всяко семейство.

Момчетата и момичетата могат да очакват седмица, в която няма да им липсва късмет за неща, които имат перспектива в бъдещето. Няма значение с какво са свързани, дали с вашето образование, кариера или личен живот.

През седмицата ще се наложи да общувате или да работите заедно с мъж, който може да покаже към вас една по-голяма строгост и взискателност в действията ви. Тази седмица мнозина от вас ще запомнят с важно събитие в живота на родители или на други по-възрастни родственици.

Мъжете ще са доста предпазливи в отношенията си с непознати хора, тъй като интуитивно ще усещате някаква подозрителност към техните намерения или действия. Отношенията ви с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, могат да се окажат по-сложни от обикновено.

През тази седмица внимавайте със споделянето на лична информация, дори това да бъде с ваши стари и проверени приятели. Не е изключено раздяла с хора, които познавате поради различни житейски причини.

Жените ще преминат през седмица на трудни решения, които ще касаят ваши действия и планове, които се намират в застой от дълго време насам. Всъщност предварително ще си дадете достатъчно време да размислите, кое е най-доброто решение и дали има смисъл да съхраните нещо, което отдавна не работи.

Миналото и през тази седмица ще ви напомни по някакъв начин за себе си, което може да ви бъде от полза, ако е свързано с грешки, които има вероятност да допуснете отново през тази седмица или в близкото си бъдеще. За някои от вас обаче стари проблеми ще имат ново развитие и този път няма да може да ги оставите в „килера“.

Близнаци
През седмицата от 30 май до 5 юни ще имате интересни срещи или контакти свързани с важни за вас хора.

Причина за това може да бъде събиране по специален повод, като рожден ден, имен ден, завършване степен на образование и други.

Родителите Близнаци ще бъдат по-щедри към собствените си деца, а някои от тях могат да се зарадват на новина свързана със специално събитие.

През тази седмица внимателно планирайте плановете, които имате свързани с дома си. Не налагайте своето мнение и не притискайте другите да приемат вашите идеи, особено ако решите да влезете в неприятен спор или конфликт с тях.

През седмицата ще имате или непредсказуеми отношения с роднина роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тези седем дни ще преживеете разочарование или ще бъдете обидени на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който ще ви обещае нещо и ще ви даде надежда, след което ще се откаже.

През тази седмица по-голямо внимание ще отделите на събития в живота на човек, който не живее във вашия дом, и който преминава през един труден период в живота си.

Момчетата и момичетата ще имат особени очаквания за тази седмица, свързани с някои планове за ваканция, за почивка на туристическо място или други подобни преживявания извън училище или извън работното ви място.

Витаенето в облаците с мечти и планове за подобни преживявания, може да ви направи разсеяни, с нежелание за изпълнение на основните ви ежедневни задачи и това да предизвика нечие недоволство и конфликт. Всъщност някои противоречия в живота ви едва ли ще ви изненадат, особено ако те са свързани с ваши връстници или с приятели от мъжки пол.

Мъжете, които имат собствено дете ще трябва да покажат една по-сериозна отговорност към родителските си задължения. Това не е седмица, в която може да ги прехвърлите на някой друг, тъй като се случват сериозни неща в живота на детето ви. Вашето участие или намеса в тях е повече от наложително.

През тази седмица няма да ми липсва желание за романтични приключения, флиртове или интимни преживявания, независимо дали сте семейни или не. Желанието ви да прекарате повече време с приятели или с приятни за вас хора, не бива да създава конфликт в семейството ви.

Жените ще са склонни да действат емоционално, импулсивно, все едно са все още някъде в своята младежка възраст. Това може да се отрази на начина, по който се обличате, гримирате, забавлявате, неща които няма да са особено присъщи за вашата възраст.

Покупките, които ще направите през тази седмица също могат да бъдат повлияни от вашите емоции или от едно ранно лятно настроение. Ще бъде добре да се съобразите със съвета ми, че това е една важна седмица, в която желанието ви за удоволствие и забавление ще бъде добре да остане на заден план.

Рак
През седмицата от 30 май до 5 юни ще преживеете най-различни емоции свързани с дете или с млад човек. Емоциите ви по-скоро ще са негативни, свързани с неприятности в живота на тази личност, със сложни отношения помежду ви, с грешки и техните последствия в живота на тези млади хора. Роднинската ви връзка е много вероятна, но не е задължителна.

През тази седмица мнозина ще получат новина свързана с бременност, с раждането на дете и др.

През седмицата ще имате разговори свързани с любовния или личния живот на момиче или млада жена, която преживява някакви еуфорични, емоционални моменти в живота си.

Въобще личния живот на хората около вас ще бъде важна тема в разговорите ви, тъй като вие ще смятате, че имате достатъчно житейски опит да давате съвети или да помагате. Тези ваши действия обаче може да бъдат приети негтивно и да ви поставят в неловка или конфликтна ситуация.

Жените от 20 до 30-годишна възраст ще имат важна седмица за развитие на любовния си живот, независимо това касае създаването на нова връзка или развитието на вече създадена такава. Приемайте хора и събития без да задавате въпроси и да търсите смисъл в тези преживявания. Ще дойде време и ще разберете всичко…

През седмицата в работата ви ще възникне нова дейност, нови условия за изпълнение на задачите ви, нови клиенти или други някакви промени. Ще следите появата на нов човек в екипа, с който работите, независимо каква е неговата или нейната роля (позиция).

През седмицата избягвайте да разпространявате информация, която сте прочели някъде или някой ви е споделил. Има голяма вероятност това да се окаже фалшива новина или такава, която да злепостави някой, който е невинен, или който ще се почувства предаден от вас.

Момчетата и момичетата ще трябва да проявят едно по-сериозно отношение към своите задачи в училище, в университета или в работата. Може да сте подвластни на лятно настроение и желание за ваканция на приятни места за отдих, но всяко нещо с времето си. Възможностите да постигнете реални успехи в своя професионален живот са големи и не бива да бъдат пропускани.

През тази седмица може да се наложи да купите подарък на ваш съученик, приятел или колега свързан с негов рожден ден или по друг специален повод. Седмицата може да се запомни с появата на нова възможност или с ново начало във вашето образование или кариера.

Мъжете ще се наложи да се върнат към свои предишни задачи, задължения или проблеми, които не само ще имат едно ново развитие през тази седмица, но и в повечето случаи ще изискат своето окончателно приключване или разрешаване. Някои загуби или грешки от миналото ви, сега ще бъдат видяни от вас по един нов начин.

Може би още през тази седмица ще се наложи да се възползвате от този свой горчив опит, при възникването на една нова подобна ситуация. Много внимание и предпазливост ще изиска тази седмица от вас, особено когато сте ангажирани с важни задачи или сте въвлечени в някаква сериозна емоционална ситуация.

Жените ще могат да намалят напрежението през тази седмица, да погледнат по-ведро на бъдещето си и да намерят ново по-добро разрешение на стар проблем. В голяма полза през седмицата ще ви бъде общуването с представители на въздушните зодиакални знаци.

През тези седем дни поне един път ще бъдете подкрепени от късмет, в ситуация в която ще се чувствате объркани, несигурни, или нерешителни какво и как да направите. Седмицата ще благоприятства пътуване, както и развитие на лични или професионални отношения с хора от различни дестинации.

Лъв
През седмицата от 30 май до 5 юни ще преминете през период, който ще изиска от вас изчакване и наблюдаване развитието на важни за вас събития.

Те могат да имат отношение към ваши роднини или да са свързани с работното ви място.

Най-вероятно вашите интуитивни очаквания за развитието на тези събития ще бъде вярно. Все пак не изключвайте вероятността и от един по-различен развой, който не е задължително да бъде неприятен за вас.

През седмицата не бива да се пренебрегват здравословни неразположения или медицински прегледи, които са планирани предварително.

Има вероятност за грижи свързани със здравето на близък човек.

Няма да липсва напрежение в ежедневието ви, но мъдрите и разумните от вас ще знаят как да избегнат конфликтите и безсмислените спорове.

Не се опитвайте да промените нечий манталитет или мироглед. Всеки върви по собствената си пътека, следвайки собствената си съдба.

Някои от по-важните ви ангажименти през тази седмица ще са свързани с дете или с млад човек. От вас ще се изиска да проявите търпение, за да постигнете това, което сте си поставили за цел.

Като цяло пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по важни за близкото ви бъдеще въпроси.

Ще успеете да разчистите важни проблеми или недоразумения, да успокоите напрежението в семейни или приятелски отношения.

Момчетата и момичетата ще изпаднат в ситуация, в която ще почувстват, че не могат да контролират събитията, и че някой друг трябва да поеме “ юздите на техния живот“. В някои случаи това може да бъдат ваши родители, което ще е най-добрия вариант за вас.

Възможни са сложни или неудобни ситуации свързани със скъпа техника, собственост, която сте повредили или сте злоупотребили по някакъв начин с чужди вещи. Като цяло тази седмица ще изисква от вас да бъдете много внимателни, много предпазливи, да избягвате всякакви рискове или самоволни решения и действия.

Мъжете ще очакват получаване на пари, разговори свързани с пари или възможности за повишение на основните ви доходи. Вероятността да се окаже, че не сте преценили правилно конкретната ситуация е много голяма.

Дори и да има разговори на тази тема, стремете се винаги да имате някакъв документ или писмено потвърждение, на това за което разговаряте или се договаряте. Седмицата в никой случай няма да премине незабележимо в живота ви, и ще намери начин с какво да остави следа след себе си.

Жените лесно ще изпадат в паника и ще се влияят от коментари или информация, която ще получат от други хора. Хубавото е, че тези преживявания ще бъдат кратки, и в никой случай не вещаят някакви драми или неприятности в живота ви.

През тази седмица ще преживеете емоции свързани с ваше дете, в неща които то тепърва ще ви покаже като знание, умение и други. Някои от сериозните и важни новини през седмицата, ще бъдат свързани с ваши близки или приятели родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Дева
През седмицата от 30 май до 5 юни ще възникнат неочаквани спорове или конфликти, включително с хора, които са ваши стари приятели или познати. Причините за подобна конфронтация ще са най-различни, но в повечето случаи ще възникват и ще отминават внезапно, оставяйки след себе си някакви негативни емоции

. Бъдете внимателни и дипломатични при възникването на такава ситуация. Вие знаете как да балансирате и успокоявате напрежението.

Очакванията ви за развитието на финансовите ви дела през тази седмица могат да се окажат нереалистични, да ви подведат да направите предварително разходи и това да преизивка затруднения по-късно. Бъдете особено практични и пестеливи през тези седем дни.

Някои нови предложения или ситуации свързани с пари могат да ви поставят в неизгодна позиция или да ви разочароват.

Тази седмица вещае притеснения или грижи свързани със здравето на близък човек, който е много вероятно да живее с вас под един покрив. Нямам очаквания това да бъде нещо сериозно, но притесненията и страха ви ще бъдат по-големи, и донякъде разбираеми.

Битовите проблеми през седмицата ще са неприятни, но разрешими.

Любовният ви живот ще е като изкачване на висок хълм: събитията през тази седмица ще изискват воля, търпение, изчакване и ще ви костват повече енергия.

Тази седмица като цяло няма да бъде много успешна за вас. Много неща ще се наложи да отложите за другата седмица или за по-благоприятно време.

Ще имате поводи за радост, ще срещнете приятни и интересни хора, но резултатите от действията ви през тези седем дни ще са незначителни.

Момчетата и момичетата ще се наложи да намалят темпото и да проявят една по-голяма предпазливост при ангажиране както с нови неща, така и с по-големи отговорности. През тази седмица определено ще ви се наложи да се осланяте на опита си, независимо че той не е толкова голям.

При необходимост търсете съвета на хора, които имат достатъчно знания по въпроси, които ви затрудняват в момента. Положителна роля и подкрепа ще може да получите от страна на мъж над 35 годишна възраст.

Мъжете ще се натоварят с неприятности, които едва ли ще възникнат точно през тази седмица, но някак си досега са останали извън вашето полезрение, или сте ги приели като незначителни. Много болезнени те могат да бъдат, когато са свързани с вашата любов или с брачните ви отношения.

Всеки от вас ще има различни очаквания за развитието на подобни ситуации, но в никой случай не оставяйте нещата да се разрешат от само себе си. Седнете и разговаряйте с хора, които са засегнати от тези събития.

Жените ще имат едно ведро, оптимистично и позитивно настроение, което може да се дължи на влиянието на хора родени под въздушните зодиакални знаци или на някои приятни преживявания от последните дни.

Много силно влияние върху настроението, а донякъде и върху плановете ви ще има от страна на близки приятели. Ще ви бъде приятно да се събирате или общувате с жена, която може да бъде по-възрастна от вас, но определено такава, която успява да ви зарежда с позитивна енергия.

Везни
През седмицата от 30 май до 5 юни ще ви се наложи да вземете важни решения или да реализирате промени, които могат ще касаят основно личния ви живот, но ще дадат отражение на семейството или кариерата ви по някакъв начин.

Разбира се, всичко ще се случи само ако вие сте готови за промени и за активно участие в тях.

Седмицата ще изиска повече грижи за дома, градината или стопанството, ако имате такова.

Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преместване в друго жилище или за покупка на нов дом (имот).

Финансово седмицата също ще бъде благосклонна към вас, но се постарайте да останете реалисти в очакванията си.
Избягвайте хазартните игри и търсенето на лесни печалби, това не е характерно за вас!

През седмицата пазете личните си вещи от загуба или кражба. Разсеяността или предоверяването ви може да създаде неприятни ситуации, паника и объркване.
През седмицата ще сте склонни да се връщате към приятни спомени от миналото си. Възможно е това да бъде причина да потърсите из социалните мрежи контакти със стари приятели.

Някои от изненадите през тази седмица ще бъдат с цел да ви провокират да започнете нови неща. Те ще променят посоката на вашето развитие към нови интересни области и познания.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на приятни преживявания и забавления с приятели или с връстници. Ще сте склонни да избягвате сериозните проблеми или отговорности, но нека всичко в живота ви бъде с мярка през тези седем години.

През седмицата може да ви изплаши новина свързана със здравословен проблем на ваш приятел, който е млад човек, и за когото не сте очаквали да се разболее. Много важно ще бъде през тази седмица да синхронизирате своите очаквания и надежди, с това което реално може да постигнете, да реализирате или да получите.

Мъжете ще се сблъска с човешката злоба или завист в ситуация или място, където най-малко са очаквали да срещна такова отношение.

Хубавото е че лесно ще се измъкнете от една такава ситуация или ще погледнете на нея по-философски, като житейски опит който съдбата е решила да ви даде. Седмицата ще предложи нови шансове на някой от вас за допълнителна работа, за увеличение на седмичните или месечни доходи и други.

Жените ще запомнят тази седмица с една неприятна новина или с преживяване на една стресова ситуация, неща които ще ви покажат краткостта, смисълът и цената на човешкия живот. Някои неблагоприятни събития, които ви се дава да преживеете през тази седмица не бива да ви депресират или изпълват с песимизъм.

Те нямат такава цел, а по-скоро да ви провокират по-сериозно да размислите върху това какво е важно в живота; кое има стойност и кое преминава мимолетно без да остави следа след себе си. Някои от вас ще обсъждат или ще се ангажират в наследствени дела, с грижи за наследствен имот или други имуществени действия.

Скорпион
През седмицата от 30 май до 5 юни ще трябва да определите и организирате своите професионални планове, цели и приоритети.

Ще възникнат събития или обстоятелства, които ще предизвикат различни промени, размествания и нововъведения.

Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или за започване на нова кариера.

Неприятностите тази седмица ще са продължение на нерешените ви проблеми от изминалата седмица. Вероятно ще възникне ново усложнение на нещата, като вината за това ще бъде основно ваша.

През тези седем дни хората около вас ще имат готовност и желание да ви помогнат, така че използвайте тази благоприятна възможност да се стабилизирате.

Неочаквана новина или разговор през тази седмица ще ви даде надежда за разрешаване на сложен проблем.

Седмицата ще бъде интересна за семейните ви дела, защото ще се преживеят няколко интересни събития, които ще имате желание да споделите с близки хора.

През тази седмица новите ви начинания ще имат бавно развитие, затова имайте търпение.

Нещо, което сте забравили в миналото си, сега неочаквано ще изплува в съзнанието ви чрез едно съновидение.

През седмицата ще отделите време за важна комуникация с човек отдалеч.

Момчетата и момичетата ще обмислят свои планове и действия през новия месец, които най-вероятно ще бъдат свързани с пътуване по семейни причини или на почивка. Много от вашите решения през тази седмица ще бъдат повлияни по някакъв начин от думи или съвети на мъж, който може да бъде ваш баща, дядо или друг родственик.

Ще отделите достатъчно време и на своите приятелства, и едва ли ще откажете покана за среща или събиране, независимо дали имате повод за това или не. Внимавайте какво споделяте при тези срещи и съхранете личната си информация от евентуално публично разгласяване.

Мъжете ще отделят повече внимание на паричните си дела, на доходите, които ще получат през тази седмица, или които ще очакват през новия месец. За някои от вас предстои реорганизация на семейните разходи или търсене на нови източници на доходи.

Не са изключени ангажименти свързани с договори или споразумения, които ще бъдат важни именно за финансовите ви дела. В личен план може да преживеете тъга или емоционална болка от неочаквана раздяла, връщане на спомени от миналото ви свързани с човек, който вече е в Отвъдното.

Жените ще имат ангажименти с други жени, които може да бъдат свързани с организирането на някакво празненство или събитие, с различни действия свързани с хоби или с други интереси. Неприятностите през тази седмица ще са някакъв вид продължение на вече възникнали такива, които вероятно се нуждаят от много повече време за да бъдат разрешени.

През седмицата може да бъдете обидени, пренебрегнати или обвинени от страна на жена, с която винаги сте общували трудно. Важното сега ще бъде да избегнете един пряк конфликт в нея.

Стрелец
През седмицата от 30 май до 5 юни ще се възползвате от благосклонността на един човек към вас, който ще ви помогне при реализацията на важна за вас задача.
През седмицата ще сте ангажирани с приготовления около важно събитие свързано с роднина.

През тази седмица ще имате големи очаквания за успешното развитие на вашите действия, планове и проекти.
Нищо обаче няма да се случи, ако не проявите нужната активност и воля за да доведете нещата до успешен край.

През тази седмица ще имате деликатно здраве, затова внимавайте с храната, с алкохола и всичко, което може да ви създаде дискомфорт.

През седмицата ще проведете важни разговори свързани със заплащане или финансов документ, с разходи, които трябва да направите през тази или следващата седмица.

Интересни моменти ще преживеете с ваши нови и стари приятели.

Приемете без излишни подозрения новите хора, които тепърва ще срещнете през тази седмица.

През тези седем дни ще ви се наложи да се разделите с една мечта, с приятел и др. Тази седмица не само ще ви даде радост, но и ще ви даде изпитание чрез някои неприятни моменти, чиято цел е да ви се покажат ваши стари и нови грешки.

Момчетата и момичетата и през тази седмица ще имат повече задачи свързани с образование, кариера и социална реализация.

Темите, по които ще работите през тази седмица са важни и ще изискат от вас по-голяма самостоятелност, особено в моменти, когато са свързани с вземането на важни решения.

През седмицата ви предстоят интересни срещи с хора, с които ще обсъждате свои бъдещи планове, ще търсите съвет или полезна за вас информация. Внимание ще изискат отношенията ви с по-млади хора, които могат да ви въвлекат в някаква неприятност, поради незрялото си поведение.

Мъжете ще има чудесна седмица за активни действия, свързани с лични или професионални планове.

Ще имате възможност да получите важна информация, да разменяте съобщения с хора от различни разстояния, които ще ви бъдат в помощ по един или друг начин. Може да използвате тази седмица за действия свързани с финансови документи, уреждане на договорни отношения с частни лица или институции.

През седмицата ще имате преживяване или ще присъствате на събитие свързано с жена, най-вероятно от кръга ви роднини. Мнозина ще се зарадват на неочаквани, допълнителни доходи в семейния бюджет.

Жените ще имат благоприятна седмица за романтични и интимни преживявания, но бъдете внимателни в случай, че имате извънбрачна връзка. Седмицата ще намери начин да ви изненада с различни ситуации или преживявания, които в повечето случаи ще бъдат добри или благоприятни за вас.

Няма да ви липсват поводи за радост, особено ако решите да пътувате през тази седмица или да посрещнете гости от друго населено място. Седмицата ще благоприятства вземането на важни решения или стартирането на нови начинания в живота ви.

Козирог
През седмицата от 30 май до 5 юни ви очакват интересни и непредсказуеми като развитие преживявания, които ще оставят спомени у вас.

През тази седмица емоционално ще бъдете съпричастни към събитие в семейството на ваши роднини, съседи или приятели.

През тези седем дни избягвайте сериозни обещания, тъй като динамичността в ежедневните ви задачи ще направи трудно тяхното изпълнение.

През седмицата мнозина ще се ангажират със здравословните проблеми на роднина или на приятел.

Това ще бъде седмица,в която могат да ви изненадат неочаквани пари. Ще възникнат нови възможности за по-добър или допълнителен доход, но ако сте в търсене на такива.

Изненадите, които ви предстои да преживеете тази седмица ще ви накарат да се замислите относно решения или ангажименти, с които вече сте се обвързали.

Възможно тези изненади да ви провокират към неочаквани промени в начина ви на работа и дори в начина ви на живот.
В работата си ще преживеете един период на сравнително спокойствие без стресови ситуации. Ще се чувствате по-спокойни или по-уверени след преживян период на несигурност или безпокойство за бъдещето си.

Седмицата вещае притеснение около здравето на любим човек, което може да има връзка с гинекологични или урологични проблеми.

Момчетата и момичетата ще преминат през една напрегната седмица, в която често някой ще ви бъде сърдит за нещо или недоволен от вашите действия. Подобно отношение към вас ще предизвика съответна реакция от ваша страна и тя няма да бъде по-различна от това, което получавате.

Въпреки всичко мое съвет е да внимавате с вашите думи и да не прибързвате с реакциите си, защото е много вероятно след това да съжалявате за собствените си действия.

Ако успеете да се предпазите от подобни ситуации или предизвикателства тези седем дни могат да отворят нови хоризонти пред вас, които да засегнат важни теми от живота ви, като образование, семейство, любов или кариера.

Мъжете и тази седмица ще бъдат подложени на някакъв стрес или уплаха, свързана с конкретен човек или с имущество, което е ваше лично или семейно притежание. Нестабилността на тази седмица може да ви направи предпазливи в действията ви и вие да решите да отлагате всичко, което не е спешно на този етап от живота ви.

Внимание ще изискат събития в живота на дете или негово желание да реализира нещо, което е важно за него. Не бързайте да отказвате, не бързайте да се съгласявате само да приключите с тази ситуация. Седнете и разговаряйте, обмислете всичко и тогава решавайте.

Жените ще се наложи да разчистят някои неща от живота си, което всъщност е ваше отдавнашно желание. Чувствате се твърде много притиснати от хора, обстоятелства или ангажименти, неща които не ви дават достатъчно пространство да дишате и да се развивате като личност.

Сама по себе си седмицата ще бъде едно важно, градивно и успешно време за вас, даващо ви различни благоприятни обстоятелства и възможности за развитие на вашия потенциал. През седмицата може да ви изненада една новина, покана или предложение.

Водолей
През седмицата от 30 до 5 юни ще размишлявате за ваши минали действия или грешки свързани с дете, с по-млад брат, сестра и други.

Причината за подобни размисли може да бъде повторение на вече преживяна в миналото подобна ситуация. Възможно е да възникне необходимост към нейното завръщане, поради възникване на нови обстоятелства, както и това да бъде шанс за ново по-благоприятно развитие.

Това е неблагоприятна седмица за зачеване на дете, за разговори или действия от подобен характер.

През тази седмица ще бъде важно да сложите много ясна граница между миналото и настоящето. По-скоро да се опитате да загърбите онази част от него, която ви носи някакъв негативизъм, емоционален и психически товар.

Отърсете се от това, което ви спира или по някакъв начин затруднява прогреса ви, защото навлизате в едно по-благоприятно време за растеж. Ако намерите сили да се отървете от такива емоции, то съвсем скоро различни нови обстоятелства ще ви помогнат с по-голяма лекота да разрешите неприятностите си.

В семейните ви отношения ще има леки вълнения и те в голяма степен ще бъдат свързани отново с миналото ви, с действие или решение, които сте направили в близкото си минало, включително преди няколко дни.

През тази седмица ще имате благоприятно време за действия свързани с материалните или имотни интереси.
В голяма степен ще може да разчитате на помощ или подкрепа от страна на други хора.

Момчетата и момичетата ще преминат през една сравнително по-спокойна седмица, с по-голяма яснота какво искате да постигнете и как.

Някои неприятности с представители на въздушните зодиакални знаци Близнаци, Везни или Водолей, могат да помрачат настроението ви за кратко време. Много важно ще бъде да избягвате лъжи или манипулации за тяхното разрешаване, но също така бъдете предпазливи и се пазете от подобни действия от тяхна страна. Т

ака или иначе тази седмица не носи някаква драма в живота ви, а по-скоро ще изиска по-голяма зрялост при ангажирането ви с някои емоционални или психологични проблеми.

Мъжете ще има достатъчно работа в дома и на работното си място. Почти винаги ще има някакво влияние върху делата ви от страна на жена, чието присъствие не е задължително да бъде точно до вас.

Нейното влияние може да бъдете дистанционно или по някакъв начин чрез посредничеството на други хора. През тази седмица ще имате и някои отговорности свързани с документи, плащания или финансови споразумения.

Сама по себе си седмицата ще бъде стъпка напред към реализация на важни за вас планове, постигане на една по-добра стабилност в личния или в професионалния ви живот.

През тази седмица жените много ще мислят, малко ще действат. Ще сте склонни по-скоро да правите планове, да градите в мислите си различни проекти и по-малко конкретно да действате по тях.

През седмицата внимание ще изиска от вас личност родена под знака на Рак, Риби или Скорпион, която ще иска да разговаря с вас.

През тези седем дни може да преминете през едно леко здравословно неразположение, но в повечето случаи това ще бъде знак заедно скрито заболяване, което е все още в своето начало. През седмицата ще имате интересна или полезна за вас комуникация с мъж над 35-годишна възраст.

Риби
През седмицата от 30 май до 5 юни ви очаква едно натоварено с ангажименти и задачи време. През тези седем дни ще бъде важно да планирате всичко предварително.

Постарайте се да използвате всяка възникнала ситуация или нова възможност по най-добрия за вас начин. Успехите ви през тази седмица ще могат да бъдат достигнати само чрез добра организация от ваша страна.

Това ще бъде една благоприятна седмица за любов.

Семейните представители на този зодиакален знак ще могат да постигнат и съхранят разбирателство с брачния си партньор.

През тази седмица може да очаквате добро развитие на паричните си дела или успехи свързани с пари. Ще имате по-добри доходи или ще възникне възможност за допълнителна работа.

Подобрените ви финансови дела ще ви дадат възможност за разрешаване на различни проблеми или плащания.

Тази седмица ще ви разочарова една неочаквана новина свързана с човек, когото познавате лично.

Използвайте благоприятните тенденции на седмицата да насочите вниманието си към изпълнение на пропуснати или забавени ангажименти.

Пред вас са нови обстоятелства и възможности за развитието им.

През седмицата ще получите новини свързани с ваши роднини или приятели, които ще ви развълнуват.

Моите очаквания за тази седмица са да преживеете изненада свързана със събитие или новина, нещо което ще се развие във ваша полза и интерес.

Внимавайте какви решения вземате през тази седмица и какви обещания давате. Избягвайте прояви на самоувереност.

Момчетата и момичетата ще очакват да намерят лесно разрешение на свой проблем или неприятност, или някой да помогне тези неща да се случат по най-бързия или най-лесния начин. Ще сте оптимисти за това, което преживявате в момента, особено ако това има връзка с ваше очакване да получите пари, някакъв важен документ или договор.

Във финансов план в по-добра позиция ще бъдат момичетата, отколкото момчетата. Но пък те ще са склонни към нетърпеливост и лесно ще предизвикват конфликти или раздразнението на хората около себе си.

Мъжете също ще се фокусират основно върху финансовата си стабилност, осигуряването на достатъчно ресурси в семейния бюджет, приключване на различни плащания и други. Престани седмица ще ви се наложи да дадете отговор на едно предложение, което ще бъде примамливо и добро за вас, но ще отнеме допълнителна част от свободното ви време.

Това ще бъде благоприятна седмица за действия от юридически, административен или съдебен характер свързани с различни важни за семейството ви дела. Една изненада може да промени живота ви, но това едва ли ще бъде свързано с нещо неприятно.

Жените ще бъдат търсени от приятели както за сериозни разговори, така и за забавления. Внимавайте какво споделяте с тях или какво те ви споделят, и се опитайте да съхраните тези неща в тайна, за да не възникнат в близкото бъдеще усложнения. През седмицата може да ви изненада съобщение, писмо или телефонен разговор свързан с човек, когото познавате бегло.

Тази седмица носи интересни преживявания и възможности да докажете себе си като добър професионалист или бизнес дама. Игнорирайте бързо неприятни или злонамерени коментари от страна на хора, които не би трябвало да имат никакво значение във вашия живот.

Източник: astro.velida.net