Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 - 19 юни)

Овен
През седмицата от 13 до 19 юни ще имате повече разходи, които ще са по-скоро за някой друг от семейството ви, отколкото лично за вас.

Възможно е да възникнат усложнения свързани с документи, с чието оформяне сте ангажирани в момента или с някакъв вид договор.

През тези седем дни напрежението в семейството ви ще бъде по-голямо, което може да се дължи на по-голямата ви ангажираност или тази на партньора ви.

Като че ли цялото ви семейство сега ще има нужда от повече почивка, а в същото време динамиката на събитията ще изисква бързина в действия и неотлагане на задачите.

През тези седем дни ще имате професионални или бизнес срещи, посещения в различни институции, където ще действате по важни за вас задачи и дела, предимно от финансов характер.
През седмицата ще възникне необходимост да купите подарък или цветя за жена.

На работното ви място ще получите неочаквана подкрепа от жена или ще получите предложения за работа, което ще дойде от страна на жена.

Момчетата и момичетата ще имат доста емоционално преживяване с човек от кръга си приятели, който ще предизвика с поведението или с коментарите си едно много силно разочарование от ваша страна. Ще ви бъде трудно да вземете решение за бъдещето на вашите отношения, и най-вероятно затова ще разчитате на собствената си интуиция.

През тази седмица ви предстои среща или събиране свързано с момиче или с жена, за което не е задължително да имате някакъв специален повод. През тази седмица внимание ще изиска здравето на непълнолетните представители на този зодиакален знак, които ще са лесно уязвими от към настинки, инфекции или други заболявания.

Мъжете ще има достатъчно задачи свързани с подредба, грижи, ремонти или други битови проблеми. Мнозина ще разчитат на вас, а вие ще може да разчитате единствено на себе си.

През тази седмица ви предстои важен разговор или вземане на важно решение свързано с човек, който може да бъде роден под знака на Телец, Козирог или Дева, или човек с когото се познавате отскоро. Хубави преживявания ще имате с представители на водните или въздушни зодиакални знаци.

Жените прибързано ще се зарадват на нещо, което ще се окаже фалшиво, непроверена информация или с други неприятни последствия.

Успехите, които ще постигнете през тази седмица ще бъдат естествен резултат на ваши усилия, които сте вложили в различни дейности през предходния месец. Могат да възникнат и нови възможности, но те ще бъдат свързани предимно с краткотрайни дейности или ангажименти.

Телец
През седмицата от 13 до 19 юни вашата чувствителност и емоционалност ще определят решенията и действията ви. Дали това ще бъде за ваше добро ще разберете едва в края на седмицата.

През тази седмица избягвайте да се доверявате на неща свързани с пари, както и импулсивни действия и решения в този план.

Може да получите неочаквани пари, но това едва ли ще огрее всички представители на този зодиакален знак.

Тази седмица ще бъде благоприятна за всякакви промени свързани с дома, в който живеете, с имот, който искате да закупите.

Може да реализирате промени в работата (бизнеса), които ще се развият във ваша полза.

През тази седмица ще се зарадвате на благоприятното лечение на жена, която е ваша роднина или позната.
Бъдете внимателни с употребата на лекарства или алкохол!

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Моят съвет е да се пазите от необмислени постъпки или самонадеяни действия, особено по време на шофиране.
Неочакваните действия на ваш родственик или приятел ще ви направят нервни и неспокойни.

През тези седем дни ще имате възможност да разрешите един неприятен проблем и да се освободите от насъбралото се напрежение през последните седмици.

Може да приемете по-емоционално новите проблеми и неприятности в живота си, и ще разчитате в голяма степен на помощта на близък човек при тяхното разрешаване.

Момчетата и момичетата трудно ще могат да се стабилизират през тази седмица, защото различни неща ще имат свое индивидуално развитие и в повечето случаи противоположно на вашите очаквания или нужди.

Бъдете внимателни с личните си пари, дори да става дума за малка сума, тъй като има вероятност или да ги загубите или прибързано да ги похарчите за нещо, за което после да съжалявате. Пазете личните си документи и избягвайте прояви на разсеяност.

Мъжете ще има достатъчно психологически товар върху плещите си, който в повечето случаи ще бъде свързан с пари, с документи и с различни плащания. Всъщност изхода или разрешението съвсем не е сложно, стига да размислите върху конкретната ситуация практично, без да се допуска паника или опити за хитруване.

През седмицата може да изпаднете в тъжно, сантиментално или песимистично настроение поради новина свързана с края на житейския път на човек, с когото някога сте имали близки отношения.

Жените някак си естествено ще поемат по-големия товар от задължения в семейството. Най-трудно ще ви бъде с тези задачи, чието изпълнение вие или някой друг е пренебрегнал през последните няколко седмици.

Може и да намерите време или настроение за любов, но това желание за емоционална свежест в живота ще обхване предимно жените над 35-годишна възраст. През тази седмица ще изпаднете в ситуация, в която съвсем бързо и вероятно под някакъв натиск ще трябва да вземете важно решение.

Близнаци
През седмицата от 13 до 19 юни ще имате поводи да се радвате и да изпитате задоволство от постигнат успех или приключен ангажимент.

Благоприятните тенденции на седмицата в голяма степен ще се отразят и на вашите лични отношения, особено ако имате връзка с човек роден под огнен зодиакален знак.
Като цяло отношенията ви с тези зодиакални знаци ще се отразят добре на развитието на вашите планове и дела.

През тази седмица не натоварвайте близките си с много задачи и не изисквайте много от тях, тъй като това може да предизвика нежелана реакция от тяхна страна.

Възможно е тяхната енергия да е в най-ниското си ниво и те да имат нужда от почивка и възстановяване.

Във финансов план бъдете разумни в разходите си свързани с неща за домакинството ви.

През седмицата мнозина от вас ще преживеят раздяла с човек, който ще отпътува надалеч поради някаква житейска причина.

Седмицата носи среща с човек от миналото ви, като бивш съученик, колега, съсед или друга личност, като това може да стане включително и чрез социалните мрежи.

През тази седмица ще ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Няма знак, че вие ще полагате някакви грижи за този човек, така че не е задължително той да бъде ваш роднина.

Момчетата и момичетата ще имат разговор или среща с жена, с която ще се обсъждат някои моменти от вашето образование, кариера или друга важна дейност. Някои събития ще успеят да ви изненадат през тези седем дни, но те по-скоро ще ви донесат разочарование или тъга, отколкото обратното.

Разбира се, ще имате повод за радост и за забавление, но те ще бъдат като една малка благословия на съдбата ви. Възможно е да постигнете сериозни или важни успехи през тази седмица, които да са свързани с напредък във вашето образование или кариера.

Мъжете ще се наложи открито и гордо да приемат неприятностите, които ще възникнат през тези седем дни. В никой случай не допускайте хитрости, лавиране или опити да прехвърлите вината на някой друг. Седмицата носи притеснения свързани със здравето на мъж над 35-годишна възраст.

Това ще бъде благоприятно време за действия свързани с дете, нещо което ще бъде важно лично за вас. В семейните ви отношения може да възникне напрежение, свързано с ревност, липса на доверие или обида от държанието на вашия партньор.

Жените ще имате интересни контакти или обща дейност с различни представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци. През тази седмица могат да ви учудят или да ви предизвикат към по-сериозен размисъл думи, решение или действие на човек, роден под земен зодиакален знак.

Тази седмица едва ли ще се запомни с някакъв голям прогрес в живота ви, тъй като основните ви действия ще бъдат свързани с вече започнати ангажименти и планове. Интересното през тези седем дни, е че ще имате много активен социален живот.

Рак
През седмицата от 12 до 19 юни ще имате възможност да възобновите ваши стари приятелства или познанства.

Възможно е това да стане при неочаквана среща или чрез различните социални мрежи.

Ще ви бъде приятно отново да общувате с тази личност, въпреки че причината за липсата на комуникация помежду ви през последните месеци или години, може да бъде един конфликт или друга неприятна ситуация.

През тази седмица ще имате възможност да намерите вещи в дома си, които сте забравили къде сте поставили преди време.

През тази седмица ще сте нетърпеливи, раздразнителни или противоречиви в действия свързани с имущество, което вие или семейството ви притежавате.
Възможно е да имате проблеми с ремонти, различия около различни подобрения в дома, при отдаване на имущество под наем или продажба.

През тези седем дни не приемайте твърде емоционално проблемите на ваши приятели, които ще са свързани с техни финансови дела или затруднения.

Избягвайте да правите коментари, съобразявайки се единствено с вашата гледна точка. Възможно е те да са допуснали грешки, което не означава че вие сте застраховани да не направите такива.

Ако не можете да помогнете, избягвайте да съдите или да правите негативни коментари.

Седмицата ще бъде запомнена с различни приятни преживявания свързани с вашия дом или там, където вие живеете.
Причини за това могат да бъдат лични празници в живота на близки хора, както и излизане от един труден за вас период свързан с различни неуредици.

Момчетата и момичетата ще търсят изход от една неприятна ситуация свързана с пари, или ще търсят начин да подобрят личния си бюджет. Възможности за това няма да липсват, особено ако възможността да работите не ви притеснява.

За някои от вас има забавени плащания, което може да създаде реално притеснение. Липсата на търпение през седмицата може да бъде в основата на бурни, емоционални, но като цяло безсмислени конфликти. След време вие самите ще се чувствате виновни за тяхното възникване и евентуално за тяхното развитие.

Мъжете ще имат различни ангажименти или планове свързани с жена, която най-вероятно ще бъде съпруга или друга близка родственица. Повечето от вас ще са се постарали да си направят предварителен план за тези седем дни, и ще очаквате тяхното благоприятно развитие, чрез усилията които ще вложете в тях.

Присъствието в живота ви на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който най-вероятно ще бъде по-млад от вас, няма да бъде случайно. Седмицата ще благоприятства интимни и романтични преживявания предимно за несемейните мъже.

Жените ще се връщат в мисли и спомени към своя стара любовна връзка, чието приключване в повечето случаи е станало по ваша вина. Вероятно тогава сте били нетърпеливи, или сте смятали че имате повече от един избор за партньор. Каквато и да е реалната причина, връщане назад едва ли е възможно.

През седмицата ще имате различни ангажименти свързани с имущество или вещи, които ще се нуждаят от някакъв ремонт или друг вид подобрения. Някои от вас ще пътуват във връзка къща или имот, който притежават на някакво разстояние извън основното ви място за живеене.

Лъв
През седмицата от 13 до 19 юни вниманието ви ще бъде фокусирано върху развитието на събития в живота на хора от кръга ви роднини или приятели.

Като цяло през тази седмица влиянието на родственици върху вашите действия и решения, тази седмица ще бъде много важно и дори съдбовно.

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от различни източници, включително и чрез други хора от семейството. Добро развитие ще имат бизнес отношения или работа свързана с жени.

През тази седмица някои от важните ви задачи и тяхното развитие ще зависят от действията на човек, който живее или работи в друго населено място.

В любовния си живот не допускайте усложнения във връзката си. Сега може много лесно да охладите вашите отношения. Някои от вас може дори да предизвикат умишлено или не, една временна или окончателна раздяла.

През тази седмица ще ви се наложи да преосмислите ваши професионални или бизнес планове. Целта на една евентуална реорганизация може да бъде постигане на по-добра реализация и ефективност.

През седмицата мнозина ще преживеят неочаквано неприятно събитие или инцидент от най-различен характер.

Ще имате неотложен разговор с човек, който ще иска да постигне един успех с помощ от ваша страна.

През тази седмица ще имате благоприятно време за покупки свързани с промяна в дома ви.

Момичетата и момчетата ще преминат през седмица, в която ще трябва да се погрижат за собственото име на близък човек здраве. Възможно е да възникнат притеснения около събития, които имат някакво негативно влияние върху вашето настроение, планове или начин на живот.

През тази седмица не е изключена раздяла или отказ от ваши планове и намерения. Тези действия ще се окажат едни от малкото неща, които сте направили за свое собствено добро.

Мъжете ще планират и ще реализират различни срещи, както е и възможно да присъстват на някакво събиране или обществено мероприятие. Много важно влияние върху вашия живот през тази седмица ще има от страна на хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак.

В работата ви ще възникнат интересни ситуации, които в някои случаи могат да повишат вашите доходи, да ви зарадват с някаква премия или с други неочаквани благоприятни за вас преживявания.

Жените ще бъде добре да свършат сами колкото се може повече работа в дома си.

Желанието ви да разчитате на някой друг да ви помогне при изпълнение на семейните дела, може всъщност да ви създаде повече проблеми. През тази седмица ще ви бъде приятно да поканите гости в дома си или просто да се съберете с приятели.

През тези седем дни ще имате очакване да вземете важно решение или да реализирате един план с човек роден под огнен зодиакален знак или с такъв асцендент. През седмицата бъдете внимателни и се пазете от опити на други хора да ви манипулират, излъжат или злепоставят по някакъв начин.

Дева
През седмицата от 13 до 19 юни ще ви ангажират събития свързани с млади хора или с дете, независимо на каква основа са вашите отношения.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за начинания свързани с тях, за организиране на събирания по различни поводи или други ангажименти.

Седмицата ще зарадва или изненада мнозина от вас с новини или събития свързани с бременност или с раждането на дете.

През тази седмица се опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите. Подобни действия от ваша страна ще предизвикат негативните реакции от страна на хората около вас.

През седмицата ще срещнете нови хора в ежедневието си чрез реални контакти или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи. Бъдете предпазливи с тях, възможно е да попаднете на хора с фалшива самоличност или на хора с нечестни намерения.

През седмицата ще разрешавате няколко неприятни ситуации. Избягвайте паника или страх, тъй като всяка една от тях ще има разрешение. Всичко ще е въпрос на време и търпение от ваша страна.

През тези седем дни прибързани действия от ваша страна могат да ви създадат различни усложнения.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от различни населени места.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване по местоживеене. В повечето случаи то ще бъде по семейни причини.

През седмицата мнозина ще преживеят събитие в семейството свързано с годеж, сватба, юбилей, рожден ден и др.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица с различни покани за събирания, предложения за срещи и въобще с един по-активен социален живот. Общуването ви няма да се ограничи само в средата, където живеете, учите или работите, но ще обхване и контакти с хора от други градове или държави.

През тази седмица ви предстои да вземете някои важни решения относно финансовата си стабилност, осигуряването на регулярни доходи, повишение на заплата или намиране на добре платена почасова работа.

Мъжете ще имат различни преживявания свързани с пътувания, които може неочаквано да предприемете, или неочаквано да отложите. Комуникацията ви с хора от различни разстояния ще е доста сложна, а понякога и проблематична. През тази седмица по-големи затруднения в общуването си ще имате с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Възможно е хора родени по тези зодиакални знаци умишлено или не, да ви обидят, разстроят или злепоставят. Във финансов план седмицата носи добри възможности за подсигуряване изгодни договори, перспективни документи, както и с някаква обща дейност със съдействието на жена.

Жените могат да бъдат изненадани от присъствието в живота си на мъж, който ще се появи неочаквано като ново познанство, или ще се появи отново, като стар приятел или познат от миналото ви.

През тази седмица ще реализирате поне една промяна свързана с някакъв вид раздяла, с приключване на отношения, трудов договор или друг важен ангажимент. През тази седмица може да планирате някои действия свързани с вашето здраве, терапия, зъболечение и други процедури.

Везни
През седмицата от 13 до 19 юни бъдете готови за по-сериозно отношение от ваша страна, когато разговаряте с хора родени под земни зодиакални знаци, с които ще дискутирате важни неща.

Всякакви опити за шеги или несериозно отношение от ваша страна ще бъде неуместно.

Седмицата носи събиране свързано с близък човек, което може да бъде по най-различен повод.

Като цяло тези седем дни ще са едно динамично време, с по-голяма бързина в развитието на събитията, които ще се случват и които ще зависят от действията на голяма група от хора.

Поради тази причина всякакви обрати са възможни.

Важно е да се знае че това е едно специално и важно време за вас и всяко едно събитие да се приема като необходимост от преживяване.

Понякога могат да ви тревожат действията или решенията на хора родени под въздушни зодиакални знаци. Друг път неочаквано ще ви радват новини или срещи с хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

През седмицата могат да се обсъждат действия свързани с покупка на нов дом или имот, преместване от жилището, в което живеете в момента или други действия свързани с наследствен имот, който притежавате.

Някои промени, които ще се случват в дома ви или с близки родственици могат да ви сварят неподготвени за такива събития, но те също ще имат своя замисъл и причина.

Любовния ви живот ще бъде интересен, дотолкова доколкото ще ви даде възможност да вземете някои важни решения или да промените нещо в отношенията си. Това особено важи за младите мъже родени под този зодиакален знак.

Момчетата и момичетата родени под знака на Везни през тази седмица ще се сблъскат с някои финансови проблеми, притеснения и необходимост да направят разход, за който няма да имате достатъчно ресурси. Възможно е да разчитате на помощ от близки хора, но не всеки ще получи такава.

Тези от вас, които могат да прочетат тази седмична прогноза предварително, ще бъде добре да предприемат някои пресметливи действия, за да бъдат подготвени за тези затруднения. През тази седмица са много вероятни неприятности с ваши връстници и с по-млади от вас хора.

Мъжете ще имат различни срещи или събирания основно от професионален или бизнес характер. Възможно е да се срещнете с хора, с които ще имате някаква обща работа или дейност за вършене.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване заедно с жена, която е ваша приятелка, съпруга, сестра и други. През тези седем дни ще имате благоприятни възможности да заработите повече пари, да постигнете добри резултати във финансовите си дела или да сключите изгоден за вас договор.

Жените ще успеят да приключат с вече започнати дела и ангажименти, и то по един неочаквано благоприятен и успешен начин. През седмицата могат да възникнат проблеми свързани със здравето на близък мъж над 35 годишна възраст. Това ще бъде неблагоприятна седмица за действия свързани с юридическа или съдебна институция, освен ако нямате възможност да ги отложите.

Ще разчитате за нещо конкретно и важно за вас свързано с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Като цяло седмицата ви носи задоволство от постигнати успехи и резултати, както и приятни преживявания с любими или важни за вас хора.

Скорпион
През седмицата от 13 до 19 юни не игнорирайте семейните си ангажименти, независимо колко малки или незначителни са те.

Рискувате в един момент да се окажете притиснати от неприятни последствия вследствие на собственото си бездействие.

През седмицата правете нещата едно по едно за да сте подготвени психически и физически за едно по-голямо натоварване в близкото бъдеще.

Отделяйте повече време за приятни занимания и събирания с хора, от които имате какво да научите, за какво да разговаряте и какво да споделяте.
Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат чрез документ.

Възможно е да ви зарадва новина за предстоящо увеличение на доходите ви.

Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи и договори.

Тази седмица ще бъде важно време за планиране и организиране на бъдещите ви планове. Много обстоятелства или хора ще работят във ваша полза.
През седмицата ще преживеете загуба или друго неприятно събитие свързано с ваши приятели или роднини.

Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви изненада, но като цяло това събитие не носи голяма драма.

Тази седмица ще бъде благоприятна за планове и ангажименти свързани с деца, за работа с деца, пътуване с деца и др.

Момчетата и момичетата ще има благоприятна седмица за емоционални и любовни преживявания, създаване на нови познанства независимо от вашата сексуална ориентация.

Моят съвет е да бъдете внимателни през тези седем дни и да си осигурите безопасен секс, за да не възникнат неприятни изненади свързани с бременност или с някакво заболяване. Като цяло седмицата ще ви даде възможност да осъществите вашите основни цели и планове, получавайки помощ от хора около вас и от вашите закрилници от Отвъдното.

Мъжете ще генерират много информация по различни важни въпроси свързани с лични или професионални интереси. Може да използвате тези седем дни за уреждане или подписване на важни документи и договори.

Всичко, което е свързано с пари ще може да има благоприятно за вас развитие, стига да не претупвате нещата, да не действате необмислено и водени единствено от някакъв комерсиален интерес.

Дали ще завършите седмицата с добри приходи в бюджета си или с добри новини относно бъдещото ви финансово състояние ще зависи изцяло от действията ви през тези седем дни.

Жените ще имат достатъчно задачи в семейството и с роднини, за да разпиляват времето си с обещания да помагат на други хора или да се срещат с приятели. Внимателно подреждайте нещата, с които ще се ангажирате, за да не се натоварите прекалено много.

През тези седем дни пазете личните си документи и телефон от кражба или желание на други хора да се възползват по някакъв начин от тях. Тази седмица почти всяка една от вас ще запомнят с някакво неочаквано преживяване или съновидение, което може да приемете като малко чудо.

Стрелец
През седмицата от 13 до 19 юни ще предприемете отложено пътуване или да обмисляте такова, което смятате да предприемете до края на годината.

Възможно е досега да са се забавили важни документи или необходима за това пътуване информация.

През седмицата може да получите покана за гостуване свързана с пътуване, което обаче най-вероятно ще откажете с основателна причина.

През седмицата притеснение може да предизвика здравето на близък човек, опити за самолечение от негова страна или прикриване на болестните симптоми. Не е изключена погрешна диагноза или такава, която се прави със закъснение, което допълнително усложнява състоянието на този човек.

През тази седмица интересно и позитивно за вас развитие ще имат ваши любовни и приятелски отношения, както такива които сте създали преди време, така и такива които ще възникнат през тази седмица.

Особено приятни преживявания ще имат тези от вас които имат романтичен партньор роден под воден или въздушен зодиакален знак.

През тази седмица повечето разходи или финансови задължения могат да бъдат причина за спор или противоречия в дома ви. Подобна конфронтация е безсмислена, тъй като по-важното сега е да седнете и да разговаряте как по-практичен начин да преминете през тази ситуация.

Момчетата и момичетата ще имат повод за събиране или за по-оживено общуване свързано със събития в живота на момиче. Поводите в повечето случаи ще бъдат приятни и могат да бъдат свързани с рожден ден, но и с друга някаква причина.

През тази седмица ще ви се наложи да приемете безропотно позицията на по-възрастен от вас мъж, който всъщност ще се опита чрез своите съвети или действия да ви помогне в нещо или да ви насочи в една правилна посока на развитие. През седмицата ще имате интересни преживявания с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще имат интересни и постижими планове за тази седмица. Възможно е идеята за някои ваши действия да дойде от страна на хора родени под водни зодиакални знаци или да бъде подкрепена в реализацията си от такива.

Като цяло пред вас е най-интересна, важна седмица, в която ще може да отбележите съществен напредък във важни за вас дела. Тези от вас, които ще се ангажират с различни съдебни или юридически действия ще могат да разчитат на успех.

Жените ще преминат през седмица, която може и да не запомнят с нищо съществено. Може да се забъркате в някаква интрига, или да бъдете инструмент в ръцете на някой, който се опитва да действа злонамерено срещу друг човек.

Бъдете много внимателни в какви разговори участвате, с какви обещания се ангажирате и въобще следете внимателно собственото си поведение. Важни разговори или решения ще вземат тези жени, които имат дете, което в момента живее, учи или работи на някакво разстояние.

Козирог
През седмицата от 13 до 19 юни ще имате една благоприятна седмица, която може да използвате за подобрения в дома си. Дните ще бъдат подходящи както за основен ремонт, така и за подмяна на мебели или техника.

Използвайте тези благоприятни тенденции за разрешаването на домашни или семейни проблеми.

През тези седем дни ще се ангажирате с посещения в различни държавни институции.

Мнозина от вас ще преживеят през тази седмица някаква промяна в работата или кариерата си. Възможна е нова дейност, нови клиенти, различни нововъведения и др.

Възможно е отсъствие от работното ви място поради някаква причина: отпуск, болнични и др.

През тези дни ще се ангажирате с разрешаването на деликатен проблем възникнал между вас и ваш роднина.

През тази седмица ще ще ви се наложи да направите компромиси по деликатни и спорни въпроси.

Ще възникне възможност или идея свързана с едно пътуване, което ще се реализира до края на това лято. То може да бъде по покана с цел гостуване, цел туризъм или ще бъде извън страната, където живеете.

Ако пътувате тази седмица очаквайте проблеми, които ще дойдат чрез решенията и действията на други хора.

Във финансов план ще възникнат нови ситуации. С малко повече практичност в действията ви ще можете да излезете от едно затруднение.

Мнозина ще получат покана за събиране по специален повод.

През тези седем дни бъдете отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

Момчетата и момичетата ще трябва да се въоръжат с търпение и разбиране действията на другите хора, в различни ситуации, които предстоят да се развият през тази седмица.

Не бързайте да реагирате при всяка получена новина, предложение или информация. Възможно е това да бъдат опити да ви провокират към действия, за които после ще съжалявате.

Пазете личната си информация от телефон или компютър, за да не бъдете злепоставени с това, което съхранявате там. През тази седмица може да решите да направите покупки за себе си или за близки хора и това ще бъде оценено подобаващо от тях.

Мъжете ще имат седмица, в която могат да постигнат добри финансови резултати, повишение на личните си доходи, по-добри печалби от работа или бизнес и други.

Факта, че ще имате късмет в тези неща не бива да ви прави своенравни, горделиви или действащи прибързано. Мъдрост в действията, ще ви осигури не само успех, но и ще го съхрани в живота ви за дълго време. Конфликтите през тази седмица, ще се дължат най-вероятно на необмислени, емоционални или злонамерени действия на друг мъж.

Жените ще преминат през едно важно за съдбата и живота си време, в което не само ще се наложи да вземете важни решения, но и да комуникирате с хора, които имат високо мнение за себе си, които трудно изслушват другите какво им говорят се смятат за недосегаеми и недостъпни.

Ще очаквате разговор, среща или подкрепа от страна на човек от кръга ви приятели. Много интересни събития носи седмицата за вас, особено ако сте родители и имате собствени деца или внуци. В семейството ви предстои събиране или гостуване на приятни за вас хора.

Водолей
През седмицата от 13 до 19 юни ще търсите по-голяма яснота по въпроси, които ви притесняват в момента. По един или друг начин ще получите решение на ваша сложна дилема.

Съновиденията през тези седем дни ще са полезни за вас.

През седмицата ще имат добро развитие вашите финансови дела.

Мнозина ще се зарадват на пари или на предложение, което ще донесе добър доход. Ще възникне възможност за приключване на парично задължение.

През седмицата ще отделите време и внимание непременно да приключите със стар проект или ангажимент.

Събития от миналото ви отново ще станат отново актуални, чрез различни контакти и срещи.

Използвайте тази седмица за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения.

Седмицата ще бъде благоприятно време за покупки или продажба на имот или на лични вещи.

Здравето ви може да изиска грижи, лечение или консултация с лекар специалист.

В личен план ще ви зарадва похвала или комплимент от важен за вас човек.

Ще успеете навреме да игнорирате една личност, която ще се опита с хитрост да се възползва от познанството си с вас.

Разговор с жена ще ви даде идея, с която ще можете да постигнете един важен за семейството ви успех.

Някои от вас ще са склонни към ревност или нетърпимост към грешките или безотговорността на партньора си. Други ще имат желание за любов, за интимни приключения и повече свобода.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица с различни преживявания, които ще имат със свои връстници, съученици или приятели. Възможно е да присъствате на много повече събирания или срещи, като не винаги ще има конкретна причина за тях.

Бъдете много внимателни през тези седем дни за да не бъдете лесна жертва в ръцете на някой манипулатор, или някой който иска да ви използва като инструмент в своите ръце срещу някой друг. В личните ви или любовни отношения може да имате малки, но важни радости.

Мъжете и през тази седмица ще имат задачи свързани с битови или имуществени дела, но през тази седмица към тях ще добавим и някои отговорности свързани с дете или с други членове на вашето семейство.

Възможно е да проведете важен разговор, да дадете отговорно обещание или да се ангажирате с някаква сериозна задача, която ще бъде важна най-вероятно за друг мъж. Положително, но вероятно не и финално развитие може да има едно съдебно дело от финансов характер, за тези от вас, които са ангажирани с такова.

Жените ще са изпълнени с повече оптимизъм и вяра в добрите неща в живота си. През тази седмица ще очаквате нещо специално, което ще има връзка с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион или с такъв изгряващ знак. Не са изключени леки прояви на ревност в любовта или брака.

При тези от вас, при които те обаче са много по-сериозни и свързани с прояви на домашно насилие, е дошло време за категорични решения и опазване на собствената ви личност от емоционална деформация.

Риби
През седмицата от 13 до 19 юни ще ви натоварят различни проблеми и неприятности на работното място. Те едва ли са нови, но през тези седем дни могат да имат ново развитие и да провокират у вас желание за смяна на работното ви място и търсене на нова кариера.

Сложни като развитие ще бъдат ангажиментите ви с представители на държавна, банкова, данъчна и друга институция.

Тази седмица може да имате ангажименти свързани с човек от семейството ви, като това по-скоро ще бъде подкрепа от ваша страна в негови начинания или действия.
Това ще бъде благоприятно време за разговори или действия свързани с начало на съвместно съжителство или брак.

Повод за интересни или важни разговори може да бъде ваш роднина роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През седмицата ще възникне леко напрежение в отношенията ви с приятел, който ще реши че има право да ви дава съвети, от които нямате нужда или да ви казва какво да правите, което е противоположно на това, което вие искате.

В романтичен план могат да възникнат прояви на ревност, на опити за командване на ситуацията или събитията от страна на единия от партньорите.

През седмицата бъдете внимателни със здравето на дете или млад човек, както от собственото ви семейство така и от кръга роднини. Възможно е да става дума за леко неразположение, към което да си погледне несериозно, а в последствие ситуацията да се окаже по неприятна.

Момчетата и момичетата ще трябва да бъдат много предпазливи в своите действия през тези седем дни. Вие може случайно да попаднете в една рискова ситуация, или да се изправите пред огромен риск, в следствие на вашия лекомислено поведение.

Много внимание ще изискат паричните ви разходи и финансовите ви действия, независимо с какво са свързани. Емоционално ще се лутате между неизпълнени желания, среща на отпор от страна на хора, от които зависите, или липса на взаимност в любовта.

Мъжете ще планират някои общи действия или срещи с приятели, които няма да бъдат само за развлечение или приятна отмора, но и ще имат някаква определена, продуктивна цел. През тази седмица ще ви бъде приятно да общувате с хора родени под водни зодиакални знаци или да работите заедно с тях.

През седмицата ще възникне причина за разговор, ангажимент или друга сериозна задача свързана с жена над 35-годишна възраст. През тази седмица от вас ще се очаква подкрепа или менторска роля в живота на момче или млад мъж.

Жените ще имат очакване за една важна, преломна в живота им седмица, след която ще тръгнете по един нов път или ще започнете един нов начин на живот. Доколко това ваше очакване ще се реализира ще зависи от собствената ви подготовка, амбиция и желание да реализирате една такава промяна в живота си.

Семейните ви задължения няма да намалеят през тази седмица и най-вероятно ще изискват от вас едно по-бързо действие при тяхното изпълнение.

Източник: astro.velida.net