Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 - 26 юни)

Овен
През седмицата от 20 до 26 юни ще имате възможност да постигнете конкретни резултати в работата си или в кариерата си.

Подгответе се за седмица на усилена работа и отделете по-малко време за развлечения.

През тези седем дни ще можете да реализирате свои планове свързани с дома ви или с имот, който притежавате.

Ще може да поставите началото на една перспективна връзка в кариерата или в бизнеса си.

Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена, която живее на разстояние от вас.

През седмицата някои от вас ще променят професионалните си отношения с колеги или с клиенти, поради различни обстоятелства в техния живот или начин на работа.

Интересно развитие ще имат вашите приятелски връзки, тъй като определено ще имате желание за повече социален живот, за разговори или срещи (дори да са само онлайн).

Сънищата ви през тази седмица ще ви дадат знаци за вашето бъдеще.
Момчетата и момичетата ще бъдат развълнувани, ентусиазирани или въодушевени от новина или предложение, което ще получат от мъж, най-вероятно над 35-годишна възраст.

Тази седмица ще изисква от вас повече внимание, предпазливост и разум в действия и при вземане на различни решения. Може сами да провалите/загубите постигната вече позиция или авторитет, които ще разрушите с лека ръка, поради лекомислие, прибързаност или самонадеяност.

Мъжете ще бъдат изненадани от някои новини, които ще получат от различни разстояния. Може да възникне неочаквана необходимост за пътуване, както по приятен така и по неприятен повод. През тази седмица силно влияние върху вашите планове, мисли или чувства ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Хубавото е че ще имате късмет при разрешаването на различни неприятности, но това в някои случаи ще зависи и от повода за тяхното възникване, най-вече доколко вие лично имате вина за това.

Жените ще имат грижи или ангажименти с жена, с която живеят под един покрив, като: майка, баба или сестра и др. Очакванията ви за тази седмица могат да бъдат свързани с получаване, уреждане или подписване на важен документ или договор.

През седмицата някои от вас ще се разделят с приятели, които ще отпътуват за някъде или ще се срещнете с такива, които идват във вашия град, за кратък период от време. Възможно е през тази седмица да посетите някой, който има здравословен проблем и който се лекува в домашни условия или в болница.

Телец
През седмицата от 20 до 26 юни ще бъдете склонни да следите внимателно, да изчаквате повече действията на други хора, преди да направите коментар.

Една такава позиция от ваша страна ще се окаже мъдро решение.

В някои случаи обаче може да се приеме от околните като проява на нерешителност или липса на ясна позиция.

Така може да предизвикате другите хора да коментират негативно вашата пасивност. Бъдете предпазливи за да не ви въвлекат в някаква интрига.

Любовният ви живот ще е ясен и там едва ли ще настъпят някакви промени.

Може да ви се наложи да се погрижите за любим човек, ако има здравословен проблем или да му дадете подкрепа (в случай, че има нужда от такава).

През тази седмица вашето здраве ще изиска грижи и по-голямо внимание. Не пренебрегвайте неразположенията! Да не се прекъсва вече започнато лечение!

Тази седмица носи повече ангажименти или събития свързани с роднини или съседи.

Един спор може да изкара на повърхността стари конфликти, противоречия и неприятни спомени.

Не допускате обаче размяна на обиди или обвинения.

Момчетата и момичетата трудно ще задържат емоциите, раздразнението, а понякога и гнева си в някои спорни или конфликтни ситуации.

Ще имате силно чувство за притежание върху личните си вещи или върху неща, които вие основно използвате. В приятелските си отношения предстои седмица, в която по-скоро ще бъдете неотстъпчиви, отколкото толерантни или разбиращи. Ще се фокусирате върху изпълнението на собствените си очаквания, понякога дори с цената на игнориране нуждите на близките хора около вас.

Мъжете ще търсят всякакви форми за забавления или почивка, когато това е възможно, или когато имате достатъчно финансови средства за това. През тази седмица неочаквани мисли могат да завладеят съзнанието ви и те могат да предизвикат желания за срещи или разговори, които ще изненадат хората от другата страна.

През тази седмица не допускайте пренебрежително отношение към леки здравословни неразположения. Те може да преминат бързо, но почти винаги ще са сигнал за внимание. През тази седмица внимавайте какво обещавате на човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Жените ще се зарадват на една новина или предложение, което по някакъв начин ще има връзка основно с вашия личен живот. През тази седмица ще сте склонни да направите някои по-ясни планове за близкото си бъдеще, и дори да започнете тяхната подготовка или първоначална реализация.

Силно влияние върху личните ви професионални дела ще има от страна на хора родени под въздушни или водни зодиакални знаци. Седмицата ще благоприятства пътуване, свързано с ваши приятели или с гостуване в дома на приятни за вас хора.

Близнаци
През седмицата от 20 до 26 юни ще останете разочаровани от неискреността или злобата на хора, за които сте имали добро мнение.

Възможно е да станете обект на измама или някой да се опита да се възползва от вас в изгода за себе си.

Ангажимент свързан с роднина ще изиска от вас по-голяма инициативност и подредба на ежедневните ви задачи.

Тази седмица напрежението ще е много голямо, затова по-прецизно планирайте ежедневните си задачи.

Ще възникнат и неочаквани ситуации свързани с различни събития с хора отблизо и далеч.

Емоционално ще сте нестабилни и лесно уязвими откъм думи или действия на други хора. Понякога ще се чувствате необяснимо уморени или тъжни, песимисти или меланхолични.

Както всяка седмица, така и сега няма да липсват изненади, но могат прибързано да ви объркат или изплашат, без да има причина за това.

През тези седем дни ще имате възможност за интересни срещи или пътувания.

Някои от вас ще се ентусиазират около една нова бизнес идея или възможност за промяна в кариерата си.

Като цяло през тази седмица ще ви наложи да покажете по-голям професионализъм в работата си. Не допускайте конфронтация с хора, с които работите заедно!

Момчетата и момичетата ще преминат през една сравнително спокойна и бавноразвиваща се седмица.

По-сериозно отношение към вече започнати задачи ще се изиска от момичетата родени под този зодиакален знак. В любовния си живот избягвайте конфронтация, налагане на вашето мнение или на вашите желания, защото възникналият конфликт с партньора ви, може и да не може да бъде потушен. Кратки, но отговорни задачи ще ви очакват във вашето семейство или във вашия дом.

Мъжете ще преминат през седмица, в която на някои от вас ще се наложи да вземат важно решение свързано с пътуване. Други могат да предприемат такова, но то едва ли ще бъде само за почивка и развлечение.

Във финансов план този период ще изиска много по-голямо внимание, тъй като има опасност от сериозна загуба на пари. Някои от вас могат да се зарадват на наследство или да имат ангажименти с такова, но като цяло това ще са редки случаи. През тази седмица може да се разделите с човек от приятелското си обкръжение, като причините за това ще са най-различни.

Жените ще имат достатъчно работа с документи и всякакъв вид бумащина. Това може да се окаже отегчително задължение, но пък ще бъде важно за вашата финансова стабилност и за подредба на финансовите ви дела.

В работата или в бизнеса си може да очаквате всякакви изненади, но в повечето случаи те ще бъдат добри за вас и ще ви донесат някакъв късмет или ще открият нови възможности за прогрес и напредък. Много важно за вас ще бъде през тези седем дни да избягвате опити за лъжа, хитруване или манипулиране на други хора, независимо от истинските ви или добри намерения.

Рак
През седмицата от 20 до 26 юни ще възникне една нова възможност за вас. Тя може да се появи след като получите радостна новина, която ще има връзка с близък за вас човек или приятел.

Това ще бъде интересна седмица за комуникация с хора от близо и далеч. Чрез тях ще получите полезни и важни за вас новини, информация или документи.

Ще създадете нови, важни за бъдещите ви дела контакти.

Добро развитие ще имат връзките ви с чужбина или с чужденци.

През тази седмица ще имате възможност да разрешите проблем, който ви е донесъл напрежение или тревоги през последните седмици.

Това, което ще постигнете в този план ще бъде повече от това, което сте очаквали.

Ще бъде важно да видите собствените си грешки и пропуски в тази ситуация за да избегнете тяхното повтаряне в бъдеще.

Тази седмица ще бъде запомнена с едно специално събиране във вашия дом или в дома на ваши приятели или роднини.

Това може да бъде едно от събитията което ще ви донесе приятни емоции през тази седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични преживявания, за търсене на сериозен партньор и за нови контакти с хора от различни разстояния.

Много емоции ще се преживеят чрез новите ви познанства.

През седмицата ще получите важна новина свързана с бъдещи финансови постъпления.

Това ще бъде благоприятно време за подписване на финансов договор или документи.

Може да опитате късмета си в лотария или тото, но с разумна сума.

Момчетата и момичетата ще имат сериозен разговор с мъж относно своето бъдеще, планове и перспективи. Възможно е тази личност да има напълно противоположно виждане за нещата, които представляват интерес за вас или са вашата цел. Опитайте се внимателно да обясните и защитите своята позиция.

Седмицата може да се запомни с важно събитие или с неочаквано преживяване с човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. През тази седмица може да ви изненада неприятна новина, свързана с човек, когото познавате.

Мъжете ще преминат през седмица, в която не само ще следите всякаква информация от различни източници, но и самите вие ще разпространявате такава чрез вашите приятелски контакти или социални мрежи. Този вид по-динамично общуване, трябва да бъде добре селектирано, за да не се окажете под влиянието на фалшиви новини.

Седмицата ще благоприятства различни контакти или работа с документи, които ще имат отношение към съдебна или изпълнителна власт. Като цяло това ще бъде седмица с различни неочаквани ситуации и събития, но те едва ли ще се появят или развият във ваша вреда.

Жените ще планират един откровен или сериозен разговор с жена, който в повечето случаи ще бъде свързан със семейни отношения и планове, но може да има връзка и с вашата работа или бизнес.

През тази седмица ви предстоят много повече срещи и разговори, чиято цел ще бъде да имате една по-ясна представа за това, какво искате и какво може да постигнете в близкото си бъдеще. През тези седем дни ще отделите достатъчно време за приятни срещи на кафе и сладка приказка с приятели. Получаването на пари може да изненада някой от вас.

Лъв
През седмицата от 20 до 26 юни избягвайте да планирате предварително действията си, тъй като предстои да възникнат различни неочаквани събития.

В повечето случаи ще имате едни очаквания, а други неща, които не зависят от вас ще се случват в ежедневието ви.

Това не означава, че ви очакват трудности или сложни проблеми, но че трябва да приемате естественото развитие на събитията през тези седем дни.

Една неприятна новина може да ви разстрои, но тя няма да касае лично вас, а ще бъде свързана с човек, когото познавате.

През тези седем дни избягвайте да давате пари назаем или да искате пари назаем, дори това да е свързано с човек, който има достатъчно финансови средства.

Опитайте се сами да разрешавате финансовите си проблеми, ако сте ангажирани с такива.

През тази седмица ще трябва много по-внимателно да изпълнявате своите професионални задачи, тъй като поради разсеяност или припряност може да допуснете неприятна грешка.

Това ще ви злепостави пред ръководител или пред клиенти и може дори да бъде повод за сериозен разговор, плащане на неустойка, наказание и други.

През седмицата приятните изненади ще бъдат свързани със семейството ви и с роднини, които ще намерят начин да ви създават настроение във важни за вас моменти.

Момчетата и момичетата ще имат повод за забавления, почивка и приятни срещи и преживявания с връстници или с приятели. Някои от вас могат да се зарадват на добри доходи през седмицата или поради възникването на добре платен ангажимент.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за подписване или получаване на важен документ или договор, който може да бъде важен не само за вас, но и за цялото ви семейство. През седмицата мнозина ще получат покана свързана със събиране предимно с роднини, като повод за това може да бъде рожден ден, годеж, сватба или друго важно събитие.

Мъжете ще бъде добре внимателно да обмислят думите си в един важен разговор или решенията, които предстои да вземат през тази седмица. Разрешаването на някои неприятности трябва да бъде ваш приоритет, но много важни ще бъдат средствата, които ще използвате за тази цел.

Един конфликт може да ви изненада, защото всичко ще започне с една шега. Опитите на близка жена да контролира вашите действия или решения, може да предизвика у вас решителен отпор. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но предимно за отдих или развлечения.

Жените ще имат много повече задачи през тази седмица, а натоварването на работното място ще е осезаемо. Възможно е да проведете интересен или полезен за вас разговор с колега, ръководител или клиент.

В търсене на нови знания или умения, може да получите неочаквана или твърде полезна помощ от страна на човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане и изчистване на различни финансови дела или договорености.

Дева
През седмицата от 20 до 26 юни се съсредоточете върху финансовото си стабилизиране. Ще възникнат различни възможности за работа, за бизнес или професионална изява, за получаване на нови нови оферти или стартиране на нова дейност.

През тази седмица насочете вниманието си към разрешаването на проблеми свързани с пари или други задължения.

През тези седем дни ваша отношеният ви с приятели или колеги ще се развият по един нов начин, в нова посока или с нови цели.

През тази седмица ще създадете нови лични или професионални познанства, които ще имат бъдещо развитие.

Предстоят ви интересни събития свързани с дете или млад човек предимно от кръга ви роднини. Те ще бъдат много емоционални, независимо с какво са свързани.

През тази седмица ви предстоят разговори свързани със сериозни проблеми в брака на ваши роднини. Те може да имат нужда от помощ или от съвет, но е възможно и да срещнете отпор от тяхна страна (ако се опитате да помогнете) поради техния неотстъпчив характер.

Седмицата носи изненада или новина свързана със стара любов, бивш брачен партньор или обожател.

През тази седмица ще възникне спор или конфликт с човек, с когото ще си кажете някои неприятни неща. Развоя на едно такова противопоставяне е непредсказуем.

През седмицата ще бъдете натоварени с повече отговорности и задължения на работното си място или в бизнеса.

Ще ви изненадат различни контакти с публични личности, както и нови познанства с хора от близо и далеч.

Момчетата и момичетата ще преминат през тази седмица с голям ентусиазъм, надежди и желания да свършат това, което на този етап е важно за тях. Ще са склонни да приемат на доверие съвети или помощ от страна на хора родени pод знака на Везни, Водолей или Близнаци. В повечето случаи това определено ще ви се отрази добре, но не са изключени и някои изненади.

Във финансов план седмицата ще бъде многообещаваща за тези, които работят или извършват някаква дейност, за която очакват да получат заплащане. В здравословен план бъдете внимателни и се пазете от инфекциозни или вирусни заболявания.

Мъжете ще търсят смисъла на някои събития в живота си, или ще бъдат учудени от изненадите, които живота им поднася, и които по някакъв начин работят в тяхна полза. Не е изключено да реализирате пътуване през тази седмица, или да имате полезни, подпомагащи вашата реализация контакти с хора от близо и далеч.

През тази седмица може да подновите нещо в дома си, или в стопанството, ако притежавате такова. Това ще бъде седмица на по-динамично общуване с роднини или с приятели, както и приятни вечери с тях.

Жените ще преминат през много важна седмица, в която ще трябва да имат кураж да се разделят с някои хора или с някои ангажименти. Това ще бъдат неща, които по-скоро ви дърпат назад, или регулярно ви създават някакви проблеми и притеснения.

Някои от основните ви очаквания за тази седмица ще бъдат свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които едва ли живеят във вашия дом. Седмицата може да се запомни с допълнителни или неочаквани пари в личния ви или семеен бюджет.

Везни
През седмицата от 20 до 26 юни се постарайте да бъдете в хармония със себе си и с хората около вас.

През тази седмица, ще имате възможност да изградите важни бизнес контакти или професионални отношения.

Ще възникват ситуации, които ще ви карат да отлагате някои ваши предварителни уговорки или обещания, но за това винаги ще има сериозна причина.

Използвайте тези седем дни за подреждане вещите в дома си, за уреждане на домашни или битови проблеми и др.

Седмицата ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически дела, а при работа с договори внимавайте в детайлите.

През тази седмица ще ви зарадват неочаквани новини свързани със семейството ви. Ще имате късмет в домашните си или семейни дела.

Информация или предложение, които ще получите през тези седем дни ще има положително влияние върху личния ви живот и планове.

Тази седмица може да ви изненада финансов документ или пари, които ще получите чрез договор или споразумение.

Във финансов план седмицата може да ви изненада приятно, но почти нищо няма да се получи, ако вие сами притискате събитията.

Сега може да усетите много по-емоционално и сантиментално липсата на хора, които не са до вас – на далечно разстояние или в Отвъдното.

През седмицата ще възникне неотложен ангажимент с човек от кръга ви роднини.

Момчетата и момичетата ще имат възможност да се зарадват на една покупка или подарък през тези седем дни. Ако вие лично купувате нещо за себе си бъдете внимателни откъм качество и цена.

През седмицата ви предстоят приятни ангажименти или събиране с приятели, които живеят сравнително близо до вас, т.е. няма да ви се налага да пътувате за да се срещнете с тях. През седмицата ви предстоят емоционални преживявания свързани с жена над 35-годишна възраст, като тази прогноза е особено актуална за момчетата от този зодиакален знак.

Мъжете ще запомнят тази седмица с една неприятна новина, стресова ситуация или инцидент. Любовния ви живот ще бъде много емоционален, с прояви на по-голяма чувствителност от страна на двамата партньори и с опасност от кратка или окончателна раздяла. Във финансов план седмицата ще бъде по-благоприятна за вас с възможности както за намиране на нови източници на доходи, така и за повишаване на настоящите, които имате в момента.

Жените ще са неспокойни, притеснени, склонни към бързи прояви на паника, страх или несигурност. Седмицата може да ви натовари с някаква тревога или неочаквана ситуация свързана с мъж над 35-годишна възраст.

Възможно е с тази личност да не живеете под един покрив, или в момента той да се намира на някакво разстояние от вас. Все още се запазва неблагоприятната тенденция за ангажиране със съдебни или юридически дела, както и живота ще изиска от това в едно по-голямо внимание при вземане на важни решения.

Скорпион
През седмицата от 20 до 26 юни могат да възникнат усложнения в комуникацията ви с колеги, ръководители или клиенти. Недоразуменията или противоречията могат да бъдат от най-различен характер, но в повечето случаи емоционално ще въздействат предимно на вас.

През седмицата ще съчувствате и ще следите внимателно сериозните професионални проблеми (включително липса на работа) в живота на приятели.

През седмицата са вероятни разходи свързани с дете или с роднини, които определено ще бъдат за нещо важно, необходимо и неотложно.

Някои от вас могат да получат пари от дете, които също ще бъдат с някаква определена цел.

През тази седмица може да намерите изгубена или забравена вещ, да разкриете важна информация свързана със събития от миналото ви, които са ви наранили или ощетили по някакъв начин.

Това е време, в което ще разберете истинската същност на някои хора, нещо което ви е убягвало досега.

През каквито и затруднения да преминете през тази седмица, нищо няма да ви се случи което да създаде драма или сериозен трус в живота ви.

Стари ангажименти или дела от имуществен характер могат да бъдат причина за временно напрежение в семейството, с роднини или с представители на някаква институция.

Момчетата и момичетата ще трябва да подходят много по-практично, дипломатично и с търпение при разрешаването на неприятности, които ще възникнат през тази седмица. Не бързайте да действате емоционално, без да сте обмислили внимателно ситуацията или поискали съвет от хора с опит.

През тези седем дни ще ви бъде трудно да поддържате добро настроение и много често ще попадате в някакви емоционални дупки или депресии. Няма смисъл да приемате седмицата като някакъв труден период, а да се възползвате от съветите ми и да преминете през тези седем дни с мъдрост и зрялост в поведението си.

Мъжете ще се наложи да се вслушат внимателно в това, което една жена ще се опита да им каже, да им предаде като съвет, като знания или опит. Вмешателството в живота ви на тази жена, през тази седмица няма да е случайно и няма да бъде във ваша вреда.

Възможно е това да бъде личност, която живее в друго населено място, и дори да не я познавате лично, а да бъде ваша виртуална позната, ментор или личност, която уважавате. Много срещи или събирания носи седмицата за вас мъже, които ще ви заредят с различни емоции, информация, знания, а в някои случаи могат да ви срещнат и с нови хора.

Жените през тази седмица ще проявят една необичайна нетърпеливост, раздразнителност и желание на всяка цена нещата да се случват по техния начин. Нали разбирате, че много лесно може да срещнете отпор от страна на други хора? По-трудно може да се окаже общуването ви с хора от семейството, тъй като вие знаете много добре как да се наранявате един друг с някои саркастични или обидни забележки. Седмицата може да се запомни с важно събитие или с промяна на работното ви място или бизнес.

Стрелец
През седмицата от 20 до 26 юни ще се ангажирате с важни решения или промени. Не се страхувайте от новите неща в живота си.

Бъдете търпеливи, изграждайте новите неща в живота си адаптирайки се към новите промени там, където живеете или работите. Това е вашия процес на еволюция и не вървете срещу него.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на съдебни или юридически дела.

През тези седем дни ще имате ангажименти свързани с дете, внуче или друг млад човек от семейството ви.

Тази седмица ще бъде важна за подготовката и реализацията на важни ваши задачи и планове свързани с жилище, което вие или семейството ви притежавате. Изпозлвайте тези седем дни за ремонти, строежи, работа в стопанство или градина и др.

В тези области може да постигнете благоприятни промени и да реализирате успешни действия.

В голяма степен седмицата ще бъде благоприятна и за семейните ви начинания или ангажименти.

Възможни са събития свързани с годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др.

През тези седем дни ще бъде важно да отделите време за балансиране и планиране на финансовите ви ресурси. Фокусирайте вниманието си върху неизчистени финансови плащания и задължения.

Миналото ви ще напомни за себе си чрез различни срещи, разговори, неприключени отношения или проблеми.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще трябва добре да помислят и преосмислят своята позиция, свързана с различни събития, на които ще бъдете свидетели, или в които ще имате някакво участие. Възможно е вашите очаквания да се размият с действителността и вие да се окажете в деликатна или неизгодна за вас ситуация. Това ще бъде важна и благоприятна седмица за ангажиране с работа, свързана с документи, договорни отношения и споразумения или друг вид бумащина.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще трябва да живеят на бързи обороти, да вършат своите задължения сравнително бързо и преди всичко с една по-голяма организираност. Трудно ще ви бъде ако имате някакво партньорство с хора родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв, които ще имат същия огнен темперамент като вас.

Въпреки някои леки и преодолими изпитания, тази седмица може да бъде един скок нагоре във вашия живот и реализация на планове. Може да ви даде късмет, както и различни шансове, които да ви помогнат да осъществите планираното за тези седем дни.

Жените ще са склонни да отделят повече време на свои стари и нови приятели, в което няма нищо лошо стига това да не доведе до разпиляване на времето ви. На добри резултати и успех ще могат да разчитат тези от вас, които ценят всяка своя минута, искайки да преминат през нея по най-добрия и продуктивен начин.

Тази седмица може да ви зарадва с различни покупки за дома, но е възможно да възникнат конфликти около тяхното придобиване или използване. Повечето от вас ще запомнят тази седмица с важно събитие свързано с момче или с млад мъж.

Козирог
През седмицата от 20 до 26 юни ще вложите повече внимание и ресурси за разрешаване на проблеми или други дела свързани с дете.

Възможни са леки гинекологични, урологични проблеми или притеснения.

Повече ангажираност ще имат тези родители, чиито деца са родени под въздушни или огнени зодиакални знаци.

През тази седмица ще възобновите ваши контакти с хора, с които сте имали в миналото познанство, бивши колеги или съученици.

Действията на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще ви изнервят, и за известно време ще избягвате или игнорирате тази личност.

Едно от слабите ви или проблематични места през тази седмица ще бъдат вашите приятелски отношения, които ще бъдат поставени на различни изпитания. Това не касае любовните връзки, които ще са подвластни на други влияния.

Конфликт с човек от кръга ви приятели може да повлияе доста на емоционалното ви и психическо състояние, тъй като ще се почувствате обидени, използвани или неразбрани.

През седмицата очаквайте важна новина или предложение, което ще бъде вашия късмет или шанс да стартирате нещо ново и по-перспективно в живота си.

През тези седем дни може да ви поласкае едно признание за ваше действие или работа, с които сте били ангажирани преди известно време.

Момчетата и момичетата ще получат покана или предложения, което си заслужава да бъде добре обмислено и да не се дава прибързан или емоционален отговор. Възможно е тези неща да касаят събития, които предстоят малко по-късно през този месец или през годината.

Някои от очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани със срещи или събирания основно с ваши приятели или връстници. През тези седем години по-възрастна жена от вас от семейството ви ще изиска вашето внимание или ще има нужда от вашата помощ. Възможно е да се планира и някакъв специален ангажимент свързан с нея.

За мъжете внимание през седмицата ще изискват отношение и ангажименти свързани с жена родена под знака на Риби, Рак или Скорпион или с такъв асцендент. Възможно е тя да лобира пред вас или да има нужда от помощ при разрешаване на проблем свързан с неин близък мъж.

Разбира се, той може да бъде ваш родственик или приятел, но активната роля в тази ситуация ще бъде на жена. През тази седмица не допускайте прояви на разсеяност или на невнимание, тъй като това може да предизвика някаква загуба или неприятен провал за вас.

Жените ще имат желание да се погрижат повече за себе си, за външния си вид и личен гардероб. Подобно желание може да ви провокира да направите по-големи и не добре обмислени разходи, което в последствие или ще предизвика затруднение за вас или ще бъде повод за конфликти в дома ви. Ще бъде добре да знаете, че конфликтите през тази седмица могат да прераснат в много грозна ситуация, от която никой няма да спечели и всеки ще се почувства обиден.

Водолей
През седмицата от 20 до 26 юни ще ви се наложи да се съобразите с желанията или плановете на човек от семейството ви или на колега (ръководител).

Решенията на такива хора ще изиграят важно значение за вашите лични планове или очаквания, както през тази седмица, така и до края на юни.

През тези седем дни бъдете предпазливи в новите си контакти. Малко повече резервираност в началото няма да ви навреди.

Вероятно през тези седем дни ще ви се наложи по-сериозно да се ангажирате с неприятностите в семейството или в професионалния си живот (ако имате такива). Избягвайте да преувеличавате проблемите си и не допускайте паника.

Някои от проблемите ви ще намерят своето естествено разрешение още през тази седмица. Други обаче ще имат нужда от повече време тъй като тяхното развитие в голяма степен зависи от действията и решенията на други хора.

Хубавото на тази седмица е, че ще успеете да изчистите хаоса в мислите си. Така ще успеете да се фокусирате върху реализацията на една определена цел или план, които са ваш настоящ приоритет.

През седмицата са вероятни малки парични постъпления.

В края на краищата тези седем дни ще се окажат важно време за вас, дори и да не преживеете някакви специални събития. Развитието, което ще имате като личности на база преживяното, дадените ви от живота различни уроци, ще имат своето значение в бъдеще.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от различни ситуации, срещи или телефонни разговори. Всъщност в момента се извършва една трансформация в живота ви, която може и да не бъде толкова ярка, но която определено ще ви притисне да се движете, да поемете по една съвсем различна посока.

Ако сте готови за тази промяна, вие несъмнено ще видите сигналите и ще направите това, което трябва. Останалите ще продължат своето съществуване до момента, в който ще имат ресурси и готовност, за това което са пропуснали сега.

Мъжете ще се наложи да общуват с повече хора, които живеят или работят в същото населено място като тях. В повечето случаи това ще бъдат мъже, с които ще имате някакви общи професионални или обществени интереси, хоби или друг вид специфични занимания. През тази седмица намесата в живота ви на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева или с такъв изгряващ знак, може да ви бъде донякъде приятна, но може в един момент да ви се стори досадна.

Жените ще търсят причините за неприятностите, които са възникнали през последните дни. Някак си няма да виждате вашата вина в тях, и по-скоро ще обвинявате други хора. Това няма да ви помогне много, тъй като натоварвайки се емоционално с подобни настроения, може да прекратите отношения с някой, който съвсем не е ваш враг. В здравословен план може да възникне неочаквано неразположение, което в някои случаи може да се появи по време на пътуване.

Риби
През седмицата от 20 до 26 юни ви се дава да преживеете събитие свързано с роднина или с приятел, което ще ангажира сериозно вашето внимание.

Седмицата ще бъде благоприятна за ангажиране и развитие на юридически или съдебни дела, особено ако за тях разчитате на помощта на други хора.

През седмицата ще ви изненадат различни срещи, покани за събирания Вероятни са контакти от личен или професионален характер с хора отблизо и далеч.
Може да възникне неочаквана възможност за една покупка или да получите неочакван подарък.

Добро развитие ще имат ваши имотни дела (ако сте ангажирани с такива).

През тази седмица могат да се задълбочат проблемите в семейства, където партньорите са на прага на една раздяла. Може точно през тази седмица да вземете такова решение, което ще бъде по взаимно съгласие, поради нова работа в друго населено място и др.

Извънбрачните връзки ще имат непредсказуемо развитие през тези седем дни.

Някои от приятните събития тази седмица ще бъдат свързани с дете или с млади хора от кръга ви контакти. Възможно е раждане на дете или събиране свързано с личен празник.

През тази седмица някои от вас ще имат възможност да получат допълнителни или неочаквани пари, повишение на доходите си.

Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна и повечето случаи приятна седмица. Ще имате емоционални и позитивни преживявания с приятели или с любовния си партньор. Ще сте по-големи оптимисти за бъдещето си, ще имате по-ясни планове какво можете и какво искате да постигнете. Благоприятно влияние върху вашето настроение може да има от страна на хора родени pод знака на Везни, Водолей или Bлизнаци. В здравословен план не са изключени неразположения свързани с вирусни заболявания или стомашни разстройства.

Мъжете ще са нетърпеливи през тази седмица, което често може да бъде причина за неприятни спорове и конфликти, и да създава изнервеност не само у вас самите, но и у хората около вас. Възможни са прояви на ревност или липса на разбиране чувствата на вашия брачен или романтичен партньор. Повечето домашни и битови задължения и проблеми могат допълнително да налеят “ масло в огъня“, затова за вас ще бъде много важно да се съхраните емоционално стабилни и отговорни.

Жените ще бъдат изненадани както от собственото си поведение през тази седмица, така и от поведението на близките си хора, при възникване на необичайни или емоционални ситуации. През тази седмица има вероятност вие да проявявате твърде голямо съмнение или подозрение в действия и думи на други хора. Това от една страна ще ви направи трудни за общуване, а от друга страна може да предизвика неприятни или деликатни ситуации.

Източник: astro.velida.net