Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (4 – 10 юли)

Овен 

През седмицата от 4 до 10 юли в семейството ви ще се разговаря относно професионални или бизнес проблеми, които притесняват с някой от вас.
Те могат да ви касаят лично или да са проблем на ваш брачен партньор, родител или дете.

През тази седмица ще ви бъде трудно да изпълните плановете си свързани с различни ремонти или подобрения в дома, затова не насилвайте нещата и не разваляйте настроението си.

През тези седем дни различни срещи или гостувания на хора в дома ви ще ви въздействат емоционално като натоварване или стрес. Това може да ви постави в деликатна ситуация, ако позволите на емоциите да контролират разума ви.

През тези седем дни ще имате интересни съновидения свързани с хора, които познавате (тоест не е задължително те да бъдат ваши роднини).
Целта на едно такова съновидение е да ви даде някаква информация и дано вие да я приемете правилно и да я запомните.

През тази седмица ще обмисляте някои предстоящи покупки за вас или за дома си и ще се постараете добре да планирате бюджета си, за да избегнете евентуални затруднения.

По-младите представители на този зодиакален знак ще направят голяма промяна в плановете си поради възникване на нови обстоятелства в живота им или в страната, където живеят.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще отделят много време за общуване с приятели, с роднини или със съмишленици. Много познания или интересна информация ще може да получите от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Няма да ви попречи да се вслушате в съвета на мъж, който ще се опита да ви напътства или помогне в нещо, което от негова гледна. Използвайте тази седмица да планирате своето бъдеще, но не само като мечти, но и започнете реално да работите по неговата реализация.

Мъжете ще бъдат много по-неспокойни през тези седем дни, което ще даде отражение на търпението ви и способността ви да изслушвате внимателно, какво другите хора искат да ви кажат. Не са изключени неприятни прояви на ревност или желание за налагане на собствената воля върху романтичния или брачен партньор.

През тази седмица е възможно да се срещнете с хора, които ще ви подразнят или ще ви провокират със своето държание. Много лесно ще влизате в различни неприятни ситуации през тази седмица, за което моят съвет е да бъдете много внимателни още от първите дни, за да не предизвиквате подобни нежелани моменти в живота си.

Жените ще очакват да видят реални резултати от свои действия от предишната една-две седмици. Възможно е да имате конкретни очаквания за разговор, среща или обща дейност с жена. Възможно е една такава личност да разчита на вас при разрешаване на свой личен проблем или друга житейска ситуация.

През тази седмица ще бъдете много по ангажирани със собственото си семейство или с близки или по-далечни роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за организиране или присъствие на семейно събиране, годеж или сватба.

Телец
През седмицата от 4 до 10 юли ще се изправите пред необходимостта да разрешите ситуация свързана с една лъжа или с погрешно действие, решение.

Една такава ситуация няма да е приятна особено емоциите, които тя носи със себе си, но и нейното отлагане не ви носи нищо по-добро.

През тази седмица ще имате да изчиствате неизпълнени досега ангажименти и задачи, като през тези седем дни ще сте склонни по-добре да си организирате работата.
Седмицата носи късмет при приключване на ангажименти, от които очаквате да ви донесат някаква печалба, полза или на тяхна база да продължите своето развитие.
През тази седмица ще преживеете няколко приятни и специални събития в дома си.
Вероятно е съновидение свързано с мъж, което след като се събудите ще бъде причина за доброто ви настроение през целия ден.

Като цяло през тази седмица влиянието на мъжете във вашия личен или професионален живот ще бъде добро и градивно за вас.
През тези седем дни ще имате повече контакти с приятели от близо и далеч, ще разменяте интересна информация и ще планирате предстоящи срещи или събирания.

Момчетата и момичетата ще се изправят пред едни по-сериозни неприятности през тези седем дни. Те могат да бъдат разрешени много бързо, но могат и да се проточат във времето, ако решите набързо и без много мислене да се справите с тях.

Всъщност тяхното естество ще изиска едно по-мъдро поведение от ваша страна, а вероятно и помощ от страна на близък човек. Осланяйки се на разумни, мъдри и практични действия и решения ще имате възможност да преминете с късмет и успех през една интересна за вашия живот седмица.

Мъжете могат да имат различни здравословни неразположения или притеснения свързани с различни събития в личния ви или професионален живот. Не са изключени по-сериозни битови проблеми или проблеми с техника, с личен автомобил и други. Много хора от близкия ви кръг роднини ще разчитат на вас през тази седмица и това понякога може да ви дотежи в повече.

Жените в желанието си да постигнат повече и по-бързо могат не само да създадат напрежение около себе си, но и да действат провокативно, понякога грубо или твърде емоционално спрямо други хора.

Отношенията ви с представители на Козирог, Телец или Дева могат да ви сблъскат със себеподобни личности, които притежават не по-малко опърничав характер от вас. Седмицата може да се запомни със събития или преживяване свързано с момче или с млад мъж.

Близнаци
През седмицата от 4 до 10 юли ще бъде важно да насочите вниманието и енергията си към вашето професионално развитие, работа или бизнес. Това е време за растеж в кариерата, която сте си избрали.

Очаквайте интересна или полезна информация от човек, с когото работите заедно.
През тази седмица въвличането ви в една интрига или разпространението на невярна информация може да ви злепостави пред важни хора. Естественото развитие на тази ситуация може да доведе до приключване на тези отношения.

Внимавайте и проверявайте всяка информация, която ще получите от приятели, съседи или познати.

Като цяло тази седмица ще бъде градивна и успешна за вас, особено ако заложите на хармонични отношения с хората около вас и на стриктно изпълнение на вашите отговорности.

Тактичността и дипломатичността ще ви помогнат да преодолеете всяка сложна ситуация или неочаквано възникнало недоразумение.

През тази седмица някои от вас ще се сблъскат с неприятности възникнали поради техния собствен характер и манталитет.

През тези седем дни ви предстои важен разговор или среща с мъж, от когото ще очаквате подкрепа или съдействие за важен план, цел или начинание.
Момчетата и момичетата ще се наложи да потърсят съвет или помощ от родител или верен приятел при разрешаването на неприятности, които са възникнали в близкото ви минало.

Те може да са причинени от друго момче или мъж, или такава личност да има някакво участие в тях. Това ще бъде една много напрегната седмица, защото ще ви се налага по-често да се занимавате с неприятни неща, да общувате с неприятни хора и въобще ще ви бъде трудно да поддържате едно добро и позитивно настроение.

Мъжете ще имат важен ангажимент с мъж, който може да бъде от семеен, професионален или бизнес характер. Вие определено ще имате повече късмет и шансове през тази седмица.

Дали ще се възползвате от тях и колко добри резултати може да постигнете, ще зависи от вашата активност и подготовка за съответните действия. Мнозина ще запомнят тази седмица с неочакван ангажимент или преживяване свързано с дете или с млад човек.

Жените ще преминат през седмица на важни ангажименти и решения, свързани с настоящи или бъдещи промени в живота ви. Тези от вас, които ще бъдат ангажирани със съдебно или юридическо дело ще могат по някакъв начин да ускорят неговото развитие.

През тези седем дни ви очакват различни важни новини, размяна на полезна информация с хора от близо и далеч, както и предложения, които ще внесат нови неща в ежедневния ви личен или професионален живот.

Рак
Седмицата от 4 до 10 юли ви носи интересни преживявания, които може да маркират по някакъв начин бъдещи промени свързани с дома ви. Възможно е събитията през тази седмица да провокират бъдещо преместване или пътуване поради различни причини.

Тази седмица ще бъде сложна и неясна по отношение на планове свързани с продажба или покупка на къща или имот.

Седмицата вещае различни приятни преживявания или събирания с хора, които ще имат семеен празник или юбилей.
През тази седмица повечето от представителите на Рак ще имат по-добри възможности за развитие и изява.

Седмицата вещае приятно или важно събитие свързано с родител, брат или сестра.
През седмицата ще имате разговор или среща с хора, които ще ангажират вниманието ви с техни неприятности, за които вие ще имате разрешение или поне идея, как да бъдат разрешени. Разбира се, ако някой е готов да приеме съветите ви.

През тази седмица може да се натоварите емоционално с житейската драма на ваши приятели или познати. Човек от кръга ви приятели или познати може да преживее неприятен инцидент.

Като цяло седмицата ще ви изненада с някои нови шансове, възможности, нововъведения и други, които ще създадат у вас едно позитивно и оптимистично настроение.

Възможно е да възникнат грижи свързани с лечение или терапия на човек от семейството ви или роднина.

През тази седмица ще сте склонни да вложите повече време и чувства в лични или интимни преживявания.

Момчетата и момичетата ще насочат своите очаквания през тази седмица към изпълнение на някои планове, от които ще зависи предимно личния ви живот през останалите месеци на годината. Ще очаквате важна за вас информация която най-вероятно ще дойде от хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион или от държави, които имат излаз на море.

През тази седмица за вас ще бъде важно да не надскачате възможностите си, да правите плановете си на база реално постижими неща или накратко „да не витаете из облаците“.

Мъжете ще посрещнат скиптично и с голяма доза резервираност появата на нови хора в живота си. Трудното общуване в началото може да прерасне сравнително бързо в едно по-откровено и полезно приятелство, особено когато става дума за мъже на средна възраст.

Голямо влияние върху вашите решения и постигането на конкретни резултати през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Тези от вас, които са родители ще запомнят тази седмица с един житейски урок, който ще получат от собственото си дете.

Жените ще са склонни да се фокусират върху собствените си цели и задачи, което може да ви направи да изглеждате недружелюбни за околните. За вас ще възникне необходимост да проведете един сериозен или откровен разговор с жена, с която не живеете заедно.

Ако успеете да игнорирате негативното влияние на хора, които обичат да мърморят, да се оплакват или да депресират околните, то тази седмица може да се запомни с интересни преживявания и успехи за вас.

Лъв
През седмицата от 4 до 10 юли ще трябва да действате практично по въпроси свързани със семейни дела и задачи. Всичко, което ще правите за семейството си през тези седем дни трябва да е добре обмислено, да се действа мъдро, да се съобразявате с реалностите около вас.

През седмицата мнозина ще се подготвят или ще присъстват на важно събиране от семеен характер.

Действията или решенията на жена от кръга ви приятели или роднини, ще ви натъжат или разочароват. Отстрани винаги всичко изглежда по-различно, а понякога и по-мъдро.

През тази седмица ще ви развълнуват събития свързани с пътуване, или които ще се случат на разстояние от вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване с цел туризъм или за среща с приятни хора.
Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от друг град или държава.
През седмицата ще направите разход за дете или млад човек, като вероятно за това ще имате конкретен повод.

Паричните ви отношения с по-млади хора ще имат благоприятно развитие.
За съжаление, на някои ще има се наложи да направят разход за внезапно възникнал здравословен проблем или инцидент в семейството.

Сега ще сте склонни да гледате по-оптимистично и философски на ваши стари проблеми и неприятности. Някои от тях вече са на прага на своето окончателно разрешение.

Момчетата и момичетата ще имат повод за събиране най-вероятно свързан с момче. Това може да бъде едно преживяване свързано с много хора, пищно или изискващо специален подарък.

През тази седмица няма да ви липсват приятни емоции и преживявания, но това не означава, че трябва да игнорирате сериозните си задачи и задължения. Направете така, че да имате достатъчно време за всичко, и да не предизвиквате конфликти с други хора, заради поведението си.

Мъжете ще трябва да си „отварят очите на четири“, за да не изпаднат в някаква илюзия, жертва на някаква измама или друга подобна неблагоприятна ситуация. Внимателно проверявайте всяка информация и новина, която ще получите през тези седем дни.

Не бързайте да се радвате, но и не бързайте да се ядосвайте. Проверявайте, дори ако трябва по няколко пъти или търсете информация от различни източници. Изненадите през тази седмица ще дойдат чрез разговори или съобщения от роднини или приятели.

Жените ще трябва да приемат някои неприятности през тази седмица като урок, който трябва да научат по трудния начин. Повечето случаи тези преживявания ще бъдат свързани с жена или с жени.

Хубавото е, че ще съумеете да излезете без загуби или без негативи от тази ситуация, но и с някаква болка, че все пак сте допуснали възникването на такава. През седмицата ще имате поне един шанс за изява или за показване на вашите професионални, социални или бизнес възможности.

Дева
През седмицата от 4 до 10 юли ви предстои да се срещнете с нови и стари приятели или познати. Не е задължително да имате специален повод за това. Тези събития вероятно ще се случат по естествен начин.

Интересно развитие ще имат ваши познанства с хора, с които сте били заедно в миналото си: съученици, колеги, съседи и др.

През тази седмица може да органиизрате интересни планове с приятели за съвместни действия в близко бъдеще. Възможно е да се ангажирате с няколко нови проекта свързани с хора от кръга ви приятели.

През тази седмица по-голямо внимание ще изискат ваши финансови дела, тъй като има риск да допуснете грешка, да станете обект на измама, да загубите нещо поради пропуски и др. Въобще бъдете максимално концентрирани във всички свои действия свързани с пари.

През седмицата някои от вас ще обсъждат или ще разрешават финансови въпроси свързани с наследство, с наследствен имот, пенсия и др.
Пътуванията през тази седмица ще са свързани с противоречия или с конфликти от всякакъв характер. Като цяло ще има доста напрежение в едно пътуване, което ви предстои през следващата седмица или две, или при контакти с хора от различни градове и държави.

В любовен план ако имате партньор, който живее в друго населено място ще възникнат спорове свързани с прояви на ревност, недоразумения и др.
Като цяло тази седмица ще се запомни с една по-оживена комуникация с приятели отблизо и далеч. Ще обсъждате интересни новини, събития, планове за скорошна среща и др.

Момчетата и момичетата ще преминат през интересна седмица на растеж в своите виждания за света и живота като цяло. Чрез опита, който ще натрупате през тези седем дни, чрез хората които ще срещнете, или с които ще разговаряте ще научите много нови неща, които могат да променят мирогледа ви или да гледате по един друг начин на това, което се случва в обществото, където живеете.

През тази седмица ще бъде добре да се отърсите от всякакви илюзии и надежди за неща, които са били възможни преди година-две, но на този етап промените, част от които сте и вие самите, няма да ви позволят да ги реализирате.

Мъжете ще намерят в какво да вложат своята енергия и надежди за бъдещето. Този ви оптимистичен подход към живота ще ви бъде от голяма полза през тази седмица. Много по-леко ще гледате на конфликтите, които ще възникнат през тези седем дни и няма да задълбавате в проблема, който ги предизвиква.

По-сложно ще ви бъде при общуване с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, но и там може да намерите начин да разговаряте дипломатично и тактично.

Жените ще се наложи да почерпят от опита си, който са натрупали в миналото си за да се справят се на сложна или деликатна ситуация през тази седмица. Някои грешки, които сте допуснали в миналото си, като незавършени ангажименти или неизпълнени обещания, могат да излязат на преден план като спомен, натякване или натиск все пак да бъдат осъществени.

През тази седмица ще бъде важно да се пазите от загуби, от кражба, която може да бъде свързана с документ, с лични вещи, пари или бижута, приятел или съпруг.

Везни
През седмицата от 4 до 10 юли ви предстои да преживеете важно или интересно поради много причини събитие свързано с близък родственик.

През тази седмица ще имате надежда за развитие на ваши дела свързани с пари.
Като цяло, неща свързани с финансови документи ще се реализират успешно за вас.

През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на човек, с когото работите или учите заедно. Възможно е да получите съвет, протекция, предложение и др.
Въпреки, че ще имате голяма увереност за успеха на свой план или начинание, тази седмица носи за вас и моменти на песимистични настроения. Може неочаквано и емоционално да решите да се откажете от нещо, за да вложите енергия и ресурси в друго, което смятате за по-перспективно.

Седмицата носи вероятност от любовни конфликти или недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща.

Възможни са прояви на нетърпимост спрямо действия или маниери на другия партньор.

Подобни преживявания могат да поставят на изпитание някои по-лабилни връзки.
На някои от вас ще им се наложи да се ангажират с по-отговорни проблеми или други сложни ситуации свързани с дете или с млад родственик.

Възможно е да възникне кратко притеснение свързано с пари, или ще се наложи да похарчите пари за здраве: за терапия или лечение.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица с някои важни решения, които ще вземете по собствена инициатива или под натиска или съвета на други хора.

Предстоят ви сериозни разговори и отговорни действия, които да подсигурят вашата финансова стабилност или да ви осигурят такава чрез някаква работа. В семейството ви също може да има подобни разговори, в които да вземат участие всички членове на семейството, тъй като решенията и евентуалните бъдещи действия ще имат някакво влияние или ще бъдат ангажимент за всеки един от вашия дом.

Мъжете ще преминат през седмица на интересни шансове и ситуации, които при добро разиграване и използване на възможностите, които те дават може да постигнете един интересен прогрес в личните си или професионални дела.

Много добро влияние върху вашите решения и ангажименти ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Неприятностите, където възникнат такива ще са вследствие вашата прибързаност, нетърпеливост и понякога неумението ви да преценявате правилно конкретната обстановка.

Жените ще имат сериозни и отговорни ангажименти и задължения през седмицата основно в работата или бизнеса, в зависимост в коя сфера се развивате. Присъствието или влиянието върху вашите действия от страна на мъж може да се приеме като добронамерена намеса, но ще бъде добре да съумявате да вземате и собствени решения или да действате самостоятелно.

През седмицата ви предстоят разговори или ангажименти с мъж роден под знака на Рак, Риби или Скорпион, които също могат да бъдат свързани с вашата кариера или с някаква институция.

Скорпион
През седмицата от 4 до 10 юли ви предстои да преживеете специални емоции свързани с дете от вашето семейство или с други по-млади от вас роднини. Повод за това може да бъде рожден ден, имен ден или други важни моменти от техния живот.

През тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите различни варианти за разрешаване на проблеми, които създават напрежение в дома и в семейните ви отношения.

През седмицата могат да ви впечатлят по някакъв начин новини или събития свързани с ваша стара или настояща любов.
Новите познанства ще се случват при неочаквани или странни обстоятелства, но вие сте достатъчно мъдри да знаете, че няма случайни неща.

В професионален план ще възникнат и ще се обсъждат нови идеи.
Седмицата носи разговори с хора от кръга ви приятели или познати, които ще обсъждат с вас бизнес идея или идея за допълнителна работа.

През тази седмица ще имате ангажимент свързан с жена, която преживява важно събитие или промяна в живота си. Възможно е да имате конкретна причина да се срещнете с нея.

През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък за някой, който има личен празник.

Това ще бъде благоприятна седмица за обмисляне на сериозни идеи свързани с работа или бизнес.

Възможно е да се ангажирате с нещо, което ще има важно значение за дома или за семейството ви. През седмицата мнозина ще преживеят събитие свързано с роднина или приятел роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Момчетата и момичетата ще трябва да са много внимателни през тази седмица, тъй като предварителните прогнози за нея не дават шансове за големи успехи. Възможно е да се наложи да действате и да се движите много бавно, преценявайки и обмисляйки добре всяко свое действие или решениe.

Така ще може да се съхраните от някакви неприятности или проблеми, за което в повечето случаи ще се окажете неподготвени. През тази седмица обаче ще може да се зарадвате на нещо или на някого, когото очаквате от дълго време.

Мъжете ще имат свои собствени виждания за плановете и действията си през тази седмица, но ще се наложи да изчакат за да получат допълнителна информация, някакъв документ или да проведат един необходим разговор.

Ще може да запомните тази седмица със събитие или преживяване свързано с момиче или с млада жена, която може да бъде ваша родственица, приятелка, колежка и др. Няма да ви липсва късмет през тези седем дни, но всичко ще зависи от това накъде е насочен вашия поглед и в какво влагате своята енергия.

Жените ще се стремят да постигнат някакво израстване през тази седмица както в знанията, които смятате че са важни за вас на този етап, така и в духовен план общувайки с хора, които знаят много повече от вас за невидимия свят около нас.

Внимание ще изискват отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които може да се окажат трудни за разбиране или чрез действията си да предизвикат някакви съмнения у вас.

Стрелец
През седмицата от 4 до 10 юли вниманието ви ще ангажира събитие свързано с жена от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица мнозина ще имат очаквания свързани с пари или с уреждането (получаването) на важни документи. Нещата ще се реализират успешно за вас, но е възможно да продължи като развитие и през следващата седмица.

През седмицата ще получите някаква полза от човек, с когото работите заедно или сте съмишленици в някаква обществена или политическа кауза. Вероятно това ще бъде човек, когото познавате и на когото ще можете да разчитате за коректност или професионализъм.

Въпреки надеждата, която имате за благоприятното развитие на ваш план или начинание, през тази седмица ще преминете и през моменти на песимистични и депресивни настроения.

В любовен план са възможни недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща Възможно е един от партньорите да прояви егоизъм в определена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да е причина за кратки или окончателни раздели.

Като цяло родените под знака на Стрелец ще могат да очакват нещо хубаво като преживяване, свързано с пътуване.
Ще имате полезни контакти с хора, които живеят надалеч. Ще имате благоприятна седмица за начало на ново познанство свързано с общи интереси и занимания.

По-емоционалните от вас могат неочаквано да провокират неприятен конфликт.
Момичетата и момчетата ще обмислят някои свои смели решения и действия, които ще очаквате да реализирате или през тази седмица или до края на този месец.

Моят съвет е да бъдете внимателни, да прецените правилно възможностите и ресурсите си, за да не изпаднете в неудобна ситуация, която може дори да се отрази на здравето или на емоционалната ви стабилност.

През тази седмица може да научите за неприятен инцидент или здравословен проблем свързан с момче, което е ваш приятел, връстник, съученик или познат.

Мъжете ще са склонни да се раздават на своите приятели, които ще им искат различни услуги, или просто да прекарат приятно време заедно в смислени или безсмислени разговори.

През тази седмица може да имате контакт или среща с приятел от вашето минало, което може да бъде свързано с неочакваност, изненада и това да направи вашата среща още по-приятна.

В семейството ви през тази седмица ще имате не само повече задачи, но и като че ли всеки ще разчита на вас, даже за най-дребните неща.
Жените ще се изправят пред някои сериозни решения или ще предприемат важни промени в своя личен или професионален живот.

За вас това ще бъде благоприятна седмица за действия свързани с юридическа или съдебна институция.

Важността на тази седмица може да се усети и във вашия любовен живот, където от вашите се изисква едно по-категорично становище за бъдещето на вашите отношения. Тези от вас, които нямат връзка ще осъзнаят факта, че ако не положат усилия в търсене на подходящ партньор, могат да останат завинаги сами.

Козирог
Седмицата от 4 до 10 юли ще се запомни с някои непредсказуеми събития и преживявания. Всяко едно от тях ще има специално развитие, което ще определи бъдещето ви за няколко години напред.

Възможно е да ви зарадват неочаквани пари или финансов документ, кредит.
През седмицата ви предстои среща или разговор, който ще е важен за вас преди да вземете едно решение.

Няколко събития през тази седмица ще са свързани с ваши роднини. През тези седем дни ще бъде важно да запазите хармония и разбирателство в семейните си отношения, да не създавате излишни негативни емоции около себе си.

През тази седмица ще имате възможност да създадете интересни за вас познанства, полезни за личния ви или професионален живот.

Конкретни събития през този период ще ви освободят от една грижа. Може да изживеете временно напрежение, което да е свързано с инцидент или стресова ситуация.
Като цяло това да бъде седмица, в която ще преживеете край или начало на нещо, което ще бъде основа на бъдещото ви развитие. Това е седмица на промяна, на нови неща в живота ви, на които ще трябва да им дадете възможност да се развият.

През седмицата могат да възникнат малки неприятности свързани с пари. Вероятно ще трябва да направите пропуснато или забавено плащане и др.

Седмицата носи вероятност за събиране свързано с роднини, приятели или колеги.
Някои от вас ще планират важни дела, които ще са свързани с определени разходи. През тези седм дни ще имате разговори или ще получите помощ от страна на хора, родени под водни зодиакални знаци.

Момчетата и момичетата ще започнаt тази седмица с едно неприятно преживяване или новина, която ще ви накара да стъпите здраво на земята, да се изправите лице в лице с реалностите в живота, който имате.

Тези събития могат да имат връзка с мъж от вашето семейство, с някой от кръга ви роднини или някой, към когото изпитвате специално уважение. Много предпазливо преминавайте през всеки един ден от тази седмица.

Бъдете нащрек и се пазете от неприятни изненади, от проблеми, които при по-голяма предпазливост от ваша страна ще можете да избегнете.

Мъжете ще навлязат в тази седмица с интересни идеи, големи планове или очаквания. В любовта могат да възникнат интересни преживявания с любим човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Някои от вас могат да подготвят една приятна романтична изненада, или да бъдат обект на такава. Основните ви очаквания за тази седмица определено ще бъдат насочени към вашия любовен живот или към личния ви живот в брака, който евентуално имате.

Жените ще се наложи да се погрижат или за собственото си здраве, или за здравето на близка жена, която може да се окаже дори по-млада от вас. Здравословният проблем не е задължително да бъде нещо сериозно, но ще изиска някаква грижа и внимание. През тази седмица е възможно да изгубите нещо или то да ви бъде отнето с користна цел, с желанието да ви се навреди, или да бъдете злепоставени по някакъв начин.

Водолей
През седмицата от 4 до 10 юли може да преживеете неочаквани събития в работата или в бизнеса си. През тези седем дни може да възникне възможност за нова дейност, да намерите нови клиенти или да се появят нови колеги.

Тази седмица в много отношения ще бъде важна за вас. Предстои ви да вземете сериозни и отговорни решения свързани с пари или с финансов договор (документ).
През седмицата ще имате срещи и разговори свързани с ваши бъдещи действия с роднини, приятели или партньори.

Използвайте тази седмица за да уредите или разрешите важни за вас финансови въпроси. През тези дни ще успеете да приключите с важни плащания или задължения.
Това ще бъде една благоприятна седмица за съдебни и юридически дела, ако сте ангажирани с такива.

През тази седмица ще преживеете емоционално събитие свързано с човек от семейството. За мнозина от вас ще възникне сериозна причина за пътуване през седмицата или през почивните дни.

Това ще бъде благоприятно време за начало на съвместен живот или сключване на брак.
През този период бъдете по-отговорни към себе си, ако имате здравословни неразположения.

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с някой, който живее в друг град или държава.

Това ще бъде една благоприятна седмица за любовни и интимни преживявания.
През тези седем дни бъдете внимателни при покупката на вещи, техника, с битови ремонти и дуги подобни действия, където могат да възникнат усложнения, загуби, провал.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица с възможност за изява, в областта, в която се реализират в момента, като образование, кариера и др. През тази седмица определено ще имате шансове и дано не ги пропилеете поради липса на воля или липса на желание за сериозна ангажираност.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, включително на кратки разстояния или за посещение на места за отдих извън града, в който живеете. Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат за незначителни неща, но пък много бурни и с влагане на много силни емоции.

Мъжете ще усетят затруднения при търсене на вярна информация, общуване с открити или честни хора и в един момент тези емоции, мога да ви повлияят много негативно. Някои неясноти, лъжи или подозрителни действия могат да възникнат дори в собственото ви семейство или в кръга ви от роднини.

За някои от вас седмицата носи житейска раздяла с човек, който ще приключи своя път на земята. В повечето случаи това ще бъде мъж, или човек който е ваш родственик по бащина линия.

Жените могат да бъдат враг на самите себе си през тази седмица, натоварвайки се с различни съмнения, подозрение или гняв, за неща които имат временно значение или влияние в живота. През тази седмица ще ви бъде трудно да общувате със собствените си деца, да разбирате техните гледни точки и ще сте склонни по-често да се противопоставяте на техните желания.

Разбира се, ще има конкретна причина за това ви емоционално състояние, но това не е нещо, което може да се използва като извинение.

Риби
През седмицата от 4 до 10 юли от вас ще се изиска да намерите разрешение на спорни или конфликтни ситуации, които може да имат връзка с предстоящо пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.

Семейните пътувания тази седмица ще бъдат по-сложни и натоварени с напрежение.
През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на човек, най-вероятно някой, когото познавате лично. За съжаление на този етап няма да има яснота относно неговото или нейното състояние.

През тази седмица ще се наложи да обърнете поглед към свои минали планове, идеи или отношения, които сега ще имат своя шанс за развитие. През тази седмица много по-ясно ще виждате възможността те да ви донесат някаква полза или приятни преживявания.

Проекти, с които сте били ангажирани преди време, но които са претърпяли неуспех или загуба, сега ще имат благоприятно време за развитие, прогрес и успех. Ако сте били търпеливи и сте запазили постигнатото, то сега с лекота ще имате възможност да продължите с тези ваши планове.

Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или отношения, които ви създават тревога и безпокойство. Възможно е през тези седем дни да разберете, че сте преувеличили ситуацията, която всъщност съвсем не е толкова драматична.

През тези седем дни може да ви разстрои или разочарова новина или телефонен разговор.

На някои от вас ще им се наложи да отложат едно пътуване или ще направят промяна в планове свързани с пътуване, с личен автомобил и др.
Мнозина ще очакват среща или събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Момчетата и момичетата ще се наложи да търсят нови начини за справяне със стари проблеми или неприятности. В повечето случаи те ще бъдат свързани с отношения, които имате с приятели, връстници или колеги.

Трудните успехи през тази седмица ще ви дадат поне един житейски урок и дано се окажете добри ученици. По-емоционалните от вас ще се обиждат или разплакват лесно. Не са изключени срещи или събирания през тези седем дни, но повечето от тях ще бъдат по задължение или няма да ви доставят очакваното удоволствие.

Мъжете ще трябва да се фокусират основно върху професионалните си задължения, тъй като е възможно там да възникват промени, да се започни нова дейност или проект, да се работи с нови клиенти или с нови колеги и др.

В професионален план много силно влияние върху вашата дейност ще има от страна на мъж. Някои от вас ще очакват подкрепа и протекция в службата си или при контакт с някаква институция, където ще имате да уреждате важен документ.

Жените ще покажат през тази седмица една необичайна нетърпеливост, която може да се изрази на моменти в раздразнителност, натиск върху другите и подобни действия да предизвикат ответна негативна реакция в околните към вас.

Конфликтите, които ще възникнат през тези седем дни, и които ще имат връзка с ваше имущество или материални интереси ще бъдат много емоционални и бурни. Най-трудно ще бъде разбирателството ви с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Източник: astro.velida.net