Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (11 – 17 юли)

Овен
През седмицата от 11 до 17 юли ще възникнат различни притеснения свързани с работата или с личния ви живот. Възможно е да отдадете значително по-голямо значение на някои свои страхове или преживявания. По този начин сами ще създадете емоционален дискомфорт на хората около вас.

През тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина.

През тази седмица ще преживеете най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Възможно е да посрещнете гости от друго населено място, както и вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели.

Тази седмица предполага да имате повече разговори или размяна на съобщения с хора отблизо и далеч.

Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци.

В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но през тази седмица избягвайте да бъдете активната страна. През тези седем дни ще бъде добре да оставите другите да движат вашите връзки. Това особено важи за вашите любовни отношения.

Новите познанства с хора родени под въздушни зодиакални знаци тепърва ще имат интересно, а понякога и неочаквано развитие.

Събитие с момиче или с жена ще успее да ви изненада.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на важни решения, промени, изпити или представения, премествания в друг район, град или държава. Всичко, което е важно за вас, и което е свързано с някаква промяна ще има възможност за реализация през тази седмица.

През тези седем дни избягвайте рискови действия, които могат да ви изхвърлят в съвсем друга посока на развитие или застой. Има вероятност през тази седмица да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Мъжете ще имат различни уговорки или ангажименти с приятели, съседи или познати. Възможно е някой от това ваше обкръжение да има здравословен проблем или друг сложен казус в живота си, за който ще се нуждае от вашия съвет, помощ или подкрепа.

Внимание обаче ще изискат финансови действия с такива хора, които могат да се развият неблагоприятно за вас и да преживеете някаква загуба или затруднения от паричен характер.

Жените ще са емоционално нестабилни, или ще се натоварят с прекалено големи очаквания в отношения свързани с мъж, предимно от личен или емоционален характер.

Възможни са разминавания, противопоставяния или разочарование свързано с романтичен партньор. Хубавото е, че ще може много бързо да излезете от една такава ситуация или да се възстановите сравнително бързо, след подобни преживявания.

Телец
През седмицата от 11 до 17 юли ще ви изненада с късмет или шанс свързан с нещо, което ще бъде важно за вашето бъдещо развитие.

Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност.

Тази седмица носи възможности за възобновяване на позабравени познанства или прекъснати отношения.

Тази седмица ще даде възможност за събиране на родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава.

Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради различни причини.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на финансови дела, чието развитие е започнало преди седмица – две.

Може да възникне предложение за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора, с които работите заедно или имате някакви общи интереси.

Събитие в живота на близък човек ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини.

Любовният ви живот ще изиска да вземете някакви решения или да направите специални договорености с партньора си.

Момчетата и момичетата и през тази седмица ще трябва да действат много внимателно, предпазливо и по-зряло за възрастта си. Детските или юношески капризи и поведение трябва да бъдат изчистени, защото времето ще изиска едно по-сериозно и отговорно поведение от ваша страна.

Успехите не са изключени, но и загуби, провали също са възможни. Всичко ще зависи от умението ви да действате с разум и целенасоченост през тези седем дни.

Мъжете ще имат повече професионални, бизнес или други отговорни задачи, както в работата си така и по отношение на ангажименти с различни институции, фирми или компании.

За вас това ще бъде седмица, в която ще можете да подобрите доходите си, да се стабилизирате финансово или да разрешите някакъв казус свързан с пари. Седмицата носи за вас различни неочаквани, но в повечето случаи благоприятни ситуации и възможности.

Жените ще са склонни през тази седмица да изчакват, да следят внимателно решение или действие на хора около себе си, преди те да реагират или да предприемат някакви конкретни действия.

В общи линии такова ще бъде вашето поведение и в личния ви и любовен живот. Тази седмица ще бъде благоприятно за пътуване свързана с почивка, посещение на интересни места, пътуване зад граница или срещи с приятели, които живеят надалеч от вас.

Близнаци
През седмицата от 11 до 17 юли ще преживеете много по-емоционално различни събития в семейството си. Те могат да бъдат свързани с изненада, с неочаквани гости или с дългочакано предложение, с личен празник и с още много други неща.

Това ще бъде седмица, в която ще сложите финална линия на един процес на развитие и ще поставите основите на едно начало.

За всеки ще е различно, но в повечето случаи ще се усети с едно ярко събитие или преживяване.

Седмицата може да ви донесе и някои негативни преживявания, вероятно свързани с неприятна новина за човек, когото познавате.

През тези седем дни повечето ви ангажименти ще са важни и ще определят в голяма степен бъдещия ви начин на живот.

Седмицата ще бъде благоприятна за ангажиране и развитие на съдебни или юридически дела.

През този седемдневен период смело може да планирате, чертаете и организирате неща свързани с ваши планове за бъдещето.

Важна роля в живота ви ще изиграят хора от кръга ви колеги или съмишленици.

През седмицата не пренебрегвайте шансовете или предложенията, които ще получите, независимо от къде идват.

През конфликтите ще трябва да се премине с разумни, пестеливи думи и аргументи.

Не допускайте емоциите ви да се разпиляват с различни или неясни обяснения или обвинения.

През тази седмица има опасност да забравите или загубите лични вещи, документ или информация.

Мнозина ще имат повод за радост и приятни преживявания в любовта или в интимния си живот.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за пътуване, но все пак ще се нуждаете от добра подготовка и сигурност, както в транспортното средство, което ще използвате така и там, където планирате да отидете.

Някои от вас ще се зарадват на подарък или придобивка, която ще дойде от някакво разстояние: по пощата или чрез куриер. Тази седмица определено ще бъде по-позитивна и по-приятна за вас от предишната, с по-оптимистично виждане на бъдещето ви, с възникване на интересни възможности и др.

През тази седмица едно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион ще остави някаква следа в живота ви.

Мъжете ще се наложи да общуват през седмицата с непознати или сложни по характер хора. Възможни са противопоставяне или разминаване в цели и желания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Такива ситуации определено ще ви повлияят емоционално и могат дълго време да ви развалят настроението.

По-добре ще преминат през такива моменти тези от вас, които успяват да вникнат в смисъл им, и да осъзнаят болезнената необходимост от тяхното преживяване.

Жените ще влязат в новата седмица с определени очаквания, идеи или планове и първоначално ще насочат вниманието си единствено към тяхното изпълнение.

През тази седмица ще бъдете много по настъпателни при постигане на ваши желания в любовния си, личен и семеен живот. Седмицата може да се запомни с преживяване или събиране свързано с жена, която е ваша родственица, приятелка или съседка.

Рак
През седмицата от 11 до 17 юли ще планирате или ще предприемете важно за вас пътуване. То ще ви донесе много емоции и преживявания.

През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.

През тази седмица ще се окажат сложни отношенията ви с мъже от други зодиакални знаци. Неприятностите, които ще възникнат могат да бъдат на лична или професионална основа, но бъдете разумни и не допускайте тяхното задълбочаване.

Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.

Не допускайте разпиляване на времето си с ненужни неща или забавления. Това може да ви навреди и да се окажете в един момент в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст.

Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес.

През тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време за размисъл относно покана или предложение, което ще получите. Определено няма да бързате с отговора си.

Момчетата и момичетата ще се изправят пред някои сериозни предизвикателства през тази седмица, които ще възникнат в резултат на ваши неразумни, погрешни или рискови действия от близкото минало.

Седмицата може да се запомни с неприятно събитие или преживяване в семейството ви или в кръга би от роднини. За някои от вас седмицата носи пребиваване в дома на роднини, приятели или на друго интересно място за определен период от време.

Мъжете ще имат седмица на интересни преживявания и ще настъпят различни обрати на събития и планове, чието предстоящо развитие ще се окаже много по-благоприятно или перспективно за вас.

Добро развитие мога да имат ваши дела свързани с дома, в който живеете или с имот, който семейството ви притежава.

През тази седмица интуитивно ще намирате решения и начини за реализиране на ваши идеи, но е възможно понякога в тях участие да има и друг мъж или други мъже.

Жените ще бъдат изненадани от някои ситуации, в които самите вие няма да знаете как сте попаднали. Непредвидимостта на събитията през тази седмица може да предизвика различни срещи или посещения в институции, учреждения и др.

През тази седмица може да ви изненадат неочаквани гости или неочаквана среща. Пред вас са събития, зад които вие ще търсите скрит смисъл за тяхната поява в живота ви.

Лъв
Седмицата от 11 до 17 юли носи за вас повече или по-отговорни ангажименти, които основно ще са свързани с вашия дом или с някой от кръга ви роднини.

Седмицата носи важно събитие или събиране свързано с жена, което е възможно да се случи дори във вашия дом.

През седмицата лесно ще възникват конфликти поради развитие на различни обстоятелства на работното ви място или в семейството ви.

Това не са конфликти, които могат да нарушат вашите отношения, но могат да предизвикат разкриване на тайни, да са свързани с някаква интрига или лъжа, или техния развой да бъде по някакъв начин манипулиран.

Финансовите ви дела през тази седмица ще имат добро развитие, особено ако са свързани с хора родени под земни или въздушни зодиакални знаци.

В любовния ви живот могат да възникнат притеснения или страх за развитието на вашите отношения, което няма да ви бъде от голяма полза. Ако нещо ви безпокои, най-доброто което може да направите е да седнете и да разговаряте открито с партньора си.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване, което може да бъде за един или за повече дни. Той едва ли ще бъде свързано с някакво импулсно решение, и най-вероятно ще бъде предварително планирано.

Въпреки добрите ви и позитивни очаквания за тази седмица, няма да ви липсват състояния на разочарование, тъга, неудовлетвореност или самота.

В такива моменти ще предпочитате да се затваряте в дома си, фокусирайки вниманието си върху неща, които са ви приятни, или които ще ви помогнат да излезете от тези негативни настроения.

Мъжете първоначално ще трябва да се ангажират с неприключени задачи от изминалата седмица. Това ще трябва да ви бъде приоритет, особено ако сте допуснали да има такива.

Като цяло през тази седмица нещата ще се развиват естествено, без голяма намеса от ваша страна и в общи линии благоприятно за вас. През тези седем дни могат да изплуват спомени от миналото ви свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Жените ще трябва да се настроят за много работа през тази седмица, особено тези от вас които имат собствен бизнес.

Понякога ще ви оставя твърде малко време за почивка, или различни стресови ситуации ще отнемат голяма част от енергията ви. Намирайте начин да си почивате достатъчно добре, както и да имате достатъчно време за сън. През седмицата може да възникне неприятна ситуация свързана с мъж от кръга ви колеги или обществени контакти.

Дева
През седмицата от 11 до 17 юли ще вземете важни за бъдещето си решения или ще стартирате големи промени.

Тази седмица ще постави граница между един етап от развитието ви и ще положи основите на друг. Този нов етап може да продължи месец-два или да има развитие в рамките на няколко години. Важното е да продължите да вървите напред, да градите смели планове за бъдещето си, независимо от вашата възраст.

През седмицата ще възникне необходимост да купите подарък или да се отблагодарите по някакъв начин на човек, който ви е помогнал, когато сте имали нужда.
През седмицата може да искате да избягате от един ангажимент или обещание свързано със среща или със събиране. Внимавайте каква лъжа използвате за да се освободите от този ангажимент.

Момчетата и момичетата: През седмицата емоционално ще се окажете нестабилни, което ще ви прави чувствителни, сантиментални и плачливи. Подобни настроения могат лесно да ви отказват от важни планове или идеи или да бъдат причина за възникване на нежелани неприятности.

В любовния ви живот отношенията ви ще зависят от вашите емоции и настроение.

Мъжете Дева: Любовния ви живот независимо от вашата възраст или семейно положение, ще бъде активен и важен за вашето самочувствие и вашата физическа форма.

Тези от вас, които имат дъщеря, могат да преживеят различни емоции около нейния личен или романтичен живот.

Жените ще започнат с някакво притеснение тази седмица, но ще успеят сравнително бързо да се отърсят от него. Седмицата носи важни новини или преживявания свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец или с такъв изгряващ знак, основно членове на вашето семейство или хора от кръга ви роднини.

Тези седем дни ще бъдат много силно и перспективно време за вас, с шансове или възможности, които могат да ви изненадат в почти всяка една сфера от живота ви. Не са изключени неочаквани пари или допълнителни доходи.

Везни
През седмицата от 11 до 17 юли ще се тревожите за развитието на ваши важни планове, тъй като всичко това ще зависи от определени обстоятелства или хора, върху които вие нямате контрол.

През седмицата ще можете да разчитате на помощта на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за реализиране на важни ежедневни задачи.

Седмицата носи финансови отношения с дете или млад човек, най-вероятно от вашето семейство, които могат да бъдат свързани с разход за лични нужди, но могат да бъдат свързани с инвестиция в образование, кариера или собствен бизнес.

Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат за дете, като издръжка, стипендия, социална помощ и други.

През седмицата ще възникне притеснение около пътуване по работа или с определена цел, но като цяло неговото развитие ще бъде добро за вас.

Вероятни са от новини свързани със здравето на близък човек, който/ която ще се нуждаят от лечение в болница или друга специална терапия.

Седмицата носи интересни новини свързани с ваша любовна история от миналото.

Възможно е ново запознанство с човек, който живее на някакво разстояние от вас, и чието развитие ще ангажира вниманието ви през следващите няколко седмици.

Момчетата и момичетата ще използват благоприятните възможности или намаления през тази седмица да обновят или подобрят своя личен гардероб или външния си вид. Някои от вашите желания могат да бъдат свързани със скъпоструващи покупки, които семейството ви не може да си позволи на този етап.

Подобен отказ от страна на ваши родители или родственици може да предизвика конфликт, който не само че не е желателен, но и ще бъде проява на незрялост от ваша страна.

Мъжете ще обмислят свои бъдещи действия през този и следващите два летни месеца, за които това ще е най-удачното време за изпълнение.

Възможно е те да бъдат свързани със подготовка на есенния или зимния сезон, с необходимост от някои спешни ремонти или подобрения с цел по-доброто функциониране на жилището, което обитавате.

Родителите родени под този зодиакален знак ще се изправят пред една сложна дилема да угодят в нещо на своето дете или да постъпят разумно и да откажат, тъй като това може да бъде свързано с голям и затрудняваща ви разход.

Жените ще имат желания или ще възникнат ситуации, в които ще се налага да прекарате повече време с ваши приятели, съседи или колеги. Възможно е да поканите ваши приятели в дома си, с които да имате интересни теми на разговор или повод за събиране.

Здравето ви ще изисква внимание, с леките или кратки симптоми за предстоящо неразположение. Възможно е да възникне сериозно притеснение около здравето на близък приятел или познат, който ще се нуждае от спешно или сложно лечение.

Скорпион
През седмицата от 11 до 17 юли ще отделите внимание на позабравени отношения с хора от миналото си. Ще ги потърсите по телефона или онлайн, ще ви бъде приятно да подновите отношенията си.

През тази седмица бъдете внимателни с хора, които са представители на земните и водни зодиакалните знаци.

Отношенията ви с жени ще преминат през моменти на противопоставяне, но като цяло точно от жени ще получите важна помощ или съдействие при изпълнение на ангажиментите си.

През тази седмица повод за размисъл могат да бъдат ваши отношения с човек, който пътува в момента или живее на разстояние от вас.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да уредите ваши дела свързани с документи, с финансови отношения между роднини.

Могат да ви зарадват новини свързани с пари.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, което най-вероятно ще е предварително планирано.

Вероятни са леки здравословни неразположения, които не бива да пренебрегнете, но и не бива да ги приемате с паника.

Момчетата и момичетата ще се стремят да си създадат добро настроение през тази седмица купувайки си различни вещи, дрехи или ангажирайки се с развлечения, които ви създават настроение.

Въпреки това ваканционно настроение, под чието влияние ще се намират повечето от вас, ще бъде добре да отделите достатъчно време и за неща, които са важни за вашето семейство, родители и дом.

Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които ще се ангажират с някакви изпити или ще имат важни задачи свързани с образование и кариера.
Мъжете ще изпитват необясним вътрешен страх или безпокойство, за това което е пред тях, за това което предстои като преживяване или за това, с което ви предстои да се ангажирате.

Ще сте подвластни на някакви мрачни и песимистични настроения, което няма да ви бъде от голяма помощ.

Повод за това може да бъде и една физическа раздяла с човек, който живее сравнително близо до вас. Теми свързани с живота и смъртта, или живота след смъртта ще бъдат много актуални за вас през тази седмица.

Ако успеете да се освободите и да избегнете подобни настроения, тази седмица ще може да ви подкрепи във важни нови начинания и при реализацията на планове, които имат някаква перспектива в живота ви.

Жените, тези които имат собствено дете ще се наложи да отделят повече време за възпитание, подпомагане при усвояване на нови знания или умения, подкрепа в нови начинания и др.

През тази седмица ще възникне ангажимент или ще присъствате на някаква ситуация свързана с мъж, която ще започне или ще завърши с един неприятен спор или конфликт.

Важно значение през тези дни ще има и умението ви да боравите със собствените си или семейни финанси. Натискът от някои родственици за разход, който вие смятате за неуместен на този етап, ще бъде твърде голям.

Стрелец
През седмицата от 11 до 17 юли ще преживеете някои тъжни моменти свързани с личния живот на жена – приятелка или на родственица. Най-вероятно тези събития ще имат връзка с нейния любовен живот, с разочарования от настоящия партньор или с раздяла.

Седмицата може да ви изненада с един неприятен конфликт, от който няма да спечелите нищо, а напротив! Това, което ще загубите може да се окаже доста болезнено и неочаквано.

През седмицата ще планирате разходи или други някакви финансови действия с дете или с млад човек от семейството ви. Това не са неприятни събития, и може да са свързани с получаване на пари свързани с тях.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори с деца и с млади хора, които живеят на далечно разстояние от вас.

През тази седмица ще имате шанс да възобновите ваши стари приятелски отношения, хора с които сте се разделили по неприятен начин или неприятни обстоятелства. През тази седмица и двете страни ще сте склонни да забравите миналото и да дадете нов старт на вашите отношения.

Несемейните представители за Стрелец ще трябва внимателно да следват събитията в собствения си любовен живот, да избягват настъпателност или провокативност в действията си спрямо настоящия си партньор.

Момчетата и момичетата ще са склонни да преживяват много по-емоционално вътрешните си страхове или безпокойства, свързани с настоящи или бъдещи промени, изпити, интервюта за работа и др.

В помощ като съвет, подкрепа или протекция през тази седмица може да ви бъде човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. През тази седмица ще имате желание да купите някои неща за себе си, но доколко ще може да си позволите подобни удоволствия, ще бъде индивидуално и ще зависи предимно от личните ви доходи.

Мъжете ще се опитат да прокарат в семейството си различни идеи за някои нововъведения, които могат да имат много добро отражение върху всички, с които живеете заедно.

Може да планирате някои дребни но важни ремонти през тази седмица, да се ангажирате с различни премествания и други важни физически действия.

Във финансов план може да ви зарадва една новина свързана с повишение на заплата, допълнителен трудов договор, пенсия и др. Ще имате и доста разходи, но те определено няма да ви създадат затруднение.

Жените ще имат чудесно време да покажат своите умения и способности, да завладеят с чара си важни хора, с чиято подкрепа ще могат да реализират свои бъдещи проекти.

Приятелствата и познанствата, които ще създадете през тази седмица няма да са случайни и определено ще имат добро въздействие върху вас или обратното. Неочаквана помощ или неочаквана среща може да имате с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Козирог
През седмицата от 11 до 17 юли ще имате по-сериозни ангажименти свързани с уреждане на различни лични или семейни дела чрез държавна, банкова, данъчна или друга институция.

Възможно е през седмицата човек от кръга ви роднини да има сериозни проблеми в работата си и това да бъде причина за разговори и дискусии по създалата се ситуация.

През тези седем дни неприятностите в дома ви ще идват и ще си отиват бързо, затова не задълбавайте в тяхната причина или в това, кой ще бъде краен победител.

Битовите проблеми, където възникнат такива ще имат бързо разрешение, без големи разходи или сериозни последствия.

През седмицата бъдете внимателни при покупка на подарък, (ако ви се налага такъв) особено ако е свързан с мъж. Възможно е да купите нещо, което не само няма да си хареса, но може да бъде прието и като обида, или проява на лош вкус.

През тази седмица повечето от вас ще присъстват на среща или събиране по приятен повод или от важен характер.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, то седмицата ще бъде благоприятна за тяхното развитие.

През тези седем дни ще ви бъде приятно да контактувате и да правите планове за бъдещето си с хора родени под въздушни зодиакални знаци.

През тази седмица бъдете внимателни при действия свързани с имуществени дела и най-вече са документи. Внимавайте какво подписвате и какво получавате.
Момчетата и момичетата ще се изправят пред една по-благоприятна седмица, в сравнение с тази, която оставяте зад гърба си.

Предстоят да се появят нови хора в живота ви, които ще дойдат с нови познания, с нови идеи и са нови умения. Интересно въздействие върху вас могат да имат хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци.

Важно значение през тази седмица ще имат вашите доходи, ако имате такива или осигуряването на достатъчно финанси чрез ваши родители, или чрез работа, за да може да реализирате някои от собствените си желания и планове.

Мъжете ще се наложи да действат по-внимателно, да изчакват развитието на събитията, и да не пришпорват нищо и никого. Бавното развитие на събитията през тази седмица не бива да ви притеснява, тъй като то си има някакъв смисъл, който ви предстои да разберете.

Мнозина ще запомнят тази седмица с едно емоционално или важно събитие свързано с жена, която в някои случаи може да бъде по-възрастна от вас. То може да остави във вас една емоционална болка или празнота, ако раздялата с тази жена е физическа и завинаги.

Жените ще преминат през период на объркване, поради много неясноти, противоположна информация за различни важни събития, опити самите вие да бъдете манипулирани с непроверена информация и т.н.

Успеете ли да избегнете тези клопки, които ще ви костват загуба на енергия и време, то може да преминете през една интересна и оставяща следа в живота ви седмица. Не на последно място ще преживеете и различни емоции свързани със собствено дете или внуче.

Водолей
През седмицата от 11 до 17 юли ще ви изненадат нови и перспективни познанства с хора от близо и далеч.

Възможно е контактите ви с тях да бъдат свързани с някакви предложения за обща дейност или работа, във връзка с обща кауза или друг някакъв интерес.

През тези седем дни внимателно приемайте новините и информацията, които може да се окажат с особено значение за вас, независимо как изглеждат първоначално.

През тази седмица не търсете отговори на въпроси свързани с минали неприятни преживявания, загуби или конфликти.

Каквото било, нека да остане там в миналото ви. Дори да сте загубили нещо тогава, то не е било случайно. Вероятно това е бил единствения начин да се освободите от нещо, което поради някаква причина няма място в живота ви.

През тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание от страна на жена.

Някои от вас ще купуват подарък за жена, която ще празнува своя рожден ден, юбилей или друг голям празник.

Това ще бъде благоприятна седмица за освежаване на дома, за покупки свързани с домашния комфорт и за уреждане на различни имуществени дела.

Не са изключени усложнения или пречки свързани с договор или си някакъв финансов документ.

Момчетата и момичетата ще търсят и ще намерят начини да се забавляват, да си създават добро настроение, да бягат от проблемите и да чистят неприятните преживявания от близкото си минало.

Въпреки, че за повечето от вас това ще бъде ваканционно време, тази седмица ще се окаже твърде заета с различни задачи или ангажименти, които ще изискват едно сериозно отношение от ваша страна. Възможно е да обмисляте нови възможности свързани с вашето образование, професия, или кариера с която сте ангажирани.

Мъжете ще имат едно благоприятно време, когато ще могат да реализират успешно свои планове, идеи или задачи.

Възможно е да получите очаквана или неочаквана помощ от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще имате възможност да разчистите някои проблеми, да подобрите отношенията си с близки хора или да създадете нови полезни контакти.

Много хубави неща могат да ви се случат през тази седмица, но всичко това ще зависи и от собственото ви излъчване, нагаждане към различни хора и обстоятелства, гледане позитивно на бъдещето, независимо от конкретната, настояща ситуация в живота ви.

Жените ще се наложи да отделят повече време за семейството и за роднините си, където почти всекидневно ще възникват нови задачи и ангажименти. Не са изключени такива свързани със здравето на близък човек или полагането на едни по-сериозни грижи за тази личност.

Семейните или брачните проблеми, където има такива ще бъдат атакувани допълнително от информация, която може да налее „масло в огъня“ и с това да направи цялостната ситуация непредсказуема.

Риби
През седмицата от 11 до 17 юли ще сте в голяма степен фокусирани върху професионалните си ангажименти и задължения.

През седмицата може да приемете нови хора в работния си колектив, да намерите нови клиенти или да се срещнете с нови хора, които са полезни за вашата работа.

Добри професионални отношения ще имате с жени, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

През тази седмица могат да възникнат грижи около здравето на близък човек, но те не вещаят някакви усложнения.

В любовта ще ви притеснява проблем, заради който ще се срещнете с някого да поискате обяснение или допълнителна информация.

През тези седем дни конфликтите в семейните и брачните ви отношения трябва да се избягват, тъй като могат да имат неприятно развитие и да провокират един от партньорите, да вземе трудно и неприятно решение.

Ако пътувате през тази седмица на далечни разстояния, бъдете готови за всякакви ситуации. Не се натоварвайте с някакви предварителни очаквания, относно целта, поради която ще пътувате.

Момчетата и момичетата могат да бъдат поставени на кръстопът, в ситуация, в която ще трябва да вземат решения накъде да продължат, с кого и какъв е смисъла на една евентуална промяна.

Седмицата ще изиска от вас да мислите и да действате бързо, мъдро, с ясно виждане за бъдещото развитие на всяко едно ваше решение. През тази седмица близките ви хора ще имат по голяма нужда от вас и ще бъде добре ако вие им дадете необходимата помощ и внимание.

Мнозина ще запомнят тази седмица с важно семейно събитие, което ще се случи във вашия дом или в дома на ваши родственици.
Мъжете ще имат причина да се радват на свои постижения, на постигнати резултати в някаква дейност, приключване на трудна задача и други действия, които ще ви направят горди от самите себе си.

През тази седмица ще бъде важно да проявите търпение при разговор с жена, която може да говори много емоционално, много настъпателно или да проявява твърде много капризи. Като цяло пред вас са седем благоприятни и даващи възможност за успехи дни.

Жените ще бъдат в помощ на друга жена, която може да има семейни, здравословни или професионални проблеми. Вие самите ще промените няколко пъти плановете си за тази седмица, нагаждайки се към различни нови обстоятелства, които ще възникнат през тези седем дни.

През седмицата ще ви изненада новина свързана с голяма промяна в живота на жена, която познавате лично. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело през тази седмица, могат да преживеят един обрат и по различен резултат.

Източник: astro.velida.net