Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (11 - 17 юли)

Овен
През седмицата от 11 до 17 юли ще възникнат различни притеснения свързани с работата или с личния ви живот.

Възможно е да отдадете значително по-голямо значение на някои свои страхове или преживявания. По този начин сами ще създадете емоционален дискомфорт на хората около вас.

През тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина.

През тази седмица ще преживеете най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Възможно е да посрещнете гости от друго населено място, както и вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели.

Тази седмица предполага да имате повече разговори или размяна на съобщения с хора отблизо и далеч.

Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци.

В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но през тази седмица избягвайте да бъдете активната страна. През тези седем дни ще бъде добре да оставите другите да движат вашите връзки. Това особено важи за вашите любовни отношения.

Новите познанства с хора родени под въздушни зодиакални знаци тепърва ще имат интересно, а понякога и неочаквано развитие.

Събитие с момиче или с жена ще успее да ви изненада.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на важни решения, промени, изпити или представения, премествания в друг район, град или държава. Всичко, което е важно за вас, и което е свързано с някаква промяна ще има възможност за реализация през тази седмица.

През тези седем дни избягвайте рискови действия, които могат да ви изхвърлят в съвсем друга посока на развитие или застой. Има вероятност през тази седмица да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Мъжете ще имат различни уговорки или ангажименти с приятели, съседи или познати. Възможно е някой от това ваше обкръжение да има здравословен проблем или друг сложен казус в живота си, за който ще се нуждае от вашия съвет, помощ или подкрепа.

Внимание обаче ще изискат финансови действия с такива хора, които могат да се развият неблагоприятно за вас и да преживеете някаква загуба или затруднения от паричен характер.

Жените ще са емоционално нестабилни, или ще се натоварят с прекалено големи очаквания в отношения свързани с мъж, предимно от личен или емоционален характер.

Възможни са разминавания, противопоставяния или разочарование свързано с романтичен партньор. Хубавото е, че ще може много бързо да излезете от една такава ситуация или да се възстановите сравнително бързо, след подобни преживявания.

Телец
През седмицата от 11 до 17 юли ще ви изненада с късмет или шанс свързан с нещо, което ще бъде важно за вашето бъдещо развитие.

Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност.

Тази седмица носи възможности за възобновяване на позабравени познанства или прекъснати отношения.

Тази седмица ще даде възможност за събиране на родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава.

Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради различни причини.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на финансови дела, чието развитие е започнало преди седмица – две.

Може да възникне предложение за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора, с които работите заедно или имате някакви общи интереси.

Събитие в живота на близък човек ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини.

Любовният ви живот ще изиска да вземете някакви решения или да направите специални договорености с партньора си.

Момчетата и момичетата и през тази седмица ще трябва да действат много внимателно, предпазливо и по-зряло за възрастта си. Детските или юношески капризи и поведение трябва да бъдат изчистени, защото времето ще изиска едно по-сериозно и отговорно поведение от ваша страна.

Успехите не са изключени, но и загуби, провали също са възможни. Всичко ще зависи от умението ви да действате с разум и целенасоченост през тези седем дни.

Мъжете ще имат повече професионални, бизнес или други отговорни задачи, както в работата си така и по отношение на ангажименти с различни институции, фирми или компании.

За вас това ще бъде седмица, в която ще можете да подобрите доходите си, да се стабилизирате финансово или да разрешите някакъв казус свързан с пари. Седмицата носи за вас различни неочаквани, но в повечето случаи благоприятни ситуации и възможности.

Жените ще са склонни през тази седмица да изчакват, да следят внимателно решение или действие на хора около себе си, преди те да реагират или да предприемат някакви конкретни действия.

В общи линии такова ще бъде вашето поведение и в личния ви и любовен живот. Тази седмица ще бъде благоприятно за пътуване свързана с почивка, посещение на интересни места, пътуване зад граница или срещи с приятели, които живеят надалеч от вас.

Близнаци
През седмицата от 11 до 17 юли ще преживеете много по-емоционално различни събития в семейството си. Те могат да бъдат свързани с изненада, с неочаквани гости или с дългочакано предложение, с личен празник и с още много други неща.

Това ще бъде седмица, в която ще сложите финална линия на един процес на развитие и ще поставите основите на едно начало.

За всеки ще е различно, но в повечето случаи ще се усети с едно ярко събитие или преживяване.

Седмицата може да ви донесе и някои негативни преживявания, вероятно свързани с неприятна новина за човек, когото познавате.

През тези седем дни повечето ви ангажименти ще са важни и ще определят в голяма степен бъдещия ви начин на живот.

Седмицата ще бъде благоприятна за ангажиране и развитие на съдебни или юридически дела.

През този седемдневен период смело може да планирате, чертаете и организирате неща свързани с ваши планове за бъдещето.

Важна роля в живота ви ще изиграят хора от кръга ви колеги или съмишленници.

През седмицата не пренебрегвайте шансовете или предложенията, които ще получите, независимо от къде идват.

През конфликтите ще трябва да се премине с разумни, пестеливи думи и аргументи.

Не допускайте емоциите ви да се разпиляват с различни или неясни обяснения или обвинения.

През тази седмица има опасност да забравите или загубите лични вещи, документ или информация.

Мнозина ще имат повод за радост и приятни преживявания в любовта или в интимния си живот.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за пътуване, но все пак ще се нуждаете от добра подготовка и сигурност, както в транспортното средство, което ще използвате така и там, където планирате да отидете. Някои от вас ще се зарадват на подарък или придобивка, която ще дойде от някакво разстояние: по пощата или чрез куриер.

Тази седмица определено ще бъде по-позитивна и по-приятна за вас от предишната, с по-оптимистично виждане на бъдещето ви, с възникване на интересни възможности и др. През тази седмица едно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион ще остави някаква следа в живота ви.

Мъжете ще се наложи да общуват през седмицата с непознати или сложни по характер хора. Възможни са противопоставяне или разминаване в цели и желания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Такива ситуации определено ще ви повлияят емоционално и могат дълго време да ви развалят настроението. По-добре ще преминат през такива моменти тези от вас, които успяват да вникнат в смисъл им, и да осъзнаят болезнената необходимост от тяхното преживяване.

Жените ще влязат в новата седмица с определени очаквания, идеи или планове и първоначално ще насочат вниманието си единствено към тяхното изпълнение.

През тази седмица ще бъдете много по настъпателни при постигане на ваши желания в любовния си, личен и семеен живот. Седмицата може да се запомни с преживяване или събиране свързано с жена, която е ваша родственица, приятелка или съседка.

Рак
През седмицата от 11 до 17 юли ще планирате или ще предприемете важно за вас пътуване. То ще ви донесе много емоции и преживявания.
През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.

През тази седмица ще се окажат сложни отношенията ви с мъже от други зодиакални знаци. Неприятностите, които ще възникнат могат да бъдат на лична или професионална осносва, но бъдете разумни и не допускайте тяхното задълбочаване.

Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.

Не допускайте разпиляване на времето си с ненужни неща или забавления. Това може да ви навреди и да се окажете в един момент в губеща позиция.
Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст.

Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес.
През тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време за размисъл относно покана или предложение, което ще получите. Определено няма да бързате с отговора си.

Момчетата и момичетата ще се изправят пред някои сериозни предизвикателства през тази седмица, които ще възникнат в резултат на ваши неразумни, погрешни или рискови действия от близкото минало.

Седмицата може да се запомни с неприятно събитие или преживяване в семейството ви или в кръга би от роднини. За някои от вас седмицата носи пребиваване в дома на роднини, приятели или на друго интересно място за определен период от време.

Мъжете ще имат седмица на интересни преживявания и ще настъпят различни обрати на събития и планове, чието предстоящо развитие ще се окаже много по-благоприятно или перспективно за вас. Добро развитие мога да имат ваши дела свързани с дома, в който живеете или с имот, който семейството ви притежава.

През тази седмица интуитивно ще намирате решения и начини за реализиране на ваши идеи, но е възможно понякога в тях участие да има и друг мъж или други мъже.

Жените ще бъдат изненадани от някои ситуации, в които самите вие няма да знаете как сте попаднали. Непредвидимостта на събитията през тази седмица може да предизвика различни срещи или посещения в институции, учреждения и др.

През тази седмица може да ви изненадат неочаквани гости или неочаквана среща. Пред вас са събития, зад които вие ще търсите скрит смисъл за тяхната поява в живота ви.

Лъв
Седмицата от 11 до 17 юли носи за вас повече или по-отговорни ангажименти, които основно ще са свързани с вашия дом или с някой от кръга ви роднини.

Седмицата носи важно събитие или събиране свързано с жена, което е възможно да се случи дори във вашия дом.

През седмицата лесно ще възникват конфликти поради развитие на различни обстоятелства на работното ви място или в семейството ви. Това не са конфликти, които могат да нарушат вашите отношения, но могат да предизвикат разкриване на тайни, да са свързани с някаква интрига или лъжа, или техния развой да бъде по някакъв начин манипулиран.

Финансовите ви дела през тази седмица ще имат добро развитие, особено ако са свързани с хора родени под земни или въздушни зодиакални знаци.

В любовния ви живот могат да възникнат притеснения или страх за развитието на вашите отношения, което няма да ви бъде от голяма полза. Ако нещо ви безпокои, най-доброто което може да направите е да седнете и да разговаряте открито с партньора си.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване, което може да бъде за един или за повече дни. Той едва ли ще бъде свързано с някакво импулсно решение, и най-вероятно ще бъде предварително планирано. Въпреки добрите ви и позитивни очаквания за тази седмица, няма да ви липсват състояния на разочарование, тъга, неудовлетвореност или самота.

В такива моменти ще предпочитате да се затваряте в дома си, фокусирайки вниманието си върху неща, които са ви приятни, или които ще ви помогнат да излезете от тези негативни настроения.

Мъжете първоначално ще трябва да се ангажират с неприключени задачи от изминалата седмица. Това ще трябва да ви бъде приоритет, особено ако сте допуснали да има такива.

Като цяло през тази седмица нещата ще се развиват естествено, без голяма намеса от ваша страна и в общи линии благоприятно за вас. През тези седем дни могат да изплуват спомени от миналото ви свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Жените ще трябва да се настроят за много работа през тази седмица, особено тези от вас които имат собствен бизнес. Понякога ще ви оставя твърде малко време за почивка, или различни стресови ситуации ще отнемат голяма част от енергията ви.

Намирайте начин да си почивате достатъчно добре, както и да имате достатъчно време за сън. През седмицата може да възникне неприятна ситуация свързана с мъж от кръга ви колеги или обществени контакти.

Дева
През седмицата от 11 до 17 юли ще вземете важни за бъдещето си решения или ще стартирате големи промени.

Тази седмица ще постави граница между един етап от развитието ви и ще положи основите на друг. Този нов етап може да продължи месец-два или да има развитие в рамките на няколко години. Важното е да продължите да вървите напред, да градите смели планове за бъдещето си, независимо от вашата възраст.

През седмицата ще възникне необходимост да купите подарък или да се отблагодарите по някакъв начин на човек, който ви е помогнал, когато сте имали нужда.
През седмицата може да искате да избягате от един ангажимент или обещание свързано със среща или със събиране. Внимавайте каква лъжа използвате за да се освободите от този ангажимент.

Момчетата и момичетата: През седмицата емоционално ще се окажете нестабилни, което ще ви прави чувствителни, сантиментални и плачливи. Подобни настроения могат лесно да ви отказват от важни планове или идеи или да бъдат причина за възникване на нежелани неприятности.

В любовния ви живот отношенията ви ще зависят от вашите емоции и настроение.

Мъжете Дева: Любовния ви живот независимо от вашата възраст или семейно положение, ще бъде активен и важен за вашето самочувствие и вашата физическа форма. Тези от вас, които имат дъщеря, могат да преживеят различни емоции около нейния личен или романтичен живот.

Жените ще започнат с някакво притеснение тази седмица, но ще успеят сравнително бързо да се отърсят от него. Седмицата носи важни новини или преживявания свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец или с такъв изгряващ знак, основно членове на вашето семейство или хора от кръга ви роднини.

Тези седем дни ще бъдат много силно и перспективно време за вас, с шансове или възможности, които могат да ви изненадат в почти всяка една сфера от живота ви. Не са изключени неочаквани пари или допълнителни доходи.

Везни
През седмицата от 11 до 17 юли ще се тревожите за развитието на ваши важни планове, тъй като всичко това ще зависи от определени обстоятелства или хора, върху които вие нямате контрол.

През седмицата ще можете да разчитате на помощта на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за реализиране на важни ежедневни задачи.

Седмицата носи финансови отношения с дете или млад човек, най-вероятно от вашето семейство, които могат да бъдат свързани с разход за лични нужди, но могат да бъдат свързани с инвестиция в образование, кариера или собствен бизнес.

Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат за дете, като издръжка, стипендия, социална помощ и други.

През седмицата ще възникне притеснение около пътуване по работа или с определена цел, но като цяло неговото развитие ще бъде добро за вас.
Вероятни са от новини свързани със здравето на близък човек, който/ която ще се нуждаят от лечение в болница или друга специална терапия.

Седмицата носи интересни новини свързани с ваша любовна история от миналото.

Възможно е ново запознанство с човек, който живее на някакво разстояние от вас, и чието развитие ще ангажира вниманието ви през следващите няколко седмици.

Момчетата и момичетата ще използват благоприятните възможности или намаления през тази седмица да обновят или подобрят своя личен гардероб или външния си вид. Някои от вашите желания могат да бъдат свързани със скъпоструващи покупки, които семейството ви не може да си позволи на този етап.

Подобен отказ от страна на ваши родители или родственици може да предизвика конфликт, който не само че не е желателен, но и ще бъде проява на незрялост от ваша страна.

Мъжете ще обмислят свои бъдещи действия през този и следващите два летни месеца, за които това ще е най-удачното време за изпълнение. Възможно е те да бъдат свързани със подготовка на есенния или зимния сезон, с необходимост от някои спешни ремонти или подобрения с цел по-доброто функциониране на жилището, което обитавате.

Родителите родени под този зодиакален знак ще се изправят пред една сложна дилема да угодят в нещо на своето дете или да постъпят разумно и да откажат, тъй като това може да бъде свързано с голям и затрудняваща ви разход.

Жените ще имат желания или ще възникнат ситуации, в които ще се налага да прекарате повече време с ваши приятели, съседи или колеги. Възможно е да поканите ваши приятели в дома си, с които да имате интересни теми на разговор или повод за събиране.

Здравето ви ще изисква внимание, с леките или кратки симптоми за предстоящо неразположение. Възможно е да възникне сериозно притеснение около здравето на близък приятел или познат, който ще се нуждае от спешно или сложно лечение.

Скорпион
През седмицата от 18 до 24 юли ви очакват различни емоции свързани с ваша романтична връзка или с приятелски отношения, които имате с хора отблизо и далеч.
През тези седем дни ще имате желание за специални преживявания с романтичния си или брачен партньор.

Тази седмица носи благоприятни за вас новини или ще ви даде нови възможности от финансов характер (нова работа, проект, нов източник на доходи и др.)
Вероятно през тези седем дни ще преживеете важно събитие свързано с родители или с по-възрастни родственици.

Това ще бъде благоприятно време за съдебни или юридически дела от имотен или семеен характер.

Мнозина ще се зарадват на придобивка чрез наследство или получаване на права върху някакъв вид собственост.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в нов дом, за приключване на строеж или на голям ремонт.

Конфликтите тази седмица ще са основно с хора, които имат някакви неприятности в живота си. Те обаче не са готови да поискат или да получат помощ или съвет от вас.

Техните действия могат да предизвикат нови нежелани проблеми. Вие не бива да се опитвате да контролирате тяхната съдба.

Някои преживявания през тази седмица ще определят бъдещи промени в живота ви. Възможни са сериозни ангажименти свързани със съпруг/съпруга, брат/сестра, баща/майка, син/дъщеря и др.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за пътуване, но внимавайте с кого тръгвате на път, какъв транспорт използвате и дали имате достатъчно средства да си подсигурите безпроблемен престой там, където отивате. Новите ви познанства с хора, които живеят на някакво разстояние от вас може да се окажат интересни първоначално, но това не означава че трябва да ги приемате на доверие и да сте невнимателни.

През тази седмица може да общувате или да имате някакви планове с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, който или пътува в момента, или който живее на някакво разстояние от вас.

Мъжете ще има достатъчно задачи в семейството си или задължения, за да планират други неща, за които може да се окаже че нямат достатъчно време или ресурси. През тази седмица ще се ангажирате с по-сериозни разговори или действия свързани с различни административни, банкови или финансови действия важни за семейството ви.

Събитията през тази седмица определено ще ви ангажират с размисли за смисъла на някои неща, които ни се налага да преживеем, без да ги искаме или без да сме подготвени за тях.

Жените ще започнат седмицата с пълен лист от задачи, за които дано успеят да намерят време и да ги изпълнят според очакванията си. Може да поискате или да получите помощ от страна на човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион или с такъв асцендент.

През тази седмица ще имате желание да се срещате и забавлявате повече с приятели, с които имате много общи теми на разговор, и които ще ви помогнат да се разтоварите от ежедневния стрес.

Стрелец
През седмицата от 18 до 14 юли ще преживеете събития, в които ще вложите големите надежди и очаквания.

През тази седмица ще възникне напрежение свързано с родственик, най-вероятно някой, който живее извън вашия дом. Ситуацията може да се развие много неприятно и вашата намеса да се окаже безрезултатна.

През тази седмица ще бъде чудесно да помогнете в труден момент на жена: роднина, приятелка, съседка, колежка и др.

През тези седем дни притеснение може да предизвика неприятна новина свързана с мъж. Благоприятното развитие на тази ситуация тепърва предстои.

За несемейните представители на знака седмицата вещае нова любов. За вас ще важи правилото, че всяка нова любов измества от сърцето старата.

Очаквайте интересни новини през седмицата, които ще са от важно значение не само за вас, но и за други хора около вас.

През седмицата може да преживеете ситуация свързана със стара любов или предишен брак.

През седмицата повод за радост или специални преживявания може да бъде вашия брачен или романтичен партньор.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която всякакви рискове или необмислени действия могат да ви поставят не само в неприятна ситуация, но и да оставят след себе си неприятни последствия за вас. Това е седмица, в която ще видите, че реалностите в живота са съвсем различни от това, което гледате по филмите или четете по книгите.

Понякога тези реалности носят болка, тъга, страх или уплаха, и при всички случаи някакъв житейски урок. През тази седмица може да научите неприятна новина за момиче или жена, които познавате лично или вие самите сте техни последователи, обожатели.

Мъжете ще се фокусират върху стабилизиране на личния си или семеен бюджет, чрез търсене на по-стабилни или по-добри източници на доходи. През тази седмица може да се обвържете с някаква допълнителна работа, за която ще бъдете добре заплатени.

Неприятностите през седмицата могат да възникнат около непредвидени разходи, с неочаквани проблеми с документи или с договори отношения, които вие или някой друг е нарушил. Човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще ви даде повод да запомните тази седмица с едно специално или емоционално преживяване.

Жените ще се стремят да се покажат по-добри професионалисти в работата си, да кандидатстват за по-добра позиция или ще търсят друга по-перспективна професионална изява. Възможно е да отидете в някаква институция, където има да свършите някаква работа с документи, с плащания, с имущество и др.

Тези от вас, за които седмицата носи нови хора в колектива, където работите ще трябва да внимават и да не бързат да говорят открито за лични неща, за свои колеги или проекти, които все още са в тайна.

Козирог
През седмицата от 18 до 24 юли ще имате труден разговор с жена от битов или имотен характер. Възможно е седмицата да изиска от вас ангажиране с разрешаването на неприятности от имотен характер, свързани с близка родственица.

През седмицата ще възникнат различни стресови ситуации, но те ще преминават бързо или ще имат благоприятно за вас развитие.

Срещите и събиранията тази седмица ще са планирани преди доста време и едва ли ще възникнат големи изненади около тях. Не са изключени различни емоционални преживявания при тяхното реализиране.

Бъдете предпазличи в любовта ако започвате романтична кореспонденция тази седмица. Пазете се от фалшиви хора или хора, които имат някаква друга цел в запознанството си с вас.

Провалите или разочарованията в живота ви през тази седмица, където възникнат такива ще се дължат основно на вашия характер и манталитет.

През седмицата повод за разговори или други ангажименти ще бъде бременност, раждане или друго събитие свързано с дете.

През тези седем дни мнозина ще очакват да получат конкретен отговор на свое предложение или покана.

Възможно е да възникне необходимост да се ангажирате с някакъв договор, финансов или банков документ и др.

Момчетата и момичетата ще следят с интерес различни събития, новините и информацията, които ще получат за тях. Това ще предизвика необходимост от по-динамично общуване с приятели, връстници, съученици или колеги.

На някои от вас ще им се наложи да отидат в някаква институция във връзка с документ или заради друга някаква друга формалност. Момчетата ще са в по благоприятна позиция за активни действия, от които ще очакват реални резултати в рамките на този месец.

Мъжете ще имат достатъчно задачи свързани с дома или със собственост, която притежават, така че избягвайте да се ангажирате с други неща, за които в един момент може да се окаже, че нямате достатъчно време.

Много важни събития ви предстоят през тези седем дни, които могат да ви накара да вземете важни решения, да направите промени, които не сте планирали преди тази седмица. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело от имуществен характер, могат да разчитат на някакъв прогрес и на едно по-благоприятно развитие.

Жените могат да пътуват през тази седмица, могат да общуват по-динамично с хора от различни разстояния, да създават нови познанства, и да събират информация от близо и далеч, за най-различни неща от живота.

През тази седмица бъдете отворени за всичко и за всеки, но с мъдрост и разум. Много хубави неща носи живота за вас през тази седмица, но не и за тези които са леконравни, лекомислени, непредпазливи, алчни или егоисти.

Водолей
През седмицата от 18 до 24 юли различни срещи или гостувания ще ви натоварят по един или друг начин. Те могат да бъдат с цел разрешаване на някакъв проблем, уреждане на документи, договорни или наемни отношения и др.

През седмицата ще преживеете стрес или паника свързани със събитие в живота на жена.

Като цяло тази седмица ще изиска от вас преди всичко по-голямо внимание във финансовите ви дела и в паричните ви разходи.

Не се надявайте на големи приходи, не харчете предварително или повече от това, което можете да си позволите.

Седмицата ще подкрепи ваши начинания свързани с настоящи или с бъдещи промени.
Това ще бъде благоприятно време за юридически или съдебни действия.

Едно предложение, което ще получите през тази седмица ще бъде начало на промяна в живота ви, която ще се реализира в близкото бъдеще.

През седмицата могат да ви зарадват новини свързани с бъдещо майчинство, с раждането на дете, с радостни преживявания в живота на любими хора и др.

През седмицата се пазете от измама, манипулация и всякакви задкулисни действия или интриги.

Момчетата и момичетата ще трябва по-сериозно да погледнат както към събитията през тази седмица, така и към задълженията, с които им предстои да се ангажират.

Това не е време за забавление и несериозно отношение към живота, а точно обратното.

Ще ви се наложи да използвате вече натрупан житейски опит, в сходни ситуации, или при нови обстоятелства и дано успеете да се справите с това. Може да бъдете повлияни от думи или идеи на ваш връстник, приятел или колега, но обмислете добре собствените си възможности и най-вече финансови ресурси.

Мъжете ще трябва да се примирят с някои неудачи или загуби през тази седмица, тъй като причините за тях едва ли са по ваша вина. Много неща се променят в света около вас, и те неминуемо влияят по един или друг начин, както на вас така и на всеки един човек.

През седмицата ще ви се наложи да помогнете на приятел или да потърсите помощ от приятел. Не са изключени и нови познанства с хора, с които ви предстои да се срещнете по работа или при други делнични ситуации.

Жените ще бъдат емоционални и любвеобилни през тази седмица, с желание да бъдат харесвани, да получават комплименти или подаръци, и въобще да се чувстват специални.

Хубаво е ако намерят това в човека до себе си, но не се ли получи поради твърде много рутина в отношенията, то погледите могат да бъдат насочени и на друго място :). Като цяло седмицата ще се запомни с различни неочаквани събития, срещи или разговори, които ще внесат различни промени или нови обстоятелства в живота ви.

Риби
През седмицата от 18 до 24 юли ще бъдете съпричастни към емоционални събития в живота на приятели, колеги или съседи. На тях им предстои да преживеят специални, съдбовни моменти в живота си и ще бъде чудесно да имат до себе си някой като вас.

През седмицата едно ново познанство или приятелство ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде нови знания.

Във финансов план седмицата ще е важна, защото ще възникне необходимост от конкретни решения или действия. Понякога това може да ви коства нервно напрежение, но избягвайте песимистични настроения.

През седмицата избягвайте прояви на раздразнителност и не изпадайте в паника, когато не можете да намерите бързо или адекватно решение на ваш проблем.

Стресовите моменти тази седмица са с цел да поставят на изпитание силата на вашия Дух да се справя в необичайни ситуации.

Възможно е една неприятна новина свързана с човек, когото познавате да бъде част от тези изпитания, за които писах по-горе.

Хубавите преживявания за вас тази седмица ще бъдат свързани с нова придобивка, с разрешаването на имотен или битов проблем, или с други материални неща.

Изненадващо пътуване през седмицата може да е част от позитивните емоции, които съдбата ще ви даде през тези седем дни. Възможен е неочакван контакт с човек от друго населено място.

Любовният ви живот ще се развива според очакванията ви. Не допускайте манипулиране чувствата на партньора ви.

Момчетата и момичетата ще са подвластни на настроение, което ще зависи от паричните ресурси през тези седем дни. По-амбициозните от вас, вероятно вече са се ангажирали с някаква работа, от която получават сравнително добри доходи. Но ще има такива, които ще разчитат на финансовата помощ от страна на родители и при тях тази седмица носи разочарование.

Опитите да излъжете себе си или някой друг ще завършат с неприятно фиаско. Бъдете внимателни по какъв начин постигате целите си, тъй като през тази седмица всяко негативно действие от ваша страна, ще получи съответното противодействие.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще започват едно, ще го оставят за да се ангажират с друго и така ще създадат един нежелан хаос в ежедневието си. Някои от провалите, които има вероятност да преживеете през тази седмица ще се дължат именно на тази обърканост в действията ви, липсата на организация и на някаква система.

В любовен план тази седмица ще постави на сериозно изпитание по-крехките емоционални отношения, които може да оцелеят, но в повечето случаи ще приключат окончателно. Седмицата вещае пътуване, което в повечето случаи ще бъде свързано с хора от кръга ви роднини.

Жените ще преминат през своите лични изпитания, свързани с различни емоции, раздяла с хора, които познавате лично с които ще се разделите поради различни житейски причини.

През тази седмица някои новини ще ви сварят емоционално неподготвени да ги приемете и да осъзнаете, че всяко хубаво и лошо събитие в живота ви е част от вашия житейски път. През тази седмица ще осъзнаете кои са вашите истински приятели и кои са с вас само поради причина, която е важна лично за тях.

Източник: astro.velida.net