Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17 - 23 октомври)

Овен
През седмицата от 17 до 23 октомври ви предстоят разговори и решения от финансов характер, свързани с предстоящи разходи, документи и др. Възможно е да обсъждате договор или предложение свързано с пари, с нова по-добре платена работа, допълнителен ангажимент или кредит.

Тази седмица ще се наложи да бъдете по-отговорни и практични във финансовите си дела.

През седмицата може да ви изненада една неприятна новина свързана с човек или с хора, които живеят наблизо до вас, в същото населено място.

Може да следите инцидент или друго събитие в града, в който живеете, което ще има важно за вас значение.

Като цяло през седмицата неприятностите и проблемите ще успеят да ви изненадат.

Хубавото е, че всяко едно такова напрежение ще има благоприятен изход и разрешение в следващите няколко дни.

През седмицата особено внимание ще изискат отношенията между родители и деца.

Момчетата и момичетата трудно ще намират удовлетворение в това, което правят или с хората, с които им предстои да се срещнат.

Вътре в себе си ще чувствате някаква празнота, тъга, липса на стимул или енергия. Възможно е това влияние да се дължи на ваши сложни отношения с хора родени под въздушни зодиакални знаци.

През седмицата може да възникне необходимост от провеждането на важни разговори с млади хора като вас, ще се обсъждат и вземат решения от важен характер.

Мъжете ще имат достатъчно ангажименти и задачи в семейството си, така че не разпилявайте времето си с различни обещания, които с лекота ще давате на други родственици, приятели, колеги и т.н.

Ценете времето си през тези седем дни, защото то ще бъде в някаква степен ограничено.

Възможно е през тази седмица да вземете трудно решение свързано с човек от семейството, с бъдещ или с настоящ брак и др. Много негативно могат да ви повлияят думи или коментари на чвоек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените ще имат своите малки поводи за радост, забава или отдих с приятели. През седмицата може приятно да ви изненада една новина, покана или телефонен разговор.

Преживяванията, които ще имате с мъже (независимо от тяхната възраст или естество на отношения) ще бъдат специални и емоционални.

Всъщност през седмицата повод за събиране може да бъде мъж от кръга ви роднини, приятели или съседи.

Телец
През седмицата от 17 до 23 октомври ще сте напрегнати, защото ще имате важни за очаквания за определени събития или новини. Като цяло тяхното развитие ще ангажира вниманието ви през тези седем дни.

Неприятностите в живота на ваши приятели ще бъдат причина за безпокойство от ваша страна. Ще следите отблизо тяхното развитие, ще търсите най-добрия начин да им помогнете или да им дадете правилен съвет.

Ако пътувате тази седмица, вероятно удоволствието ще бъде малко поради напрежението или конфликтите, които ще възникнат.

Ще ви натъжи или разочарова решението или действията на човек, който живее в друг град или държава.

Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с пари, за които ще имате предварителна информация, че ще получите.

Бавно, но благоприятно за вас развитие ще има работа или ангажименти свързани с финансови документи, кредит и др.

Тази седмица мнозина от вас ще преживят важни промени или успехи в семейството или в работата си.

Момчетата и момичетата ще са склонни да следват плановете или идеите на жена роднина или приятелка. Влиянието на жена родена под знака на Риби, Рак или Скорпион ще бъде много важно за вашите дела през седмицата.

През седмицата има вероятност да прекарате повече време извън дома си поради различни причини.

Като цяло седмицата за вас ще бъде свързана с различни промени в домашното ви обкръжение, интериор, подобрения, нови хора, нови вещи, нов домашен любимец и др.

Мъжете ще имат очакване за постигане на положителен резултат на важно начинание или разговор.

Ще искате тази седмица да бъде запомнена с добре свършена работа за дома или с едно добре организирано събиране във вашия дом. Седмицата ще благоприятства пътувания свързани със семейството или по семейни причини.

Жените ще се наложи да действат внимателно, бавно, да се научат да изчакват, да не прибързват с думи или с решения.

Седмицата ще има едно по-мудно развитие за вас и това ще трябва да се приеме спокойно. Намесата в делата или в отношенията ви на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, може да предизвика временни затруднения и проблеми.

Близнаци
Седмицата от 17 до 23 октомври ще ви ангажира с различни събития свързани с жени, които са ваши приятелки, роднини или познати.

Всъщност, през тези дни ще се ангажирате с по-динамична комуникация с роднини или с приятели предимно от женски пол.

Седмицата носи новина свързана с бременност или с раждането на дете в кръга ви от роднини, приятели или близки познати.

Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат умишлено провокирани от хора, които искат да защитят своята позиция или да постигнат своето на всяка цена. От вас ще се изиска да бъдете внимателни и да не допускате подобни противопоставяния.

В такива ситуации една емоционална нестабилност от ваша страна може да предизвика нежелани реакции, заблуди, неуместни коментари и др.

През тази седмица ще се надявате на услуга, за която сте получили обещание. Ако не са ви близки приятели или роднини, бъдете готови за всякакви ситуации.

Ако работите с пари или с финансови документи не допускайте разсеяност в действията си.

През седмицата са възможни събития свързани със забавяне на заплащане от работа (заплата) или с пари, свързани с някаква институция.

Момчетата и момичетата ще се опитат да разгадят коментарите или действията на хора родени под огнен зодиакален знак, които ще внесат смут и безпокойство.

Като цяло това ще бъде благоприятна седмица за пътуване в страната, където живеете независимо от причините за едно такова пътуване. Много неочаквани, приятни или сложни ситуации ще възникнат във вашия дом и семейство.

Мъжете ще се наложи да пътуват, да отидат някъде, да се срещнат с някого. Има опасност от инцидент по пътя или да станете свидетели на такъв.

Не са изключни и промени, затруднения свързани с пътуване поради метеорологични или транспортни обстоятелства. През тази седмица ще общувате много повече с приятели, с които ще имате най-различни теми за разговори или дискусии.

Жените ще са част от някакво събиране или мероприяте от всякакъв характер. Необходимостта да общувате с повече хора през тези седем дни може да ви измори много бързо. Седмицата ще се запомни със събитие, разговор или новина свързана с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

През седмицата ще преживеете неочаквана уплаха, паника, които ще преминат бързо и без някакви неприятни последствия.

Рак
През седмицата от 17 до 23 октомври ще имате разговори или общи ангажименти с мъж, предимно от финансов характер или касаещи важни имотно – материални документи.

Възможно е да получите пари от мъж, който е ваш роднина, бизнес партньор, представител на институция и др.

През тази седмица ще ви разтревожи новина, която ще разкрие злонамерените действия на човек, когото познавате.

Лошите новини през тази седмица обаче, не винаги ще бъдат наистина такива, каквито ги получате. Проверявайте всяка информация преди да дадете свобода на емоциите и на реакциите си.

Мнозина ще приключат с вече започнати ангажименти свързани с уреждането на важен финансов казус или общи бизнес отношения.

Възможно е получаването на пари с известно закъснение.

През седмицата ще имате повод за събиране или радост свързана с роднини или с близки приятели.

Момчетата и момичетата ще имат поводи да се чувстват ентусиазирани и въодушевени поради важни събития в семейството си. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, за сватба, за промени в семейната среда, където живеете и др.

През седмицата ще възникне ситуация, която ще изиска от вас повече внимание при ангажиране с нещо, което вече е започнало да създава някакви проблеми или усложнения.
Мъжете ще се ангажират с различни битови проблеми или малки ремонти в дома си.

Като цяло през тази седмица ще ви се наложи да се грижите повече за имущество или собственост, които притежавате. Тази материално – битова натовареност обаче няма да ви попречи да търсите интимни или романтични преживявания. През седмицата ще възникне възможност да развиете или реализирате важна за вас идея или план.

Събитията през тази седмица ще изискат от жените да действат бързо, да вземат практични решения без отлагане, да са по-отговорни към всеки свой ангажимент.

Тези от вас, които имат здравословно неразположение или проблем ще трябва да обърнат по-сериозно внимание, особено ако в момента не сте в процес на някакво вече започнало лечение. Конфликтите, където възникнат такива ще са предимно на емоционална основа.

Лъв
През седмицата от 17 до 23 октомври ще трябва да се фокусирате върху разрешаването на емоционалните си и любовни проблеми. Опитайте се да разговаряте по въпроси, които създават неразбирателства и противоречия в отношенията ви.

Ако не успеете да постигнете примирие или компромис (но не само от ваша страна), значи е дошло време за промени.

Ако продължавате да игнорирате проблемите, скоро ще се окажете в ситуация, в която няма да имате свобода да реагирате, а ще трябва да се примирите с конкретния резултат.

През седмицата ще проведете сложен разговор с роднина, с желание да въздействате върху неговия или нейния личен живот, водени от най-добри чувства или от собствения си житейски опит. Колкото и да са добри намеренията ви, едва ли ще успеете да наложите своето виждане за конкретната ситуация.

Най-доброто, което можете да направите е, да дадете право на избор, време за размисъл и преценка.

Ако имате да разрешавате битови или имотни проблеми, бъдете внимателни какви специалисти наемате или за какво си харчите парите.

През седмицата ще ви изненадат действията на някой, с когото не живеете заедно, но с когото имате роднински или семейни отношения.

Момчетата и момичетата могат да останат разочаровани от нелоялните действия на връстник, съученик или приятел. Като цяло внимавайте в задачите или ангажиментите, които ще имате си за да не бъдете използвани за облага на някой друг.

Вероятни са ангажименти с роднини, родители или с баба и дядо и други, като за това най-вероятно ще имате някакъв важен повод или причина.

Мъжете ще се ангажират с различна бумащина, договор или споразумение, като добро развитие могат да имат тези неща, които са свързани с някакви пари.

В никой случай обаче не допускайте самонадеяни действия или рискови такива, защото като цяло това е един нестабилен период почти за всички хора.

Жените ще се изправят пред неприятности, за които ще се окажат неподготвени. Те могат да ви повлияят много неприятно психически и здравословно.

Внимание ще изискат отношенията ви с жена, която може да се окаже причина за по-горе споменатите неприятности. Предстоят ви важни или полезни за вас срещи и контакти.

Дева
През седмицата от 17 до 23 октомври ще преминете през един интересен и динамичен период от живота си, освен ако не решите да самоизолирате в собствените си проблеми и емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или срещи с приятели и роднини от близо и далеч.

През тези седем дни ще можете да реализирате свои планове и важни очаквания.

Отношенията ви с хора родени под знака на водните зодиакални знаци ще се развият във важна и благоприятна за вас посока.

През седмицата ще преживеете малки изпитания на работното си място, свързани със сприхави и неотстъпчиви колеги или клиенти. Някой умишлено може да ви провокира към един конфликт, затова бъдете внимателни с подобни провокации.

Здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар или специални грижи. Проявете по-сериозно отношение или настоятелност, защото тези симптоми, не бива да бъдат пренебрегвани.

Внимание през седмицата ще изискат финансовите ви дела, тъй като всяко нещо ще трябва да се огледа в детайли.

Ако сте ангажирани със съдебни или юридически дела от финансов характер те едва ли ще бъдат приключени през тази седмица.

Момчетата и момичетата ще преживеят конфликт или противопоставяния свързани с вещи от дома, имот или друг вид имущество, което семейството ви притежава. През тази седмица ще ви се наложи ще променяте плановете си почти ежедневно.

Трудно ще се планират срещи и събирания поради възникване на различни нови ангажименти и обстоятелства.

Мъжете ще имат интересна седмица свързана с неочаквани преживявания в любовта, брака и в личните отношения.

Това ще бъдат благоприятни дни за създаване на ново романтично познанство, но бъдете внимателни да не попаднете на измамници. Във финансов план ще имате възможност за добри доходи, добри финансови резултати, ако работата ви е свързана с производство или продажби.

Жените също ще имат своите приятни преживявания в личен план. При вас те ще бъдат свързани основно с хора, с които живеете в едно населено място.

Повод за приятна емоция може да бъде новина свързана с бременност, с раждането на дете или с емоционално събитие в живота на собственото ви дете.

През тази седмица ще възникнат нови шансове, които ще изискат от вас да размишлявате относно възможността вие да ги реализирате.

Везни
През седмицата от 17 до 23 октомври благоприятно развитие могат да имат ваши романтични и любовни преживявания с партньор, с когото вече имате добре изградена връзка.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за създаване на ново познанство, с човек който дори да не е от вашето населено място, ще бъде ваш добър приятел и събеседник.

Тази седмица ще сте склонни да обръщате повече внимание на партньора си, да доставяте удоволствие с различни жестове на внимание или изненади, което ще ви направи и вас щастливи.
През седмицата ще преживеете раздяла или ще настъпи охлаждане в отношенията ви с човек от кръга ви приятели, който/която са взели решение да тръгнат по един нов път на развитие, който вие не харесвате.

През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве. В някои случаи е възможен кратък престой в болница или специализирано лечение, терапия.

В работата ви ще възникне период на недоразумение или напрежение, който може да бъде причина за разговор с ръковидител, клиент или колега.

В дома ви ще възникне спор свързан с пари, който може да премине в натякване на минали грешки или загуби.

Момчетата и момичетата ще имат повод да преживеят радост свързана с важно събитие или новина, нещо което има огромно значение за вас. През тази седмица ще имате силно желание да постигнете успех в дела свързани с документи, договор, изпити или представяния и др.

Тази седмица ще бъде шанса на мъжете да придвижат свои важни дела напред, осланяйки се на собствен опит, умения и създадени вече отношения. През тази седмица ще може да стабилизирате своя любовна връзка или да хармонизирате отношенията в брака си.

Акцентът на седмицата е вашите лични отношения и хората, които обичате, и които ви обичат. Извървения досега път в живота трябва да ви е научил че вашата сила идва от хората, с които живеете, които ви подкрепят, и които ви обичат.

Жените ще трябва много внимателно да подходят, при разговори с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Тази седмица не е време да показвате, че сте по-силни, по-умни, интелигентни или знаещи от тях.

През тези седем дни може да раздвижите неща свързани имущество или собственост, които притежавате. Не се впечатлявайте от подаръци или жестове на внимание от непознати хора. Здравето ви ще изиска някаква грижа, както и външния ви вид.

Скорпион
През седмицата от 17 до 23 октомври ще отделите време за разговори с жена относно личния живот на хора, които познавате.

Причината за това ще бъдат някои важни промени в техния живот свързани с годеж или сватба, с нова работа или преместване в друг град или държава и др.

Тази седмица може да научите неочаквана информация свърана с минали събития от вашия живот, които не сте забелязали, пропуснали или някой умишлено е скрил.

Това едва ли ще промени настоящата ситуация в личния ви живот, но поне ще ви даде по-ясни отговори за притеснения или подозрения, които сте имали тогава.

През тази седмица на повечето от вас ще им се наложи да живеят динамично поради бързината, с която ще се развиват някои събития или промени. Всичко върви по законите на Вселената, затова избягвайте излишна паника, страх или безпокойство.

Не се опитвайте да научите повече от това, което ви се дава да знаете в момента. Търпението ви днес е гаранция за успеха ви в бъдеще.

През седмицата ще получите покана за семейно събиране или вие самите ще поканите гости в дома си.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с жилище или с друг вид собственост, които притежавате.

Момчетата и момичетата ще обмислят възможността да реализират едно пътуване през тази седмица или до края на годината. Всъщност ще бъде чудесно ако успеете да отделите малко повече време за важни семейни дела и за роднинските си отношения.

През тази седмица много неща свързани с вашето семейство и роднини ще имат значение за вас.

Мъжете ще обмислят някои свои отношения с колеги или с приятели, които напоследък са доста сложни и неискрени.

Най-голямото ви притеснение ще бъде свързано с тези отношения, които са свързани с вашата работа или бизнес, тъй като това ви създава напрежение и неспособност добре да изпълнявате своите задължения.

Някои от вас могат да обмислят различни промени в работата или в бизнеса си през тази седмица, които смятате, че ще бъдат за ваше добро.

Жените и през тази седмица ще имат достатъчно семейни задачи и задължения, което ще ви накара да търсите повече време за почивка и за приятни занимания, като бягство от негативни емоции и умора. Седмицата носи неочаквано или важно поради някаква причина събитие или преживяване свързано с мъж от кръга ви роднини.

Това ще бъде седмица, която ще благоприятства вземането на важни решения, реализирането на промени, които ще поставят нова база за развитие през следващата година.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, каквито и предварителни очаквания да имате за седмицата от 17 до 23 октомври, те определено ще се разминат с действителността. Някои събития ще ви притиснат да вземете важни решения или да проведете важни разговори.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, вероятно тази седмица нещата ще имат сложно развитие или ще изискат отлагане.

Предварително искам да ви подготвя да не изпадате в стресови ситуации поради различното развитие на събитията или възникването на неочаквани такива през тази седмица. Нищо не се развива във ваша вреда, научете се на търпение, не създавайте хаос!

През тази седмица ще се изчистят неща, които вече са приключили своето значение в живота ви.

Мнозина ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават, която вече може да се е случила в предишните няколко седмици.

Комуникацията ви с човек, който живее или работи в друго населено място ще има своята важна причина. Ще се обсъждат различни семейни или делови въпроси, бъдещи срещи или събирания и др.

Конфликтите с деца или заради деца ще бъдат излишни, защото те са плод на претовареност, изнервеност и не носят промяна.

През седмицата внимание ще изискат събития в живота на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за лечение, терапия, възстановяване след операция или болест. Независимо от възрастта ви, здравето ви по някаква причина ще изиска грижа и внимание.

През тази седмица мнозина от вас ще вложат време и енергия в развитие на приятелски отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете ще бъде добре да се подготвят за повече семейни ангажименти, дела свързани с домашно имущество или собственост. Предстои ви да вземете не само важни решения, но и да реализирате някои промени, които бихте искали да избегнете, ако това беше възможно.

Някои от по-важните разговори или дела през седмицата ще имат връзка с жена или с жени. Възможно е събиране или гостуване свързано с такава личност.

Жените ще следят с интерес различни новини и информация отблизо и далеч. Социалните ви контакти ще са много активни, както и любовния ви (интимен) живот.

През тази седмица бъдете внимателни със сцените на ревност, защото те няма да ви донесат нищо добро. Седмицата ще се запомни със събитие или събиране свързано с мъж или с момче.

Козирог
През седмицата от 17 до 23 октомври бъдете подготвени за непланирани разходи, които могат да създадат объркване в семейния ви бюджет.

През тези седем дни ще бъде важно да бъдете внимателни при работа с пари, подготвяне или подписване на финансови документи, както и да пазите личния си портфейл или банкова информация от кражба.
Напрежението през тази седмица ще бъде по-голямо, защото може да бъдете въвлечени в някаква интрига или задкулисни игри на някой, който ще ви използва за да постигне свои цели без лично той/тя да се злепоставя или рискува.

Вероятно интуитивно ще усещате, когато възникнат подобни неприятни ситуации и ще успеете навреме да намерите начин да се предпазите от тях.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

През тези дни не омаловажавайте значението на физическото си здраве.

Момчетата и момичетата могат да се облагодетелствуват финансово от една идея или предложение.

Като цяло седмицата за вас ще бъде благоприятна във финансов план, ако търсите възможности за почасова/допълнителна работа. През седмицата ще се стремите ще си осигурите приятни занимания или ще се зарадвате на специални преживявания в личните си отношения.

Мъжете ще имат плодотворна и успешна седмица пред себе си. Използвайте това благоприятно време за създаване и стабилизиране на важни отношения, професионална позиция или други важни за вас неща.

Възможности ще имате, както такива, които вече са възникнали в живота ви, така и ще се появят нови. Възможни са добри бизнес отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Жените ще се наложи да използват дипломатичност и много търпение в отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Домашните ви отношения ще бъдат „атакувани“ от злонамерени коментари или интриги на хора, които не живеят с вас.

Ще преминете през някои емоционално трудни моменти, но пък ще може да видите кои хора около вас са истински, и кои прикриват някакви свои лични интереси зад усмихнатото си лице.

Водолей
През седмицата от 17 до 23 октомври ще трябва добре да премислите позицията, която имате на работното си място. Ако искате да запазите това, което сте постигнали досега, направете всичко възможно да избегнете злепоставянето си чрез различни конфликти или безотговорни действия.

Ако смятате, че сте се изчерпали на позицията, която сте в момента, значи е дошло време за промяна.

Всъщност, точно сега не е удачното време за подобни действия, тъй като предстоят различни затруднения почти във всички бизнес сфери, затова много внимателно вземайте решения и действайте стъпка по стъпка.

Ако вече сте безработни поради някаква причина, то през тази седмица едва ли ще намерите точно това което търсите. Вие или ще трябва да приемете това, което ви се предлага или приемете факта, че ще си останете вкъщи още дълго време.

През седмицата внимание ще изискат новите контакти и познанства с хора, които ще покажат пред вас някакъв просперитет, който са постигнали. Всъщност действителността е съвсем различна, затова не бързайте да се впечатлявате от думи и информация, които са непроверени.

Сложни през седмицата ще бъдат за вас отношения с роднини и приятели, които са представители на земните и огнените зодиакални знаци.

През седмицата ще следите здравословните проблеми на човек, когото познавате или други важни събития/промени в страната, където живеете.

Момчетата и момичетата нека много внимателно вземат решения за бъдещето си. Избягвайте витаене из облаците, тъй като това е време, което ще изиска реализъм в думи, в действия и в дела.

Не се впечатлявайте от разговори, които ще имате с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Това, което е хубаво или важно за тях, няма същото значение за вас.

Мъжете през тази седмица ще посетят някой, който има сериозен здравословен проблем или ще се наложи да се погрижите за здравето на човек от кръга си роднини.

През седмицата пазете личния си автомобил от повреда или инцидент по време на шофиране. През тези седем дни ще имате деликатни и непредсказуеми отношения с хора, които ще разчитат на вас за разрешаване на личните си проблеми.

Жените има вероятност да отложат едно пътуване или неочаквано да предприемат такова. Тази седмица носи различни непредсказуеми ситуации свързани с пътуване.

Това ще бъде благоприятно време за развитие на семейните ви дела, включително такива свързани с преместване, годеж или сватба, съдебно дело, развод, наследство, завещание и др.

Риби
Седмицата от 17 до 23 октомври ще запомните със събития, които ще имат някаква връзка с жени.

В повечето случаи те ще имат благоприятно влияние върху вашите лични, семейни или професионални дела.

През седмицата ще ви бъде трудно да постигате хармония в отношенията си с мъж от семейството, който ще ви се противопоставя почти за всичко, което искате да направите, или към което имате интерес.

Неговото отношение може да е вследствие безпокойство или страх за бъдещето, липса на достатъчно финансови ресурси или друга сериозна причина.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на новини свързани с предстоящ финансов приход, получаване на важен документ от финансов характер или такива свързани с някакъв вид облага.
Седмицата ще благоприятства разговори или планове свързани с ваши роднини, които живеят в друго село, в град или държава.

През седмицата мнозина ще пътуват по семейни причини, за уреждане на различни финансови или имотни дела и други важни действия, чието приключване ще е важно преди началото на зимния сезон.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за важни, но трудни промени, особено ако имат достатъчно кураж и вяра да ги осъществят. През седмицата ще имате сложни отношения в дома си, което ще се дължи на по-голямата ви емоционалност и липса на търпение.

Мъжете ще се ангажират с битов проблем в дома си или ще имате друг важен ангажимент от семеен характер. Мнозина ще имат проблеми с транспорт или с техника на работното си място.

Седмицата ще благоприятства развитието на ангажименти свързани с творческа или артистична работа.

Жените могат да очакват интересни преживявания, кратки, но стойностни радостни моменти.

Седмицата може да се запомни с преживяване, новина или разговор свързан с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева (или с такъв асцендент). Като цяло през тази седмица ще бъдете натоварени с повече работи, с имуществени или битови дела и др.

Източник: astro.velida.net