Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (7 – 13 ноември)

Овен
През седмицата от 7 до 13 ноември ще стартирате едно ново начинание, което е част от важен за вас план. Имали сте достатъчно време да го обмислите досега, въпреки, че някои някои от вас може да вземат решение за неочаквано ново начинание.

Това ще бъде една благоприятна седмица за развитие на съдебни и юридически дела, за работа или контакти с представители на властта или полицията.

Мнозина ще използват тази седмица за важен разговор свързан с човек роден под водните зодиакални знаци.

През тази седмица ще ви изненадат действията на човек, който от скоро е в кръга ви от приятели. Тези действия вероятно ще имат връзка с неговия/нейния личен живот, и като цяло ще изглеждат странни или необясними за вас.

През тези седем дни може да очаквате изненади от приятели, които са родени под въздушните зодиакални знаци: Везни, Водолей или Близнаци.

Новите познанства, които ще създадете през тази седмица ще се случат на неочаквани места или по необичаен начин.

В любовния ви живот обаче може да възникне неприятно противопоставяне, съмнение или подозрение в действията и думите на вашия партньор. Това може да ви накара да проведете сериозни разговори за да изчистите ситуацията от подобни емоции и настроения.

През тази седмица избягвайте да обръщате внимание или да се задълбочавате клюки или коментари, които засягат вашият любовен живот.

Седмицата вещае неприятна новина свързана с раздяла или загуба в живота на жена, която лично познавате.

Момчетата и момичетата ще имат интересна седмица, защото ще ги зарадва неочакван успех, ще възникне неочаквана нова възможност за тяхното развитие и др.

Възможно е през тази седмица да очаквате решение или отговор от страна на някой, с когото сте провели важен разговор преди време, свързан с предложение, покана и др.

Мъжете могат да се почувстват късметлии в една деликатна и неприятна ситуация. Ще бъде добре да си вземете някаква поука или да коригирате нещо, което сте пропуснали да направите преди време.

Иначе, като цяло очакванията ви за развитието на някои събития и планове ще се реализират без спънки или затруднения. Внимание ще изискат дела или събития в живота на близка жена.

Жените ще преминат през седмица на силни емоции, свързани с разочарование, загуба, раздяла, нежелана промяна или друго преживяване, което ще ви създаде някакъв емоционален дискомфорт.

Неприятната новина или сложни ситуации през тази седмица ще имат някаква връзка с мъж, независимо на каква основа са вашите отношения с тази личност. Може да имате приятно време с близка приятелка, която преживява щастливи моменти в своя живот.

Телец
През седмицата от 7 до 13 ноември не се страхувайте да проведете важни за вас срещи, независимо от притесненията, които имате относно техните резултати.

Това е време, в което ще трябва да получите по-голяма яснота за бъдещите си планове. Кои от тях имат шанс да се реализират и от кои е добре да се откажете навреме, преди да сте си причинили някаква загуба.

През седмицата ще срещнете нови хора, което в повечето случаи ще има връзка с ваши задачи и ангажименти.

Важно влияние върху седмичните ви дела ще има от страна на хора родени под земни или въздушни зодиакални знаци.

През седмицата ще ви вълнува здравословното състояние на близък човек и новините свързани с неговото стабилизирани ще ви зарадват особено много. Внимание през седмицата ще изискат отношенията ви с хора родени под зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион.

През седмицата бъдете внимателни във финансовите си отношения, и особено в тези, които вече са обект на някакви неприятности или противоречия. Трудно ще може да постигнете това което вие искате, но всеки един трябва сам да прецени дали може да направи компромиси и на каква цена.

Седмицата ще се запомни с приятно събитие в кръга ви от роднини или в собственото ви семейство.

Момчетата и момичетата ще ангажират вниманието си със сериозни задачи и тяхното изпълнение ще бъде причина за по-голям стрес в ежедневието ви. Това ще бъде седмица на растеж за амбициозните и отговорни млади хора.

Помнете, резултатите през тази седмица ще са изцяло зависещи от собствените ви действия!

Мъжете ще бъдат търсени от различни приятели от близо и далеч. Те ще имат нужда да споделят различна информация с вас, да обсъждат различни идеи или просто да прекарат приятно време с човек като вас.

През тази седмица ще възникнат няколко важни финансови ангажименти. Възможни са конфликти или напрежение около тях.

Жените ще имат ограничено свободно време, тъй като тази седмица носи повече домашни и семейни задачи и задължения.

Възможно е да се обмислят или дискутират различни промени свързани с вашия дом или с имущество, което притежавате. Тази седмица ще изиска отговорна работа свързана с документи, договор и с всякаква друга важна за вас бумащина.

Близнаци
През седмицата от 7 до 13 ноември има вероятност за появата на нови хора в кръга ви от колеги, ръководители или клиенти.

Професионалните ви ангажименти, особено ако произвеждате нещо или се занимавате с търговия ще се развиват благоприятно за вас.

Благоприятни за вас резултати ще постигнете от срещи или разговори свързани с ваши планове, чието развитие през тази седмица е важно за вас.

Седмицата вещае интересни преживявания с хора родени под водните зодиакални знаци.

Бъдете внимателни в очакванията си свързани с пари, независимо дали са приходи или разходи. Във финансовата сфера може да възникне временно притеснение.

През седмицата ще възникне необходимост да вземете важно решение или да се ангажирате по-сериозно със задача, която има връзка с човек от кръга ви роднини.

През седмицата обърнете специално внимание на преживяване свързано с приятели или съседи.

Момчетата и момичетата ще се ангажират с важна покупка или подарък за близък човек. През седмицата често ще сте в объркано настроение, по-скоро тъжни, несигурни, отколкото обратното.

Всичко това може да се дължи на някои проблеми и усложнения в личните ви дела. Не допускайте намеса в личните си ангажименти и решения на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете ще се сблъскат с прояви на завист, злоба, лицемерие, желание на други хора да ги манипулират и др. Бъдете внимателни при споделяне на важна информация, както и при получаването на такава.

Има вероятност от неприятни разочарования или загуба. Възможно е да ви изненада неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Жените ще имат благоприятно време за пътуване и за разширяване на своите контакти с хора от най-различни разстояния.

Като цяло през тази седмица ще имате желание да общувате повече, да разширявате своите социални контакти, да разменяте писма, съобщения или имейли. Ще сте много по-амбициозни във финансовите си дела и при работа с различни документи.

Рак
През седмицата от 7 до 13 ноември ще успеете да приключите с важен за вас ангажимент. Той може да има връзка с вашата работа или с близък човек от кръга ви роднини.

Тази седмица ще има с какво да ви изненада, като това особено касае отношенията ви с хора, които живеят в друго населено място или в момента се намират на някакво разстояние от вас.

Новите познанства или бизнес контакти ще имат интересно развитие.

Седмицата вещае здравословни неразположения свързани с хора, с които работите и което ще рефлектира по някакъв начин на вашата работа: повече задачи, работа в извънработно време и др.

Възможно е вследствие на по-големия стрес в ежедневието ви през тези седем дни, да преживеете проблеми свързани с главоболие, безсъние и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с имот, роднини или близки приятели.

Това ще бъде благоприятно време за ангажиране с различни имотни и материални дела.

През седмицата ще преживеете приятно събитие свързано с баща, дядо, син или внук или друг родственик от мъжки пол.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на една новина или предложение. Тази седмица може да е ново начало за вас в някакъв вид образование, курс, кариера, в личен или семеен план или в друга важна за вас област от живота ви.

Седмицата може да изглежда нестабилна на моменти поради възникването на различни неочаквани ситуации или събития. Те по-скоро ще влияят на невъзможността ви да планирате дните си, а не че ще бъдат лоши за вас.

Тази седмица ще е много напрегната и неспокойна за мъжете. Основните неочаквани и неясни ситуации ще са свързани с вашето семейство или с роднини, към които имате някакви задължения, но които не живеят с вас.

Не са изключени неприятни новини свързани с тях или възникване на нови ангажименти, които ще натоварят твърде много вашата програма. Това е седмица, в която не е изключено окончателна раздяла в семейства, които отдавна преживяват сериозни затруднения и недоразумения в отношенията си.

Жените ще заложат много в своето развитие през седмицата на своите социални и професионални контакти, които вече са изградили предимно с жени от различни разстояния.

През седмицата ще ви се наложи да отидете тук и там, да свършите това и онова, и това може да ви създаде състояние на изнервеност и умора още в началото на седмицата. През седмицата може да възникне повод за събиране, специална среща или разговор свързан с жена.

Лъв
Очакванията ви за седмицата от 7 до 13 ноември ще бъдат толкова важни, че лесно ще се дразните или реагирате прибързано на всяко събитие, което не отговаря на вашите очаквания.

Това определено ще бъде погрешно от ваша страна, тъй като това ще бъде една специална седмица за вас.

Нещата може да се развиват бавно, но до някои успехи се стига по трудния начин. Не пропилявайте шанса или късмета си с прибързани реакции.

На работното си място ще следите събития свързани с колега или с клиент, които ще имат някакво отношение към вашата собствена работа.

Седмицата в много отношения ще бъде благоприятна за семейните ви дела, особено ако сте в процес на разрешаване на неприятности или проблеми, които засягат домът ви или ваши близки роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за сключване на брак, въпреки че поради по-голямото напрежение може да възникнат леки затруднения.

Ако ви предстои да пътувате тази седмица, преди всичко, бъдете внимателни с парите или с банковите документи, които носите в себе си.

Ако имате очаквания да получите пари от друго населено място, то вероятността това да се случи тази седмица, не е голяма или ще възникнат спънки, забавяния.

Момчетата и момичетата ще се опитат да следват и реализират важни планове свързани с образование, работа или бизнес.

Възможности за това ще има, останалото ще зависи от вашите активни действия и амбиция. През седмицата може да се разделите с приятел или с приятели поради различни житейски причини.

За мъжете ще бъде добре да се стремят да направляват усилията си в една определена посока: работа, семейство, здраве или нещо друго. Така в края на седмицата ще може да се зарадвате на добре свършена работа или на постигането на важни успехи.

Всичко през тази седмица ще зависи от добрата организация при изпълнението на вашите ангажиментите и задачи.

Жените нека да избягват противопоставяне с други хора, което определено ще създаде затруднения и ще пречи на работата ви.

Подобни действия ще причинят хаос в живота ви или ще ви наложат неприятни ограничения.

През тази седмица ще настъпи промяна в любовните ви отношения, която за всеки от вас ще бъде индивидуална, но като краен резултат ще бъде нещо добро за вас.

Не се страхувайте от това което ви се дава да преживеете и контролирайте емоциите си. Може от нещо хубаво да предизвикате загуба, и от една загуба да възникне нещо хубаво в живота ви.

Дева
През седмицата от 7 до 13 ноември може да възникне недоразумение във вашите отношения с хора, с които живеете заедно, или с които имате ежедневни контакти. Причините за това може да се крият в по-голямото напрежение и стрес, на които вие или другата страна сте подложени.

През седмицата не бързайте да се натоварвате емоционално с негативни и песимистични емоции от всяка получена и най-вече непроверена информация.
Динамичното развитие на събитията в живота ви ще изиска от вас търпение и дори смирение понякога.

През седмицата не пренебрегвайте нито едно предложение или поне си дайте време да го премислите детайлно, да намерите повече информация ако имате нужда от това.

Конфликт на работното ви място ще ви покаже ваши грешки, пропуски, ще разкрие целите и настроенията на хора, с които работите заедно.

През седмицата ще имате повече ангажименти в работата си, което може да бъде причина за по-голямото напрежение там, където работите.

Възможно е получаване на пари. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за развитието на финансовите ви дела.

Момчетата и момичетата ще се наложи да подменят някаква вещ в дома си или да разчистят гардероба си от ненужни дрехи. Бъдете внимателни къде оставяте вашите пари или други ценни неща.

Някои от вас могат да получат предложение или идея за интересен ангажимент, допълнителна работа или за нова позиция в кариерата, с която са ангажирани.

Мъжете ще гледат по-ведри на настоящата ситуация в живота си, но не бъдете прекалени оптимисти. Нещата ще се движат с голяма скорост и неочакваност за вас през тази седмица.

Общуването ви с други мъже ще бъде полезно за вас, особено ако това е свързано с размяна на полезна информация, знания и опит, а не за алкохолно споделяне. Използвайте този период за изграждане на нови полезни знания и контакти.

Жените ще търсят развитие на свои нови или стари познанства с цел получаване на важна информация, знания, подкрепа или друга някаква услуга/полза. Разбира се, вие няма да правите това твърде очевидно за другите или с някаква користна цел.

В момента за вас ще бъде важно да постигнете някакъв напредък в живота си, но за това ще имате нужда и от съдействието и участието на други хора около вас.

Везни
Седмицата от 7 до 13 ноември ще се окаже по-трудна за вас тъй като различни здравословни проблеми ще ви ограничат в някои дейности. Възможно е възникване на ситуации, върху които вие няма да имате контрол.

Изпитанията, през които ще преминете през тези седем дни ще си имат важна причина и цел.

Не допускайте емоциите да вземат връх над здравия разум. Така има опасност да разрушите отношения, нещо което няма да може да бъде поправено.

Като цяло седмицата ще бъде успешна за изпълнение на вашите професионални или бизнес задачи и планове. Действайте бавно, според физическите си възможности.
Научете се да изчаквате, да бъдете търпеливи и по-малко емоционални.

Добро развитие ще имат ангажименти свързани с нова работа или с нов проект.

Ще възникне възможност за нещо нов ангажимент в професионален план, който да ви донесе интересен опит или нови познания.

Когато възникнат конфликти през тези седем дни, търсете бързо примирие или се стремете на всяка цена към тяхното разрешаване. Компромисите днес, ще ви донесат спокойствие утре.

През седмицата ще имате благоприятни контакти с хора, които ще ви окажат помощ или ще ви дадат полезен съвет.

Тази седмица може да направите покупки лично за себе си, да подновите гардероба си за есенно – зимния сезон.

Възможно е получаването на пари, което няма да ви изненада.

Момчетата и момичетата могат да проявят капризи в семейните си и домашни отношения.

През тази седмица не всичко ще става според вашата воля. През седмицата ще трябва много внимателно да подходите при разрешаването на проблем, който ще имат с човек от дома, в който живеете.

Мъжете ще преминат през едни малко по-спокойни седем дни, в които по-лесно ще разрешавате ежедневните си проблеми или недоразумения. Ще сте склонни да бъдете по-скоро добронамерени, отколкото егоисти, нетърпеливи или чувствителни.

Всичко това ще окаже много добро влияние на най-важните отношения в живота ви. Лесно ще намерите отговори на въпроси, които ви измъчват от известно време насам.

Жените ще търсят някакво разнообразие в живота си, след предходната по-натоварена и сложна седмица.

Може да предприемете кратко пътуване или да търсите приятно общуване с хора, независимо къде се намират в момента. Всъщност най-доброто за вас е да прекарате повече време сред природата и на приятни, енергийно зареждащи места.

Скорпион
Седмицата от 7 до 13 ноември ще бъде благоприятна за любовни, интимни и романтични преживявания, които най-вероятно ще оставят трайна следа след себе си.

Ако сте неангажирани, използвайте тази седмица за създаване на нови познанства с хора от близо и далеч.

Тази седмица ще бъде благоприятна за получаване на пари, за уреждане на финансови документи, кредит и други.

През тези седем дни могат да ви изненадат неочаквани пари или информация за пари, които ще получите в близко бъдеще.

Проблемите, които ще възникнат тази седмица в дома ви ще се дължат на характера на човек от семейството ви, неговата/нейната неотстъпчивост, инат, нежелание за работа и др.

През седмицата може да възникне притеснение свързано с неочаквано плащане или с неочакван разход.

Интересно развитие ще имат събития в живота на близък човек, който не живее във вашия дом, но който е ваш роднина или близък приятел.

Седмицата ще се запомни с емоционални преживявания свързани с жена от кръга ви роднини, приятели или съседи.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на оживени контакти с приятели или колеги. Ще обсъждате или ще се вълнувате около развоя на събития там, където живеете или там, където работите.

Някои от вас ще откажат да се обвържат с един договор или предложение, което не ви дава желаната перспектива за развитие или не покрива вашите очаквания. Това е седмица, която ще запомните с преживяване вътре в семейството си.

През тази седмица мъжете ще организират или ще присъстват на повече срещи и събирания, свързани с различни поводи или събития.

През тези седем дни ще имате много по-големи надежди за развитието на ваш жилищен или имотен проблем, за промяна свързана с нов дом, за преустройство на вече притежавано от вас жилище в града или на село.

През седмицата ще бъдете много по-търпеливи, ще сте склонни да наблюдавате и да изчаквате развитието на определени събития.

За жените е възможно да преживеят раздяла с приятели или с роднини поради ваше или тяхно заминаване в друго населено място или държава или поради друга важна житейска причина.

За някои от вас тази седмица ще даде възможност да приключите с един период от живота си. Този завършек може да има връзка с край на една кариера и начало на нова, с преместване в нов дом, създаване на ново семейство, с раждане на дете и др.

Стрелец
През седмицата от 7 до 13 ноември ще пътувате по важна за вас задача или ще следите развитието на важни събития в живота на хора от кръга ви роднини или приятели, които в момента са в друго населено място.

През седмицата силно впечатление ще ви направят новини свързани с човек, който не живее с вас под един покрив.

Тази седмица ще ви донесе успешно развитие на ваши проекти и идеи, въпреки че напрежението ще бъде доста голямо и обстоятелствата понякога ще бъдат доста сложни и непредвидими.

Много е важно през тези седем дни да не се поддавате на стреса, на който ще бъдете подложени. Продължете смело напред, защото сте тръгнали по пътя на една успешна за вас промяна или реализация.

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде най-вероятно чрез някаква институция.

Тази седмица може да получите неприятна новина свързана с човек, който е част от кръга ви роднини, приятели или съседи.

Някои от вас ще се ангажират с важен документ, договор или друга задача, свързана с наследствен имот или имот, който отдавате под наем.

Момчетата и момичетата ще останат озадачени от неприятностите, които ще възникнат в живота им. По принцип усещате задаващата се буря или някой ви предупреждава за нея, но този път събитията ще успеят да ви изненадат.

Мъжете ще обичат да общуват с жени или ще имат повече ангажименти свързани по някакъв начин с жени. Ще запомните седмицата с важно събитие свързано с човек, с когото имате старо приятелство или познанство.

За жените през тази седмица ще възникне неочакван шанс, който ще им помогне безпроблемно да разрешат една неприятна ситуация.

През тези седем дни вероятно ще получите предложение или документ, който ще спомогне реализирането на важен план през следващите месеци, които предстоят пред вас.

Козирог
През седмицата от 7 до 13 ноември може да преживеете конфликт с непознат човек или с човек, който винаги ви се противопоставя, има сложен или сприхав характер.

Този спор ноже да бъде свързан с имущество или с вещи, които притежавате, или които са притежание на ваши роднини.

През седмицата ще можете да разчитате на интересни и положителни преживявания в любовния си или личен живот.

През тази седмица ви предстои да проведете важен разговор, който ще определи развитието на ваши планове или идеи до края на годината.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на съдебни и юридически дела, за тези от вас, които са ангажирани с такива.

През тези седем дни благоприятно развитие ще имат ангажименти свързани с наследство или с грижи за имущество, което е било притежание на хора, които са вече в Отвъдното. Това може да се окаже едно много емоционално преживяване за вас.

През седмицата внимание ще изискат вашите семейни отношения или отношенията ви с родственик, който ще се опита да хитрува, да манипулира останалите хора от семейството ви.

Ако имате собствено дете или внуче през тази седмица ще изживеете лека паника или притеснение свързано със ситуация в неговия живот, която ще отмине бързо.

Това ще бъде благоприятна седмица за нови запознанства или за сериозно обвързване.

Момчетата и момичетата ще имат повече разговори, действия или планове свързани с млади хора от близкото си обкръжение. Това е благоприятна седмица за вас за разрешаване на лични проблеми и за действия от материален характер.

Мъжете ще могат да преминат през една сравнително спокойна седмица. Бъдете по-често с приятели, дори това да се случва чрез онлайн или телефонна комуникация. Ще следите събития в живота на човек, когото познавате лично.

За жените седмицата носи създаване на ново приятелство при неочаквани обстоятелства.

Конфликт с човек от семейния ви кръг ще ви натовари негативно и може да преживеете чувство на разочарование или обида. Вината за тази ситуация донякъде ще бъде и ваша.

Разходите през тази седмица ще бъдат по-големи.

Водолей
През седмицата от 7 до 13 ноември ще имате желание да свършите повече неща, които ще имат връзка с ваши родственици или работа, която ще е свързана с хора, които имат някакви нужди, проблеми.

През тези седем дни събития, обстоятелства и хора ще спомогнат за успеха на подобни начинания.

Добре е да знаете още в самото начало, че тази седмица не бива да бъде пропилявана, независимо дали работите или не, дали сте в собствения си дом или живеете на друго място. При всички положения това ще бъде съдбовно за вас време откъм градеж на важни за бъдещето ви събития.

Напрежението вътре в самите вас ще бъде знак, че нещо голямо предстои в живота ви.

През седмицата ще следите лична или семейна драма живота на човек, когото познавате.

През тази седмица се концентрирайте максимално върху изпълнението на своите професионални задължения и не давайте повод на ваши ръководители или клиенти да се оплакват от вас.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за учебните си, професионални или финансови дела, за работа, от която очакват по-добри доходи и други подобни действия. Изненади в живота ви няма да липсват, но очакванията ми са те да бъдат добри за вас.

Мъжете ще се наложи да общуват или работят с повече хора, с най-различни характери и манталитети, включително такива, които са ваши роднини. Вие също ще имате добри финансови възможности, но трябва да има по-голям контрол върху разходите ви.

През тази седмица жените ще преживеят повече напрежение поради сложността на промените, които настъпват в живота. Те могат да се развиват едновременно по няколко направления: в личен план, в работата, в обществените ви изяви и др.

Предстои ви трудно време, основно в емоционален и психически план, но с възможност за преминаване от един етап на развитие, в един съвсем нов цикъл на реализирането ви като личност.

Риби
През седмицата от 7 до 13 ноември избягвайте да разчитате на други хора при разрешаването на проблеми или при изпълнението на други ангажименти свързани с ваши имотни или битови дела. Има вероятност вместо да разрешите един проблем, но да си създадете и нов.

Тази седмица няма да бъде благоприятна за ангажиране с дела свързани с наследствен имот или с друга обща собственост. Вероятно подобни задчи ще изискат един по-дълъг период от време.

В материалните си и финансови дела внимавайте с хора, които са представители на някакъв бизнес, институция или организация.

Седмицата ще създаде проблеми или затруднения при пътуване. Бъдете внимателни в какво психическо или физическо състояние шофирате, като не забравяте да спазвате елементарните правила по пътищата.

През седмицата може да се ангажирате емоционално или по друг начин с проблеми в живота на роднини, които живеят в друго населено място.

В работата ви ще възникне ситуация, при която ще разберете за коментари или интриги по ваш адрес, от страна на човек, за когото сте имали по-добро мнение. Конфликтите са излишни, има време нещата да се изчистят сами и без неприятни последствия за вас.

Като цяло седмицата ще бъде напрегната, динамична, което ще предизвиква повече и излишно напрежение в отношенията и в ежедневните ви дела.
Момчетата и момичетата ще са емоционални, жадуващи внимание, любов и топлина.

За съжаление времената са трудни и вие ще сами ще се уверите колко егоистични и себични са станали хората около вас. През седмицата ще получавате или намирате важна информация, чийто обем ще изиска едно внимателно селекциониране, независимо с какво ще бъде свързана.

През тази седмица някои мъже ще имат разход на пари свързан с една по-крупна инвестиция, покупка (нов автомобил, скъпи вещи за дома, нов имот, ремонт в настоящето ви жилище и др.). Възможно е и получаване на пари от дивиденти, рента, наем и др.

През тази седмица мнозина ще получат покана за годеж, сватба или ще преживеят друго голямо събитие от семеен характер.

Тази седмица жените Риби могат да преживеят приятна изненада свързана с някой, който живее надалеч.

Самите вие ще подготвите приятна изненада за близки хора и ще очаквате с нетърпение тяхната реакция.

За съжаление през тези седем дни ви предстоят и няколко кратки периоди на лошо настроение или неудовлетвореност от самите себе си.

Източник: astro.velida.net