Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (14 - 20 октомври)

Овен

През седмицата от 14 до 20 ноември ще обсъждате различни имуществени подобрения в дома, в който живеете или ще се ангажирате с друг имот, който семейството ви притежава.

Това е седмица, която ще ви предостави възможности за стабилизиране на материалните ви дела, закупуване на важни вещи за битовия ви комфорт и други. Понякога ще се нуждаете от помощта на приятел, който в повечето случаи ще живее много близо до вас.

През седмицата добро развитие ще имат интимните и любовни отношения, като това може да бъде свързано с вземане на важни решения за бъдещето на връзката, която имате в момента.

Мнозина ще запомнят седмицата с признание в любов, предложение за брак или с начало на съвместно съжителство.

Интересни ще бъдат отношенията ви с представители на водните зодиакални знаци.

Някои от изненадите през тази седмица ще бъдат свързани с новини, които ще чуете от ваши деца, или които ще имат връзка с деца на ваши роднини и приятели.

Тази седмица носи новини и събития свързани с раждане на дете или с организиране на събиране свързано с дете до края на тази година, с бременност или с успешно приключване на терапия с такава цел.

През седмицата ще имате среща с жена, след която сериозно ще обмисляте темата на вашия разговор, полезността на информацията, която сте получили от нея и съответното и влияние на това върху вашите планове.

Момчетата и момичетата ще трябва да проявят много голямо търпение през тази седмица, защото нещата в повечето случаи ще се развиват противоположно на вашите очаквания, а много хора ще проявят противопоставяне по отношение на ваши желания или идеи.

Минали неприключени задачи и отношения ще излязат отново на преден план, натоварвайки ви предимно емоционално. Като цяло тази седмица може да се определи като време на застой и бавно развитие на делата ви.

Мъжете ще бъдат ангажирани с различни срещи, гостувания, пътувания и като цяло повече социални или професионални контакти.

Лесно ще се тревожите за малки неща, и понякога те ще провокират вашия темперамент, предизвиквайки у вас буря от емоции и гняв. През седмицата ще имате важни ангажименти или обща дейност с хора предимно родени под огнени или водни зодиакални знаци.

Жените ще се наложи да проявят повече внимание и отговорност към неща, които са важни за децата или по-млади хора от близкото ви обкръжение. Възможно е да следите различни събития или коментари свързани с нечия бременност или с раждането на дете.

През седмицата трудно ще задържате вниманието си към нещо определено. Мислите ви ще хвърчат в различни посоки, а идеите или плановете ви може да се сменят почти ежедневно.

Телец
Седмицата от 14 до 20 ноември ще бъде благоприятна за развитие на любовните ви отношения и преди всичко за разчистване на недоразумения и неприятности във вече създадени връзки.

Не допускайте външна намеса в отношенията ви, което в този период само ще ви навреди.

В брака и в семейните си отношения ще имате поводи за събиране или преживяване на приятни събития и новини.

През седмицата може да ви изненада новина свързана с годеж или сватба.

Личен успех на роднина също може да е повод за вълнения и по-чести телефонни разговори.

През седмицата ще имате повече контакти с жени, които може да са ваши роднини, приятели, съседи и др. Чрез тях ще получите полезна за вашите дела информация или конкретна помощ.

През седмицата ще имате телефонен разговор свързан с допълнителна работа или ангажимент. Като цяло през тази седмица ще получите предложение или идея, чието развитие ще има добра перспектива за вас.

Момчетата и момичетата ще преживеят житейска раздяла с човек, когото познават.

Вероятността това да бъде родственик е минимална. Седмицата по-скоро ще изиска от вас преоценка на отношенията ви с хора и селектиране на тези, които ще продължите да допускате близо до вас.

В общи линии тази седмица ще се характеризира с по-чести разговори или срещи. Има вероятност да възникне възможност или покана свързана с пътуване.

Мъжете ще имат повече професионални и бизнес задължения, но едва ли ще възникнат сериозни затруднения при тяхното изпълнение. Добро развитие ще имат дейности свързани с производство или с продажби.

Внимание ще изиска и поддръжката на някакво имущество, което притежавате, или з акоето носите отговорност. Седмицата ще благоприятства пътувания, но при шофиране са възможни рискови ситуации.

Жените ще бъдат изненадани от развитието на някои събития през тази седмица. Възможно е те да се развият в благоприятна за вас посока, но може да ви сварят неподготвени и вие да ги приемете с притеснение и дори уплаха.

През седмицата ще отделите специално внимание на някои ваши финансови дела, плащания или задължения, които трябва да бъдат внимателно огледани и изпълнени.

Близнаци
През седмицата от 14 до 20 ноември ще имате повече контакти с роднини и приятели, които живеят на разстояние от вас.

Причината за по-оживената комуникация помежду ви може да бъде в организирането или присъствието ви на предстоящи събирания или други важни събития в семейството ви.

Някои от вас ще пътуват за да присъстват на годеж или сватба, на рожден ден или друго семейно събитие.

Любовният ви живот ще изиска от вас да покажете една по-голяма емоционалност в отношенията с партньора си. Не бъдете чувствителни и не очаквайте свежест в отношенията ви да дойде само от страна на вашия партньор.

Ако до вас имате човек роден под въздушен зодиакален знак, през тази седмица преживяванията ви ще са много по-различни, по-динамични и ще оставят след себе си специални спомени.

Във финансов план обаче ще ви се наложи да бъдете много по-практични, внимателни с разходите си.

Избягвате импулсивни разходи, покупка на вещи, които не са ви от първа необходимост.

В работата си ще преживеете интересно, положително събитие свързано с колега или с клиент.

Възможно е да получите предложение за нова или допълнителна работа чрез човек от кръга ви приятели или познати.

Момчетата и момичетата ще имат желание за повече социални контакти и това ще им помогне с лекота да създават нови познанства и приятелства. Силно впечатление ще ви направи някой, който е на вашата възраст или по-млад от вас. През седмицата бъдете по-внимателни с покупките, които ще направите през тези седем дни.

Мъжете ще виждат много по-ясно стремежите, целите и чувствата на хората около себе си. През тази седмица трудно ще бъдете заблудени и трудно ще бъдете манипулирани. Тази седмица ви носи нови професионални възможности и шансове за изяви. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа или за търсене на такава.

Жените ще планират много ангажименти и задачи за тази седмица, но колко от тях ще бъдат благополучно приключени ще зависи от много фактори и най-вече хора.

През седмицата може да имате битови или имуществени дела с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Може вие да вземете важно решение свързано с някаква скъпа покупка или продажба.

Рак
През седмицата от 14 до 20 ноември ще трябва да вземете решение важно за личния ви, семеен или любовен живот. За някои от вас това ще бъде търсене и намиране решение на ситуация свързана със стара любовна връзка.

За други, рутината в настоящата връзка ще изиска някаква промяна, ако искате да съхраните отношенията си.

Предстоят ви моменти на сериозен размисъл и понякога необходимост от вземане на важни или трудни решения.

Тази седмица ще има своето особено значение за вас, защото ще имате възможност да си изградите една по-ясна представа за близкото си бъдеще. Ще имате възможност да видите собствените си грешки, пропуски или заблуди.

Не пренебрегвайте помощта на хора, които ви предлагат такава, особено ако са ваши стари приятели или роднини, с които имате изградена дълбоко емоционална връзка.

Не търсете лоши помисли в действията на хора, които проявяват по-голямо любопитство към личните ви дела през тази седмица. През тези дни ще се окаже че имате някаква нужда от хора като тях.

Тази седмица в много отношения ще бъде не само важна, но и успешна за вас, ако избегнете натоварването си с негативни емоции, подозрения, сприхавост или раздразнителност в комуникацията си.

За някои от вас може да възникне необходимост от неочаквано пътуване, а други могат да получат неприятна новина свързана с хора от друго населено място. Възможни са транспортни затруднения.

Момчетата и момичетата ще получат някаква фалшива или непроверена, прибързана за споделяне информация. Бъдете внимателни защото през тези седем дни може да се окажете лесни за манипулиране. През тези седем дни внимавайте при пътуване, ако сте зад волана.

Основният приоритет на мъжете през тази седмица ще бъде организация и пренареждане на финансови отношения, задължения, източници на доходи, заплащане на работа, с която ще сте ангажирани през този период.

Предстоят ви някои трудни разговори или трудни решения, но времето, в което живеете понастоящем е сложно и ще ви притиска към такива действия. Сега не е време да бъдете мекушави нито спрямо други хора, нито спрямо себе си.

Към жените седмицата ще бъде по-благосклонна, тъй като ще им даде възможност за забавления и повишение на собственото самочувствие.

През тази седмица ще бъдете харесвани и ще получавате комплименти както от близки хора, така и от ваши приятели, или хора с които имате ежедневни контакти.

През седмицата може да възникне едно двоумение свързано с вашия любовен или интимен живот, което за някои от вас може да има връзка с необходимост от избор между двама партньори, които проявяват интерес към вас.

Лъв
През седмицата от 14 до 20 ноември ще преживеете притеснения в любовния си живот, които ще можете да разрешите само ако сте склонни да проведете откровен разговор, да изслушате внимателно партньора си или да направите някакъв компромис.

Като цяло непредсказуеми през тези седем дни ще бъдат любовни отношения с партньор, който живее заедно с родителите си.

През тази седмица ще преживеете странно съновидение, което ще запомните, и което ще споделите с приятели или с роднини, с идеята да ви помогнат за неговото разтълкуване.

През тези седем дни ще имате някаква полза от действията или подкрепата на човек, който ще вид подаде ръка в труден момент или ще ви помогне да разрешите ваша лична, професионална или финансова дилема.

Тази седмица няма да бъде благоприятна за пътуване. Ако ви се налага такова бъдете внимателни, съобразете се с обстановката в страната, където живеете, както и с други важни за това пътуване фактори.

През тези седем дни може да ви разтревожи събитие или новина, която ще дойде от друго населено място.

Седмицата носи вероятност за конфликт свързан с финансов документ, разход или други сложни финансови отношения.

Момчетата и момичетата ще са на прага на някаква криза или сложна ситуация, свързана с неясни събития, отношения или трудни разговори. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви изненада и разстрои.

През седмицата може неочаквано да възникне повод за пътуване или да възникне друг неотложен ангажимент свързан с някаква институция.

През тази седмица мъжете бързо ще намират разрешение на неприятности или сложни ситуации, донякъде благодарение мъдрите съвети на близки хора или приятели.

През тази седмица мнозина ще имат финансови или професионални отношения с хора, които живеят в друго населено място или чиято работа е свързана с пътуване.

Изненадите през тази седмица ще бъдат свързани с момиче или с жена от дома ви или от близкия ви кръг роднини.

В живота на жените ще възникнат няколко неочаквани ситуации, които ще внесат оживление в домашния им и семеен живот.

През тази седмица ще имате благоприятно време за действия свързани с продажба на имущество, тъй като ще успеете да постигнете добра цена, съобразена с реалностите в момента.

Възможно е да имате онлайн или реални контакти с представител на държавна, банкова, данъчна или друга финансова институция.

През тази седмица избягвайте конфликти с мъж, тъй като точно тази личност ще бъде ваше собствено отражение.

Дева
През седмицата от 14 до 20 ноември част от тревогите ви ще бъдат свързани с приятели или с роднини, които може да от страна на вашия брачен или романтичен партньор.

През тази седмица ще се опитате да надникнете в бъдещето на ваша емоционална връзка, която смятате, че е в застой и е спряла развитието си.

Седмицата ще бъде успешна за развитие на ваши планове или контакти с хора от различни разстояния. Опитите ви да летите в облаците следвайки мечтите си, могат обаче да се окажат неуспешни.

Мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от друго населено място, чрез банков или паричен трансфер и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване на къси разстояния, предимно в страната, в която живеете.

През тази седмица ще имате възможност да разрешите успешно домашен или битов проблем или да приключите със задачи от имотен характер.

Тази седмица ще запомните с нови изненади, които тя ще приготви за вас.
Момчетата и момичетата ще се намират във важен период от живота си, в който поради различни причини ще бъдат принудени да вземат важни решения, да направят корекции в начина си на живот или в някои отношения.

Като цяло действията ви през тези седем дни в голяма степен ще се ръководят от лични, финансови или материални интереси.

Мъжете ще искат да имат по-голяма яснота за бъдещето си. Ще сте склонни да правите планове, към чиято реализация ще се стремите до края на годината (ако това е възможно, с оглед на някои непредвидени обстоятелства в световен план). Доколко реално те ще бъдат реализуеми, все още е трудно да се каже.

Внимание ще изискат искания свързани с кредит или ипотека. Избягвайте да се впечатлявате от примамливи обещания или предложения.

Жените ще търсят нови идеи, които да им помогнат да за създаването на една по-добра стабилност в личен, семеен или професионален план.

Финансовите ви интереси ще са засилени, със стремеж не само към търсене на по-добри доходи, но и стабилност в тяхното регулярно получаване. Някои от вас ще се наложи да окажат неочаквана, но адекватна помощ на дете или внуче.

Везни
През седмицата от 14 до 20 ноември любовните ви или брачни отношения ще бъдат подложени на изпитание поради клюка или интрига от страна на хора, които са ваши роднини, приятели или съседи. Доколко тази информация е истинска, не е толкова важно, колкото начина по който тя ще бъде „споделена“.

Ако сте в процес на съдебно дело, което е започнало преди няколко месеца или години, то напрежението през тази седмица ще бъде по-голямо и може да бъде причина за неразумни или прибързани решения.

През седмицата мнозина ще бъдат част от събиране, като повод за това може да бъде рожден ден, имен ден, юбилей и др.

През тези седем дни може да преживеете специално събитие свързано с човек от вашия дом или с някой, който живее близо до вас.

Момчетата и момичетата ще имат една прекрасна седмица, ако успеят да запазят чистота и светлина в мисли и в действия. Това е вашето време да се развихрите, да покажете какво можете, да доставите радост на хората около вас, да помагате и съграждате. Добро развитие ще имат финансовите ви дела, където са възможни приятни изненади.

Мъжете ще имат повече отговорна работа. Кариерата ви сега трябва да бъде ваш приоритет, но ако сте родители, не игнорирайте нуждите на собствените си деца. Те ще имат нужда от вашето внимание независимо от възрастта си.

Седмицата може да се запомни с неочаквано преживяване или събитие свързано с млада жена.

Жените ще се наложи да преосмислят много неща в живота си. Отношения. кариера, семейство, финансова ситуация и най-вече начин на живот. Събитията около вас се движат много бързо, променя се и живота, като стандарт и като стойност.

Ако не сте започнали вие да се променяте, значи нещо важно пропускате и именно през тази седмица, това ще трябва да бъде вашата цел. Къде сте и накъде отивате?

Скорпион
През седмицата от 14 до 20 ноември ще ви се наложи да направите важни промени в плановете си. Това ще се дължи на едно по-различно мислене от ваша страна в този момент или на желанието ви да избегнете някаква загуба или криза.

През седмицата ще следите внимателно развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате.

Отношенията ви с хора, с които работите заедно, или с които имате някакви социални контакти ще преминат през период на напрежение или притеснение, което може да бъде предизвикано от ваши собствени необмислени коментари или действия.

През тази седмица ви предстоят разходи свързани с хора от семейството ви, които може да са поради най-различни причини.

Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат през тези седем дни.

През тази седмица избягвайте конфликти с хора, които поради липса на достатъчно житейски опит или манталитет, може да реагират прибързано и емоционално.

Като цяло седмицата носи повече отговорности и задачи, както в дома ви, така и на работното ви място.

Момчетата и момичетата да избягват прояви на ревност или инат, да насилват или притискат хора или събития да се движат в желаната от тях посока. Това е седмица на динамично развитие на важни събития, върху които трябва да имате контрол, но преди всичко ще трябва да контролирате себе си.

През тази седмица определено ще имате възможности да постигнат успехи, да реализират свое желание, да постигнат резултати в някаква дейност. Това е седмица, която ще се запомни с някои изненади и с неочаквани възможности за вас.

През тези дни мъжете ще отделят повече време за хармонизиране на напрегнати отношения, които са обременени от стари проблеми.

Едно ваше старо приятелство ще напомни за себе си, като това може да стане чрез новини, които ще получите, чрез неочаквана среща или друго неочаквано събитие.

През тази седмица ще имате повече сънища свързани с хора от Отвъдното. Тяхната странност или неочакваност ще ви накарат да се замислите относно посланията, които евентуално се опитват да ви дадат.

За някои жени през седмицата може да възникне пътуване по работа, с определена цел, по задължение.

Възможни са нови делови или професионални отношения с човек или фирма от друго населено място или държава.

Несемейните дами Скорпион ще имат интересно развитие на романтична връзка или ще създадат ново романтично запознанство.

Стрелец
През седмицата от 14 до 20 ноември може да ви изненада един подарък или жест на внимание. Не търсете скрити причини в действията на този човек, а приемете и изкажете благодарността си. Това, което ще получите ще ви бъде дадено с любов, с уважение или по специален повод.

През тази седмица ще вложите голяма част от енергията си в разрешаването на един проблем, който ще е свързан с дома ви. Това може да има връзка с ремонт на уреди, на вещи, уреждане на неуредици с документи и др.

През тази седмица може да ви изненада новина или предложение, като ще се опитате да видите в перспектива дали това е добро за вас или няма значение.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване свързано с ваша настояща или бъдеща работа. Ще бъде благоприятна и за професионални или бизнес отношения с хора от друго населено място, или ако работата ви е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, медия и други.

Ще отделите време за разговори или други действия свързани с дете или с млад човек, с които не живеете под един покрив. Вероятно това ще е някакъв вид ангажимент, с който сте се обвързали преди време.

Момчетата и момичетата ще имат причина да контактуват повече с хора от близо и далеч. Комуникацията ви с други хора ще бъде по-голяма, по-важна или по-динамична, независимо на каква основа са тези отношения: роднински, професионални, обществено – политически и т.н.

При мъжете мнозина ще разчитат на тях за конкретни действия от материално – имуществен характер. В един момент може да се окажете много по-натоварени, отколкото можете да поемете като ангажимент.

За жените тази седмица ще бъде един интересен, динамичен и емоционален период, с различни новини или събития, които ще се случат на разстояние от вас. Тези събития може да касаят ваши роднини или приятели, но могат да имат и обществено, политическо значение.

Това ще бъде благоприятен период за пътуване, за грижи или подобрения в допълнителен имот, който притежавате и др.

През тази седмица ще успеете да помогнете чрез съвет, пари или по друг начин на млад човек, който се опитва да разреши сложни неприятности в личния си живот.

Козирог
През седмицата от 14 до 20 ноември ще ви се наложи да се справите разумно и практично със затруднения или ситуации от финансов характер.

Те могат да бъдат предизвикани от ваши грешки или да възникнат поради невнимание, но може да станете и обект на нечия користна манипулация и измама.

Като цяло през тази седмица бъдете много внимателни във финансовите си дела, за да не преживеете нежелана загуба или затруднение.

Плановете ви за тази седмица ще имат благоприятна възможност за развитие, но почти нищо няма да се получи с лекота. Почти във всяко едно ваше действие или ангажимент ще срещате неразбиране, отпор или някакъв вид противопоставяне.

Като цяло ситуациите през седмицата ще имат много бързо развитие и в положителна и в отрицателна посока. Това ще изиска от вас бързи и разумни реакции и решения.

През седмицата очаквайте интересен разговор или предложение от страна на приятел или стар познат.

През седмицата ще ви зарадва ново приятелство с човек, който е много вероятно да бъде от друго населено място.

През тези седем дни ще преживеете приятни емоции с хора от кръга ви приятели, чрез новини или събития от техния живот.

Момчетата и момичетата ще имат лични или финансови отношения с непознати хора, което ще изиска едно по-голямо внимание от тяхна страна.

Ще сте склонни да търсите причини и поводи за забавления, за романтични или интимни преживявания, вероятно за да намалите въздействието на стреса в ежедневието си.

При мъжете през тази седмица ще възникнат по-големи битови сметки или необходимост от непредвидени разходи за дома. Възможно е да ви се наложи да купите някои необходими вещи за домакинството си.

През тази седмица може да откажете една среща или събиране, което ще причини разочарование на вас или на хората, с които ви предстои да бъдете заедно.

Жените ще са емоционални, чувствителни и ще са склонни да обръщат по-голямо внимание на малките неща в живота.

През тази седмица ще преживеете много емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Водолей
През седмицата от 14 до 20 ноември ще имате голямо желание да купите нещо лично за себе си, да се поглезите, да си доставите някаква радост или удоволствие, включително с вкусна но скъпа храна.

Моят съвет е да бъдете предпазливи, защото ще възникне друг ангажимент, за който също ще трябва да похарчите някакви пари. Съобразете се с бюджета си и ресурсите, с които разполагате. В противен случай може да възникне ситуация, когато ще трябва да вземете трудно решение или да направите неприятен компромис.

През тази седмица ще имате поводи за много емоционални преживявания, но не бързайте да се впечатлявате от думите или жестовете на други хора. Би било чудесно всички те да са искрени с вас, но то едва ли ще се случи.

В любовния си живот може да преживеете объркване поради специалното отношение на някой към вас, което може да ви накара да си мислите, че този човек, проявява специален интерес към вас.

Ако имате създадена романтична връзка базираща се не само на физическото привличане, през тази седмица ще съумеете да развиете отношенията помежду си към едно по категорично обвързване.

Вие сте наясно какво може да имате и какво може да загубите, ако не контролирате някои черти на вашия характер, които ви създават затруднения в отношенията ви с други хора.

Това ще бъде благоприятна седмица за романтични отношения с партньор отдалеч.

През тази седмица може да получите информация или предложение за нов ангажимент, който да ви донесе допълнителен доход.
Момчетата и момичетата ще имат динамична седмица в работата или в бизнеса си.

Очакват ви нови задачи в училище, нови ангажименти в работата ви (в зависимост от вашата възраст и ангажираност).

Мъжете ще имат по-сериозни домашни отговорности и задължения. Ще имате сериозни разговори, свързани с предстоящи събития или промени в дома и в семейството ви.

Любовният ви живот ще е подложен на някои емоционални изпитания, които или ще заздравят връзката ви или ще покажат големите пукнатини във вашите отношения.

Тази седмица може да натовари жените с една житейска драма в живота на човек от кръга ви роднини.

Избягвайте през тази седмица финансови отношения с непознати или непроверени хора, или ако имате такива, следете внимателно всяко действие или документ.

През тази седмица ще се вземе важно решение или ще възникне нова възможност за развитие в професионален план.

Риби
През седмицата от 14 до 20 ноември ще проведете разговори, които ще определят действията и ангажиментите ви в работата или бизнеса най-вероятно до края на годината.

Възможно е да получите предложение за бизнес с приятели или с хора, които вече познавате, което ще бъде ангажимент за кратък период от време.

През седмицата ще ви изненада новина или събитие свързано с раздяла в живота на човек, когото познавате.

Възможно е през тези седем дни да следите развитието на събитие свързано с някакъв инцидент, злополука или авария, която да засяга хора, които познавате или да касае обществото, където живеете.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, въпреки напрежението или затрудненията, които евентуално ще възникнат около него.

Някои от вас ще преживеят притеснение свързано с човек, който или ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място.

Момчетата и момичетата ще се наложи да се погрижат за физическото си здраве или за здравето на близък човек. Стресовите ситуации през седмицата ще дадат отражение на здравето ви, чрез мигрена, безсъние или друго неразположение.

През седмицата бъдете внимателни при срещи и контакти, които ще имате, за да не бъдете обект на нечия манипулация, опит за въвличане в неприятна ситуация, измама и др.

Мъжете ще преминат през една доста напрегната седмица. Вероятно вие няма да имате достатъчно търпение или другите няма да имат търпение спрямо вас и това ще бъде причина за неочаквани спорове и по-сериозни конфликти.

Проблем ще бъде търсенето на помирение след това, което понякога ще бъде трудно.

Овладейте емоциите, амбициите и желанията си. Не рискувайте развитието на важни за вас планове, ангажименти и отношения.

Жените ще присъстват през тази седмица на едно важно събиране, разговор или ще имат друго емоционално преживяване.

Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с колеги или бизнес партньори ще се реализират един добър за вас начин.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за развитие на контакти или за работа с мъже.

Източник: Астро велида