Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 декември)

Овен

През седмицата от 12 до 18 декември ще ви изненада събитие свързано с човек от близкото ви обкръжение. То определено ще бъде благоприятно за развитието на тази личност в личен или в професионален план.

През тази седмица ще имате причини да обмислите различни свои действия свързани с финансовите ресурси, с които разполагате в момента, както и с търсенето на нови източници на доходи. Мнозина ще се зарадват на парични приходи през тази седмица.

Информация, която ще получите през тези седем дни ще промени плановете ви за едно пътуване или ще промени отношението ви към една личност, която живее в друго населено място.

Бъдете внимателни в документи или писма, които изпращате, или които трябва да пристигнат от друг град, държава.

През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на роднина или приятел, който вероятно ще се нуждае от лечение в болница.

През тази седмица някои от важните за вас шансове или приятни преживявания ще са свързани с жена от кръга ви приятели, колежки или съседки.

Женското обкръжение около вас ще ви помогне за развитието на плановете и задачите ви през седмицата.

Внимание ще изискат финансови документи, които ви предстои да подпишете през тази седмица, или с които ви предстои да работите.

Момчетата и момичетата ще имат повече задачи и ангажименти от финансов характер. Ще разчитате на някакъв приход или на една добра новина.

През седмицата има реална опасност от вземане на прибързани или погрешни решения и действия. Да се внимава при пътуване и при шофиране, сега не е време за рискове и за геройства.

Мъжете ще търсят ново разрешение на стари проблеми или неизчистени ситуации свързани с плащания, задължения, финансови документи и договори и др.

Тази седмица едва ли ще се запомни с някакви значими успехи или събития, но поне се постарайте да преминете през тези седем дни без да създавате нови проблеми или затруднения.

Жените ще имат различни поводи за добро настроение, за приятни преживявания с приятели, колеги или роднини. Ще сте склонни да изненадвате близки и приятели с подаръци, с различни преживявания и предложения.

Тази седмица ви носи неочаквани срещи със стари и нови познати, ангажиране с различни обществени мероприятия, участие в различни групи, семинари и др.

Телец

През седмицата от 12 до 18 декември бъдете здраво стъпили на земята и живейте според реалните си възможности. Не използвайте спестяванията си и не разчитайте на приходи, за които нямате реално потвърждение, че ще ги получите.

Всъщност каквото и да преживеете в този план това едва ли ще изненада някой около вас. Опасността от развитието на някои събития през седмицата идва предимно от вашите собствени нереални очаквания.

Запомнете, че през тази седмица ще бъде важно добре да балансирате своите приходи и разходи, за да не изпаднете в неприятна ситуация.

През тази седмица ще се ангажирате със задачи свързани с документи или договор, действия които могат да ангажират вниманието ви извън рамките на тези седем дни.

Забавянето на важна за вас информация не бива да бъде причина за паника или други негативни емоции, тъй като развитието на някои събития в живота ви ще изиска по-дълъг период от време.

През тази седмица бъдете внимателни с личната си информация, особено тази, която съхранявате във вашия личен телефон или компютър.

Като цяло събитията през тази седмица ще ще имат по-дълго развитие в живота ви, така че не бързайте да си правите предварителни изводи за каквото и да било.
Не се натоварвате емоционално и психически. Оставете нещата да се развиват по естествен начин.

Някои от вас ще използват седмицата за планиране на пътувания или събирания през останалите седмици на месеца или в началото на 2023.

Момчетата и момичетата ще налучкат най-верния начин за разрешаване на една неприятност в живота си. Въпреки лекотата, с която сега ще ви се даде да намерите разрешение, научете си добре урока, вземете си поука.

През тази седмица ще бъде важно да се пазите от лъжливи обещания, примамливи оферти или други ситуации, в които рискувате да останате излъгани или измамени.

Мъжете ще се вълнуват от различни събития или преживявания свързани с жена, независимо от нейната възраст или на каква база са вашите отношения. Вероятно това е личност, която живее в друг дом или на някакво разстояние от вас.

Много хубави преживявания носи тази седмица за вас, но старайте се да действате в доброта, чистота, сърдечност и без користни цели.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, за планиране на пътувания през празничните дни или за посрещане на близки хора от други населени места и държави.

За съжаление тази седмица не изключва една неприятна новина свързана с края на житейския път на човек, когото познавате или когото уважавате. Избягвайте рискови или прибързани действия, пазете се от инциденти!

Близнаци

През седмицата от 12 до 18 декември ви очакват различни телефонни разговори или посещения в дома ви, които ще имат някакво значение за вас. Ще бъдете търсени от приятели за срещи или разговори по най-различен повод.

При неочаквани обстоятелства може да срещнете ваши стари съседи, колеги, познати, бивши съученици и др.

През тази седмица ще имате интересни разговори или ангажименти с жена, която е ваша родственница.

Седмицата може да бъде запомнена с новини или събития свързани с бременност или с раждането на дете.

През тези седем дни ще имате различни поводи да се зарадвате на различни преживявания, които съдбата ще ви даде по най-различен начин.

Ще можете да получите успокоение по важни за вас сложни въпроси или дела.

Тази седмица може да ви даде много, ако следвате естествения ход на събитията. Избягвайте да манипулирате хора, избягвайте прояви на агресия или прибързаност.

За мнозина от вас ще възникне необходимост от важен разговор с човек, който не живее заедно с вас.

Момчетата и момичетата ще получат важна или интересна информация от финансов характер. Възможно е получаване на пари чрез документ или договор.

През седмицата ше ви се наложи да бъдете по-внимателни със здравето си. Ако бъдете грижовни за себе си, някои неразположения могат да преминат много бързо. Не разчитайте само на младостта си.

Мъжете ще преминат през седмица изпълнена с много задачи, срещи и задължения. Възможно е да получите пари или да добавите малка сума пари към личния си бюджет.

Неприятностите през тази седмица ще имат за цел да ви покажат с кои хора трябва да се разделите, и от кои занимания или планове да се откажете.

Жените ще имат различни ангажименти с мъж от семейството или от кръга си роднини.

Възможно е да става дума за събиране свързано с личен празник или по друг важен повод. Като цяло през тази седмица ще имате по-активен социален живот или ще ви се наложи да се срещнете с повече хора.

Рак

През седмицата от 12 до 18 декември може да преживеете разочарования или промени в плановете ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.

Колкото и дребни да са тези промени, вие ще сте склонни да ги приемате като някаква загуба, провал на ваша надежда или план.

През седмицата внимавайте във финансовите си отношения с хора, които вероятно имат свои собствени финансови проблеми или парични нужди.

Тези неща мога да рефлектират неблагоприятно върху връзките ви.

През тази седмица може да изживеете радост от подарък, покупка или придобивка, от получаване на пари и др. Някои хора знаят как да ви зарадват и ще направят всичко възможно да ви създадат настроение през седмицата.

Използвайте тази седмица да планирате важни дела, чиято реализация ще ангажира вниманието ви през следващите две седмици от този месец, тъй като сега ще възникнат неочаквани или нови благоприятни обстоятелства за вас.

За момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак седмицата ще бъде непредсказуема. Това може да е вследствие едно заблуждение, илюзия или интрига.

Събития от близкото ви минало могат да създадат сериозно напрежение.

През тази седмица от прекалена емоционалност или настъпателност може сами да си причините загуба или неизпълнение на някои важни за вас дела.

Мъжете нека избягват важни планове за седмицата, тъй като ги очакват много изненади, неочаквани случки и преживявания. Бъдете готови за едно ново начало или стартиране на една нова идея/план.

Неприятности, възникнали през предишните дни и седмици едва ли ще намерят разрешение през този период. Внимавайте при пътуване и особено ако шофирате!

Жените ще бъдат огорчени или натъжени от една неприятна новина свързана най-вероятно с човек, който е извън вашето семейство.

Неочаквани събития и преживявания носи тази седмица за вас, като в повечето случаи те носят неочаквани промени във ваши ежедневни или дългосрочни планове и ангажименти.

Лъв

През седмицата от 12 до 18 декември ви предстоят разговори, които ще ви помогнат да определите и организирате ваши планове до края на годината. Някои от тях ще бъдат с хора, които живеят в друго населено място, на разстояние от вас.

Размяната на идеи, мнения и предложения ще бъдат важни за вас и вие ще сте готови да ги обсъдите или приемете без възражения.

През тази седмица ще имате благоприятно време за уреждане или получаване на документ свързан с човек от семейството ви.

Избягвайте конфликт с жена, тъй като нейната реакция може да задълбочи напрежението и да доведе до една неприятна и трудно разрешима за вас ситуация.

През тези седем дни може да очаквате финансова помощ, практичен съвет или други благоприятни за вас действия от страна на хора, които имат нужния опит, ресурси и знания.
Това, че седмицата може да има различно развитие от това, което вие ще планирате, не бива да ви дразни, защото някои събития ще имат по-добро развитие от това, което вие очаквате.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за покупки основно лично за себе си. В много ситуации съдбата ви носи изненади, но те ще са добри и важни за вас.

През тази седмица поради някаква причина може да се върнете към ваша минала любовна връзка или приятелство. Неприятна ситуация с човек от кръга ви приятели или колеги има опасност да се задълбочи и да изгубите контрол върху нея.

Мъжете ще бъдат ангажирани с различни битови или имуществени задачи, чието изпълнение ще трябва да приключи по възможност преди Коледните и Новогодишни празници.

Ще направите много интересни покупки за подаръци, влагайки въображение или хумор в тях.

През тази седмица може да вземете важно решение или да приключите с нещо, което касае собственост, която вие или семейството ви притежавате.

Жените ще имат желание и поводи да прекарат повече време с приятели.

Празничното настроение вече е в сърцето ви и вие ще му се отдадете изцяло, след трудната година, през която преминахте. Някои неща (незавършени задачи или неизчистени отношения) могат да напомнят неприятно за себе си

Дева

През седмицата от 12 до 18 декември може да започнете нова работа или нов професионален-бизнес проект. Не е изключена появата на нови хора в колектива, където вече работите или на нови клиенти.

Като цяло седмицата носи успешно развитие на започнати вече проекти, професионална или бизнес дейност и други.

Тази седмица ще окаже благоприятно влияние върху лечението на ваш родственик, който има здравословен проблем.

Седмицата ще бъде благоприятна за намиране на разрешение на семейни проблеми, които са създали напрежение в брака ви или са били свързани с пари.

През тази седмица вероятно ще присъствате на събиране по важен повод или ще посрещнете гости в дома си.

Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на важно решение или за реализиране на една промяна свързана с дете или млад човек от семейството ви.

През тези седем дни ще мислите личната драма на приятел или роднина, на когото бихте искали да помогнете по някакъв начин.

На моменти ще сте склонни към излишна паника, безпокойство или страх за бъдещето си и др.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за развитие на ангажименти или планове свързани с пари.

Възможни са неочаквани приходи в личния ви бюджет. Седмицата носи емоционален сблъсък с човек, като „двубоя“ помежду ви ще бъде интересен. В семейството ви мнозина ще разчитат на вас.

Мъжете ще се сблъскат с някои затруднения, които ще се отразят негативно върху настроението ви през тези дни.

Повод за потиснато или тъжно настроение може да бъде и една неприятна новина свързана с хора, които познавате или с място, където сте били. Изненадите през тази седмица по някакъв начин ще променят плановете ви за празниците.

Жените ще преминат през едно благоприятно време за подредба на лични планове и цели, вещи и отношения и въобще за всичко, с което смятате да продължите и през 2023.

Ще имате очаквания за някои срещи или събирания, които едва ли ще претърпят някаква промяна. Използвайте това благоприятно време за стабилизиране и подреждане преди всичко на личния си живот.

Везни

Седмицата от 12 до 18 декември ще бъде благоприятна за планове или действия свързани с хора извън вашето населено място.

В повечето случаи вие самите ще пътувате или ще планираните пътувания, които смятате да реализирате през до края на годината.

През тази седмица почти всичко свързано с хора или с институции, ще се развие благоприятно, ако касае ваши семейни дела.

През тези седем дни ще имате по-чести контакти с ваши приятели или познати, като това ще има връзка с важни събития в техния живот.

Седмицата вещае новини свързани с раждането на бебе в дома на ваши приятели или познати.

През тази седмица ще възникнат някои несъществени промени във ваши планове свързани със срещи или събирания.

В любовен план ще сте склонни да живеете с минали преживявания или различни спомени ще ви връщат към предишна ваша връзка.

Момчетата и момичетата ще обмислят как да реагират на една лъжа или измама от човек, с която някой умишлено е причинил някаква вреда или злепоставяне.

Ситуацията ще е деликатна и ще изиска внимателна реакция от ваша страна, а не емоционални действия.

Мъжете ще са недоволни от резултатите, които ще постигнат в работата или в бизнеса си. Възможно е да сте се ангажирали с нещо, което не е по силите ви или не ви е стигнало времето за да се справите успешно.

Това е неблагоприятна седмица за промени в работата, за търсене на нова работа или за изискване на по-добро заплащане.

Жените ще се сблъскат с някои неприятни страни на действителността, в която ви се налага да живеете. Може да променяте планове, които са били важни за вас.

Да правите трудни компромиси, да се извинявате, когато не сте виновни и т.н. В мислите си ще търсите подкрепа от своето вътрешно „АЗ“ и трудно ще споделяте чувствата си с други хора.

Скорпион

През седмицата от 12 до 18 декември ще търсите разрешение на неприятност или сложна ситуация свързана с жена. Като цяло влиянието на жени върху личните ви или семейни дела през тази седмица ще бъде много по-голямо от обикновеното.

През тези седем дни ще се наложи да помогнете по един или друг начин на човек, който ще има сериозен битов или имотен проблем. Възможни са аварии или повреди в дома на родители или други близки родственици.

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни за семейството ви дела. Предварителната ви подготовка или нагласа за тях ще ви бъде от голяма помощ.

Седмицата носи повече разходи за най-различни неща свързани с дома или с близки хора, но всичко ще бъде добре планирано и реализирано без особени затруднения.
Това ще бъде благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество, ако имате подобни планове.

Момчетата и момичетата ще обмислят различни предложения или възможности, къде да бъдат и с кого по време на предстоящите празници от следващата седмица нататък.

Ще ви вълнуват много по-сериозно вашите финансови дела, източниците ви на доходи и възможностите да намерите такива, включително с някаква почасова работа.

Мъжете ще имат сериозни разговори свързани с бъдещето на родственик или приятел.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело свързано с родителски права или издръжка ще могат да разчитат на успех. Деца и по-млади хора от вас ще заемат голяма част от времето и вниманието ви през тези седем дни.

Жените ще вложат много чувства, време и ресурси в любовните си, интимни и семейни отношения. Това е седмица на емоции, на желания свързани с приятни преживявания с любими хора. Ще правите интересни, понякога неочаквани планове за близкото си бъдеще.

Стрелец

През седмицата от 12 до 18 декември могат да ви засегнат груби или необмислени думи или действия на човек от кръга ви роднини или приятели.

Ще търсите причина за подобно отношение или някакъв скрит подтекст в неговите действия.

Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа или бизнес тъй като ще възникнат нови, макар и не толкова големи възможности за развитие, за създаване на нови контакти или за откриване на нови пазари и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за разширяване на дейността, с която сте ангажирани в момента, стига да нямате някакви нереалистични очаквания.

Благоприятното влияние на седмицата ще се усети и при тези от вас, които усвояват някакви знания или умения.

През седмицата ще ви изненада една неприятна новина, която вероятно касае човек, когото познавате, но може да има връзка и с развитието на важна за вас ситуация.

Голяма част от плановете ви през седмицата ще претърпят неочаквани промени, тъй като ще ви се наложи да се съобразите с някои неблагоприятни влияния в обществото, където живеете.

Момчетата и момичетата ще направят крачка назад и ще се примирят с компромис, който трябва да направят за да приключат с един спор или неприятна ситуация.

Ще имате приятни преживявания със семейството си през този уикенд, независимо дали ще имате някакъв конкретен повод за това или просто желание за приятни мигове с любимите ви хора.

Мъжете ще обърнат по-сериозно внимание на финансовите си дела, на баланса в банковата си сметка. Ще правите разчети на предстоящите си приходи и разходи с цел избягване затруднения в празничния сезон, а и след това.

Здравето ви ще бъде по-лабилно, затова избягвайте големи натоварвания, както и злоупотреба с алкохол или с наркотични вещества.

Жените ще преминат през едно сериозно време на отговорни задачи, трудни решения или промени.

В повечето случаи всичките тези събития ще бъдат предизвикани от неочаквани ситуации или новини. Много силен период за вашата работа или бизнес ще бъде тази седмица и това ще трябва да се приеме с голяма отговорност и внимание.

Козирог

През седмицата от 12 до 18 декември ще възникнат възможности или ситуации, които ще изискат конкретни решения или ангажименти свързани с бъдещето ви.
Това е важна и градивна седмица, в която може да бъдете предпазливи, но не и страхливи.

В разговор с приятели или с роднини ще обсъждате различни възможности за по-добри доходи или за някаква допълнителна работа. Ще възникнат различни интересни идеи, които ще се нуждаят от повече време за тяхното обмисляне и проучване.

Като цяло тази седмица вещае добри доходи или печалби, ако работите в сферата на търговията.

Много важно ще бъде през тази седмица да постигнете и да съхраните една стабилност в семейството си.

Избягвайте конфликтите, избягвайте напрежението. Растете и се научете да правите компромиси, да бъдете търпеливи и да съхраните най-ценното, което имате. Хората, за които означавате нещо!

Ще имате такава възможност за развитие на дела, които тепърва през 2023 ще дадат благоприятно отражение на финансовите ви дела, вследствие на определени ваши практични идеи и действия.

През тази седмица може да възникне стресова ситуация свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване, затова ако ви се наложи такова бъдете максимално концентрирани при шофиране.

Момчетата и момичетата ще мислят, ще търсят начини, възможности, решения за една кардинална промяна в живота си.

През тази седмица ще бъдете изненадани от различни събития. Ще имате едни очаквания за тази седмица, но други неща ще ви се наложи да преживеете.

За мъжете седмицата носи приятни събития или срещи с хора, които може да са ваши роднини, приятели, ръководители и др.

През тези седем дни мнозина ще получат предложение или ще се ангажират с една идея за нова работа или бизнес. Някои от вас ще се зарадват на признание, похвала за успешно свършена работа и др.

Жените могат да очакват неочаквано развитие на различни събития в работата си или получаване/обсъждане на предложение за нова дейност, което ще дойде от страна на човек, който не е от кръга ви приятели.

Повод за радост в дома ви през тази седмица ще бъде дете или друг човек от фамилията ви. Възможно е гостуване в дома ви или организиране на специално тържество.

Водолей

През седмицата от 12 до 18 декември ще ви изненадат събития в собственото ви семейство, които най-вероятно ще имат връзка с живота на човек от кръга ви роднини.

Възможно е да възникнат моменти на тъга или неувереност в тяхното благоприятно развитие. Избягвайте подобни настроения.

Мъдрите от вас знаят, че няма случайни неща и нищо не ни се дава да преживеем, без да има някакъв важен смисъл.

В любовен план седмицата ще бъде интересна, изпълнена с различни емоции. Не допускайте налагане на собствената си воля и следване единствено на вашите желания.

Това ще създаде неприятно напрежение във вашите отношения. Може да очаквате изненада, ако партньора ви живее извън вашето населено място.

През тази седмица ще възникнат различни спънки или забавяния в предварително уговорени срещи, събирания или различни обществени мероприятия.

Мнозина ще посетят дома на роднина или приятел по важен повод.

През седмицата ще възникне конфликт с жена, който ще ви предизвика открито да говорите за неща, които досега сте подтискали в себе си. Отговорът, който ще получите може да ви изненада.

Момчетата и момичетата е добре да прекарат повече време през тази седмица в дома си, с близки роднини или с приятели. Тази седмица не ви трябват големи отговорности и тежки задачи за изпълнение.

Това ще бъде благоприятна седмица за реализацията на лични или семейни планове. Ще имате шансове, ще имате късмет – дано имате амбиция и воля, също.

През тази седмица ако мъжете успеят да се съхранят от рискови действия ще могат да очакват една успешна и интересна седмица. Дори може да намерите правилно разрешение на проблеми, които са били трудни за разрешаване досега.

Седмицата носи интересни разговори, кореспонденция или предложение, което ще получите чрез приятели. Възможно е да създадете нови познанства, но предимно чрез средствата за виртуална комуникация или социалната мрежа.

За жените през тези седем дни повечето интересни събития или нови възможности ще са свързани с пътуване или с хора, които живеят на някакво разстояние от вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване или за контакти с хора от различни разстояния. Въпреки, че седмицата вероятност от съзздаването на нови познанства, бъдете внимателни и предпазливи в тези отношения.

Риби

През седмицата от 12 до 18 декември ще имате възможности да докажете себе си и способностите, които притежавате.

Ще ви бъдат дадени шансове за това, ще имате възможност да реализирате поне една промяна.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване или за развитие на любовна връзка.

През тази седмица ще обмисляте една идея или предложение, което ще дойде от страна на ваш приятел или познат. То може да има връзка с вид инвестиция или използване на ваши спестявания, което да ви донесе някаква печалба след време.

През тази седмица мнозина ще имат ангажименти със семейно събиране свързано с личен празник или с необходимостта да се проведе разговор по-важни за цялото семейството дела.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или развлечения, но внимавайте с какви хора пътувате или къде отивате.

Избягвайте контакти с хора, които обичат клюки, или такива които обичат да всяват паника и страх с конспиративните си теории.

Като цяло плановете и ангажиментите, които ще стартирате през тази седмица ще ви отнемат повече от планираното време. Те вероятно ще продължат и през следващите седмици, но определено ще ви донесат успех или постигане на важни за вас позиции.

Неприятностите или противоречията в дома ви ще бъдат за дребни неща и тяхното развитие ще зависи изцяло от самоконтрола върху емоциите на всички членове на семейството ви.

Момчетата и момичетата ще посрещат гости в дома си или ще отидат някъде на гости. През тази седмица ще обичате да мечтаете за бъдещето си, игнорирайки някои развиващи се ситуации в настоящето ви.

Моят съвет е: използвайте благоприятните тенденции, които ще ви бъдат дадени през тези седем дни. Не изпускайте своите шансове за развитие, за доказване на таланти и на вече усвоени знания.

Мъжете по-много глупав начин могат да се забъркат в една клюка или интрига, която не само ще ви постави в неприятна позиция, но може и да ви донесе някаква вреда.

Внимание ще изискат планове свързани с пътуване, където може да пропуснете някои важни детайли, да реагирате прибързано в една конкретна ситуация и др.

Жените ще се наложи да дадат помощ, съвет или да бъдат опора на близки хора във важни за тях моменти през седмицата.

Някои от вас ще бъдат ангажирани с помен на вече починал човек, ще посетят гробно място или ще имат друго подобно преживяване. За съжаление тази седмица носи за някои жени неприятна и окончателна раздяла в семейството.

Източник:astro.velida.net