Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 декември - 1 януари 2023)

Овен

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ви предстои да коригирате някои ваши безперспективни планове или отношения. Ще бъде важно за вас, в края на тази година да намерите достатъчно кураж за някои кардинални решения и действия.

Чистете подобни неща от живота си, за да имате достатъчно свобода за действие през новата година.

Мнозина ще очакват през тази седмица пратка или документ от друго населено място.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате имот, или където сте били преди време.

През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана с човек, който е от кръга ви приятели, колеги или съседи.

Седмицата вещае раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или в нейния живот.

Любовният ви живот може да бъде интересен, особено ако сте в началото на една романтична връзка. Добри перспективи имат отношения с партньор, който е от друга националност или религия, но внимавайте с тези, които са фанатично религиозни.

Седмицата носи неотложни ангажименти свързани с домашни или битови проблеми.

Някои от вас ще преживеят притеснения около организирането и подготовката на едно предстоящо пътуване.

През тези седем дни момчетата и момичетата ще търсят практични решения на проблеми, които им създават напрежение от доста време насам. Осъзнавате, че те ви носят твърде голям психически или емоционален товар. В живота ви ще влязат нови хора, чрез вашите роднински или приятелски контакти.

Мъжете ще имат повече задачи от битов или имуществен характер, но тяхната реализация едва ли носи някакви затруднения. Всичко ще зависи от способността ви правилно да си организирате задълженията. Внимание ще изиска едно примамливо предложение, което носи много риск и най-вероятно ще ви причини загуба.

В семейството ви може да възникне напрежение свързано с нечии нелоялни действия, тайни и др.

Жените ще имат много планове и задачи през тази седмица, като не всички от тях ще са свързани с новогодишното празненство. Вероятно ще се ангажирате с някои спешни задачи в работата или в бизнеса си.

Финансовите ви дела ще се развиват добре, но все пак разходите ви ще изискат някакъв контрол. През тази седмица може да вземете неочаквано важно решение свързано с бъдещето ви през 2023.

Телец

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ще може да постигнете много с помощта или информацията, която ще получите от други хора.

Като цяло приятели и колеги ще изиграят важна роля при постигането на различни важни за вас резултати и успехи през седмицата.

През тези седем дни ще имате непредсказуеми отношения с личност, която ще отстоява своята позиция или своите желания. Конфронтацията помежду ви няма да бъде приятна, но компромисите не са изключени.

Поради важността на по-голяма част от събитията, които ще се развият през седмицата, напрежението в ежедневието ви може да доведе до нежелани или безсмислени спорове и конфликти.

Неочаквани ситуации, които ще ви предоставят нещо важно или полезно за вас, също ще бъдат съпроводени с някаква доза стрес.

През тази седмица ще размишлявате относно една раздяла или загуба в миналото ви осъзнавайки ползата, която тя ви е донесла.

Момчетата и момичетата ще действат на бързи обороти през тези седем дни. Ще имате много задачи, много задължения и важна помощ от силите, които ви закрилят. Късмета ще бъде на ваша страна, но внимавайте за какво го използвате.

Мъжете ще имат ангажименти с родители или с други възрастни родственици. Ако живеете на разстояние от тях, ангажиментите ви може да бъдат свързани с повече разговори, в търсене разрешение на техни проблеми онлайн или чрез контакти, които имате. Не занемарявайте грижите за здравето си, особено ако те са свързани с някакъв определен начин на хранене.

Жените ще се радват като малки деца на различни подаръци, картички с поздравления или други малки изненади, които ще дойдат от близо и далеч.

Новите познанства може да ги приемете доста резервирано, особено ако са свързани с покана за приятелство в социалните мрежи. През седмицата ще ви разочарова действие или думи на човек от семейството ви.

Близнаци

Седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ще бъде време на приятни събития и изненади, които ще ви заредят с повече оптимизъм и добро настроение. През тези седем дни ще усетите, че късметът е на ваша страна, но това не означава, че трябва да сте невнимателни, безразсъдни в постъпките си и нетолерантни спрямо другите хора.

Тази благоприятна ситуация ще бъде за кратък период в живота ви, затова се възползвайте максимално от шансовете, които ще ви бъдат дадени.

Следете внимателно предложение или новини свързани с работа или бизнес.

През седмицата може да се облагодетелствате чрез предложение за допълнителен доход или почасова работа.

Във вашите финансови дела благоприятно влияние или намеса ще има от страна на жена.

През седмицата ще следите внимателно развитието на събития в живота на млад човек, които ще определят неговото бъдеще.

Седмицата ще постави на изпитание любовните и семейни отношения на тези от вас, които са част от един интимен триъгълник.

Момчетата и момичетата ще търсят забавления в дома си и извън него. Трудно ще ви се стои на едно място, ще ви дразни рутината и липсата на емоции. Внимание ще изискат отношенията ви с хора от вашия дом и семейство.

Мъжете навлизат в седмица на важни промени, събития и решения. Тяхното развитие може да продължи не само до края на годината, но и през първите няколко месеца на 2023.

Важността на този период ще се покаже по различен начин на всеки един от вас, но не губете време само за забавления, а следете знаците или шансовете, които вашата съдба ще ви даде.

Жените ще са много напрегнати. Почти нищо няма да се случва, така както вие искате. Ангажиментите ви ще бъдат повече, а времето за удоволствия минимално. Ваш приоритет през тази седмица трябва да бъде вашето здраве!

Рак

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ще преминете през по-кратки или по-дълги състояния на потиснатост или тъга, поради различни причини. Хубавото е, че други събития бързо ще изчистят тези песимистични настроения и ще ви заредят с необходимата ви доза оптимизъм и надежда за бъдещето.

През седмицата могат да ви изненадат неочаквани пари или предложение, което тепърва ще ви донесе допълнителен доход.

През седмицата са възможни неочаквани пари в семейния бюджет, чрез други роднини или неочаквани източници.

Мнозина ще имат да разрешават имотен или битов проблем, който е възникнал през изминалите няколко седмици.

За съжаление неговото благоприятно развитие може да изиска още малко време.

Любовния ви живот ще се развива без особена промяна, въпреки че е възможно да усетите много осезаемо влиянието на друг човек във вашите отношения.

На някои от вас ще се наложи именно през тази седмица да вземат решение свързано с настояща или минала любовна връзка.

Момчетата и момичетата ще имат важни лични отношения най-вероятно с жена. Възможно е тя да бъде от семейството ви, но може да бъде човек с когото работите заедно или имате друг вид специални отношения.

Понякога може да се чувствате уморени от твърде многото задължения или ангажименти, но какво да се прави, когато всеки разчита на вас? Планирайте нещата така, че да не ви отнемат много време, дори за това да ви се наложи да поискате помощ от някой друг.

Мъжете ще имат специален повод за разговор, среща или събиране, където главната роля ще бъде отредена на жена. Личните ви малки празници няма да бъдат свързани само с Новогодишната нощ, но и с други по-малки важни за вас поводи.

Това ще бъде седмица, в която ще си дадете лични обещания за промени в живота ви през 2023. Остава и да имате воля да ги изпълните.

Жените ще се стремят да осигурят стабилност във всяка една сфера важна за семейството или за близките хора. Може да ви се наложи да използвате част от личните си спестявания за Новогодишните празници.

През тези седем дни повод за събирания и най-различни емоции ще бъдат основно млади хора от кръга ви роднини, приятели или съседи.
Честита Новата 2023 година!

Лъв
През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 вашите планове ще са свързани с развитието на ваши финансови дела и интереси.

Навлизате в период, когато ще се нуждаете от повече приходи или от по-голяма стабилност, затова и вниманието ви ще бъде насочено към развитието на стари или нови източници на доходи.

През тази седмица внимавайте какво обещавате и доколко сте способни да изпълните обещанията си. Една такава ситуация ще даде важно отражение върху ваши отношения.

През тази седмица може да ви изненада среща или телефонен разговор с човек, с когото се познавате отскоро.

През тези седем дни може да очаквате различни новини или разговори с хора от далеч.

Записвайте сънищата си през тази седмицата. Ще имате много интересни, непонятни сънища, чието разгадаване ще ангажира вниманието ви през следващите няколко дни.
Една неочаквана идея за вас ще дойде по неочаквано време и на неочаквано място.
В работата си следете внимателно действията на колеги.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за романтични срещи и интимни преживявания. Новите познанства ще са интересни, но тяхната дълготрайност няма да зависи единствено от вас.

През седмицата ще има за какво да се радвате, но недейте очаква да получавате хубави неща, ако не сте готови вие самите да дадете такива. Всичко през тези седем дни ще зависи от собствената ви емоционална стабилност и умението ви да възприемате света около себе си с по-светли краски.

Мъжете ще бъдат изненадани от развитието на някои отношения или планове през тези седем дни. Може да ви потърсят стари приятели или да създадете нови интересни познанства. Повод за събиране, за дискусия или за възникването на по-сериозен ангажимент може да бъде мъж от кръга ви роднини или приятели.

Жените ще се сблъскат с една неприятна ситуация или с една неприятна личност, което ще се отрази зле на вашето настроение. Не допускайте подобни преживявания да бъдат причина за конфликт, защото сега не му е времето за подобни емоции. Тези от вас, които ще работят в празничните дни ще бъдат удивени от постигнатите резултати.

Дева

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 вниманието ви ще бъде насочено към реализирането на една ваша идея или към изпълнението на едно ваше обещание.

Малките неприятности през тези седем дни ще ви тормозят и ще ви накарат да търсите причините за тяхното възникване. Вероятно ще трябва да направите някакъв разход за тяхното разрешаване.

През седмицата внимателно следете отношенията с хора, които не живеят във вашия град или държава. Възможно е да има някои потайности във вашите отношения, които в бъдеще да са причина за напрежение между вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на финансовите ви дела, но не са изключени спорове или конфликти свързани с пари. 

През седмицата ще получите полза от познанството си с жена, която работи в някаква институция или има собствен бизнес.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с поверителна информация или кореспонденция, които ще представляват интерес за някой друг.

Любовният ви живот не вещае промени. Една стара връзка или предишен ваш брачен партньор, ще е повод за разговор или ще имате неочаквана среща.

През седмицата с лекота ще успеете да намерите дипломатично разрешение на ситуация свързана с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Момчетата и момичетата ще имат едно благоприятно време за стабилизиране на отношения в семейството, в работата или в любовта. Новите ви познанства ще бъдат внимателно селектирани от вас по определени критерии. Не са изключени ядове за повредени или некачествени лични вещи, битови проблеми в дома или проблеми с техника, която използвате.

Мъжете ще бъдат ангажирани с някаква задача или събитие свързано с жена.

Любовният ви живот може да стартира неочаквано в началото на 2023 година. Родители или други близки хора ще се нуждаят от особено внимание през тези празнични дни. Дайте им повече внимание, независимо къде се намирате.

Жените ще изпратят старата и ще посрещнат новата година с някои важни решения за бъдещето си и за начина си на живот. Ще сте готови за някои промени, които сте отлагали през последните години поради липса на воля или поради липса на подходящи обстоятелства. Възможни са всякакви ситуации свързани с пътуване.

Везни

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ще бъде добре да обърнете повече внимание на здравословното си състояние. Ако е необходимо предприемете някакви действия за да се предпазите от грипни заболявания, настинки и други неразположения.

Възможни за проблеми предимно за тези от вас, които имат някакво хронично заболяване, както и има знак за опасност от инциденти по невнимание.

През седмицата ще имате интересен или важен ангажимент с мъж, който ще трябва да бъде изпълнен в рамките на този период.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване независимо от неговата цел и времетраене.

През тези седем дни избягвайте да показвате прекалена увереност или да капризничите в любовните си отношения. Не ги поставяйте на изпитание, тъй като може да се окажете неподготвени за последствията.

В края на месеца една случка или зложелателна информация може да ви изненада неприятно, и да предизвика нежелана криза във важни за вас отношения.

През тези седем дни ще получите новина със закъснение, която ще ви натъжи или разочарова.

Възможни са различни забавяния или загуба на писма или пратка.

В работата ви може да възникне напрежение в случай, че носите отговорност за някаква продукция, стоки или други материални ценности.

Момчетата и момичетата ще имат желание за събирания с приятели или с приятелски семейства. В зависимост от обстановката в страната, където живеете ще се постараете да организирате такива и да създадете приятно настроение за себе си и за хората около вас.

През седмицата особено силно ще искате другите да ви обичат и харесват, но самите вие трудно ще показвате истинските си чувства.

Мъжете ще имат достатъчно поводи да се срещат с приятели и да прекарват голяма част от времето си с тях. Новите познанства през седмицата ще се случват на неочаквано място или по неочакван начин. В семейството всички ще разчитат на вас, но вие ще избягват по-големи или по-сложни отговорности и здаължения.

Жените ще преминат през седем успешни, емоционални и запомнящи се с различни преживявания дни. Здравето ви ще е нестабилно и поради това бъдете предпазливи с какво се ангажирате, с какво се натоварвате и как се обличате в този зимен сезон. Мнозина от вас ще се зарадват на пари или на добри финансови новини.

Скорпион

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 основните събития в живота ви ще имат връзка с пари, като в повечето случаи ще ви изненадат приятно. Източниците на доходите ви могат да бъдат най-различни, но по-важното е, че ще можете да си ги осигурите.

Интересно, полезно и важно за вас развитие ще имат отношенията ви с хора, които живеят извън дома ви.

Новите познанства ще ви донесат нови идеи или знания, които ще ви помогнат за вашето личностно развитие.

През седмицата ще получите покана за среща, събиране, която може да откажете поради друг ангажимент, с който вече сте се обвързали.
Ще имате важен разговор с близък човек относно ваши бъдещи общи дела.

Мнозина ще посрещнат гост в дома си, което най-вероятно ще бъде свързано с Новогодишните празници, традиции и обичаи.

През седмицата ще ви разстрои неприятна новина свързана с инцидент или някакъв вид житейска драма в живота на човек, когото познавате.

На мнозина ще им се наложи да се погрижат за собственото си здраве или за здравето на близък човек. В някои случаи проблемите могат да бъдат по-сериозни поради пренебрегването или отлагането на необходимото лечение.

Момчетата и момичетата ще фокусират вниманието си върху домашните си и семейни дела, тъй като ще искат всичко да е почти перфектно преди Новогодишните празници.

Възможно е да очаквате някой да пристигне от път или ще пътувате за да се срещнете с някого. Тези, които обаче няма да пътуват ще имат наситена с виртуални контакти седмица.

Мъжете ще преминат през седмица на важни решения, промени или обещания. Преди всичко ще се стремите да оставите зад гърба си един неприятен инцидент, отношения или период от живота си, за да започнете да живеете „на чисто“ от началото на 2023. Предстоят ви трудни решения, които ще се окажат неизпълними за някои от вас.

Жените ще срещнат нови хора, ще създадат нови познанства, ще се обогатят с нова полезна информация по важни теми от живота. През седмицата ще ви изненада среща или разговор с жена. През тези седем дни ще има по-голямо движение във финансовите ви дела, покупки или размяна на подаръци, подмяна на вещи в дома и др.

Стрелец

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ви предстоят разговори свързани с организирането на събиране с роднини или с приятели.

Важна роля в живота ви през тази седмица ще изиграят хора от кръга ви приятели, колеги, клиенти или бизнес партньори.

През тази седмица ще имате различни преживявания свързани с дете, внуче, племенник или друг млад човек от семейството ви.

Събитията от тази седмица ще имат развитие и през следващата седмица, затова не проявявайте нетърпение, прибързаност и емоционалност в действията си. Подгответе се за едно по-бавно развитие на някои планове през седмицата.

Във финансов план седмицата обещава да бъде благоприятна за вас, особено ако проявите по-голяма активност при изпълнение на своите професионални задължения. Не игнорирайте новите възможности за работа, но не излизайте извън рамките на закона.

През седмицата ще можете да си осигурите по добри доходи или да се ангажирате с някаква благотворителна или обществена дейност.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които са ангажирани с обществена или политическа дейност.

В професионален план действия или коментари на ваш колега, ръководител или клиент могат да бъдат причина за неочаквана ситуация или някаква промяна.

През тези седем дни ще сте по-чувствителни в разговори или действия свързани с пари или с финансов документ. Това може да бъде причина за лесно възникване на спорове.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за развитие на контакти с хора от близо и далеч.

Момчетата и момичетата ще очакват развитието на някои събития, резултати от конкретни разговори, преди да вземат решение за делата си до края на годината.

През седмицата ще трябва по-сериозно да се отнесете към неприятности с близък човек или приятел и да потърсите компромисно разрешение.

Мъжете ще имат много оживени разговори с приятели или с роднини от близо и далеч.

През тази седмица ще общувате много повече, виртуално и реално чрез телефонни разговори, срещи и събирания. Ще търсите нови идеи да забавлявате или да зарадвате близките си в празничните дни.

Жените ще преминат през буря от настроения. Новините, които ще дойдат при вас през тези седем дни не винаги ще са радостни, независимо, че в повечето случаи ще касаят хора, които познавате. Ще следите с притеснение развитието на една ситуация в живота на близък човек или приятел.

Козирог

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ще ви изненадат действия или предложение, което ще получите от страна на приятели или чрез професионалните си контакти.

Новите познанства ще внесат специални емоции в ежедневието ви.

През тази седмица ви предстои временна раздяла с близък човек или ще разговаряте за предстояща такава. Вероятно това събитие ще има връзка с пътуване, което ще се осъществи до края на годината или в първото полугодие на 2023.

Седмицата носи различни поводи за динамични разговори или срещи в семейството или в кръга ви от роднини. Възможно е събиране по специален повод, оживени разговори по телефона, обсъждане на интересни събития с роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за годеж или за сватба.

През тези седем дни благоприятно развитие ще имат вашите финансови дела. Възможни са парични приходи или новини за предстоящи такива.

Изненадата през тази седмица може да има връзка с едно посещение в дома ви или ще получите покана за гостуване по време на празниците. Това може да предизвика необходимост да пътувате извън населеното място, в което живеете.

Момчетата и момичетата ще запомнят седмицата с важно събитие, разговор или решение свързано с близък човек.

Като цяло вие ще имате една интересна седмица, като новите неща в живота ви ще дойдат чрез среща или разговор, откъдето ще възникне един нов шанс за вас.

Седмицата ще бъде един ползотворен период за тези от вас, които умеят да поддържат добра физическа и емоционална форма. Вие определено няма да пропуснете нито една възможност да направите важна крачка напред.

Поводи за приятни събирания и срещи няма да липсват, особено такива, които ще донесат емоции на деца или на по-млади от вас хора.

Жените ще имат неотложен ангажимент с близк ажена. Предстои ви да се срещнете с нови хора, които ще имат едно по-добро положение в обществото от вас.

През тези седем дни ще направите важна развносметка за живота си досега и ще начертаете важни планове за реализиране още в началото на 2023.
Честита Новата 2023 година!!!

Водолей

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 основните ви ангажименти ще бъдат свързани с хора, които са част от вашето семейство или приятели на ваши роднини.

Предстоят ви разговори или ангажименти от финансов характер. Ще обсъждате различни благоприятни възможности за подобряване на жизнения си стандарт и домашния комфорт през следващата година.

Седмицата ще ви зарадва с някои интересни събития и с благоприятното развитие на ваши планове, но няма да бъде достатъчно щедра във финансов план.

Затова бъдете разумни и пресметливи в разходите си или ако работата ви е свързана с пари.

Вероятно през тези седем дни ще възникне промяна в планове свързани с пътуване или с хора от различни краища на света.

Ако пътувате през тази седмица бъдете внимателни при шофиране и въобще при спазване на правилата за движение по пътищата.

През седмицата ще разберете за емоционални проблеми в живота на хора, които познавате.

През седмицата ще имате интересни разговори или общи действия с хора, с които работите заедно. Ще получите от колега или ръководител интересна информация или шанс за изява.

Момчетата и момичетата ще имат повече контакти с хора отблизо и далеч. Ще възникне необходимост от кратко пътуване или среща с човек от кратко разстояние.

През тази седмица ще сте романтични, емоционални и ще дадете предимство на любовния си живот през празничните дни.

При мъжете,, тези от вас, които ще получат предложение свързано с някаква работа, нека да изчакат с отговора си до началото на 2023 година.

През седмицата ще възникнат притеснения от различен характер свързани с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Вероятни са ангажименти свързани с ремонти на техника или мебели в дома, с различни инсталации или с личен автомобил.

Жените ще имат най-различни поводи за радост, важни по някаква причина. Ще бъде много важно да умеете да се радвате на малките неща от живота си. Не се вторачвайте в големите неща, в големите успехи, за много пари… Радвайте се на това, което съдбата ви дава!

Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат неочаквано и да създадат кратко напрежение в дома ви.
Честита Новата 2023 година!!!

Риби

През седмицата от 26 декември до 1 януари, 2023 ще възникне притеснение свързано с финансов документ, с важни разходи или други сериозни финансови дела.

Това ще бъде неблагоприятно време за търсене на споразумение или ново договаряне на старо споразумение, контракт.

Седмицата ще бъде благоприятна за бизнес разговори или разговор с клиенти, от които очаквате да получите поръчки или по някакъв начин техните действия да рефлектират благоприятно върху вашата работа. Празниците не бива да стопират вашите професионални или бизнес дела.

За някои от вас тази седмица носи край на един етап или приключване на един ангажимент в работата и начало на нещо ново.

През тези седем дни избягвайте да разрешавате битови или имотни проблеми, освен ако това не е наистина неотложно за вас.

В повечето случаи един битов проблем може да изиска подмяна с нова техника или мебел.

Тази седмица ще се запомни със събиране свързано с човек във вашия дом или в дома на ваши роднини или съседи.

Любовния ви живот ще ви донесе неочаквани преживявания.

Потърсете оригинални идеи да зарадвате любимия си човек с оригинален подарък за предстоящите Новогодишни празници.

Момчетата и момичетата ще купят важна вещ или нещо друго за дома си, което ще създаде добро настроение сред близките хора.

Някои от вас ще бъдат изненадани от събитие или новина свързана с договор, документ или с превод на пари.

През тази седмица ще ви се наложи да дадете важно обещание или да вземете важно решение.

Мъжете ще преминат през седем интересни и в общи линии спокойни дни. Ще правите планове за близкото си бъдеще, които ще се реално осъществими. Ще възникнат нови шансове пред вас, ще създадете нови контакти с хора от цял свят, които ще имат значение за вашия личен живот, кариера или бизнес.

Жените ще имат някакво притеснение или грижа свързана със здравето на близък човек. Възможно е вие самите да имате нужда от някаква кратка терапия или лечение.

Поведението или начина на живот на близък мъж може да ви донесе някакви негативни емоции поради факта, че не може да промените нищо. През тази седмица ще усетите много силно липсата на важен за вас човек, който е някъде далеч от вас.

Източник: astro.velida.net