Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2 - 8 януари)

Овен

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще трябва да сте по-отговорни към различни плащания на битови сметки, кредит или други битови сметки.

През тези седем дни внимавайте в отношенията си с хора, с които ви предстои да имате контакти, независимо на каква основа са те.

Емоционалната ви нестабилност през тези седем дни лесно ще провокира появата на неприятности или сложни отношения особено с непознати или трудни по-характер хора. Не задълбочавайте проблемите си, защото няма да спечелите нищо.

През седмицата ще имате интересни срещи или събирания с хора, от които ще може да получите полезна за вас информация.

Бъдете внимателни обаче с примамливи предложения, защото те може да бъдат вид уловка или измама.

Тази седмица ще бъде подходяща за търсене на разумен изход, за компромиси в една напрегната интимна или любовна връзка. Това ще бъде подходящо време за откровени разговори и търсене на хармония в отношенията с вашия партньор.

Това ще бъде благоприятна седмица за събиране с група от хора, с които имате еднакви интереси или се борите за една и съща кауза.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за любов, за интимни преживявания и за развитие на финансовите си дела.

През седмицата може да ще получите важна новина или предложение, което ще отвори нови възможности за вашето развитие през тази година.
През седмицата мъжете ще преживеят събитие или среща свързана с човек, който е бил част от миналото ви.

Възможно е някой, с когото сте се разделили в миналото поради различни причини, да потърси контакт с вас.

Жените ще вземат важно решение свързано с покупка на вещ за дома или за личните си нужди. През седмицата ще останете разочаровани от действията или думите на човек, когото са смятали за приятел.

Телец

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще обсъждате различни предстоящи финансови разходи и дела, които ще са важни за семейството ви. Някои от вас е възможно да обмислят или да вземат решение свързано с някаква инвестиция в имот и др.

През тази седмица ще имате повече срещи, разговори или ангажименти с деца или с млади хора.

Изненадите през тези седем дни по някакъв начин ще бъдат свързани с миналото ви или с хора, които познавате от много години.

През тази седмица е възможно да проявите наивност или да сте лековерни в моменти, в които трябва да проявите повече внимание и отговорност и това да предизвика неприятни грешки или загуба.

Може да бъдете манипулирани от хора с нечисти и користни намерения или такива, които ще се опитат да ви използват за своя изгода. Въпрос на време е вие да усетите техните намерения и това да предизвика съответна реакция от ваша страна.

Любовният ви живот ще бъде интересен, особено ако оценявате положителните качества на партньора си и не се вторачвате само в недостатъци, които всъщност всеки от нас притежава.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане бъдещето на ваша романтична връзка, за вземане на решения за съвместно съжителство или брак.

През седмицата ще ви изненадат новини или събития с хора от други градове или държави. Контактите, които ще имате с тях могат да бъдат причина за едно пътуване в близките седмици.

Момчетата и момичетата ще имат повече отговорности в училище или в работата си. През тази седмица може да се зарадвате на важни резултати, на заслужена похвала или награда за вложения от вас труд и усилия.

Мъжете ще се наложи да се ангажират с неприятен битов или имотен проблем. Сложни ще бъдат отношенията ви с хора от вашия дом или от кръга ви роднини, тъй като те ще се влияят от собствените си материални или финансови интереси.

За жените това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с имущество, което притежават или със задължения, които имат към определени хора или институции.

През тази седмица ще имате повече срещи, контакти или събирания с хора от семейството си, от кръга си приятели или колеги и други.

Чрез повечето контакти през тази седмица ще получите различна информация, която тепърва ще ви бъде от полза.

През тези седем дни ще споделите радостта на ваши приятели, които ще постигнат важен за тях успех в личните си или бизнес дела.

Близнаци

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще имате различни контакти с хора от други населени места. Някои от вас ще планират или реализират пътуване свързано с работа или с някаква определена цел.

През седмицата мнозина от вас ще насочат вниманието си към здравето или проблемите на близък родственик.

Ще имате временно притеснение около ваш ангажимент, за който ще разчитате на помощта или разбирането на човек от семейството си.

Отношенията ви с хора, с които работите заедно или имате друг вид контакти извън семейството си, ще внесат някакво объркване или напрежение в ежедневието ви.

През седмицата ще получите писмо или известие от място, от където най-малко очаквате.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за съдебни или юридически дела, като е възможно отлагане или възникване на някакъв вид забавяне или затруднение.
Ще възникне спор във връзка с покупка свързана с вашия дом или работа.

Емоционалните проблеми, които ще възникнат през тази седмица ще бъдат разрешени.
Момчетата у момичетата ще бъдат емоционално натоварени с неприятна новина или събитие свързано с човек от кръга роднини.

През седмицата ще правите планове, ще обмисляте в детайли действията си, но реализацията им ще остане за следващите седмици или месеци.

През тази седмица мъжете ще бъдат изненадани от събитие в живота на хора, с които сте живели или работили заедно в миналото.

Предстоят ви няколко интересни срещи и разговори, които ще ви обогатят с полезна и необходима информация.

Жените ще са изцяло фокусирани върху развитието на професионалните си и бизнес планове и задачи, чието изпълнение е важно да бъде приключено през този месец.

През тази седмица бъдете готови да се срещнете или запознаете с нови хора, които ще имат тепърва някакво значение в живота ви. Това може да се случи в ежедневния ви живот, чрез работата ви или чрез социалните мрежи за комуникация.

Рак

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 използвайте благоприятните тенденции за реализация на професионални и бизнес идеи и планове. В много отношения късмета ще бъде на ваша страна, особено ако сте ангажирани с производствена дейност, с продажба на стоки или други материални ценности.

Мнозина ще се зарадват на късмет при покупка, получаване на заслужена награда, подарък и други.

През седмицата ще възникне повод или необходимост от събиране или разговор с родители или други по-възрастни или важни за вас родственици.

През тези седем дни някои действия на ваши роднини, ще ви донесат някаква облага или ще са повод за добро настроение и положителни емоции.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате по-голяма част от плановете за дома си. Някои ваши идеи свързани с дома ви тепърва ще имат благоприятното развитие, затова не бързайте да се отказвате само защото някои обстоятелства в момента ви пречат.

През тези седем дни може да очаквате важна за новина или помощ от страна на хора, които са ваши приятели или колеги.

Като цяло през тази седмица съдбата няма да ви изпрати неразрешими проблеми.

Бъдете фокусирани върху максималното използване на благоприятните тенденции на тази седмица.

За някои от вас това ще бъде една благоприятна седмица за покупки за дома, за уреждане на плащания, задължения и др.

Момчетата и момичетата ще имат полезни разговори свързани с развитието на някои предстоящи професионални или бизнес проекти.

През седмицата използвайте новини или шансове, които ще получите от различни места, за да реализирате една своя собствена идея или желание.

Мъжете през тази седмица ще имат възможност да постигнат напредък в развитието на семейните си дела.

През тези седем дни може да бъдете изненадани от едно предложение, от възникването на един нов шанс за вас или др.

През седмицата може да получите пари от работа или да имате по-добри печалби от бизнеса си.

При жените един конфликт от миналото, ще има ново развитие и това може да даде някакво негативно отражение върху настроението ви. Донякъде от вас ще зависи да се откажете да търсите благоприятно за вас развитие на тази ситуация.

Любовният ви и семеен живот ще е интересен, тъй като ще имате разговори или ще получите новини за ваши бъдещи ангажименти, срещи, пътуване и др.

Вълнения през седмицата ще има за тези от вас, които имат романтична връзка с човек от далеч.

Лъв

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 вниманието ви ще бъде насочено към проблемите в живота на човек от кръга на вашите приятели. Проблемите в живота на този човек ще бъде дотолкова сериозни, доколкото паниката и стреса му позволят.

От вас ще се изиска да му дадете някакво разумно обяснение за събитията, които преживява, за да може по-спокойно да ги приеме и да премине през тях.

В личния ви живот ще получите повече информация за минали събития, за които сте имали съвсем друга представа. Не съм сигурна, дали това има някакво значение в настоящето ви, но тогава сте ги преживяли много по-болезнено, отколкото в действителност са били.

Всичко това ще стане по един неочакван начин, въпреки че няма случайни неща в живота.

Семейните проблеми в живота на човек, който е ваш роднина или приятел ще продължат да се задълбочават и през тази година. Не е ясно докъде могат да стигнат, дали ще предизвикат раздяла или развод, или ще успеят да намерят компромис за съхраняване на този брак.

През тази седмица избягвайте действия свързани с покупка или продажба на всякакъв вид имущество.

Може да направите разход за имот, който е притежание на ваши родители или на родители на брачния ви партньор, но за вас това ще бъде като вид инвестиция.
Момчетата и момичетата ще искат да отделят повече време за романтични, интимни и любовни преживявания.

Действия свързани с флиртове, ухажвания ще са много активни през този период и всяко едно подобно емоционално действие ще има своето индивидуално развитие. Натиска с цел предизвикване интерес от страна на другия човек обаче може да ви изиграе лоша шега.

Мъжете ще приемат твърде сериозно и емоционално някои проблеми в семейството си, а не трябва. Те най-вероятно са предизвикани от цялостното натоварване на членовете на семейството ви от различни лични, професионални или други притеснения.

В работата ви ще възникнат нови ситуации, нова дейност или ще има поява на нови хора: клиенти или колеги.

Жените ще останат разочаровани от обещание или разговор свързан с човек, който ще има важно значение за развитието на дела, към които имате сериозен интерес през този период.

Като цяло събитията през тази седмица ще ви провокират за вземане на някои кардинални решения, стъпки към промени, с цел реорганизация към по-добро на ваши отношения, планове и цели.

Дева

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 някои от вас ще се ангажират с търсене на разрешение на един неприятен конфликт, който вероятно ви създава напрежение от доста дълго време. Тази ситуация ви влияе неблагоприятно на психиката, на настроението и дори на самочувствието ви.

Разбирате, че не е важно да сте победители, а да си осигурите спокойствие и емоционален комфорт. Това ще ви направи склонни с по-голяма лекота да направите един компромис.

През седмицата ще възникне сериозен ангажимент свързан с документ, който в някои случаи може да има връзка с някакъв вид плащане.

Може да възникне напрежение свързано със сложността на изпълнение на тази задача. Възможно е да възникне необходимост да ангажирате и други хора.

През тази седмица ще имате интересни или полезни за вас разговори с роднини от близкото си обкръжение.

В повечето случаи тази комуникация ще ви зареди с положителни емоции, ще ви даде яснота по реалната реализация на ваши планове, ще ви помогне да се освободите от насъбралото се напрежение у вас през последните седмици.

Седмицата вещае важно събитие или събиране свързано с рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.

Интересни събития могат да се очакват в любовния ви живот, където една създадена вече или нова романтична връзка на този етап ще се развие по един желан и очакван от вас начин.

Това ще бъде благоприятна седмица за нови романтични контакти (ако търсите такива), но тяхното развитие ще бъде индивидуално за всеки един от вас.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица на бавно развитие или застой по важни за вас теми в живота.

Вероятно някои неща ще се нуждаят от допълнително проучване, изпипване в детайли, допълнително усвояване на нвои знания и умения и др. Конфликтите ще възникват често и в повечето случаи ще са за незначителни, глупави неща.

Мъжете да обърнат по-голямо внимание на семейните си отношения, тъй като има вероятност да обидят дълбоко близък човек или прибързано да откажат важна помощ. През седмицата мнозина ще се тревожат за здравето на близък човек или приятел.

Неуспехите ви при опитите ви да реализирате някои свои планове могат временно да ви обезкуражат, а не трябва. Изчакайте по-благоприятното време за тяхната реализация.

Жените ще се обвържат с някакъв сериозен ангажимент с близка жена, който ще ви отнеме по-голяма част от свободното ви време през седмицата. През тези седем дни ще се наложи стоически да преминете през някои стресови ситуации или такива, от които лесно може да избухне неприятен конфликт.

Семейните ви отношения на всяка цена трябва да бъдат хармонизирани, защото през тези дни те ще ви дадат така нужната ви стабилност и опора. В противен случай напрежението в живота ви ще бъде много по-голямо.

Везни

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще продължи бавното излизане от една здравословна, емоционална или професионална криза, която някои от вас преживяха много трудно и болезнено в края на 2022.

Неблагоприятното влияние, на което бяхте подложени през последните седмици и месеци започва да отстъпва на по-добри въздействия. Разбира се, всичко ще зависи и от собствените ви решения и действия.

Това ще бъде една интересна седмица, защото понякога шансовете ще възникват от нищото и ще ви изненадват с това, което ще ви предложат.

Повечето от новите неща в живота ви ще дойдат чрез хора или събития от други градове и села.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата причина, но най-вероятно на кратко разстояние или за няколко дни.

През тези седем дни ще ви зарадват пари в семейния бюджет, пари за дете или от дете и други.

Мнозина ще преживеят важни събития свързани роднина или с приятел, които ще бъдат свързани с успехи или промени в личния им живот.

През тази седмица ще се ангажирате по някакъв начин с приятели, които не живеят в същото населено място като вас. Възможно е те да ви поискат услуга, информация, съвет и други.

За момчетата и момичетата през тази седмица ще възникне неочакван спор, противоречие, което ще е свързано по някакъв начин с пари.

Ще ви се наложи да помислите по-сериозно за бъдещето на ваши отношения или планове. Възможно е да се обсъждат варианти или действия свързани с имущество или дом, които са семейна собственост.

Мъжете ще се ангажират по-сериозно с някои проблеми в дома си, тъй като за вас личния комфорт е много важен.

Ще бъде добре да сте подготвени за една седмица на изненади, в която ще трябва да реагирате и да действате бързо, но с разум и с яснота в това, което правите.

През тази седмица жените ще са много енергични, амбициозни, вдъхновени за най-различни дела, включително такива свързани с някаква доза риск и неизвестност.

През тези седем дни особено внимание ще отделите на битови или имотни проблеми, тъй като ще искате да ги разрешите на всяка цена.

Може да направите някои реформи в дома си, да положите специални грижи за имот, който притежавате и др. Мнозина ще отделят повече време за работа или занимания извън дома си.

Скорпион

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще имате интересни преживявания свързани с жена. За някои от вас обаче, те могат да бъдат неприятни, да касаят нейни здравословни или житейски проблеми.

Много е вероятно тази жена да не живее с вас в един дом, поради което ще имате по-чести телефонни разговори или ще направите посещения в нейния дом.

През тази седмица нетърпението ви може да предизвика някои неочаквани емоционални реакции от ваша страна, да предизвика конфликти или да доведе до задълбочаването на проблеми.

В повечето случаи това ще е вследствие нежеланието ви да оставите някои събития да се развият по естествен начин. Разбира се, от вас зависи да си наложите самоконтрол върху подобни реакции и да избегнете нежелани преживявания.

През седмицата ще имате възможност да се зарадвате на благоприятното развитие на важен за вас финансов ангажимент.

Благоприятно развитие ще имат и ваши планове свързани с поддръжка на имот или стопанство, които притежавате.

Тази седмица ще ви зарадва възстановяването на контакт с човек, с когото сте били приятели в миналото, бивш колега, съсед, съученик и други.

През тази седмица може да преживеете съжаление или разочарование, свързано с нереалното ви очакване за развитието на важна ситуация на работното ви място.

Момчетата и момичетата да бъдат внимателни с разходите си, да планират по важност плащанията за сметки или други задължения. Не отлагайте дела свързани с важни документи или договори. Вашата радост през тази седмица трябва да бъде радостта в очите на близките ви хора.

Мъжете също ще трябва да проявят по-голяма предпазливост с парите си, но при тях съвета ми е да избягват рискове, хазартни игри и други несигурни действия с цел бързи и лесни печалби.

През тази седмица на мнозина от вас им предстои да преживеят неприятен конфликт с роднини от финансов характер. Проблеми свързани с пари могат да възникнат и на работното ви място, в държавна (банкова) институция и др.

Жените като цяло през тази седмица трябва да бъдат внимателни, особено ако работата ви е свързана с пари, продажби, ако работите в банка или кредитна институция.

През този период ще ви зарадва новина или предложение, благодарение на което ще имате по-голяма яснота за бъдеща промяна в живота ви, към която се стремите с желание и с голяма амбиция.

Стрелец

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще направите промени, подобрения или малки ремонти в дома си, като това може да предизвика разчистване или изхвърляне на стари непотребни вещи.

През седмицата има вероятност да забравите или загубите документи или вещи, които носите със себе си, затова бъдете внимателни на обществени места или когато използвате публичния транспорт.

Едно от специалните ви очаквания за тези седем дни ще бъде свързано с пари, с уреждането на финансов или друг някакъв документ, който ще има значение за близкото ви бъдеще. Седмицата не носи получаване на голяма сума пари, но едва ли ви очакват затруднения, особено ако практично използвате семейния си бюджет.

През седмицата ще очаквате и ще проведете няколко срещи, които ще представляват интерес за вас.

За мнозина през тази седмица ще възникне възможност за пътуване поради различни причини.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане на бъдещи промени на материалното ви състояние, като продажба или покупка на някакъв вид собственост, промени в техния статут и други.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на едно пътуване или на развитието на важни отношения, планове свързани с хора от други градове и държави.

Понякога ще сте силно зависими в решенията си от мнението или съдействието на хора от кръга ви роднини, приятели, колеги и др.

Конфликтите през януари за мъжете няма да разрешат проблемите, които ще възникнат на работното ви място. Опитайте се навреме да потушите подобни ситуации, за да се предпазите от излишни неприятности.

Притеснение, което сте имали през 2022, сега ще има благоприятно развитие или благополучен завършек.

Успешното финализиране на важни задачи и ангажименти през последните месеци на 2022, ще е причина за възникването през януари на нови възможности и шансове пред вас в личен и в професионален план.

При жените ще възникне напрежение в отношенията с някой, който ще действа в една ситуация необмислено, без да се съобразява с опита или съветите на други хора.

Възможно е негативните резултати от това събитие да повлияят върху вашия личен или професионален живот, и това да бъде основната причина за вашите гневни реакции.

През януари проблеми ще възникнат в любовни или интимни отношения с човек, с когото работите заедно или имате общи професионални (бизнес) контакти (за тези от вас, които имат подобни отношения).

Вашите отношения могат да станат публично достояние, да предизвикат различни интриги или коментари, ако връзката ви влияе върху работата на други хора.

Козирог

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще имате най-различни благоприятни за вас отношения с хора от различни населени места и държави. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на контакти с нови, непознати хора.

Тъй като някои от изненадите през седмицата ще имат връзка с подобни събития, бъдете внимателни, когато някой ви иска пари или ви убеждава да инвестирате в нещо.

През седмицата ще имате възможност да се срещнете с най-различни хора, повечето от които ще ви заредят с положителни емоции. Такива контакти ще ви обогатят с полезна информация ще получите, ще важни съвети или предложения.

Като цяло комуникацията ви с хора през тази седмица ще има важно значение за вашия социален и професионален живот.

През седмицата ще възникне неприятно събитие или ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате, който вероятно живее в друг дом или в друго населено място. Възможно е въпросното събитие да касае някакъв инцидент, злополука или друга неприятна ситуация.

През седмицата внимание ще изиска ваш разговор с човек, който ще се нуждае от някаква помощ, съдействие за реализация на личен план и др.

През седмицата ще настъпи промяна в живота на мъж, който живее във вашия дом или е от кръга ви близки роднини.

Момчетата и момичетата ще планират много по-сериозно и отговорно някои свои планове за зимния или пролетния сезон. Ще сте твърде предпазливи или мнителни в контактите си с хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни.

Седмицата ще се запомни с един нов шанс за изява, за постигане на успех във вашето образование или кариера, ако сте насочили амбициите си в тази посока.

Мъжете ще имат много благоприятно време за лична реализация. Шансовете, които ще получите през тези седем дни могат да ви осигурят важен напредък и прогрес в различни области от живота.

Силна подкрепа или ценни съвети ще получите от хора, с които работите заедно или имате общи обществени интереси. Седмицата ще благоприятства подписване на нов или подновяване на вече възникнал договор или споразумение.

Жените ще приемат с разбиране повечето семейни отговорности и задължения, които ще възникнат през тези седем дни. Възможни са семейни събирания по различни поводи.

През тази седмица ще ви вълнува развитието на ваши планове, от чиято реализация ще очаквате да постигнете някаква промяна или прогрес в живота си.

Водолей

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 ще сте в очакване на важна за вас информация или документ, от които ще зависи вашата ангажираност и планове за близките няколко седмици.

Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на важните за вас дела, уреждането на различни документи или обсъждането на предложения, от които очаквате да ви донесат някаква полза, успех.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате по най-добрия за вас начин ангажименти свързани със семейството и с работата ви.

През тези седем дни ще можете да направите промени или да стартирате нови начинания, от които очаквате благоприятен ефект за семейството или за кариерата си.

Тази седмица ще ви изненада неразумните постъпки на човек, когото познавате, и който ще опита с лъжа да прикрие свои действия или планове.

Някои от неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка с решения и действия от страна на ваш роднина или приятел, които всъщност са били обмислени от тях преди доста време. Ще ви изненада тяхната решителност и амбиция да реализират категорично тези техни планове.

През седмицата се пазете от вирусни инфекции или простуда. Избягвайте контакти с непознати животни, които могат да проявят агресивност спрямо вас.

Ще възникне ангажимент свързан с имущество, което притежавате, който не бива да бъде отлаган за следващата седмица.

Момчетата и момичетата ще проявят нетърпимост или ще предизвикат конфликт с човек, който се опитва да се намеси в личните им дела и планове или обратното.

През тази седмица ще трябва много тактично да подходите към разрешаването на неприятности с хора от кръга ви роднини или приятели.

Мъжете определено ще имат късмет през тази седмица, затова се опитайте да намирате винаги практични решения на свои неприятности или проблеми. Седмицата ще бъде благоприятна в този план, затова не разпилявайте това ценно за вас време.

Жените ще са склонни към една по-сериозна и задълбочена преценка на живота си през изминалата година.

Възможно е в мислите си да се ангажирате с нови или по-добри начини за осигуряване на стабилни доходи за семейството или за личния си бюджет.

Риби

През седмицата от 2 – 8 януари, 2023 обърнете по-сериозно внимание на ваши стари ангажименти, които изискват от вас едно по-сериозно отношение, повече работа или други неотложни действия от ваша страна.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или продажба на имущество или на вещи за дома.

През тази седмица може да имате интересни преживявания с приятели или ще създадете нови познанства с интересни хора. Определено сега ще предпочитате да общувате с хора, от които ще има какво да научите или за какво да разговаряте.

През тази седмица ще ви потърсят хора, които имат лични или семейни проблеми, които ще искат да споделят с вас. Вероятно те ще се нуждаят от вашето мнение, ще ви поискат съвет или просто ще имат желания да поговорят с някого за тях.

Като цяло през седмицата ще имате благоприятно време за развитие на плановете си, затова избягвайте прибързаност в действията си.

Научете се да изчаквате и да бъдете по-търпеливи по отношение развитието на определени ситуации.

Така например поради припряност или липса на увереност в развитието на някои събития, през тази седмица може да пропуснете важни шансове и възможности.
Момчетата и момичетата да бъдат по-дискретни с отношенията си с приятели. Не бързайте да споделяте всичко, особено неща, които касаят вашия собствен, личен живот.

През седмицата ще имате желание да зарадват с нещо брат, сестра или друг близък човек, като в повечето случаи това може да бъде един неочакван подарък.
Мъжете почти през цялата седмица ще имат нестабилно, променливо настроение.

Възможно е вашето оправдание да бъде, че това ви състояние се дължи на неприятностите или напрежението, които преживявате през последните седмици.
Използвайте тези седем дни да обмислите добре причините, които ви създават такъв дискомфорт. Избягвайте да хвърляте вината на други хора.

Аз бих искала да насоча вниманието на жените Риби, към положителните тенденции на седмицата, от които ще могат да се възползват ако успеят да контролират емоции и настроения. Те ще ви помогнат да постигнете значителни успехи, в планове и идеи, които ще възникнат през тези седем дни.

Опитите за измама и за хитруване спрямо вас ще бъдат бързо усетени и отхвърлени.

Това ще бъде приятна седмица за пътуване със семейството или по семейни причини.

Източник: astro.velida.net