Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (23 – 29 януари)

Овен

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще си направите някои предварителни планове свързани с различни дела от материален или имуществен характер. Те могат да започнат своето развитие през тази седмица и да ангажират вниманието ви до края на пролетта.

През тази седмица по-неясни или проблематични ще бъдат отношенията ви на работното място с колеги, с клиенти или с работодател. Възможно е напрежението в края на 2022 да даде сега някакво отражение на отношенията ви.

На моменти може да ви бъде по-трудно да изпълнявате професионалните си задължения или ще срещате по-често различни спънки и затруднения.

През седмицата може да срещнете ваши бивши колеги или съученици в реалния живот или чрез социалните мрежи като Фейсбук, Линкедин, Инстаграм и др. Чрез тях може да научите интересни новини за ваши общи познати.

Отношенията ви с жена от семейството, като майка, баба, сестра и други ще са деликатни поради нейните променливи настроения или нежелание за разбиране на неща, които са приоритет за вас в момента. Като цяло разминаванията помежду ви ще се дължат на различия в поколенията и в начина, по който приемате нещата от живота.

През седмицата ще имате поводи за събиране, ще може да преживеете приятни емоции, но най-вече бъдете разумни в забавленията си и се пазете от инциденти от всякакъв характер.

Момчетата и момичетата ще се радват на писма, телефонни разговори или съобщения от приятели отблизо и далеч.

През седмицата ще имате желание да реализирате една промяна, но ще трябва да почакате за по-подходящо време. Засега акумулирайте информация, знания, развивайте необходимите за това контакти. И бъдете търпеливи!

През тази седмица повечето очаквания на мъжете ще са свързани с развитието на личния или любовен живот. През тези седем дни ще се решава бъдещето на някои нови романтични отношения създадени през последните седмици и месеци.

Действията или коментарите свързани с работата ви могат да провокират размисли относно вашия собствен статут и доколко настоящата позиция или заплащане ви удовлетворяват.

Бъдете внимателни с прибързани заключения и решения.

През седмицата жените ще преживеят конфликт свързан с човек, който може да бъде колега, съсед или познат.

Седмицата вещае раждане на дете или специален празник свързан с бебе или с малко дете. През тези седем дни ще имате различни грижи или притеснения свързани с хора отблизо и далеч.

Ако ви се налага да пътувате, то това ще се случи чрез преодоляването на различни спънки или затруднения.

Телец

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще трябва да отделите повече време за занимания със собствените ви деца или с по-млади от вас родственици. Насладете се на този зимен период с близките си хора, които имат нужда от позитивни преживявания.

Някои от тях в този момент вероятно ще се нуждаят от вашата помощ или житейски опит при изпълнение на важни за тях дела.

Тази седмица ще зарадва мнозина с приятно събитие свързано с дете или с внуче.

През тази седмица ще имате възможност да възобновите изоставени ваши лични или семейни дела, които сте спрели досега поради финансови или други затруднения.

През тези седем дни ще можете да постигнете важни за вас резултати и успехи основно в материален план.

През тези седем дни ще следите развитието на някои неблагополучия в живота на човек, когото познавате. Най-вероятно това ще бъде човек от кръга ви приятели или познати. Възможно е личните неуспехи или затруднения, които преживява този човек да бъдат свързани с неговата кариера или с човек от собственото му семейство.

Някои от хубавите събития през тази седмица ще имат връзка с новини или документи, които ще получите и които ще ви дадат надежда за по-добри времена за близкото ви бъдеще.

Момчетата и момичетата могат да преживеят разочарование или тъга свързана с пътуване или с хора, които живеят в друг град, село или държава.

Мнозина от вас ще се радват на преживявания свързани с любими хора или на неочаквани новини.

Мъжете много по-сериозно и отговорно ще трябва да се ангажират с разрешаването на битови или имотни проблеми. Колкото повече отлагате тези неща, толкова по-трудни те ще бъдат за разрешаване.

През седмицата ще имате интересни контакти или срещи с хора, които имат някакво значение или важна роля в живота ви. Някои от срещите и разговорите ви през тази седмица ще определят ваш планове, с чиято реализация ще се ангажирате през следващия месец.

През седмицата ще имате интересни и полезни контакти с жени, които може да са роднини, приятели, колеги и др.

През тази седмица жените ще се ангажират с разрешаването на стари семейни проблеми или неприключени професионални дела и задачи.

През седмицата е възможно да възникнат емоционални недоразумения с брачния ви партньор или да бъдете обект на нежелана външна намеса в семейните ви отношения.

В любовен план определено ще успеете да постигнете важен за вас компромис, но нека това не бъде нещо, за което ще напомняте в бъдеще.

Ще имате благоприятно време да помогнете на млад човек при разрешаването на негови лични или професионални проблеми.

Близнаци

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще имате възможност за важна професионална или бизнес изява. Като цяло плановете ви свързани с всякакъв вид работа ще имат възможност да се реализират по най-добрия за вас начин.

Това ще бъде подходяща седмица за планове свързани с търсене на нова работа или за по-добра професионална изява през 2023 година.

Ще имате благоприятно време за представяния, за търсене на нови клиенти или пазари на вашите продукти.

Голяма част от действията ви през тази седмица ще зависят от съвета, помощта или съдействието на човек, който може да бъде ваш роднина, колега или приятел.
Мнозина ще се зарадват през тези седем дни на по-добри доходи или на неочаквани пари.

През тази седмица въпреки някои благоприятни тенденции ще сте склонни към подозрителност или недоверие спрямо действията на определени хора или развитието на някои събития. Не всяка информация, която ще получите през този период ще бъде вярна.

Самите вие ще сте склонни да приемате информацията през седмицата с недоверие, с желание да я проверите чрез различни източници.

Като цяло това ще бъде важна седмица за вас, с възможности за постигане на важен на този етап напредък.

Момчетата и момичетата да избягват състояния на песимизъм или свръхчувствителност. Те никога не са ви помогнали!

През тези седем дни бъдете внимателни с обещания, които така и ще останат да „висят във въздуха“ неизпълнени.

Мнозина ще имат възможност да заработят допълнителни пари, стига да имат желание да работят в неангажираното си с образование или друга работа време.

При мъжете като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване или за контакти с хора от различни населени места, чрез които ще се преживеят най-различни емоции.

Определено през тези седем дни ви предстоят разходи свързани със семейството ви. Ще разберете, че напоследък сами сте си създавали ненужни притеснения и страхове за нещо, което сега ще има едно благоприятно развитие.

Жените ще се ангажират с нещо, което е важно за образованието, кариерата или развитието на дете или внуче.

През седмицата ще имате желание или ще мечтаете за повече любовни или интимни емоции в живота си, за повече действия, от които ще очаквате някаква печалба или полза.

Рак

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с човек, който вероятно живее в друго населено място. Причината за едно такова изпитание, най-вероятно ще бъдат различия, които имате в житейските си цели, политически възгледи, семейни ценности и др.

През тази седмица ще имате емоционално или специално съновидение свързано с някой, който вече е в Отвъдното.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с романтична среща, любовни преживявания и други емоционални поводи.

През тази седмица търпението ви ще бъде провокирано от действията и коментарите на човек, който е склонен да обвинява други хора за неблагополучията в личния си живот. Подобни прояви не бива да ви развалят настроението или да провокират други негативни емоции у вас.

През седмицата ще ви зарадват неочаквани или специални събития свързани с роднини или с приятели, които ще преживеят една промяна в живота си към по-добро.

ще бъде седмица, в която ще простите една обида.

Ще присъствате на едно събиране, за което предварително имате покана или уговорка.

Паниката и тревогите през седмицата ще бъдат напразни, прибързани. Предстои ново развитие на някои събития, които предизвикват в момента подобни безпокойства.

Момичетата и момчетата ще се зарадват на пари или на важна покупка.

Като цяло през тази седмица ще сте нетърпеливи, докачливи, много емоционални, което определено ще ви създаде проблеми.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване. Внимавайте при шофиране, дори в градска среда. Не бъдете неразумни или самонадеяни, и да поставяте себе си и други хора в риск.

Жените през тази седмица може да бъдат изненадани от някои промени, които определено ще имат значение за бъдещето.

През тези седем дни едно събитие може да промени ваши важни отношения, планове и дори начина ви на живот.

През тази седмица ще получите предложение или покана, които ще обсъдите с хора от семейството си, преди да дадете отговор.

Лъв

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще се запознаете с човек, който ще внесе някакво объркване във вашите мисли, идеи или планове.

През тази седмица ще преживеете житейска раздяла с човек, чиято мисия във вашия живот е приключила.

Тази седмица като цяло ще бъде напрегната за домашните ви дела и отношения. Възможно е да възникне здравословен проблем на роднина, който ще изиска по-дълго време за лечение.

Някои от вас ще преживеят нежелана промяна на жилище или ще им се наложи да разрешават неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи.

Добро развитие през тази седмица ще имат вашите професионални или бизнес контакти Възможно е да възникнат нови интересни идеи или да намерите нови пазари за вашата продукция.
Седмицата вещае получаване на пари чрез документ, банков превод и др.

През седмицата ще възникне неприятно противоречие жена от кръга ви роднини, която ще се опита да опонира на ваше желание или идея.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с трудния, сприхав или конфликтен характер на човек, с когото ще имат някакви контакти през тази седмица. Това може да повлияе негативно на вашите лични планове, на вашето образование или кариера.

Седмицата ще благоприятства развитието на планове свързани с кратко пътуване в страната, където живеете, но съобразяването с пътната обстановка и метеорологичните условия ще е задължително.

Мъжете ще имат повече напрегнати дни в семейството си. Това може да се дължи на промени, които се осъществяват в момента и които създават напрежение върху всички членове на семейството. Здравето ви ще бъде нестабилно и ще изиска някакво по-сериозно внимание или грижи. Въобще в здравословен план в семейството ви могат да възникнат всякакви ситуации.

Жените ще са настроени за важни дела. Ще имат големи надежди за бъдещето си, за постигане на конкретни успехи в личния или в професионалния живот. Това е важна седмица за вас и действайте смело по задачи, които имат значение за вас. Влиянието на мъж върху вашите решения и действия ще бъде много голямо, и в повечето случаи благоприятно за вас.

Дева

Седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще бъде едни важен за развитието ви период, който ще се запомни с появата на нови предизвикателства, които ще възникнат през тези седем дни. Някои от важните проекти и дела през седмицата ще бъдат свързани с обща работа или с получаването на помощ от страна на човек, с когото работите заедно или имате професионални/бизнес отношения.

Новите познанства през седмицата няма да са случайни и ще имат важна роля в развитието ви.

През тези седем дни добре обмисляйте как да разрешите или развиете ваши битови или имотни проблеми и дела. Особено внимание ще изискат по-неприятните от тях, които не търпят отлагане и изискват спешен ремонт или подмяна.

През тези седем дни бъдете внимателни при покупка на нови вещи за дома или нов имот.

Седмицата може да бъде запомнена с някои важни събития свързани с жена от кръга ви роднини, съседи или приятели.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще се наложи да оставят някои свои планове за реализация в едно по-добро време. Сега ще бъде излишно и напразно да притискате събития и обстоятелства да заработят във ваша полза. Не са изключени загуби или разочарования.

Мъжете ще трябва да се примирят с реалните си възможности през тази седмица. Много малко неща ще зависят от собствените ви желания, разочарования не са изключени. Това особено важи за ваши очаквания свързани с пари.

През седмицата ще възникне неочакван конфликт в дома ви, който ще е по-скоро на емоционална основа, поради умора, безсъние или по-голямо напрежение.

В професионален план седмицата ще бъде достатъчно благосклонна към тези от вас, които влагат повече новаторски идеи в работата си. Промените са наложителни и резултатите ще зависят от способността ви да се приспособявате към новите условия.

През тази седмица жените ще бъдат търсени от роднини и приятели за помощ или съвет свързан с възникването на неприятна ситуация в техния живот.
Може да ви притесни известие от страна на човек от друго населено място.

През седмицата ще получите новина свързана със здравословен проблем на жена, която живее в друго населено място..

През тези дни ще правите планове за бъдещето си и ще се нагаждате доста сполучливо към новите обстоятелства в живота си.

Везни

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще бъде много важно да сте стъпили здраво на земята, когато правите планове, както за тези седем дни, така и за близкото си бъдеще. Основните проблеми или разочарования могат да са вследствие неправилна преценка от ваша страна, виждане на някои ситуации единствено от собствената ви „кула“.

ще бъде запомнена с няколко неочаквани събития и въпреки вашата подозрителност тези преживявания имат важно и положително влияние върху вас и вашите дела.

Седмицата ще изиска едно по-голямо внимание при пътуване, особено ако то е свързано с вашия романтичен или брачен партньор, с любовна среща. Това сложно влияние важи и за тези от вас, които имат такъв партньор, който се намира в друг град или държава.

Седмицата ще благоприятства среща, разговор или общи действия с мъж, независимо дали е ваш роднина, клиент, колега и др.

Тази седмица ще бъде запомнена преди всичко с важни събития или промени в собствения ви дом, със създаване и развитие на приятелски отношения с хора от различни места, както и с определени преживявания с дете или с внуче.

Седмицата носи важно събитие свързано с бебе или с дете в дома на ваши приятели или съседи.

Момчетата и момичетата ще имат интересна комуникативна седмица, която ще запомнят с различни срещи и преживявания с хора отблизо и далеч.

Моментите на тъга, депресия или объркване в семейните отношения ще възникне там, където има неискреност, мълчание и липса на комуникация. Едно такова психологическо натоварване може да ви се отрази по най-различен начин, според личното ви емоционално състояние.

Мъжете ще имат силен 7 дневен период за професионална и бизнес реализация.

Съвета ми е да избягвате хитрости или разпространяване на лична (непроверена) информация, защото рискувате да попаднате в много неприятна ситуация.

На жените им предстоят сериозни разговори свързани с пари. Те може да бъдат с хора от кръга ви роднини, хора, с които работите заедно или с някой, който е представител на финансова или банкова институция.

През тази седмица ще изживеете страх или притеснения поради неочаквани и сериозни събития в живота на приятели или познати.

Ваша приятелска връзка ще бъде поставена на изпитание, тъй като ще бъде атакувана по някакъв начин от влиянието на други хора върху вашите отношения.

Скорпион

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще имате възможност да си осигурите добри приходи, но внимателно следете разходите, които планирате да направите или които ще възникнат внезапно. Баланса в бюджета ви ще бъде много важен през тези седем дни.

През седмицата избягвайте да споделяте финансовите си дела с други хора, особено ако те имат градивно развитие. Избягвайте да привличате към себе си завистливи или неискрени хора и енергии.

През тази седмица ще осъзнаете невъзможността да реализирате ваша идея или план свързан с работа или бизнес, особено ако разчитате за това на хора от семейството си или от кръга си роднини. Възможно е близък човек да преживее загуба на работа, банкрут или друга неприятна ситуация свързана с кариерата си.

Седмицата ще изиска по-голямо внимание при ремонти или различни подобрения в дома ви, които ще са свързани с наемане на специалисти.

През тази седмица спестявайте, инвестирайте във важни за вас идеи и планове – но разумно. Това е време, в което може да си осигурите някаква стабилност и да преживеете по-лесно някои бъдещи затруднения.

Някои от вас ще се зарадват на очаквани или неочаквани пари, които ще получат от различни източници.

През седмицата за съжаление ще получите новина, която може да ви разстрои, да бъде свързана със здравето на човек, когото познавате или да предизвика конфликт поради невярна, злоумишлено вредна информация.

При момчетата и момичетата ще възникнат тревоги или проблеми свързани с връстници, съученици или приятели, които ще са свързани с техния характер, с тяхното поведение в училище или на обществени места и др.

През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, когото познавате, или с когото имате роднинска връзка.

Обърнете повече внимание на хората от собственото си семейство. Опитайте се да им отделяте повече време за интересни и полезни разговори. През тези седем дни ще бъде важно да поддържате добра комуникация, да не се затваряте в себе си, да не игнорирате опитите на другите да разговарят с вас.

При мъжете през тази седмица едно изпитание, ще даде важен житейски урок.
През тази седмица повечето от вас ще могат да очакват пари или придобивка от страна на човек, който живее в друг дом или в друго населено място.

Ще се зарадвате на пари в семейния си бюджет, които ще дойдат чрез увеличение на нечия заплата, пенсия, рента и др.

Жените ще имат възможност да разрешат стари проблеми или неприятности. Ще получите интуитивно или чрез помощ от някой друг информация как да приключите със сложни ситуации в дома или в работата си.

Възможно е да възникне малък проблем с ваши съседи, хазяи или наематели.

През седмицата ще получите една дългочакана новина или предложение, от което ще трябва да се възползвате максимално. Такива неща не се случват всеки ден.

Стрелец

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ви предстои да преминете през някои затруднения или стресови ситуации, но преминаването през тях ще е възможно и без да се преживяват загуби или драми. Преди всичко се фокусирайте върху собственото или на близките си хора здраве.

Не бързайте да унивате, ако развитието на плановете и ангажиментите ви става бавно, неясно, със спънки или друг вид затрунения. И това ще отмине от живота ви като нужно изпитание, житейски урок.

Сложни ще бъдат отношенията ви с хора, с които работите заедно, защото самите те ще са фокусирани върху собствените си дела и проблеми и трудно ще се фокусират върху професионалните си задължения.

Каквото и да загубите през тези дни, то остава в миналото ви.

Някои събития още през тази седмица ще ви дадат светлина и ясното относно някои благоприятни събития през следващите седмици. Чистенето, което сега се случва в живота ви не е напразно.

Нуждаете се от свобода на действие, от място за нови неща и хора в живота ви.
Някои от хубавите събития през тези седем дни ще са свързани с важно събитие в живота на човек от кръга ви роднини.

Седмицата ще благоприятства развитието на професионалните ви планове, както и на някои идеи свързани с бизнес, с дейност, в която могат да се включат и други членове на семейството ви.

Момчетата и момичетата ще имат свои специални шансове през седмицата свързани предимно със семейството, които ще трябва максимално да се използват. Не е изключено събиране по специален повод. В любовния ви и интимен живот ще настъпи ситуация, която ще изиска важен разговор или решение.

Мъжете ще имат чудесно време за развитие на важни планове, мечти или идеи. Предстои ви да се срещнете с интересни или полезни за вас хора, или виртуално да общувате с тях. Добро развитие ще вимат и ваши делови или бизнес срещи и контакти.

Жените ще се нагърбят с различни сложни финансови дела, които ще изискат дипломатичност и търсене на практични, компромисни решения. Предстоят ви познанства или срещи с нови хора, които ще бъдат интересни или полезни за вас.

Седмицата носи новини свързани със здравословни или лични проблеми на човек, който живее в друго населено място.

Козирог

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 си наложете по-голям контрол върху финансите. Избягвайте примамливи оферти за бързи печалби или лесни инвестиции.

Внимавайте във финансови отношения с непознати хора. Ако имате очакване някой да ви върне заем даден преди време от вас, то очакванията ви могат да се окажат напразни.

Абсолютно всякакво внимание отделете в дела или отношения с хора, с които ви предстоят финансови отношения, инвестиции, бизнес.

В по-добра позиция ще бъдат родените през първата половина на месеца, които също е добре да се съобразяват с тези съвети, но при тях са възможни добри финансови постъпления или печалби ако работят в сферата на бизнеса или търговията.

През тази седмица в предстоят различни важни разговори основно с жени. Ще обсъждате евентуалната полза от конкретни или общи действия с тях. Ще мислите новаторски, ще имате идеи, ще търсите реализация.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще трябва бързо да вземат едно решение, свързано с ангажимент, който ще трябва да се реализира в кратък срок от време.

През тези седем дни бягайте като дявол от тамян от конфликти. Не е важно кой ще спечели сега, а кой ще се съхрани психически и емоционално от обиди, обвинения и всякакви лоши думи.

При мъжете ако развитието на някои планове се забави поради ината на други хора, не се тревожете. Това, което ви е дадено да постигнете, никой не може да го провали.

То ще се случи, тогава когато трябва! През тази седмица ще ви разстроят различни неприятни новини свързани с хора, които познавате, и които са били близо до вас в миналото ви или в настоящето.

Жените ще имат свои собствени планове и очаквания за тази седмица. Повечето от тях ще са свързани с вашия дом, с вашето имущество или със собственост, която притежавате.

За съжаление от вас ще се изиска търпение, тъй като тези ваши планове ще имат бавно развитие, много по-бавно от това, което очаквате. Избягвайте конфликтите само защото нещата не се случват така както вие очаквате или искате, особено ако са свързани с мъж.

Водолей

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ще трябва да напътствате, да учите, но с такт и с търпение по-младите от вас. Може да им дадете различни житейски уроци, но не им натрапвайте вашия опит или знания, ако те не проявят готовност за това.

Определени събития ще изискат някаква ангажираност от ваша страна в дела свързани с дете или с млад човек.

Някои от неочакваните събития през седмицата ще са свързани с вашия дом, с имот, който притежавате или с някакъв вид имущество. Възможни са покупки, но са възможни и продажби свързани със семейно или собствено имущество, стока.

Седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове свързани с пътуване. Ще имате интересни контакти и разговори с приятели, които живеят в други райони или държави. Може да правите общи планове за бъдещи действия, когато ситуацията в света стане по-спокойна и за пътуване и за работа.

Не е изключено да пътувате през седмицата, но най-вероятно в страната, където живеете.

Някои от сложните ситуации пре зтези седем дни ще имат връзка с информация, която може да се каже фалшива или прибързано доставена ви, което също няма да ви бъде от полза. Бъдете внимателни в отношения с хора, които имат лоша репутация, хора с фалшива самоличност, с нечестни намерения.

Подхождайте към разрешаването на неприятностите си отговорно и не търсете лесни начини да се измъкнете от тях.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с трудния, опърничавия и лицемерен характер на съученик, учител, приятел или колега.

През седмицата ще бъдете изненадани от една ситуация, която ще ви даде много добър шанс за успех или изява.

Мъжете през тази седмица ще трябва внимателно да спрат или игнорират опитите за манипулация или лъжите на някой с когото имат близки отношения, дори това да е собственото ви дете. Една такава ситуация ще успее да ви изненада, така че ще бъде много трудно да действате правилно, но не и невъзможно.

През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък, както и без да имате причина да зарадвате някого с такъв.

През тази седмица жените ще имат важен ангажимент или специални очаквания свързани с родители или с други възрастни родственици. Възможно е събиране свързано с тях.

Тази седмица ще бъде благоприятна за годеж или сватба, на които може да бъдете поканени както в населеното място, където живеете, така и в друго населено място.

Риби

През седмицата от 23 – 29 януари, 2023 ви предстои да се ангажирате с повече грижи и задачи свързани с хора от собственото си семейство или роднини.

Ще имате повече контакти с хора, които ще ангажират вниманието ви с различни неприятности. Много е вероятно за тяхното разрешаване да разчитат на вас.

През тези седем дни повече хора ще ви търсят за услуга или за съвет, за участие в различни мероприятия.

През седмицата ще бъдете натоварени с повече ангажименти свързани с битови проблеми, с плащания на различни сметки важни за вашето домакинство.

Във финансов план седмицата носи сигурност в дома ви, благодарение действията или доходите на всички членове на семейството ви.

През тези седем дни ще преживеете изненада свързана с жена, която познавате сравнително от скоро.

Момчетата и момичетата ще са склонни да търсят ново разрешение на стари проблеми. Може да ви се наложи да потърсите примирие с хора, с които сте имали конфликти в миналото или сте преживели раздяла с тях.

През седмицата ще трябва да действате внимателно по въпроси, които касаят семейството или близки роднини. Някои събития ще успеят да ви изненадат и то определено неприятно.

На мъжете им предстои да се срещнат и запознаят с нови хора. Бъдете отворени да научите нови неща от тях, дори те да не съвпадат със собствените ви разбирания.

В личния ви живот и в любовта може да възникне напрежение свързано с проява на ревност, с неприятно недоразумение или вследствие намесата на други хора във вашите отношения.

През тази седмица много по-сериозно ще обмислите свои битови или имуществени проблеми. Ще имате желание да направите някои важни промени или нововъведения в дома, в който живеете.

По-трудно ще бъде разрешаването на проблеми от имуществен характер, в които има намесени и други интереси: на ваши роднини, съседи и други.

През тази седмица жените нека се опитат да не мислят за минали събития, загуби или провали. Освободете се от страха или липсата на самочувствие, които са ви причинили. В момента в живота ви макар и бавно се развива една благоприятна промяна, която ще се отрази на вашето семейство или кариера.

През седмицата мнозина ще присъстват на събиране свързано с мъж, което може да изиска избор на подарък. Тази седмица ще има за вас по-бавно развитие, но това няма да ви навреди.

Източник: astro.velida.net