Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (30 януари - 5 февруари)

Овен

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще трябва да направите усилия да израстнете в духовен план, да четете, да слушате и да отсявате информацията, която ви се предлага в Интернет и дори чрез приятели. Има много ценни и верни неща, но ще има и много лъжи.

Тази седмица ще се запомни с поводите за спорове и конфликти, които понякога ще възникнат съвсем неочаквано.

Сложни ще бъдат тези от тях, които са свързани с любовния ви живот и с доверието между партньорите. Неприятностите, които ще възникнат през тази седмица, колкото и малки, незначителни или бързо преминаващи да бъдат, ще оставят след себе си неприятна горчилка.

През седмицата мнозина ще посрещнат гости в дома, като в повечето случаи това ще бъде баба, майка, сестра или друга близка жена.

Някои от изненадите през тази седмица ще са свързани с развитието на съдебно дело, с посещение в юридическа институция, вземане на важно решение за бъдещето, нови познанства с хора отблизо и далеч. Ще успеят да ви изненадат срещи или разговори с хора, с които се познавате отскоро.

Седмицата ще изиска максимално внимание при пътуване. Неприятна новина от друг град или държава ще разстрои някои от вас.

През тези седем дни момичетата и момчетата ще имат възможност да покажат какво са научили досега, какви способности са развили, към какви цели се стремят и ще ги постигнат на всяка цена.

Това е градивна и важна седмица за вас и в личен план и в кариерата, която сте избрали.

Мъжете има опасност да направят погрешен избор при покупки както лично за себе си, така и за дома си. Това е неблагоприятно време за вас за продажби на стоки или някакъв вид имущество. Като цяло през тази седмица ще имате много семейни задачи и задължения, но едва ли нещо или някой ще попречи за тяхното изпълнение.

През тази седмица жените ще преживеят интересно или важно събитие свързано с човек от кръга роднини.

Като цяло роднини, а вероятно и приятели ще изиграят положителна роля в живота ви през тази и следващата седмица.

Очаквайте предложение или покана, които не бива да бързате да приемате, нито да отхвърляте. Дайте си време да прецените добре възможностите си преди да дадете отговор.

Телец

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще останете разочаровани от невъзможността да реализирате свой план с приятели. Причините ще са индивидуални, свързани със здраве, с възникване на нови ангажименти или други обстоятелства.

През седмицата ще възникне притеснение за здравето на човек от кръга ви приятели. Тази ситуация ще има благоприятно развитие и паниката е излишна.

През тази седмица добро развитие ще имат финансовите дела и отношения в семейството и с хора от кръга ви роднини.

Мнозина ще се зарадват на получаване на пари, приключване на някакъв кредит или ипотека, нов професионален договор с по-добро заплащане и др.

Благоприятните тенденции върху финансовите ви дела не касаят участието ви в нелегални игри, лъжливи действия с цел лично облагодетелстване или хазарт.

Бъдете разумни и използвайте това добро за вас време да се стабилизирате или да положите основите на нови сериозни източници на доходи чрез работа, която вие самите ще свършите.

Опитите за измама, за търсене на лесни начини за преживяване ще ви сблъскат с други лицемерни и фалшиви хора, от които по някакъв начин вие самите ще пострадате.

Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с новина за бременност, за раждане на дете или друго специално събитие, което е важно за вашия личен или любовен живот.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за начало на нова дейност, която ще ви облагодетелства вас по някакъв начин или цялото ви семейство.

Пред вас е седмица, в която съдбата ще маркира развитието на важни събития в живота ви, чието развитие предстои до края на тази година.

Мъжете ще трябва да изпълняват с много по-голямо внимание професионалните си задължения и да не разчитат единствено на опита си, да не проявяват излишно самочувствие. Една малка грешка или недоглеждане може да бъде в основата на голям проблем, авария и дори да застраши нечий живот.

За жените едно от най-важните неща, което се дава през тази седмица, е шанс и късмет да разрешат важни неприятности свързани по някакъв начин с жилище или с имот, който притежават. Сега различни обстоятелства ще ви помогнат при разрешаването на имотни или материални проблеми.

Вероятно със закъснение ще получите новина от друго населено място свързана с важно събитие в живота на хора, които познавате.

Близнаци

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще се сблъскате с неочаквани проблеми в семейството си. Те могат да се дължат на липсата на достатъчно откровена комуникация с роднини или с хора, които имат някакви отношения с вашето семейство.

Такива недоразумения или опити от страна на някой да се манипулира дадена ситуация, ще дадат сериозно отражение върху хармонията в семейните ви отношения.

През седмицата ще ви изненада подарък или вие ще вземете неочаквано решение за покупка за дома си или лично за вас.

През тази седмица ще имате среща или събиране свързано с жена, като за това може да имате конкретен повод или ще имате желание да прекарате известно време в приятна компания.

Като цяло контактите ви с жени през тези седем дни ще ви донесат полезна информация и приятни преживявания.

През тази седмица някой ще провокира умишлено търпението ви предизвиквайки ви към конфликт. Има опасност да изгубите контрол върху думи и емоции и умишлено ще бъдете поставени в злепоставяща ви пред други хора ситуация.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за любовни срещи и преживявания. През тези седем дни ще имате сериозни разходи или по-малки финансови приходи. От вас ще се изиска планирането на всяка стотинка от бюджета ви.

ще се зарадват на добри приходи в дома си или на добре свършена домашна работа. През седмицата ще ви се наложи да направите подарък или услуга на приятел или на любима жена.

През тази седмица жените ще преживеят неочаквана ситуация свързана с преживяване или с някакъв инцидент свързан с човек, когото познавате.

През тази седмица могат да възникнат спънки, затруднения и пречки при пътуване или да възникне неприятна ситуация там, където отивате.

През тези седем дни ще ви изненадат решения или промени в живота на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Това може да бъде неочаквана или рискова ситуация за самия човек, в която обаче ще има някакъв смисъл.

Рак

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще преживеете конфликтна ситуация с човек, който в момента се намира в друго населено място или с човек, който ще пътува през тази седмица.

Причините за противоречията помежду ви могат да бъдат от всякакъв характер и да нямат никаква връзка с конкретното пътуване или с транспорт.

Тази седмица ще бъде благоприятно време да започнете подготовка за една промяна, която може да има връзка с вашия личен или професионален живот. Тези от вас, които са започнали такива действия ще трябва да действат бавно. Обмисляйте всяка своя стъпка и това определено ще спомогне за постигане на желания успех.

Разбира се, това няма да се случи през тази седмица, тъй като самата промяна ще отнеме много повече време за развитие.

Тзи седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с ваши финансови интереси.

Възможно е да получите предложение за изгоден кредит, за покупка при добри условия или за финансова инвестиция, която ще ви донесе добра печалба в бъдеще и др.

През тази седмица ще следите внимателно промяна в работата на ваш роднина или приятел. Ще сте песимистично настроени за тази промяна, но не е изключена изненада.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на разговор или предложение, което в някои случаи може да отвори нови възможности в живота ви.

Възможно е да бъдете изненадани от някои събития в семейството си или в кръга си от роднини.

Изненадите през тази седмица за мъжете ще създадат моменти на безпокойство, независимо дали са приятни или не.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други роднини.
Нестабилното и неясно положение на някои брачни отношения при жените ще предизивика по-сериозни разговори относно бъдещето на тези отношения.

През тази седмица независимо от по-голямата ви ангажираност със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора. Те ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, за които ще имат нужда от вашия съвет или помощ.

Лъв

Седмицата от 30 януари – 5 февруари ще благоприятства развитието на съдебно дело от финансов характер или развитието на други ваши парични дела.

Здравето на човек, който не живее с вас в един дом ще ви бъде грижа или притеснение.

Каквито и финансови проблеми да възникнат през седмицата за вас, те ще са в повечето случаи следствие на ваши грешки, прибързани действия, необмислени покупки и инвестиции и др.

Очаквайте през тези седем дни разговори или събиране с роднини отблизо и далеч по някакъв важен за семейството ви повод. Ще имате кратко пътуване в страната, в която живеете.

През седмицата може да ви натъжи действие на близък човек с едно негово важно решение или действие без да се съобрази с мнението или съвета на хората около себе си.

През тези седем дни може да възникне конфликт с деца или заради деца.

Седмицата носи добро развитие на семеен бизнес или бизнес от дома.

Важните събития в дома ви през този период ще са провокирани от различни действия на хора от кръга ви роднини.

През тази седмица успехите в живота на момичетата и момчетата ще зависят от чувството за отговорност към домашните задължения или към любими хора.

Необмислени постъпки от ваша страна могат да създадат спънки в живота на хора около вас, което може да бъде прието като проява на егоизъм от ваша страна.

Лесно ще печелите симпатията на другите, но и лесно може да предизвиквате тяхната подозрителност.

Мъжете ще се ангажират с най-различни неприятности и проблеми, които очакват за разрешаване. Тази седмица ще бъде едно благоприятно време за вас, което не означава че трябва да гледате несериозно на делата си, а напротив с много по-голяма отговорност да се захванете с тяхното разрешаване.

Отстрани живота на жените родени под този знак може да изглежда монотонен и едва ли не в застой, но всъщност през тази седмица макар и не толкова явно ще има едно интересно развитие на планове и идеи.

Затруднения могат да възникнат при комуникацията ви с хора извън вашия дом или извън вашето населено място. Възможно е те да отлагат дадено обещание или да бягат от отговорност, която са поели към вас.

Дева

Седмицата от 30 януари – 5 февруари носи различни събития или преживявания с хора отблизо и далеч.

Някои от вас могат да преживеят неочаквана среща, която да провокира завръщане в живота на едно старо приятелство или партньорство.

Седмицата носи различни събития за родителите родени под този зодиакален знак, които имат дъщеря или внучка. Вие веоятно ще следите събития в нейния живот, без да имате реално участие в тях.

Седмицата може да се запомни с някои голямите промени във вашите обществени, професионални, бизнес или политически изяви. Ако досега не сте били достатъчно активни в тази сфера през тези седем дни може да положите началото на нова активна дейност или ще се включите в някаква благотворителна акция.

Седмицата може да бъде запомнена с важен документ или ангажимент свързан с майка, баба или с друга близка жена.

През тази седмица мнозина ще получат предложение за работа или бизнес. То няма да бъде лошо за вас, стига да съвпада с това, което вие искате за себе си като ангажимент и развитие.

Изненадата през тази седмица може да бъде свързана със сватба или друго важно събитие в живота на ваши приятели или далечни роднини, с които имате контакти.

През тази седмица момчетата и момичетата ще търсят нови начини да променят или освежат рутината в ежедневието си.

Това ще бъде благоприятно време за промени свързани със собствената ви личност, образование, работа и цели в живота.

Ако обаче мързела и апатията надделеят, то резултатите ще бъдат доста плачевни и незадоволителни.

През тази седмица мъжете ще разчитат на роднина или на приятел за нещо, което е важно за вас и вероятно ще успеете да получите обещаното или очакваното.

Добри отношения ще имате с хора, които живеят извън вашето населено място.

Семейните ви и лични финанси ще бъдат ваш приоритет, но като цяло през тази седмица ще сте в една благоприятна позиция.

При жените ще възникне една стресова ситуация, която ще бъде предизвикана от ваши предишни грешки или пропуски, лъжа или нелоялно поведение спрямо други хора.

Внимание ще изискат отношенията ви с хора, които ще направят опит да ви манипулират в своя лична изгода.
Има голяма вероятност да отидете някъде по неприятен повод.

Везни

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще имате конкретни планове или ангажименти свързани с жилището, къдете живеете. Възможни са ремонти, подобрения, промяна от всякакъв вид, включително преместване в нов дом или квартира.

Това ще бъде благоприятна седмица за закупуване на допълнителен или ваканционен имот.

През тези седем дни ще се обсъжда начало на собствен или семеен бизнес. На успехи ще могат да се надяват тези от вас, които планират да работят в дома си, в лично ателие, офис и др.

Седмицата ще създаде възможности за изграждане на нови перспективни отношения с хора от различни разстояния.

Конфликти в дома ви или с роднини, през тези седем дни, могат да разстроят отношенията ви с тях за дълго време.

Вероятна е житейска раздяла с възрастен родственик или с човек от кръга ви приятели.

Приоритет за някои от вас ще бъдат наследствени дела, ангажименти с наследствен имот, жилище на родители или на други родственици. Ще успеете да реализирате важен за вас план свързан с имот или с движимо имущество.

Неприятности в любовния живот могат да провокират желание за раздяла. Не избързвайте с подобни решения. Понякога едно такова решение не подлежи на корекции.

Момчетата и момичетата ще имат възможност да постигнат важни резултати в области свързани с образование или кариера.

През тази седмица ще ви се наложи да направите услуга на друг човек по молба на приятел или роднина.

През този период от време на мъжете ще им се наложи да отложат или откажат да присъстват на едно събиране. Вероятно вниманието ви в този момент ще е насочено към друг по-важен ангажимент или събитие.

Очаквайте радост в дома ви свързана с хора или събития от друго населено място.

За жените Везни: неочаквана житейска ситуация ще ви накара да се замислите върху неща, които се случват често в живота, но за които винаги се оказваме неподготвени.

Едно такова събитие може да ви провокира да проведете разговори с близките си по някои важни въпроси.

Мнозина ще могат да започнат през тази седмица нова работа или да преживеят важно събитие в семейството.

Скорпион

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ви очаква много работа. Семейството ви може да остане малко назад, за да могат да се реализират други по-важни цели.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало или развитие на семеен бизнес. Възможни са промени и премествания в работата или бизнеса ви.

При семейните представители на Скорпион, брака ще бъде подложен на повече напрежение и лесно ще възникват конфликти.

През седмицата може да очаквате събитие свързано с годеж или сватба.

Ще възникнат по-сериозни проблеми със здравето на човек от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица голям шанс за развитие ще имат ваши стари идеи и планове. Ще възникнат неочаквани нови възможности за тях. Внимавайте обаче с кого и как се обвързвате при тяхното реализиране. Ако са свързани с документи или договори внимавайте при тяхното подписване.

Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за финансовите ви дела. Понякога може да имате напрегнати моменти свързани с действия, от които очаквате добра печалба.

Перспективни финансови отношения и действия може да имате с хора, с които имате общи цели или бизнес.

През седмицата може да ви изненада новина свързана с бременност, с неочаквана промяна в образованието или кариерата на дете. Ново развитие ще има кариерата за тези от вас, които работят с деца.

Момичетата и момчетата ще са много емоционални, лесно влюбчиви и с желание за повече романтични преживявания.

През тази седмица мнозина ще търсят нови възможности за допълнителна работа или за развитие на нови контакти важни за вашето образование или кариера.

Нормално е в един такъв важен период да имате свои лични очаквания и надежди, но ще постигнете това, за което сте готови да се борите.

Доходите през тези дни при мъжете могат да се увеличат стига да имате желание за работа. Идеи и възможности ще има.

Разбира се, внимавайте с какви обещания, разходи или инвестиции се обвързвате и до колко те са перспективни и разумни.

През тази седмица жените ще имат леки здравословни неразположения, като: настинка, мигренни пристъпи, проблеми с кръвното налягане и др.

През тези седем дни човек от друго населено място, който вероятно е ваш роднина или част от семейството ще ви посети в дома ви. Възможно е семейно събиране, където ще се срещнете с ваши близки и по-далечни родственици.

Стрелец

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще възникнат различни събития в семейството ви и с близки роднини. Преди всичко с тези от тях, които живеят в друго населено място или държава.

През седмицата ви предстоят динамични контакти по специални поводи или свързани с предстоящи срещи.

Седмицата може да се запомни с важно събитие или преживяване свързано със снаха, зет, дете, внуче и други.

Тази седмица ще е интересна поради развитието на различни по важност събития свързани с близки или с далечни роднини.

Седмицата ще донесе някакви вълнения на тези от вас, които имат които имат син или внук.

С неочаквани пари, печалба от лотария или игра на късмета може да ви изненада седмицата.
Възможни са неочаквани пари от дете или заради дете.

Тази седмица ще донесе нови възможности за работа на някои от вас свързани с друг град или държава, работа онлайн или при специфични условия.

Седмицата носи интересни новини свързани с хора, които живеят в друго населено място.

Момчетата и момичетата ще обмислят една промяна, нов или допълнителен ангажимент, който може да има връзка с вашето образование или кариера.

През тази седмица ще сте склонни да преживявате по-емоционално свои лични притеснения. Трудна комуникация ще имате с хора, с които учите или работите заедно.

Мъжете нека да бъдат предпазливи във финансовите си отношения с други хора. Ако възникне такава ситуация, подсигурете се добре с договор или друг важен за тази ситуация документ.

Жените Козирог ще се зарадват на договор, споразумение или друг вид информация свързана с добри доходи през годината.
Ще бъде добре през тази седмица да се пазите от женски лъжи иили интриги.

Козирог

През седмицата от 30 януари – 5 февруари има вероятност да получите покана за пътуване свързано с почивка или с приятни срещи със стари и нови приятели.

Семейният ви живот през тези седем дни едва ли ще бъде застрашен от проблеми, които да не могат да бъдат разрешени. Финансовата стабилност в дома ви ще е важна и за стабилността на брака ви, затова вниманието ви ще бъде насочено именно към подобрение и стабилизиране на семейния ви бюджет.

Възможни са неочаквани доходи или по-големи постъпления, но те ще са в голяма степен неочаквани или ще бъде някакъв еднократен приход.

Роднина от страна на брачния ви или интимен партньор ще е причина за важно събитие или преживяване.

През седмицата ще имате чести съновидения свързани с хора от Отвъдното.

Седмицата носи по-трудна реализация на планове свързани с чужбина или по-незначителни успехи в сравнение с предходните седмици.

Трудно ще се реализират през тази седмица планове свързани със закупуване на някакъв вид собственост.

Вероятни са проблеми от финансов, данъчен или битов характер свързани с имот, който се намира в друго населено място или държава.

Някои от вас ще преживеят промяна свързана с настоящата си работа, която едва ли ще е планирана предварително. Могат да възникнат проблеми свързани с желанието ви да промените работното си място или професията си.

Момчетата и момичетата да внимават при ангажименти с изпити, тестове и всякакъв вид документи.

През седмицата ще можете да реализирате голяма част от плановете си, и късмета често ще бъде на ваша страна.

Мъжете през тази седмица ще се зарадват на събитие или новина, която може да касае ваши финансови интереси, бизнес отношения или планове, от които очаквате някакви приходи в бюджета си. Възможно е успешно финализиране на ваш план или идея.

Като цяло тази седмица ще донесе късмет за мнозина от вас именно в материално- финансовата сфера.

През тази седмица жените ще ги притеснява здравословен проблем, свързан с хронично заболяване или такъв, който касае родственик.

Ако през тази седмица възникне битов проблем или проблем с жилището, в което живеете, то неговото разрешаване може да продължи и през следващата седмица.

През седмицата ще научите за вече преживяно събитие свързано с ваша стара любов, приятелство или бивш брачен партньор. Среща или контакти с хора от миналото ви ще са причина за различни емоции.

Водолей

През седмицата от 30 януари – 5 февруари ще бъде важно да мислите какво говорите и какво правите. Всяко непремислено действие или коментар ще е основата на сложна и деликатна за вас ситуация, на неприятни емоционални недоразумения и раздори.

Не се вторачвайте в това, какво искате и какво очаквате да постигнете през тази седмица. Мислете за реално достижими неща, съобразени със средата където живеете или работите.

Седмицата ще бъде важна, успешна и прогресивна за вас, но единствено ако успеете да се съхраните от конфликти.

Материалните ви дела ще имат естествено и благоприятно развитие, независимо дали ще касаят собственост, продукция или търговски дела.

Има вероятност да се ангажирате с подарък за близък човек, който ще празнува някакъв личен празник: рожден ден, юбилей и др.

През тази седмица не страдайте за изгубени неща и хора. Всяко нещо идва и си отива от живота ви, независимо дали е приятел, вещ или ангажимент. Движение винаги има и ще има във всяко едно нещо, с което сме свързани по някакъв начин. Това, което ще преживеете тази седмица е само поредния урок, който живота ви дава.

Избягвайте сложни и неясни отношения с хора, с които имате ежедневни контакти.

Момчетата и момичетата ще имат много задачи, работа и повече отговорности, така че планирайте добре ежедневните си ангажименти.

Като цяло на вас ви предстои да преминете през седмица на различни изненади.

Мъжете ще бъдат изненадани от няколко важни събития в семейството или в кръга ви роднини.

Едно от тях ще бъде свързано с жена и с важно събитие в нейния живот.

В работата си жените ще преживеят моменти на затруднения или усложнения. Тези събития ще ви принудят да погледнете на бъдещето си по друг начин, да подобрите или промените нещо в работата си.

Подобни събития може да ви провокират към създаване на нови цели или приоритети.

Риби

През седмицата от 30 януари – 5 февруари някои от основните ви ангажименти ще бъдат свързани с човек от семейството ви. Възможно е това да бъде млад човек: по-млад брат, зет, син или внук, който ще има нужда нужда от някаква помощ или просто да си поговори с някого.

Седмицата носи много разговори, обсъждания на важни планове и събития с жени, както от семейството ви, така и от кръга ви приятели, колеги или съмишленици.

Във финансов план ще имате благоприятно време за работа, за подсигуряване с по-добри доходи чрез различни източници, проекти, почасова работа и др.

Не са изключени неочаквани печалби, но не стойте и не се надявайте само на това.

В любовта ще искате повече от това, което може да получите.

Някакъв прелом ще преживеят отношения свързани с хора, с които имате чести контакти.

Седмицата ще благоприятства пътувания и организиране на планове, мероприятия свързани с хора от близо и далеч.

Ако планирате преместване по местоживеене, през тази седмица ще се наложи да направите корекция на плановете си.

Момчетата и момичетата ще бъде добре да свършат повече полезна работа в дома си. Причината за това ще бъде ясна в близкото ви бъдеще.

През седмицата може да ви се наложи да разчитате на жена или на жени за реализацията на важните си планове през седмицата.

През тази седмица мъжете ще имат възможност да получат пари, за които са имали някакви спънки и затруднения досега.

Възможни са неочаквани пари.

Като цяло тази седмица ще бъде много емоционален период за вас.

При жените ще възникнат кратки моменти на уплаха или паника, но ще преживеете и моменти на радост или ще успеете да постигнете заслужен успех. Преди всичко обаче се пазете от прояви на хитрост или манипулация, както и от завистливи хора.

Източник: astro.velida.net