Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 -12 февруари)

Овен

През седмицата от 6 – 12 февруари избягвайте да правите планове свързани с пари. Не давайте и не искайте обещания свързани с пари, дори това да касае ваши роднини или приятели.

Тази седмица може да запомните с неочаквани промени в дома ви. Те може да касаят преместване или нови мебели, промяна в интериор, покупка на нови вещи или битови уреди за дома и други.

През седмицата може да ви изненада един подарък или ще намерите една загубена или забравена някъде вещ.

През тази седмица ще получите новина свързана с бременност или с раждането на дете. Тази новина може да ви изненада, тъй като не сте имали предварителна информация за подобно събитие.

Ако сте родители на вече пораснало дете през седмицата може да ви зарадва новина свързана с негов успех или изява.

През тази седмица ще ви разтревожи здравословен проблем на човек, когото познавате и чието развитие ще бъде проблематично.

Момчетата и момичетата ще се вълнуват от различни новини, които предстои да получат през седмицата. Някои от тях ще създават притеснения, безпокойства, несигурност и дори страх за бъдещето. Някои от вас ще се зарадват на малките подаръци или придобивки, които ще си осигурят през тези седем дни по един или друг начин.

През тази седмица мъжете могат да получат предложение или възможност за покупка на нещо, към което имат сериозен интерес. Възможни са събития свързани с продажба на вещи или имот, които притежавате.

В материален план тази седмица ще благоприятства различни действия, от които очаквате облага или успех.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари или документ, който ще дойде чрез някаква институция или представител на фирма, организация, и др.

През тези седем дни жените ще имат грижи свързани със собственото си дете, с неговото образование, здраве или личен живот.

Може да запомните седмицата с преживяване, което ще има връзка с човек от кръга ви приятели.

През тази седмица ще бъдете изненадани от една среща, разговор или предложение, което ще получите от жена.

Телец

През седмицата от 6 – 12 февруари ще трябва да се мобилизирате максимално, за да се съхраните от някои сътресения или негативни преживявания в ежедневието си. През тези седем дни ще възникнат различни стресови ситуации, които вече ще сте преживяли в миналото си с други хора или на други места.

Тези от вас, които са си научили урока едва ли ще допуснат нови грешки.

През тази седмица избягвайте покупка на стоки втора употреба, вземане вещи под наем или назаем и други.

През тези седем дни ще ви изненада подарък или друг вид придобивка, която може да дойде чрез човек от семейството ви или някой, който ви обича.

Мнозина ще присъстват на събиране свързано с бебе, с дете или с младежи.

Интересни събития или преживявания ще възникнат около мъж от кръга ви роднини, тъй като те ще бъдат емоционални и ще доведат до някакви промени в живота му.

Момчетата и момичетата ще са твърде нетърпеливи през тези седем дни. Нетърпението и желанието да постигнат определен успех или позиция може да ги въвлече в нежелан и неприятен конфликт. Понякога ще имате много работа или задължения, но не всичко ще ви се прави с желание. Възможно е да сте ангажирани с някои досадни задължения, които с удоволствие бихте прехвърлили на някой друг.

Мъжете нека бъдат внимателни с кореспонденция или с документи, които ще получат, и които имат конфидициален характер.

През тази седмица плановете ви свързани със семейството ви ще имат развитието, което вие желаете, но не насилвайте хората около вас всичко да става единствено според вашите желания.

Възможно е да присъствате на семейно събиране, за което ще имате предварителна уговорка.

Жените ще преживеят радостни моменти или важно събитие свързано с жена.
Образованието, кариерата или публична изява на приятел или роднина ще бъде отговорен ангажимент или една от силните емоции за вас през тази седмица.
Изненадите през тези седем дни ще са разнообразни. В повечето случаи ще имат връзка с миналото на семейството ви или с личния ви живот.

Близнаци

През седмицата от 6 – 12 февруари ще срещнете спънки и затруднения при реализация на ваши планове и идеи.

Пречките, които ще срещнете може да са вследствие на възникването на обстоятелства, които никой не е могъл да предвиди. Може да бъдете разочаровани от липсата на подкрепа от страна на важни за вас хора.

През тази седмица внимавайте в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако те ви обещават нещо или се опитват да получат нещо от вас.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела и ангажименти от финансов характер.

През тези седем дни избягвайте да вземате решения или да се ангажирате с дела свързани с наследство или с подялба на имущество и пари.

Като цяло седмицата ще е непредсказуема за развитието на вашите финансови и имуществени дела. Тяхното развитие ще зависи от действия и решения на други хора, над които вие нямате контрол.

Ако възникнат битови проблеми в дома ви, през тази седмица ще ви се наложи да потърсите помощта на други хора, които имат съответните умения да ги разрешат.

Момчетата и момичетата ще се освободят от някакъв проблем или неприятна ситуация, която в повечето случаи ще касае личния (любовен) живот.

Не е изключено възникването на някои здравословни неразположения. Отношенията ви с хора, с които имате ежедневни контакти ще са проблематични.

Новите познанства през тази седмица за мъжете Близнаци ще бъдат свързани с някаква изненада. Ще научите много нови неща, ще получите полезни знания.

Конфликт с човек, с когото вече имате създадено познанство (отношения) може да ви натовари емоционално и психически. Помирението е напълно вероятно, но зависи от готовността на двете страни да направят компромиси.

През седмицата жените нека да бъдат внимателни в отношенията си с хора, с които работят заедно, и които ще бъдат поставени на сериозни изпитания.

Очакванията ми са да изберете правилен път за действие и развитие, стига да не се оставите емоциите и егоизма да контролират ситуацията.

Рак

През седмицата от 6 – 12 февруари внимавайте в деловите, бизнес и финансови дела или споразумения, които евентуално ще възникнат. Възможно е да се заблудите в нещо, да възникне недоразумение или да бъдете излъгани, което да ви донесе някаква загуба.

През тази седмица ще ви бъде трудно да се измъкнете от една неприятна ситуация, която вероятно ще възникне поради ваши необмислен коментар или прибързани действия.

През тези седем дни пазете личните си вещи от загуба или кражба, което може да се случи на неочаквано място или в неочаквана ситуация.

Седмицата ще бъде интересна и успешна в много отношения за вас, стига да превъзмогнете своята раздразнителност и нетърпение.

Това може да бъде една благоприятна седмица за намиране разрешение на неприятности, които са възникнали през тази година.

Момчетата и момичетата ще трябва да преосмислят свои стари планове или цели, които от доста време са в застой, без перспектива за развитие. Човек от близкото ви минало, ще напомни за себе си чрез една среща, виртуален разговор или съобщение.

Мъжете родени под този зодиакален знак ще обмислят една информация, покана или предложение, търсейки доколко това е реално, перспективно и искрено. Ще търсите начини да съобщите една новина на някой около вас поради нейната деликатност.

През седмицата жените да избягват да се фокусират единствено върху собствените си проблеми. Помогнете на други хора, които имат по-големи проблеми или затруднения, ако това е според възможностите ви.

През седмицата ще обсъждате или планирате различни финансови разходи свързани с дома си, с подръжката на някакво имущество, с продажба или с покупка на вещи, стоки и др.

Лъв

През седмицата от 6 – 12 февруари ще бъдете въвлечени в различни ситуации свързани с хора, които вероятно живеят в друго населено място. Възможно е това да са ваши приятели, роднини или виртуални познати.

Ако пътувате през тази седмица то ще преживеете някои противоречия или спорове с хората, с които ще бъдете заедно, или с които ще се срещнете там, където отивате..

В семейните си и финансови дела бъдете внимателни, защото вие или някой друг ще се опита да използва част от паричните средства за лични цели, вероятно без да сподели за това или ще причини друг някакъв проблем.

През тази седмица бъдете внимателни с обещание или важна информация, която ще получите от момиче или жена.

На работното си място бъдете съсредоточени върху собствените си задължения.

Вероятни са опити от страна на някои хора да ви провокират към прибързани или емоционални действия и реакции.

Ако не успеете да постигнете важни успехи или желани от вас резултати, не бързайте да изпадате в тъжни настроения. Някои събития, които в момента се развиват в живота ви изискват повече време за желаното от вас развитие.

През седмицата се пазете от кражба или любопитството на други хора към ваши лични документи или телефон.

Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица с важна или полезна за комфорта им придобивка. Вероятно ще възникнат някои леки притеснения или неблагополучия в училище или на работното ви място.

За мъжете тази седмица ще бъде благоприятен период за пътуване, както по семейни причини или със семейството, така и с някаква друга цел.
Това ще бъде благоприятно време за преместване и ново начало в друг град или друга държава.

През тази седмица жените ще преживеят неочакван срив в отношенията си с приятели, които ще ви разочароват с техни действия или коментари против вас.

През тази седмица мнозина от вас ще очакват събиране, което може да има връзка с рожден ден или друг важен празник, с получаване на подаръци и др.
Това ще бъде благоприятно време за разговори свързани със сложни имотни дела.

Дева

През седмицата от 6 – 12 февруари ще разменяте повече съобщения, ще имате повече разговори по телефона или ще използвате други средства за контакти, с хора, които са важни за вас.

През седмицата са възможни срещи или виртуални контакти с хора от миналото ви, като съученици, бивши колеги или съседи и други.

През седмица избягвайте да давате скъпоструващи вещи за ползване от деца или млади хора, на които им липсват достатъчно умения за да ги използват правилно.

Седмицата може да бъде важно време за развитие на ваши любовни отношения, независимо дали имате такива в момента или сте в процес на търсене на своята полочинка. И в двата случая съдбата ще ви даде това, което е най-доброто за вас.

Тази седмица ще бъде благоприятна за вас по отношение на различни финансови дела, юридически ангажименти свързани с пари, за подялба или повишение на доходите ви и други.
През тези седем дни внимавайте при покупка на важни вещи за дома или за работата си. Не вземайте решение и не купувайте нищо, преди да са направили достатъчно добро проучване на цени и качество на целия пазар.

През тази седмица момчетата и момичетата ще са много емоционални, чувствителни и докачливи в отношенията си с романтичен или интимен партньор.

Ще сте склонни да избягвате сериозни семейни ангажименти и задачи, което ще наруши в някаква степен хармонията в семейството ви.

Мнозина от мъжете ще трябва да отменят една среща или събиране, определено с голямо нежелание.

През седмицата ще се сблъскате с неприятно противоречие с роднина, свързано с пари или документ.

През седмицата има вероятност сами да провалите своя успех или позиция, поради високомерие, алчност или гордост.

Жените ще преминат през период на сложни отношения с хора от дома си, от кръга си приятели, колеги или познати. Тази седмица носи повече работа с други хора или професионални ангажименти в екип.

В един важен момент от живота ви през тези дни ще получите неочаквана помощ или съвет от жена.

Везни

През седмицата от 6 – 12 февруари ще очаквате събиране в семейството, което може да има връзка с търсене на разрешение на някаква семейна криза или постигане на съгласие по важен въпрос.

През тези седем дни може да преживеете някакъв вид раздяла с човек от кръга ви роднини, която ще бъде очаквана и няма да ви изненада.

През тази седмица ще се зарадвате на професионален или обществен успех на човек, който е от кръга ви приятели или познати.

Разочарование ще ви причинят действията на жена, която ще видите в една нова светлина чрез нейни прояви на скъперничество, завист или чрез злобните коментари, които ще направи за други хора.

През тази седмица ще следите една важна ситуация в живота на момиче или жена, която ще възникне като следствие на нейни предишни решения и действия.

През тези седем дни ще имате възможност да поставите началото на едно ново и перспективно приятелство от романтичен или бизнес характер.

През седмицата избягвайте сериозни или отговорни ангажименти, ако имате някакви здравословни неразположения.

Момчетата и момичетата ще се ангажират неочаквано с някакъв документ, с административни формалности или с друг вид бумащина.
През седмицата ще имате важна среща или разговор с жена.

Мъжете ще имате неприятен сблъсък с жена, която има труден или лицемерен характер. Тази личност определено ще иска да постигне своите цели или е завладяна от големи амбиции да постигне по-висока позиция в работата ви (ако това се случва на работното ви място).

През тази седмица ще възникнат грижи около здравето или лични проблеми на човек, който е ваш роднина. При неочаквани обстоятелства ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на битов или имотен проблем в семейството.

През тази седмица жените няма да имат специални очаквания за професионалните си дела. Така едно събитие ще успее да ви изненада приятно.

През тези седем дни ще имате полезни и перспективни контакти и срещи с хора от друго населено място или държава.

Скорпион

През седмицата от 6 – 12 февруари ще ви се наложи да вземете поука от свои предишни преживявания. Това особено важи за тези, които са свързани с вашия семеен или любовен живот.

Вероятно ще бъдете поставени в ситуация, в която трябва да вземете решение свързано с нещо, което вече сте преживяли.

Влиянието на близък човек върху домашните ви дела ще бъде неблагоприятно. То може да е свързано с погрешна представа за конкретната ситуация, с егоизъм или друг вид негативни чувства.

Във финансов план се съобразявайте с наличните си ресурси и не харчете повече от това, което сте планирали в седмичния си бюджет. Ако имате някакви очаквания за допълнителни или неочаквани пари, може да останете разочаровани.

През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени семейните ви или брачните отношения. Назряла е необходимост от някаква промяна в тези отношения, но тя може да се случи само ако засегнатите страни са готови за това.

Момчетата и момичетата ще вложат по-голяма емоционалност и чувствителност в действията и в отношенията си през тези седем дни. Това ще бъде благоприятно време за начало на нова романтична връзка, стига да не я натоварвате още в началото с големи очаквания.

Мъжете ще имат достатъчно домашни и семейни задачи за изпълнение, затова нека не пропиляват времето си с неща, които носят временно удоволствие, без някаква полза за бъдещето.

За съжаление някои неразрешени проблеми и неприятности ще продължат да ви създават притеснение, тъй като те все още се нуждаят от много повече време за изчистване.

През тази седмица жените ще получат информация свързана с приключила вече любовна или приятелска връзка. Ще разберете интересни за вас неща, но доколко те ще променят мнението ви за отношения ще е индивидуално.

Стрелец

През седмицата от 6 – 12 февруари ви предстоят няколко разговора, които ще ви помогнат да изясните позициите на други хора, които касаят важни за вас въпроси.

Интересно и полезно за вас развитие ще има приятелство с човек, който е извън кръга ви от колеги, съседи или стари приятели.

През тази седмица ще се наложи да обърнете внимание на събития, в които от вас ще се очаква някаква помощ или съдействие. Възможно е да касаят някого, с когото не живеете заедно. Поради тази причина ще имате по-динамично общуване по телефон или чрез други средства за комуникация.

През седмицата важна роля в живота ви ще изиграят хора, с които имате обща дейност, цели или задачи.

През тази седмица ще получите информация относно неблагоприятно развитие на проблеми в живота на хора, които познавате. Вероятно те преживяват последствията от свои предишни злонамерени действия.

През седмицата ще бъдете натоварени с проблеми в живота на хора, с които най-вероятно живеете или работите заедно.

Ако сте родители през тази седмица ще се наложи да направите покупка за дете, която ще изиска някакъв документ или внимателно предварително проучване за по-добра сделка.

Седмицата носи новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Момчетата и момичетата ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават или отказ на някакво предложение, критика, оплакване.

През седмицата ще имате сложни за разрешаване проблеми с хора, с които живеете заедно.

Мъжете родени под знака на Стрелец, през тази седмица нека дадат воля и свобода на детето вътре в себе си. Върнете се към своите мечти и желания от детството, правете неща, които тогава не сте успели поради някаква причина. През тази седмица ще бъде важно да върнете макар и за кратко емоциите от детството си.

Някои неприятни събития или преживявания свързани с хора, които са ви близки, ще ви дадат нова възможност да оцените истинската стойност на живота, който имате в момента.

Здравето на жените през тази седмица може да бъде нестабилно, но най-вероятно ще касае стар хроничен или неизлекуван проблем.

Едно от най-важните неща през тези седем дни е да организирате плановете си практично, с яснота в това дали са постижими през тези седем дни или ще изискат много повече време.

Козирог

През седмицата от 6 – 12 февруари от вас ще се изиска пълно отдаване на професионалните ви или бизнес ангажименти.

Ще имате важни разговори или ще се ангажирате с изпълнения на общи планове с хора от друг колектив, компания или клиенти.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с нова позиция или нова работа на друго място, ако имате подобни желания или планове.

При разрешаването на неприятности и проблеми през тази седмица ще получите помощ от неочаквано място.

Вероятно през тези седем дни ще очаквате телефонен разговор среща или друго важно събитие свързано с човек, който живее в друго населено място.

През тази седмица ще преживеете много емоции, вследствие на разговори с ваши приятели и новини, които ще получите от тях.

Седмицата ще се запомни с ново познанство, което тепърва ще има някакво значение за вашето бъдеще.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, като най-вероятно ще става дума за предварително планирано такова.

Момчетата и момичетата ще останат разочаровани от действията или думите на хора, с които имат ежедневни контакти. Някои от плановете ви за седмицата ще се провалят поради действия или бездействие на хора, от които сте зависими по някакъв начин.

Мъжете ще имат финансови отношения с хора от различни разстояния. Възможно е получаване на пари или на важен финансов документ.

Едно от хубавите събития през тези седем дни ще бъде свързано с възможността да хармонизирате отношенията си с жена, с която сте имали скорошен конфликт или неприятна размяна на обиди или обвинения.

Жените да внимават при покупка на лични вещи или на продукти за домакинството. Следете преди всичко дата на производство и трайност на продукта.

Може да запомните седмицата с преживявания, които ще имате с жена от кръга си роднини или близки приятелки.

Водолей

През седмицата от 6 – 12 февруари ще действате с нежелание по дела свързани с ваши професионални или семейни ангажименти. Това най-вероятно ще се дължи на липсата на достатъчно енергия, амбиция и настроение.

Ще сте склонни да живеете с минали преживявания, да си спомняте за обиди или загуби от миналото си.

Тази седмица ще благоприятства покупки и всякакви материални дела свързани със семейството ви. Седмицата ще зарадва мнозина с новина, свързана с раждане на дете.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, особено ако очаквате едно добро заплащане на вашия труд, получаване на хонорар или премия, на кредит или друг допълнителен приход.

Възможни са и неочаквани пари, но те едва ли ще зарадват всички представители на този зодиакален знак.

През тази седмица ще имате важно очакване за среща, разговор или реализация на общ ангажимент с приятели, колеги или с роднини.

Момчетата или момичетата ще имат конфликти или сложни отношения с връстник или с друг млад човек.

През седмицата ще се сблъскате със сложния и противоречив характер или опити за лъжи от страна на човек, който е близо до вас.

Мъжете през тази седмица ще променят свой план или идея свързана с пътуване или ще преживеят други някакви промени свързани с пътуване.
През тези седем дни ще ви зарадват новини свързани с дете от кръга ви роднини.

Възможно е раждане на бебе, рожден ден на малко дете и др.

При жените неприятностите от финансов характер, които ще възникнат в началото или в края на седмицата ще ви накарат отново да преразгледате бюджета си.

През тази седмица ще имате повод за събиране в дома си или ще изненадате близки хора с нещо неочаквано.

Като цяло седмицата носи повече неспокойни дни. Ще мислите и ще се тревожите за различни неща или за хора, които са част от вашия живот.

Риби

През седмицата от 6 – 12 февруари ви се дават различни емоционални изненади, предимно свързани с любовния ви живот. Изненади може да преживеете и чрез комуникацията ви с хора отблизо и далеч.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нова романтична връзка или за планиране бъдещето развитие на вече създадена такава.

През седмицата може да ви изненада новина или телефонен разговор с ваш бивш романтичен партньор. Това обаче едва ли ще промени настоящата ситуация в живота ви.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на нова покупка за дома, на промяна в материалното или имотното си състояние и други.

Благоприятно развитие през седмицата ще имат ваши финансови дела с жена, независимо дали тя е ваша роднина, партньор или клиент.

Като цяло седмицата ще бъде интересна и успешна за вас.

Разбира се, напълно е възможно някои ваши предварителни планове и очаквания да се окажат съвсем различни от това, което ви предстои да преживеете. Не търсете причината за тези промени в нелоялни действия от страна на други хора.

Момчетата и момичетата ще създадат или развият важни за тях приятелски и професионални отношения. Седмицата ще се запомни с много разговори, с обсъждане на различни интересни идеи, с планиране на бъдещи действия, от които ще очаквате някакъв успех.

Мъжете ще се зарадват на новина или на ново приятелство с интересна личност. През тези седем дни работете усърдно, честно и искрено за своето лично щастие.

През тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с документи, с наследство, с вещи или имущество на починал родственик и други събития свързани с хора от Отвъдното. През този период ще имате много силни (предсказващи) сънища свързани с тях.

За тези жени, които са в процес на раздяла или развод ще направят стъпка назад и ще се опитат да преосмислят своите решения и действия. Едно събитие, разговор или среща ще ви провокира към размисъл.

През тази седмица повечето от вас ще имат благоприятно време за пътуване на близо и далеч. Предстоят ви много приятни емоции, посещение на нови места или ще се срещнете с нови хора.

Източник: astro.velida.net