Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13-19 февруари)

Овен

През седмицата от 13 – 19 февруари ще проведете разговор или ще поискате повече информация от приятели, за действия, с които са ви злепоставили по някакъв начин пред други хора. Разбира се в неговите или в нейните действия може и да няма лош умисъл, но е добре тази ситуация да бъде изчистена, за да няма недоразумения или лоши чувства.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако неговата цел е свързана с ангажименти с роднини от близо и далеч. Някои от вас може да пътуват с цел годеж, сватба или друго важно събиране.

Благоприятно развитие през седмицата ще имат романтични контакти с партньор от друго населено място.

През тази седмица благоприятно развитие ще има лечението на ваш роднина или приятел.

Ще успеете да помогнете с разумен или практичен съвет при разрешаването на сложна ситуация в живота на човек, когото познавате.

В работата си избягвайте напрежение или спорове с колеги или с клиенти, които имат неотстъпчив характер или по-голям инат.

През седмицата очаквайте малки доходи в семейния си бюджет, които могат да дойдат благодарение член на вашето семейство.

Момчетата и момичетата ще трябва много сериозно да контролират нетърпението си и неотстъпчивостта си в ситуации, които могат да прерастнат в сериозен конфликт.

През тези седем дни ще планирате важна среща, която в някои случаи може да има връзка с някой, към когото проявявате романтичен или делови интерес.

Тази седмица носи за мъжете неочаквани събития свързани с кариера или бизнес. Разбира се, те ще бъдат индивидуални и ще зарадват някои от вас, но други могат да останат разочаровани или да преживеят загуба. Всичко зависи и от вашия личен хороскоп.

Седмицата ще благоприятства развитието на финансовите ви дела, но не бъдете неблагоразумни и обмисляйте добре всякакви рисковани действия от финансов характер.

За жените, които планират да пътуват през седмицата нека да бъдат внимателни и да се съобразяват с метеорологичната обстановка, с транспорта и с всичко, от което зависи усеха на съответното пътуване.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, седмицата ще изиска обмисляне на вашата стратегия и една корекция, която може да ускори или подобри вашата позиция.

Конфликтите са нежелателни, защото има хубави неща, които седмицата е приготвила за вас. Радвайте им се, и не си разваляйте настроението с неща, които утре може и да нямат значение за вас.

Телец

През седмицата от 13 – 19 февруари ще имате сериозни, а може би и не толкова приятни ангажименти свързани с мъж. Те могат да имат отношения към неговото здравословно състояние или друг сложен житейски проблем в неговия живот.

Тази седмица ще бъде благоприятна за развитие на ваши любовни или професионални дела.

Не притискайте събития или хора да действат по-бързо, да изпълняват ваши моментни желания и капризи. Всяко нещо си има своето място и време в живота ви за да се случи.

През седмицата една личност от кръга ви роднини или приятели ще успее да ви изненада. Възможно е това да има връзка с разкриване на някаква тайна или ще касае плановете и действията на други хора. В този случай тази информация ще ви бъде от голяма полза.

През тази седмица ще възникнат спорове или други моменти на напрежение в семейството ви, в които може да размените необмислени обиди или обвинения, за които после ще съжалявате. Както винаги, така и сега всичко зависи от способността ви да контролирате собствените си емоции.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за развитие на нови познанства с хора от различни населени места, за обсъждане на общи интереси и действия с роднини и приятели отблизо и далеч.

Момчетата и момичетата ще са в голяма степен зависими от действията близки хора при изпълнение на свои лични, семейни или професионални планове. Това всъщност може да бъде за ваше добро.

Мъжете ще разделят времето си между любовта и работата, а за някои от вас те могат да са на едно място.

През тази седмица ще бъде добре да обърнете по-сериозно внимание на свои здравословни неразположения или лечение, което сте занемарили поради различни причини.

Жените ще научат неприятна новина за събитие или близък човек, който живее в друг град или държава.

През тази седмица по-голяма част вниманието ви ще бъде насочено към важни събития в живота човек от семейството ви, свързани с образование, кариера, преместване, пътуване, представяне пред публика и др.

Това ще бъде благоприятно време за лечение или медицински процедури свързани с бъдещо майчинство за тези жени, които имат подобна цел или план. В някои случаи това може да има връзка с пътуване в друг град или държава.

Близнаци

През седмицата от 13 – 19 февруари ще направите някои промени в свои планове свързани с пътуване, или ще ви се наложи неочаквано да реализирате такова, поради важна причина.

Като цяло тази седмица носи промени в живота ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с роднина или с приятел, които може да живеят надалеч от вас.

Ако имате някакви очаквания свързани с дете, то ще останете разочаровани в своите очаквания.

През седмицата ще получите обещание, което ще се окаже невъзможно за реализация от страна на този, който ви го е дал.

Като цяло през тази седмица бъдете по-търпеливи в действията си свързани с хората, с които ще имате контакти.

През тази седмица ще ви се наложи да помогнете на жена, която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация.

Момчетата и момичетата ще са изправени пред труден избор или решение свързано с любовния им или интимен живот.

През тези седем дни ще имате своите поводи за малки радости. Ще бъде важно да правите добре преценка на събития или възможности, които ще възникнат през седмицата. Има вероятност да вложите много енергия в нещо, което не е перспективно и да пропуснете други, по-добри неща.

Мъжете Близнаци ще имат благоприятно време за пътувания, независимо от тяхната цел. Особено благоприятно развитие те ще имат за мъжете над средна възраст.

Комуникацията ви с хора от различни разстояния ще ви донесе желаните резултати.

На жените през тази седмица им предстои да проведат важни разговори. Ще търсите разрешение на проблеми свързани с хора от близкото ви обкръжение, с пътуване или с различни транспортни средства.

Възможно е да получите новина свързана с инцидент по време на пътуване връзка с човек, когото познавате или с някой, който живее на разстояние от вас.

Рак

През седмицата от 13 – 19 февруари мнозина от вас ще бъдат емоционално и психически нестабилни, което ще провокира различни настроения.

Промяната в настроенията ще ви правят трудни за комуникация, особено с хора, с които работите заедно. Опитайте се да си осигурявате максимално време за почивка.
Избягвайте напрежението и хора, които създават напрежение около себе си.

През тази седмица може да ви се наложи отново да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор преди време, без да сте постигнали конкретен резултат.
През тази седмица избягвайте обвързващи ви финансови отношения с хора, които не познавате добре или такива, които имат лоша репутация.

През тази седмица приятели ще ангажират вниманието ви с повече разговори или с динамична размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат събития в техния личен или професионален живот.

През седмицата ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие и който ще приемете като обида и лицемерие.

През тази седмица момчетата и момичетата ще ги изненадат събития в училище или в работата, свързани с нови хора, нови клиенти или с интересно развитие на нови контакти с хора от различни разстояния.

Мъжете ще могат да постигнат важни резултати в делата си, особено тези, които носят доходи в личния им или бизнес бюджет.

През тези седем дни може да се ядосате на повечето задачи свързани с битови проблеми, ремонти, повреди на различна техника или автомобил.

Жените ще имат късмет в дела и планове свързани с пътуване или с хора от различни разстояния.

Може да възникне неочаквана възможност за вас, която да изиска пътуване до края на този месец.

Лъв

През седмицата от 13 – 19 февруари може да планирате пътуване или да предприемете такова, което ще бъде важно за вашата кариера, здраве или семейни отношения.
За някои от вас едно такова пътуване може да има връзка с човек,с когото имате някаква обща дейност или цели.

През седмицата следете внимателно ваши отношения или контакти с хора от друго населено място. Не избързвайте решения или действия свързани с тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или начало на нова работа в друг град или държава, за тези от вас, които имат такива планове.

През тази седмица ще възникне стресова ситуация или напрежение свързано с конкретно събитие в живота на момче или мъж от кръга ви роднини или приятели.

Вероятно една такава личност ще попадне в извънредна ситуация или ще предизвика неприятен конфликт, вследствие на което ще възникне объркване, неспособност за вземане на правилни решения.

През тази седмица ще имате контакт с жена по конкретен повод, като това може да има връзка със събиране, с обществено мероприятие или бизнес.

През тези седем дни ще имате разговор по финансов въпрос с човек, който може да бъде представител на държавна институция или някой, с когото работите заедно.

Седмицата носи възможности за по-добри доходи от работа, за постигане на по-високо заплащане и други положителни финансови събития.

През седмицата момчетата и момичетата ще разширят своя кръг от познанства. В любовния ви живот ще ви се наложи да вземете трудно решение, което в някои случаи може дори да се отрази на здравето ви, като безсъние, мигрена и др.

Мъжете ще имат притеснения или грижи свързани с близък човек.

Предстои ви да развиете важни за вас лични или професионални отношения. Не е изключено да отидете по спешност някъде.

През тази седмица жените ще преживеят някои емоционални притеснения или тревоги, свързани с необходимостта да си изясните някои отношения или да се разделите с някого.

Вероятно това е човек, с когото сте прекарали част от живота си заедно: колега, приятел или някой от кръга ви роднини. Причините за една такава ситуация ще се най-различни и в никой случай не бива да ви натоварват с очакване за някакво драматично развитие.

Дева

През седмицата от 13 – 19 февруари ще обсъждате ваши лични или семейни действия и ангажименти от финансов характер. За някои от вас те могат да имат връзка с дете или с млад човек от семейството ви.

Тези действия ще бъдат за нещо хубаво, за разрешаване на някакъв проблем или за друго важно нещо за бъдещето ви.

През тези дни обаче ще възникне необходимост от един по-голям разход за дома или за ваш роднина, който ще създаде временно притеснение или паника, докато намерите разрешение на тази ситуация.

Възможно е възникването на битов и друг проблем в дома ви, който също да изиска разход на средства за ремонт или покупка на неотложни неща.

През тази седмица ще бъдете оптимистично настроени за развитието на настоящата си любовна връзка или ще създадете такава, която ще ви даде големи надежди за перспективно развитие.

Възможно е обаче някои коментари или необмислени действия на партньора да ви натъжат или да предизвикат объркване на чувствата ви.

През тази седмица възникването на нови събития ще ви върне към минали подобни преживявания и ще се опитате да действате използвайки натрупания вече опит.

Седмицата ще бъде важна за момчетата и момичетата, за тяхното образование, кариера, развитие на професионални или лични дела. Могат да възникнат нови идеи или нови възможности, от които вие ще съумеете да се възползвате.

Мъжете ще проявят по-голяма чувствителност и емоционалност в отношенията си, което може да предизвика разочарование, да възникне ситуация на обида, подозрителност, съмнение в искреността на хората, с които ви предстои да общувате.

Жените ще присъстват на събирания по различни поводи, но основно такива, които ще имат връзка с рожден ден, имен ден, юбилей и др.

През тази седмица можете да очаквате важни събития свързани с баща, дядо, чичо, брат или зет, които ще съберат семейството ви на едно място или ще са повод за оживени разговори по телефона.

Седмицата носи новина или събитие свързано с годеж или сватба.

Везни

През седмицата от 13 – 19 февруари ще имате контакти с хора, които работят или живеят в друг град или държава. Не е задължително те да са ваши роднини или стари приятели. Възможно е да бъдат ваши нови познати, делови партньори или съмишленици.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако не пътувате сами или ако отивате на гости при близки хора.

През тази седмица мнозина от вас ще проведат интересни разговори, които ще бъдат важни за бъдещето развитие на един професионален ангажимент или нова работа.

Различни промени могат да настъпят и в професионалния живот на вашия брачен или романтичен партньор, които ще обсъждате и планирате заедно.

През тази седмица мнозина от вас ще отидат някъде по неприятен повод. Възможен е някакъв вид ангажимент свързан с човек, който е в Отвъдното.

Тази седмица ще бъде благоприятна за тези от вас, които планират събиране свързано с годеж, сватба или друго важно събитие от семеен характер.

Момчетата и момичетата ще имат повод за радост свързан с важно събитие в живота на човек от кръга роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за планиране на важни действия свързани с бъдещето ви.

Мъжете ще направят някаква рязка промяна в планове или в отношения, което ще се окаже удачна стъпка от тяхна страна. Влияние върху действията ви през тази седмица могат да окажат хора, с които имате старо познанство.

През тази седмица жените ще бъде добре да преосмислят по-сериозно своите отношения с родственик, с когото нямат чести контакти поради лични причини.
Това ще бъде един неблагоприятен период за съдебни или юридически дела, независимо с какво конкретно са свързани.

През тази седмица очаквайте интересни срещи или събирания предимно с приятели, колеги и др.

Скорпион

През седмицата от 13 – 19 февруари ви предстои да се ангажирате с действия, които касаят вашето собствено или на близък човек здраве.

Това ще бъде важен ангажимент, който не бива да отлагате, и към който ще трябва да се отнесете сериозно.

Като цяло седмицата носи повече динамика в контактите ви с хора извън дома. Ще обсъждате или разрешавате важни за семейството или за работата ви въпроси.

Седмицата обещава да бъде много натоварена, много напрегната, понякога с необходимост да вземете разумни решения. Те могат да са свързани с отлагане на някои от ангажиментите ви, поради физическа невъзможност да се ангажирате с тях.

Емоционално ще бъдете нестабилни, което ще бъде причина за различни промени в настроението ви.

През тази седмица една нова личност в кръга ви от познати ще бъде поставена на някакво изпитание преди да решите дали можете да се доверите или не.

Всъщност успехите и хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на непознати или нови хора в живота ви.

Финансово през седмицата ще възникне стресов момент свързан с по-голяма разход, който може да предизвика временно затруднение.

Момчетата и момичетата трудно правят компромиси и това може да бъде причина за неприятен и емоционален конфликт.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за постигане на реални успехи. Няма да ви липсва шанс или късмет, но това ще бъде поради усилията и труда, който влагате в работата и в делата си.

Възможно е през тази седмица да ви бъде поискан малък паричен заем или услуга, но по-късно ще възникнат някакви усложнения.

Жените Скорпион ще са неспокойни, нетърпеливи, ревниви в любовта или лесно ще създават противоречия с хората, с които имат ежедневни контакти.

През седмицата ще очаквате важна информация от финансов характер, но нейното получаване и какво това ще ви донесе ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.

Стрелец

През седмицата от 13 – 19 февруари трябва внимателно да обмисляте свои действия от финансов характер. Те могат да имат връзка с един конкретен разход на средства, но може да е някаква идея, от която ще очаквате да получите печалба или друга облага.

Ако сте родители, през тази седмица ще очаквате развитието на събития свързани с възпитанието, образованието или кариерата на ваше дете, резултати от изпити, представения или друг вид изява.

През тези седем дни ще изиграете главна роля при разрешаването на различни неприятности, които касаят собственото ви семейство или семейството на ваши родители и роднини. Възможно е това да се дължи на факта, че имате достатъчно опит, че умеете дипломатично да изглаждате недоразумения или сте преживяли подобна ситуация.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите финансово- материални интереси и планове, като в голяма степен положителните резултати ще бъдат благодарение съдействието на други хора.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на някаква придобивка или на друга ситуация, която ще им донесе някаква изгода, някакъв успех. Това е бъде благоприятна седмица за важни покупки, за подобрения в начина ви на живот.

Мъжете ще очакват развитието на някои важни събития в любовта или в интимните си отношения. За вас емоционалната стабилност ще е много важна през тези седем дни.
Бъдете предпазливи в отношенията си с хора, с които имате близки отношения, особено при споделяне на лична, конфидициална информация.

През тези дни жените ще получат най-различни новини за събития в живота на хора, които са свързани по някакъв начин със семейството.

Поводи за срещи няма да липсват, но ще има и неочаквани такива. Изненади ще възникнат в любовта.

Козирог

През седмицата от 13 – 19 февруари ще търсите отговори на въпроси свързани със събития, които сте преживяли напоследък. Поради някаква причина те са останали неясни за вас поради неочакваното си развитие. Възможно е да получите новина или телефонен разговор, които да провокират подобни размисли и търсения.

През тази седмица някои от вас ще разчитат на съдействието или помощта на приятели при действия свързани с финансов документ или с други парични дела.

Любовният ви живот през тази седмица носи различни вълнения, но едва ли ще преживеете драма. Една стара и или новосъздадена връзка може да има интересно развитие през тези седем дни.

Това, което може да предизвика напрежение и да обърка благоприятните тенденции в любовния ви живот са прояви на ревност, липса на търпение или прекалено желание за контрол върху другия партньор.

Тази седмица вещае успех или различни преживявания свързани с дете или с млад човек. Вероятно това има връзка с едно ново начало в техния живот, което е свързано с образование, кариера, брак и други.

Момчетата и момичетата ще размишляват дълго време върху думи или действия на съученици, приятели или роднини, които ще дадат някакво отражение върху личния ви или професионален живот.

През тези седем дни ще сте склонни да се влияете от мнението, съветите или помощта на други хора при изпълнение на свои ежедневни задачи.

При мъжете през тази седмица ще възникне напрежение в семейните или колегиални отношения. За някои от вас то ще има отношение към пътуване, което най-вероятно ви предстои да реализирате скоро.

Напрежение е възможно да възникне поради събитие в живота на на роднини или приятели, които се намират в друго населено място.

Събитията през тази седмица ще бъдат много променливи, емоциите и настроенията ви нестабилни. Ще имате повод да се зарадвате, но много бързо ще възниква проблем който ще рефлектира негативно върху позитивното ви настроение. Докато търсите най-доброто решение на проблемите си през седмицата, най-неочаквано съдбата сама ще ги разрешава по някакъв начин.

През тази седмица жените нека да бъдат сериозни към свои лични здравословни проблеми или такива на човек от семейството.

Като цяло седмицата не носи някакви големи събития, но ще ви провокира да селектирате приоритетите си, преди да тръгнете към някои промени в близкото си бъдеще.

Това ще бъде важно за да можете да се концентрирате само върху перспективни неща, с които ще можете да постигнете реален успех.

Водолей

През седмицата от 13 – 19 февруари ще сте резки в отношенията си с хора, които се опитват да ви манипулират, да ви принудят да направите, неща които не одобрявате поради някаква причина.

Всъщност вашето раздразнение може да бъде провокирано и от господарското, грубо поведение на тези хора.

Някои от представителите на зодиакалния знак Водолей могат да пътуват по важна, индивидуална за всеки един от вас причина.

През тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите желанието на ваши роднини, които ще имат нужда от помощ или подкрепа за да реализират своя мечта.

През тези седем дни ще очаквате изпълнение на обещание, което ще ви помогне да постигнете напредък по реализацията на конкретен план за бъдещето ви.

През седмицата избягвайте конфликти, тъй като те могат да провокират прибързани и неразумни решения.

Момчетата и момичетата ще имат настроение за романтика, за любовни и интимни преживявания, за по-различни емоции, които да ги извадят от рутината на ежедневието.

Някои от вас ще имат работа с някакъв документ, с плащане или с други подобни дела, които вероятно вече имат някакво развитие от предишните няколко седмици.

При мъжете несигурността през тази седмица в голяма степен ще се дължи на факта, че хората, на които разчитате са ангажирани с много други задачи или ще ви притеснява тяхната несериозност.

През тази седмица ви предстоят интересни срещи и разговори предимно с приятели, които ще се окажат полезни с техните съвети или с контакти, които имат в различни институции.

През седмицата жените нека не се впечатляват от думи или предложения на човек, който ще се опита да ангажира вниманието ви с нови финансови възможности или с примамлив кредит. Като цяло през седмицата бъдете предпазливи във финансовите си дела и действайте по-консервативно, когато събитията изискват от вас конкретни действия.

Риби

През седмицата от 13 – 19 февруари ще ви се наложи да обърнете повече внимание на човек от кръга ви роднини, който ще има нужда от вашата помощ или грижи.
За някои от вас е възможна промяна в дома, като преместване в друго жилище, пътуване с цел работа или гостуване и др.

През тази седмица вероятно ще имате причина да се чувствате тъжни или разочаровани от действията или думите на момиче или на жена, с която имате някакви контакти. Вероятно тя живее в друг град или държава или има желание да промени живота си чрез едно такова преместване.

Хубавите неща през тази седмица ще дойдат по линия на паричните ви дела. За някои от вас те могат да имат връзка с хора от различни разстояния.

Възможни са нови познанства, които ще бъдат на база общи интереси и цели.

През тази седмица ще имате интересни любовни преживявания, но бъдете разумни и тактични в отношенията си с любимия човек.

Момчетата и момичетата ще имат повече задачи или работа през тази седмица. Някои от ангажиментите ви ще имат връзка със съученици, колеги или ръководители.

Седмицата може да се запомни емоционално с една раздяла или неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

При мъжете ще възникнат неочаквани проблеми свързани с роднина, които ще касаят негови/нейни семейни проблеми или конфликти.

През тази седмица мъжете ще са лесно докачливи, свръх емоционални, което ще създава лесно напрежение.

През тази седмица жените могат да се откажат от една своя идея свързана с работа или бизнес. Като цяло тази седмица може да се окаже продължение на един процес на професионална промяна при голяма част от жените.

Източник: astro.velida.net