Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20 – 26 февруари)

Овен
През седмицата от 20 – 26 февруари ще трябва да намерите с такт и дипломатичност разрешение на проблем, който притеснява семейството ви. Вие ще имате по-оптимистично или по-различно виждане на ситуацията и затова ще бъде важно да успокоите атмосферата в дома си.

Тази седмица ще получите неочаквани новини, покана за среща или за пътуване от страна на приятели. Въобще контактите ви с приятели през тази седмица ще са много емоционални, свързани с най-различни събития или новини.

През седмицата може да бъдете обект на манипулация или да бъдете ощетени по някакъв начин от страна на млад човек или дете.

Седмицата вещае радостен повод за събиране или радост свързана с вашия личен живот.

Не отказвайте нито една покана през седмицата, независимо дали имате настроение за събиране или излизане извън дома си.

Момчетата и момичетата ще преживеят емоционални проблеми породени от собствения си темперамент и нетърпение.

Избягвайте намеса в разрешаването на неприятности в живота на приятели. Преди да вземете такова решение, преценете добре възможностите си, за да ни създадете допълнителни проблеми.

Мъжете Овен мислено ще правят смели планове за бъдещето си. Има опасност да си надцените силите или да не видите реално дали тези планове са наистина постижими. Здравето ви ще бъде нестабилно, затова бъдете внимателни.

През тази седмица ще бъде добре за вас да прекарате повече време в дома си ангажирани с приятни занимания.

Жените ще запомнят седмицата с важно събитие с близък човек. Хора от миналото ще ви потърсят по различни поводи.

През тази седмица ще сте склонни да отделяте повече време за външния си вид, с посещения в различни салони за красота, магазини за нови дрехи и др.

През тези седем дни ще ви зарадва подарък или жест на внимание от страна на хора, които живеят извън дома ви.

Телец
През седмицата от 20 – 26 февруари се пазете от нереални очаквания или от излишно безпокойство за бъдещето си. Събитията така ще се развият през тези седем дни, че вие определено ще има за какво да бъдете доволни.

През седмицата избягвайте да се намесвате в неприятни отношения или конфликти между жени. Една такава намеса може да ви коства загуба на приятелство или ще се натоварите психически с проблеми, които не са ваши.

Ако вашето търпение е провокирано от сприхавия характер на жена, вложете всичко от себе си за да игнорирате нейното въздействие върху вас.

Във финансов план седмицата ще изиска много предпазливи действия от ваша страна и преди всичко с разходите, които ще искате или ще планирате да направите.

Новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате ще ви изненада.

Избягвайте предложения или покани от непознати хора. През тази седмица рискови действия могат да провокират неприятни ситуации в живота ви.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то има връзка с ваши родственици.

В любовта седмицата ще бъде благосклонна към романтичните срещи, новите запознанства с роднини или приятели на партньора ви и др.

Момчетата и момичетата ще са склонни да търсят вина в другите хора за някои свои неуспехи (преди всичко поради прибързани действия). В училище или в работата ви може да се появят нови хора: съученици, колеги или нови клиенти. Някои от вас ще се ангажират сериозно с разрешаването на административен проблем.

Мъжете ще имат ангажимент с човек най-вероятно от семейството, който или няма да им бъде приятен или ще им донесе разочарование при неговото изпълнение.

Изненадите през тази седмица ще запомните за дълго време.
През тази седмица предстои раждане на дете в семейството на ваши колеги, приятели, бизнес партньори или съседи.

Жените ще бъдат удовлетворени от благоприятното развитие на финансовите си дела с приятели, роднини или с хора, които са ангажирани с някакъв план.

През тези седем дни мнозина от вас ще се зарадват на парични постъпления, които ще дойдат чрез роднинските ви връзки.

През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за здравето на близка жена: баба, майка или друга (предимно самотна) родственица.

Близнаци
През седмицата от 20 – 26 февруари ви предстоят срещи, разговори, договори и споразумения, които ще подобрят материалното ви и финансово състояние.
Мнозина ще преживеят важно събитие в дома си свързано с момиче или жена.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, което ще ви срещне с нови хора.

Седмицата ще благоприятства планове и ангажименти свързани с преместване или пребиваване за по-дълго време на друго място.

През тези седем дни вероятно ще имате повече разходи свързани с дома си или с допълнителен имот, който притежавате. Пазете се от излишни разходи! Търсете и проверявайте за по-добри оферти и предложения, когато се ангажирате с действия за дома си.

На някои от вас им предстои важно събиране в дома, за което ще се подготвите специално или ще поканите специални гости.

Пазете се от чуждо посегателство върху лични вещи или информация от хора с нечестни намерения.

Седмицата носи вероятност за раздяла с роднина, съседи или с приятели поради различни житейски причини.

Мнозина ще бъдат изненади от нещо ново в дома си или в семейството.

Като цяло седмицата ще благоприятства и закриля семейството и семейните ви дела. Това важи най-вече за отношения изградени на доверие, взаимност, разбиране и уважение.

Тази седмица ще е благоприятна за приключване на вече започнати начинания в живота на момичетата и момчетата родени под знака на Близнаци.

Ако сте ангажирани с някакво важно дело, което вече е претърпяло отлагания или друг вид забавения, то през тези седем дни ще има някакво развитие.

Седмицата ще бъде благоприятна при мъжете за работа или бизнес, сообено ако мислите практично и с перспектива върху задачите, които имате да изпълните.
Възможно е да постигнете успех свързан с нови клиенти, нови партньорства, нови поръчки (ако сте производители) и други.

Може да получите предложение за нова работа, но ще бъде индивидуално за всеки дали ще бъде прието това предложение или ще бъде отказано.

През тази седмица жените ще очакват финансови приходи в семейния си бюджет или благоприятно развитие на финансови проекти, които са важни за цялото семейство.

През тези седем дни ще имате особено очакване за развитие на важни семейни дела. Някои ситуации в роднинската ви среда могат да предизвикат по-голямо, нежелано напрежение.

Рак
През седмицата от 20 – 26 февруари често ще възникват конфликти, но те ще са по-скоро проява на свръхемоционалност или чувствителност по определени въпроси свързани със семейството или с брака ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на общ семеен бизнес или общи семейни дела.

През тези седем дни ще имате определени очаквания за развитието на личните си финансовите си дела. В голяма степен те ще са свързани с хора от близкото ви обкръжение, с роднини или със семеен бизнес.

През седмицата ще възникне една непредвидена ситуация, която ще изиска от вас бързи действия и решения. В повечето случаи тя ще има връзка към хора, които познавате много добре.

Опитайте се да избегнете конфликт свързан с пари, тъй като той ще има неочаквано развитие.

Седмицата носи вероятност за добро заплащане от работата или някаква допълнителна дейност.

През седмицата ще имате непредвидени разходи свързани с деца или млади хора.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на пари, които ще получат от различни места, или които ще имат възможност да изпозлват за едно пътуване.

Мъжете могат да се зарадват на предложение, което ще им донесе много добър доход.

През тази седмица определено ще ви изненадат различни проблеми или ситуации, които ще изискат по-внимателни действия от ваша страна.

При жените са възможни неочаквани здравословни неразположения, които ще ги накарат да се замислят върху начина си на живот.

През тази седмица може да преживеете раздяла с човек от кръга ви роднини или приятели, която ще е вследствие на преместване в друго населено място, нова работа, ново семейство и др.

Лъв
През седмицата от 20 – 26 февруари някои неочаквани събития ще променят отношенията ви с човек, който е ваш роднина, приятел или бизнес партньор. Вероятно тези промени ще бъдат положителни и перспективни, във ваша полза и интерес.

Важна роля през седмицата в развитието на вашите планове или начинания ще изиграе човек, с когото вече сте работили заедно, имате някакво общо минало.

През седмицата ще бъдат напразни злонамерените опити на някой, който ще се опита да атакува вашата любовна или брачна връзка с някаква интрига. Едно такова изпитание през тази седмица може дори да заздрави още повече вашите лични отношения.

През седмицата бъдете предпазливи в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична или конфиденциална информация свързана с вашата работа.

Отношенията ви с някои хора ще поставят на изпитание умението ви да лавирате в различни деликатни ситуации.

През тази седмица ще ви зарадва покана от страна на приятели, които ще имат повод за събиране свързано с важно семейно събитие или стартиране на важна промяна в живота им.

Момичетата и момчетата ще обмислят свои бъдещи планове, чиято цел ще бъде да се освободят от неработещи отношения или дейност, която не им носи нищо позитивно. Драма в личния живот на хора, които познавате ще бъде повод за размисли относно нещата в живота.

Мъжете ще са емоционални и това ще ги прави да търсят повече романтика и интимност в любовта или в брака си. Вероятно е ново запознанство, флирт или кратка авантюра.

Седмицата носи събитие, което ще даде някакво отражение върху живота ви или ще ви въздейства емоционално за определен период от време.

В работата си жените ще имат моменти на напрежение поради различни промени, нагласа към необичайни условия за работа.

За някои от вас тази седмица носи кардинална промяна в кариерата или бизнеса.

През седмицата здравето ви ще изиска грижи, като това най-вече се отнася за тези от вас, които поради различни причини отлагат едно лечение.

Дева
През седмицата от 20 – 26 февруари ще ви изненада телефонен разговор свързан с решение или с промяна в живота на мъж, най-вероятно човек, който е свързан с вашето семейство.

През тази седмица мнозина от вас ще имат повод за събиране в семейството си или с приятели, като в повечето случаи повода ще бъде момиче или жена.

През седмицата ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на ваш роднина.

Тази седмица ще бъде важна за развитието на вашите професионални или бизнес дела. Това особено важи в случай, че вашата работа е свързана с клиенти, с контакти с хора от различни институции или с пътуване.

Ако ви предстои интервю за нова работа, то обстоятелствата определено ще бъдат благоприятни за вас.

Като цяло пред вас е една седмица на събития, които ще се развиват на бързи обороти и тяхната динамика понякога ще ви създава напрежение и стрес.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на важни семейни дела, за годеж или сватба, за зачеване или раждане на дете.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на новини или събития свързани с близък човек или приятел.

Ше имате желание да търсите в близкото си минало причината за някои настоящи неуспехи или затруднения. Ще трябва да сте много внимателни през тези седем дни, когато ще трябва да вземате важни решения.

При мъжете ще възникнат неприятности с дете или внуче. Това ще предизвика посещение в дома ви или вие ще отидете някъде.

През тази седмица ще имате неприятен разговор с човек, който не разбира сложността на живота и ситуацията, в която е попаднал. Дали ще успеете да му помогнете и да му дадете някаква насока в живота му, ще бъде строго индивидуално.

Може да очаквате промяна или възникване на динамични събития в работата си, което няма да ви изненада. Интуитивно ще сте усещали появата им.

За жените една новина или разговор по телефона могат да предизвикат объркване или напрежение. Възможно е това да има връзка с неизпълнено обещание или отказ от договор, споразумение.

През тази седмица ще имате важно ново познанство, среща или разговор с човек, който ще има важно значение за бъдещето ви.

Везни
През седмицата от 20 – 26 февруари от вас ще се изиска едно по сериозно отношение към вашето собствено здраве или здравето на човек от семейството ви.

Една неприятна новина, която ще получите през седмицата може да ви свари неподготвени. Ще ви бъде трудно да реагирате по най-добрия за вас начин в съответната ситуация.

През тази седмица ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно средства или благоприятни обстоятелства.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за купуване на вещи за дома, тъй като в последствие ще се окажат с лошо качество или ще преживеете разочарование поради друга причина.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате една интересна идея, която тепърва ще ви донесе полза, включително такава свързана с допълнителен доход.
Като цяло тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да избягвате всякакви прояви на хитрост или злонамереност.

Момчетата и момичетата ще останат разочаровани от свое очакване свързано с романтичен партньор. Може би товарите човека до вас с неща, които в момента са невъзможни за изпълнение.

Като цяло седмицата носи сложни отношения с хората около вас. Здравето ви може да бъде проблематично за някакъв период от време.

Мнозина от мъжете ще се зарадват на пари, които ще получат за извършена услуга, допълнителна работа, стар заем и др.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с романтика, любов или флиртове.

Ще преживеете неочаквана изненада или ще получите услуга от страна на непознат човек.

Жените ще имат ангажименти свързани с уреждането на финансови отношения, получаване или изпращане на пари и др.

През седмицата могат да възникнат неотложни ангажименти с син, брат, зет или друг мъж от семейството.

През седмицата избягвайте хитрости независимо с кого или с какво са свързани. Ще получите това, което сами давате на другите.

Скорпион
През седмицата от 20 – 26 февруари ще имате повод да се зарадвате на събитие свързано с някаква промяна в живота на човек от семейството ви.

През тези седем дни конфликт свързан с дете може да бъде причина за размяна на обвинения между хората в семейството ви, но в края на краищата ще разберете, че се карате за глупави неща.

За някои от вас седмицата носи новина или събитие свързано с бременност или с раждането на бебе.

Като цяло събитията през тази седмица ще бъдат свързани със семейството и с дома ви.

Те определено ще имат благоприятно влияние върху развитието на важни планове и дела. През седмицата мнозина ще присъстват на годеж, сватба, рожден ден или юбилей.

В работата си следете внимателно думите или действията на жена, която си е поставила за цел да ви злепостави или да ви създаде някакъв проблем.

Момчетата и момичетата ще имат няколко приятни преживявания с приятели, колеги или съученици. Интересно събитие в живота на близък приятел може да бъде повод за събиране или оживени разговори по телефона.

Мъжете ще преминат през няколко сложни ситуации на работното си място, свързани с недоразумения, аварии, различни грешки или закъснения. Развитието на отношения с колеги или с клиенти ще определят успехите или неуспехите ви през седмицата, там където работите.

При жените през тази седмица ще се изиска да променят някои свои планове или да направят нови, които да определят бъдещи действия, които ще ангажират вниманието ви през един по-дълъг период от време.

През тази седмица ви предстои интересна или важна среща, интервю, представяне, което ще изиска добра подготовка и максимална концентрация.

През тези седем дни ще се появят нови хора в кръга ви от приятели, колеги или роднини. Мнозина ще се зарадват на нов домашен любимец.

Стрелец
През седмицата от 20 – 26 февруари бъдете предпазливи в отношенията си с хора, с които имате професионални контакти.

Възможно е първоначално те да ви зарадват с новина, предложение или нещо друго, но по-късно да разберете, че зад това да се крие нещо, което носи притеснение или разочарование.

През седмицата може да възникне събитие свързано с дете или с друг млад човек от семейството ви. Не бързайте да заемате позиция, не бързайте да защитавате или да обвинявате. Скоро всичко ще изглежда по-различно.

Една такава ситуация няма да доведе до някаква драматична ситуация, но ще бъде причина за кратък или по-дълъг емоционален дискомфорт.

Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. В случай, че работите с пари, бъдете внимателни за да не допуснете грешка или недоглеждане, което след това да ви коства някаква загуба.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за разговори свързани с по-високо заплащане или по-добри финансови условия при сделка.

Момчетата и момичетата ще очакват една важна или полезна за тях среща. Възможно е да възникне необходимост да отидете в някаква институция или на някакво публично събиране.

Мъжете ще са склонни много внимателно да планират действията и решенията си. Това особено важи за личните им или романтична връзка, която имат. Ще запомните седмицата с някои преживявания свързани с хора от кръга си роднини или съседи.

Жените ще имат сериозни и отговорни дела и ангажименти свързани с документи, споразумения или някакви други формалности.

През тази седмица ще бъде важно да избягвате конфронтация с хора, с които живеете заедно или които са ваши клиенти.

Козирог
През седмицата от 20 – 26 февруари ще получите новини, които ще променят ваши планове и може да внесат объркване в някои ваши надежди и очаквания.

Тези събития в никой случай не бива да се приемат с притеснение, а да се гледа напред и да се търси развитие на идеи и планове при едни нови обстоятелства.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с личната си поща или телефон.

Желанието на някой да надникне в личното ви пространство може да ви създаде сериозни главоболия.

През седмицата мнозина от вас ще направят посещение при лекар, което най-вероятно ще е предварително планиран ангажимент. Възможно е посещение в държавна институция с цел разрешаване на някакъв проблем.

Като цяло това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за посещение при зъболекар, козметик и други.

През тези седем дни неочаквано може да разкриете една тайна или да получите повече информация за събитие от миналото ви. Това няма да промени нищо, но ще направи този житейски урок по-ценен.

През тази седмица за някои от вас ще възникне неочакван разход свързан с дете, който ще покрие някакви щети, които то е направило.

Момчетата и момичетата ще осъзнаят важността на тези седем дни за разрешаване и приключване на някои неприятни задължения и ангажименти.

През тази седмица ще сте склонни емоционално да се разделяте с хора, които ви противоречат, от които нямат повече нужда или поради някаква друга причина.

Съветите на жена, която живее извън вашия дом, може да ви навредят.

През тези седем дни мъжете ще имат възможност да подновят отново стари познанства с хора, с които сте имали интересни преживявания в миналото.

Пред вас е една специална седмица, дни, които ще бъдат запомнени с определени събития. Някои новини или контакти свързани с хора от кръга ви роднини, могат да променят живота ви по някакъв начин.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако неговата цел е гостуване при роднини или приятели.

Като цяло обаче през тази седмица действията ви ще зависят от решенията на други хора. Тази ситуация, може да ви направи несигурни, зависими от обстоятелства, върху които нямате контрол. Мнозина от вас ще вземат решение да изчакат развитието на определени събития като зрители, отколкото да имат водеща роля в тях.

Водолей
Седмицата от 20 – 26 февруари ще ангажира вниманието ви с повече семейни дела и с повече професионални ангажименти.

Всичките тези неща ще трябва да бъдат добре организирани от ваша страна, тъй като тяхното реализиране ще изиска някакво време.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на официален брак или за покупка, преместване в нов дом.

През седмицата ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна ситуация в живота си.

През тези седем дни добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да имате специални преживявания свързани с тях.

По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с цел да ви измамят за нещо.

Като цяло седмицата носи хармония в дома и в любовния ви живот. Вибрациите ще спомагат за постигане на неочаквани успехи или ще са в основата на странни, но положителни преживявания.

Момчетата и момичетата ще се тревожат около здравето или личния живот на човек, който живее извън техния дом, но е родственик. Голяма част от комуникацията ви през тези седем дни по някакъв начин ще бъде свързана с този човек.

През тази седмица мъжете могат да бъдат поканени на събиране свързано с рожден ден, годеж, юбилей или друго важно събитие.

Ако сте родители може да посетите училище или държавна институция, поради важен ангажимент свързан със собственото ви дете.

Жените ще могат да реализират свои интересни идеи свързани с дома, в който живеят или с имот, който притежават. Това е седмица на неочаквани събития във вашия дом.

На някои от вас ще им се наложи да отделят време и ресурси за проучване или реализиране на различни възможности свързани с пътуване, с работа в друг град или държава или работа с чуждестранна компания.

Риби
През седмицата от 20 – 26 февруари за вас ще бъде важно да можете да постигнете развитие и завършек на важни дела свързани с финансово-материална ви стабилност.
Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или нови източници на доходи.

Благоприятните тенденции, които ще бъдат актувални за вас през тази седмица могат да бъдат помрачени от няколко конфликтни ситуации. Те няма да ви донесат загуби, но ще създадат объркване, ще ви попречат да вземете правилно решение и да избегнете напрежението.

През тази седмица се стремете към реално постижими цели и не си губете времето с неща, които са в сферата на мечтите.

Отсъствието от дома ви за един ден или през почивните дни, ще е свързано с приятни преживявания или с желание да си осигурите почивка и развлечения.
Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друг дом или за обсъждане на подобни планове.

Като цяло пред вас е седмица на важни промени или събития, които ще рефлектират върху бъдещето ви развитие. Търсете съветите и помощта на близки хора, ако имате нужда от това.

Момчетата и момичетата ще имат причина да преценят по-сериозно едно приятелство, което в момента им създава някакви съмнения или неудобства.

Голяма част от вас ще са здравословно нестабилни или твърде многото проблеми в живота ви ще са причина за безсъние, мигрена и други неразположения.

Мъжете ще са склонни към прояви на ревност, подозрителност, липса на разбиране желанията и чувствата на другите, което ще е проблем за тях.

Жените от този зодиакален знак ще имат повече финансови ангажименти и отговорности свързани с пари. Внимавайте, когато работите или имате обща дейност с човек, когото не познавате добре.

Източник: astro.velida.net