Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 - 19 март)

Овен
Желаните резултати през седмицата могат да бъдат постигнати само с цената на големи усилия. Пригответе се за факта, че звездите няма да постелят червен килим пред вас. Сега трябва да разчитате само на собствените си сили. Няма да е лесно дори да поискате подкрепа и като цяло седмицата не е подходяща за преговори. След сряда напрежението ще спадне, най-добрият период са почивните дни. 

Телец
Вашият знак е известен с това, че е търпелив, но това е, което може да ви липсва тази седмица. Има опасност да сгрешите при взимането на важни решения, защото няма да имате достатъчно време да ги обмислите. Това обаче изобщо не означава, че нещата със сигурност ще се провалят. Но все пак се опитайте да не бързате. Най-добрите дни за вас са вторник, сряда и неделя.

Близнаци
По отношение на бизнеса седмицата ще е спокойна, но с едно забележително изключение. Този петък е ден, който ви обещава много големи успехи. Използвайте шансовете си. Но от гледна точка на радостите от живота цялата седмица е много добра. Сега е чудесен момент да се забавлявате на воля.

Рак
Трябва да намалите темпото през първата половина на седмицата. Това е енергичен, но труден период: колкото по-активно се стремите да постигнете целите си, толкова повече трудности рискувате да срещнете по пътя. Хубаво е да не бързате и да се заемете с големи задачи не по-рано от четвъртък. През втората половина на седмицата определено ще можете да действате много по-смислено и по-ефективно.

Лъв
Седмицата до голяма степен повтаря предишната: същата експлозивна енергия, която може да бъде насочена както към създаване, така и към разрушение с еднакъв успех. Един вид „екватор“ ще бъде средата, след която ще ви бъде по-лесно да контролирате емоциите и да използвате силата си в правилната посока. Петък обещава да е най-добрият ви ден.

Дева
Предстоящата седмица е чудесна за кратка ваканция. Забавлявайте се, почивайте, отпуснете се и медитирайте – сега определено ще успеете по-добре във всичко. Но ако трябва да работите, следвайте безпрекословно инструкциите в шефовете и не се колебайте да ги попитате, ако смятате, че не знаете как най-добре да постъпите. Най-добрият ви ден е петък.

Везни
Трябва да се радвате – седмицата се очаква да бъде успешна. Вярно, че ще има малко по-малко енергия от преди, но това дори е за добро – преди я имахте в изобилие. Сега можете да действате доста динамично, но в същото време систематично, което ви позволява да разчитате на успех. Хороскопът ви обещава прекрасен уикенд.

Скорпион
Бъдете по-сдържани в отношенията си с началници и влиятелни хора. Сега те са по-скоро на ваша страна, но можете да развалите всичко с прекомерна грубост и прибързаност. Оптимално би било вашите инициативи да бъдат предадени на важни хора чрез някакъв дипломатически посредник. В романтично отношение седмицата е добра, но през уикенда е важно да избягвате конфликти. 

Стрелец
Първата половина на седмицата има всички шансове да се превърне в много успешен период за вас. Точно по това време трябва да се определят всички най-важни неща, както и да се направи план за тяхното изпълнение. В същото време втората половина на седмицата не е толкова лоша, тя е по-скоро просто неутрална и събитията ще се развиват според инерцията на движението, която ще определят дните от понеделник до сряда.

Козирог
За творчество, духовни търсения и работа с психолог просто не можете да имате по-добра седмица! Вашите мисли и чувства сега ще бъдат изключително дълбоки. Що се отнася до по-земните и практически въпроси, струва си да ги разрешавате предимно в четвъртък и петък. Уикенда е предназначени да ви зареди с енергия, джогингът и тренировката са силно насърчавани, а плуването като цяло е идеално. 

Водолей
Най-успешният ден от седмицата ще е сряда – хороскопът обещава успех както в работата, така и в любовните дела. Като цяло седмицата е доста неутрална, с изключение може би на уикенда. Той ще е ярък, но в същото време доста противоречив. Можете да станете доста спонтанни и екстравагантни. Опитайте се да се въздържате от рисковани приключения.

Риби
Вярвате или не, пророческите сънища и проявата на паранормални способности изглеждат доста вероятни тази седмица. Но дори и да не успеете да преместите предмети със силата на ума си, интуицията ви обещава да работи безупречно. Слушайте я повече. Най-успешните дни за вашата зодия са понеделник и петък.

Източник: burgasnews.bg