Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 март - 2 април)

Овен
Овните тази седмица ще бъдат склонни към ярка проява на непокорния си характер. Няма да изтърпят, ако някой се опита да ограничи свободата им или да им наложи нещо. Този стил на поведение обаче може да доведе до трудни конфликтни ситуации с хора с власт. Затова трябва да сте внимателни!

Най-трудно ще бъде на младите Овни, които са принудени да живеят под един покрив с обсебващи родители.

Междувременно тази седмица е подходящо време за разширяване на кръга от познати и възстановяване на приятелски отношения. Възможни са успешни пътувания с цел отдих, обучение и развлечение. Вашите интелектуални и творчески способности ще се повишат.

Телец
За Телците седмицата 27 март – 2 април 2023 ще е благоприятна за укрепване и стабилизиране на брачните отношения.

Доста интересен период ще е за тези, които са запалени по духовните практики или изучаването на езотерични науки. Ще можете да получите много нова информация и да преразгледате някои възгледи за живота.

Ще ви се изяснят и по-добре истинските причини за действията на определени хора. Междувременно, това не е най-доброто време за пътуване и контакти с представители на закона.

Близнаци
Близнаците през тази седмица ще могат да намерят най-добрите подходи за решаване на различни проблеми. Ще успеете да се концентрирате и да постигнете целите си.

Седмицата 27 март – 2 април 2023 ще бъде особено успешна за онези от вас, които са насочени към деловата дейност и не са склонни към емоционални преживявания.

В любовен план ви очаква период на затишие, без съществени промени. Добро време е за общуване с приятели и познати. Може би ще бъдете поканени да участвате в някакво социално събитие. Не отказвайте!

Рак
Раците тази седмица ще успеят да подобрят партньорските и любовните отношения.

Ако по-рано не сте могли да разберете мотивите на поведението на партньора си, сега можете спокойно да обсъдите всички въпроси и да постигнете разбирателство. В брачните отношения такива качества като честност и вярност ще бъдат особено важни.

Също така е подходящо време за сватба Възможни са промени в работата от рода на кадрови промени на ръководни длъжности и коригиране на планове.

Лъв
През седмицата 27 март – 2 април 2023 отношенията в семейството на Лъвовете ще се основават на чувство за отговорност и взаимопомощ. Сега можете да започнете ремонтни дейности, пролетно почистване.

Особено добри ще бъдат отношенията с родители, баби и дядовци. През този период можете да обсъждате и деликатни въпроси като наследството.

Благоприятно време е за укрепване на здравето, за различни превантивни мерки. Много болезнени симптоми ще изчезнат сами, ако започнете да се придържате към графика си и да се храните правилно.

Дева
Седмицата 27 март – 2 април 2023 ще е отлична за семейните Деви. Ще можете да се споразумеете с партньора по всякакви спорни въпроси, така че не се страхувайте да обсъждате най-чувствителните теми.

Опитайте се да изградите връзката си с гъвкав подход, като се вслушвате в мнението на любимия човек.

Вашите романтични отношения ще станат особено изострени, интересът към интимната страна ще се увеличи. Опитайте се да направите така, че половинката да се чувства добре. Ще ви се върне стократно!

Везни
Тази седмица ще е неспокойна за Везните, които са в семейни отношения. От една страна се засилва чувството на взаимна любов. От друга страна, действията на партньора могат да ви объркат, да ви накарат да се тревожите.

Един от напрегнатите въпроси може да излезе на преден план – темата за свободата на поведение в брака и отговорността.

Сега е благоприятно време за туристически екскурзии. Седмицата ще е добра и по отношение на работата. Финансовите ви възможности ще се увеличат, което ще ви позволи да направите необходимите покупки за дома и семейството.

Скорпион
Скорпионите ще бъдат в романтично настроение през цялата седмица. Общуването с любимия човек ще бъде не само приятно, но и полезно. Можете да намерите общи интереси, както и начини да използвате креативността си. Всяка дейност, която изисква нестандартни подходи и решения, ще бъде успешна.

Много Скорпиони, които имат деца, ще открият своите педагогически таланти и ще намерят правилния подход към отглеждането им. През този период звездите ги съветват да обърнат повече внимание на здравето си.

Препоръчително е да се провеждат превантивни мерки, да се придържат към здравословен начин на живот. Възможни са настинки поради спад в имунитета.

Стрелец
Стрелците, които са влюбени, тази седмица могат да очакват силни емоционални колебания. Може да се появи известно усещане за нестабилност в романтична връзка. Не прекалявайте в желанието си да изненадате любимия човек.

Това е прекрасно време за хора, които са запалени по някакъв вид творчески процес, имат хобита, занимават се с колекциониране или спорт.

Не забравяйте, че самореализацията включва свобода на поведение и наличие на свободно време. Опитайте се да си осигурите всички условия за творчество, тогава можете да постигнете много.

Козирог
Козирозите обичат и знаят как да планират дейностите си. И тази седмица се очертава много благоприятна за размисъл за бъдещи перспективи.

Всичко, което планирате тези дни, ще може да се изпълни в определеното за това време. Също така е подходящ момент за излизане с приятели. Ако отдавна не сте се срещали с любимите си хора, е време да подновите връзката си с тях.

Шестото ви чувство ще се изостри и това ще ви помогне разрешите успешно всички проблеми. През втората половина на седмицата 27 март – 2 април 2023 се засилва влиянието на членовете на семейството.

Опитайте се да покажете внимание и грижа към близките си си, особено когато става дума за родители. Възможно е те да ви осигурят финансова подкрепа.

Водолей
Опитайте се да се съсредоточите върху решаването на личните си дела, в противен случай рискувате да загубите време.

Тази седмица е добър период за учене и разширяване на контактите. Общуването с хората ще бъде много вълнуващ процес. Ще можете да се запознаете с креативен човек, който ще ви помогне да намерите правилното решение за неща, които отдавна ви тревожат.

Успехът очаква онези, които чакат повишение в службата.

Риби
През тази седмица е важно да се вслушвате по-често в мнението на по-възрастни и по-опитни от вас хора. Може би ще срещнете човек, който ще ви научи на много, ще ви отвори очите за важни неща. Ще се засили интересът към философски и духовно-нравствени теми.

Възможно е да се заинтересувате от някакво религиозно учение, да искате да предприемете екскурзия до храм или манастир.

Друга важна тема от седмицата са финансовите разходи. Може би ще се изправите пред труден избор: да направите голяма покупка или не.

Ако говорим за придобиване на вещи или оборудване за дома, тогава такива разходи ще се оправдаят. Почивните дни се препоръчва да прекарате със семейството и близки хора.