Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17-23 април)

Началото на седмицата ще премине спокойно, с усещането, че времето е спряло и ви дава възможност да се насладите на момента. До четвъртък картината ще се промени драстично. На 20 април ще има хибридно слънчево затъмнение, видимият размер на Луната напълно ще съвпадне с размера на Слънцето.

Това означава, че две различни енергии се сблъскват в опозиция. През този период (коридорът на затъмненията ще продължи до лунното затъмнение на 5 май) тъмните страни на личността ще излязат от сенките, ще изплуват и грешките от миналото. Добро време за развитие на духовни принципи, помирение и отработване на карма.

Според лунния календар на 20 април ще бъде Новолуние, време за пожелания и планове за следващия месец.

В петък ще има съвпад на Луната и Меркурий, който е благоприятен за развитието на интелектуалната сфера. В този ден е добре да започнете обучение.

В неделя Луната ще влезе в съвпад с Венера. Ден на красотата, любовта и хармонията.

Овен
Началото на седмицата за Овните ще бъде продуктивно в работната сфера. След няколко дни ще бъде възможно да завършите задачите, които сте започнали през месеца. Но не бързайте да се хвалите и да се държите самодоволно, тъй като има риск да си навлечете недоволство от колегите. По-добре е да посветите втората половина на седмицата на семейни въпроси, но и тук ще трябва да проявите толерантност, сила на духа и да избягвате ненужни разправии.

Телец
Звездите обещават късмет за Телците тази седмица, така че трябва да се огледате внимателно, смело да се съгласите на приключения (в рамките на разумното) и да хванете късмета за опашката. Новите проекти, започнати в този момент, ще донесат финансови ползи.

Близнаци
Близнаците ще имат време на съзерцание на красивото. Това ще им даде сила и ще ги зареди с енергия. Краят на седмицата е идеалното време за работа в градината, пресаждане на растения и разходки и спортове на открито. Най-добре е да прекарате в тишина, размисъл и избягване на излишен шум. Телевизор, музика, телефон – всичко това само ще добави ненужно раздразнение.

Рак
Проверявайте щателно получената информация и не вярвайте сляпо на всичко, което ви се казва. Възможни са задкулисни интриги от страна на конкуренти и завистници. Но по въпросите на любовта се очаква пълно щастие. Планирайте романтична среща през уикенда.

Лъв
Лъвовете тази седмица трябва да се доверят на интуицията си. Тя ще ви подскаже правилните решения и ще ви поведе по правилния път. На Новолуние не забравяйте да си пожелаете нещо, то със сигурност ще се сбъдне в близко бъдеще. В края на седмицата ще се появи жажда за промяна, но не бързайте да променяте радикално живота си, по-добре се ограничете до нова прическа или обувки.

Дева
Девата през седмицата ще усети особено влиянието на космоса, емоционалното състояние ще е нестабилно. Обърнете внимание къде отива вашата сила и енергия, може би сте увлечени в празни занимания повече, отколкото трябва. Вижте от какво можете да се откажете, за да хармонизирате чувствата и ума.

Везни
През първата половина на седмицата Везните трябва да заемат позицията на наблюдател и да не участват в спорни ситуации и конфликти. Да се ​​оставите на течението е вашата стратегия за успех сега. Към уикенда можете да станете жертва на стрелите на Купидон, но не бързайте да си губите ума, най-добрите любовни отношения започват с приятелство.

Скорпион
Време е Скорпионите да помислят за планове за близкото бъдеще. Може да се чувствате като заклещени на едно място. За да достигнете нови върхове на възможности, използвайте помощта на професионален коуч или мъдър приятел.

Стрелец
За Стрелците тази седмица са възможни приятни изненади от съдбата. Обърнете внимание на знаците на Вселената и следвайте вътрешния си глас. Почивните дни е най-добре да прекарате у дома, заобиколени от семейството и приятелите.

Козирог
На Козирозите предстои седмица на трансформация, не само външна, но и духовна. Добрите дела ще помогнат за настройване на ума по положителен начин. А благодарността за всеки миг ще ви изпълни с щастие и изобилие. Богатият вътрешен свят ще се отрази и в материалния.

Водолей
Седмицата ще е финансово успешна, възможно е кариерно израстване и увеличение на заплатата. Делничните дни ще бъдат изпълнени с работни дела, така че спортувайте повече – спортът ще помогне за облекчаване на натрупания стрес. Почивните дни е най-добре да прекарате в мир и спокойствие, за да съберете сили за покоряване на нови върхове.

Риби
Рибите трябва да се научат да показват повече доверие в света. Вярата в най-доброто и в грижата на Вселената ще премахне допълнителното бреме на отговорността от плещите ви. Уикендите е по-добре да посветите на любимия си бизнес и грижите за близките. Например, можете да се докажете в кулинарното изкуство, както и да зарадвате сродната си душа със закуска в леглото или романтична вечеря.

Хороскоп на Екатерина Капрова, burgasnews.com