Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8-14 май)

ОВЕН (21.03-20.04.)
Препоръчително е да не се водите по примера на хора, въоръжени с налудничави идеи, още повече – да се въвличате в техните авантюри. Съвместното творчество ще даде добри резултати, но не бива да прекарвате много време в шумна компания. Посветете уикенда на любимите си хора.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е понеделник.

ТЕЛЕЦ (21.04-21.05)
Определено ще бъдете посетени от прозрение, вашата задача е да не пропуснете посещението му, тогава ще ви очаква късмет във всички области на живота. Трябва да се научите да се сдържате, когато изпитвате горещо желание да оцените действията на други хора и да ги коментирате на висок глас. Новата седмица е чудесно време за кариерно израстване и професионални постижения. През почивните дни можете да загубите спокойствие и сън поради романтична причина.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е четвъртък.

БЛИЗНАЦИ (22.05-21.06)
Ще бъдете затрупани с много работа, но не цялата ще е интересна. Съдбата ще ви даде шанс да разрешите вече натрупани проблеми, включително материални. В работата е възможна справедлива критика към вас. Не се плашете от рутината, която ви предстои, няма да отнеме много време. Опитайте се да не станете източник на конфликти между близките през уикенда.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е сряда.

РАК (22.06-23.07)
Опитайте се да се разтоварите от ненужни неща, особено от непознати. Не се отказвайте – ще успеете, но ще са необходими повече усилия. През уикенда се опитайте да спазвате мярката във всичко, в противен случай желанието да се отпуснете правилно след тежката седмица може да ви навреди.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е понеделник.

ЛЪВ (24.07-23.08)
Вие сте на прага на голяма промяна. Предстои сериозна и отговорна седмица. Много неща могат да ви дразнят и ядосват и ще ви е трудно да се справите с емоциите. Опитайте се да не позволявате на околните да показват чувствата ви. През почивните дни не бива да настоявате за правотата си, тъй като дори безобиден спор може да завърши със сериозна кавга.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е четвъртък.

ДЕВА (24.08-23.09)
Трябва да работите усилено, за да постигнете максимален успех. Помощта на приятели и познати ще допринесе за успеха, не пропускайте благоприятни възможности. През уикенда всичко, което правите, ще бъде обречено на огромен успех.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е вторник.

ВЕЗНИ (24.09-23.10)
Прекомерната впечатлителност и закъсненията могат да причинят неприятни ситуации, които вие сами ще създадете. Преди да промените нещо в живота си, претеглете плюсовете и минусите. През почивните дни децата могат да инициират определени проблеми. При всички случаи ще ще имат нужда от вашата помощ, така че, не приемайте това като обикновен каприз. Опитайте се да стигнете до дъното на проблемите.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е сряда.

СКОРПИОН (24.10-22.11)
Ключът към вашия успех е да не губите оптимизъм и да можете да запазите спокойствие във всяка ситуация. Началото на седмицата ще бъде посветено на някои задължения и изглаждане на недоразумения. Може да се почувствате някак встрани от важни и интересни събития. Проявяването на инициатива ще се отрази много благоприятно на способността ви да постигнете своето.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е вторник.

СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12).
Вероятно ще ви се наложи да отделите много време за решаване на чужди проблеми. Можете да получите добри новини, правилното тълкуване на които значително ще подобри финансовото ви състояние. В дейностите си не се страхувайте от новите неща, тъй като промените ще се окажат отлични за вас.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е четвъртък.

КОЗИРОГ (22 декември-20 януари)
Имате с какво да се гордеете, но не бива да се заблуждавате: с блестящите си успехи все още не сте спечелили безусловно всеобщо признание до края на живота си. В стремежа си към успех се запасете с издръжливост, постоянство и доверие в интуицията си. Емоциите тази седмица ще са ярки и дълбоки, ще изискват изход от кризисна ситуация. Не е препоръчително да започвате нещо ново през уикенда.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е събота.

ВОДОЛЕЙ (21.01-19.02)
Животът продължава да кипи и само от вас зависи как точно и на кое място. Ако успеете да овладеете ситуацията, тогава за тези няколко дни можете да преместите планини. Опитайте се да намалите амбициите си и избягвайте конфликти с началниците. Посетете стари приятели през уикенда – ще ви зареди с положителна енергия.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е четвъртък.

РИБИ (20.02-20.03)
Вие сте способни да изчистите проблемите, натрупани в работата, въпреки че за това ще трябва да работите извънредно. Но подобна ситуация ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние. Препоръчително е да приемате домакинските задължения с най-голяма отговорност, това ще ви позволи да се отпуснете спокойно през почивните дни.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петъu=

Източник: burgasnews.com