Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (24 - 30 април)

Овен 21 март – 20 април

На 24-ти се заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване и масаж. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват и циркулират в организма ни. 25-и е ден за обвързване, за съвместни действия и инициативи, за сбирка на семейството и колектива, в който ще се изявявате и работите в бъдеще.

26-и е един от най-агресивните и конфликтни дни за вас в този месец. Родените в третата декада действат агресивно и непримиримо и срещат отпор. Претенциите нарастват, от утре ще има връщане назад в позиции и намерения.

До 11 октомври прехвърлете имот на необвързаните си деца, защото после може се обвържат и наследството ви в бъдеще да се дели с друг. Мислете в перспектива. На 27-и обстановката се успокоява.

28-ми е ден за нови начинания, за приятелски и делови срещи на приятно място и в проверен състав. 29-и ще ви откаже от някои илюзии. Може да разберете истинските намерения на човек, когото смятате, че познавате добре. На 30-и паякът ще дебне в мрежата. Ограничете социалните контакти.

Телец 21 април – 20 май

На 24-ти Меркурий е в съвпад с Уран, а Слънцето задвижва точката на финансовата екзалтация. С две думи, идват печалби. На 25-и чудесата за Телеца и другите земни зодии не свършват.

Съвпадът на Меркурий и Венера ви дарява с дар слово в точния момент, когато за нещо трябва да се спазарите. 26-и е ден на агресивни намеси на всички нива. Силният печели, действа се манипулативно и безкомпромисно. Хищниците са излезли на лов. Ден на краткотрайно блаженство и в любовта, което ще бъде последвано от дълъг период на изтрезняване и разочарования.

Не яжте ябълки- плодът на изкушенията и не си позволявайте да влизате в конфликти. Ревността подава ръка на компромата. На 27-и Плутон от Козирог тръгва в ретроградна посока и ни връща към неуредените семейни и родови отношения. Настава време да сложим в ред юридически и наследствени дела.

28-и за родените в третата декада носи повече грижи и противопоставяне. Не отивайте в крайности. 29-и е ден на кривите огледала и на изкривените отношения на всички нива.

Едно го мислите, друго става, а трето ви се дава и получава. На 30-и се въздържайте от пазаруване и плащания в мрежата. Очертават се всякакви измами, хакерите не спят.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 24-ти слагате край на безцеремонното и агресивно поведение. Приемете промените. Колелото на съдбата се завърта и който е бил отгоре вече тръгва надолу, а подтиснатите и притеснените намират начин да излязат от ситуацията.

На 25-и съдбата и нещата от живота събират единомишленици за съвместни настъпателни или отбранителни действия. 26-и е ден на всевъзможни изкушения. И в астрала и на Земята се водят тежки битки. И ако гръм удари, ехото дълго няма да заглъхне.

Трудно се разбираме и понасяме, трудно делим територии и сфери на влияние. 27-и е ден на омиротворение и хармония. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. 28-и е благоприятен момент за сключване на нови договори и за приемане на изгодни оферти съобразно новите условия.

На 29-и Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват конфликти аспекти в хороскопа ви. В момента сте изправени пред своето огледало. За един то е криво, а за друг правилно отразява реалностите. Вглеждайте се внимателно в себе си и в отношенията на околните към вас.

Може да срещнете ледени сърца и усмивката да изстине на лицето ви. Всеки ще си сърба надробената попара. 30-и за родените около 10 юни ще донесе повече противопоставяния и проблеми.

Рак 22 юни – 21 юли

24-ти идва с неочаквано прозрение. Може да се намери изход от всяка ситуация. На 25-и може да влезете в среда, която ще ви затрудни и в дом, в който ще трябва да спазвате определени правила. Съобразете се с волята на семейството и екипа, в който се изявявате.

26-и е един от най-агресивните и опасни дни за месеца. Не влизайте в скандали и разправии, ще се разболеете. Напрежението непрекъснато ще нараства. На 27-и природата търси хармонията, мирът и спокойствието. Дано и вие ги намерите. Плутон тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Козирога.

Този аспект ни връща към отлаганите имотни и наследствени дела. Имате няколко месеца да направите нужните прехвърляния или дарения. Помислете за бъдещето си и това на децата. Уредете нужните терени за работа и развитие. На 28-и чакайте предложения и обаждания, които ще ви извадят от летаргията и ще ви активизират в посока на нови дейности и начинания.

На 29-и бъдете внимателни. Този ден вледенява отношенията и провокира отдавна сдържана агресия. На 30-и лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Задкулисието действа с пълна сила и парира опитите за честна игра и равностойни съюзи.

Лъв 22 юли – 22 август

На 24-ти едно обвързване и предоверяване може да ви вкара в рискова и източваща силите и ресурсите ви програма. Може да получите някакво усещане за опасност, но няма да му обърнете внимание. Ще бъдете изкушени или изнудвани да постъпите неизгодно за вас или да тръгнете в губеща посока.

Това ще бъде ден на детронации за цар-лъв. Дано си извлечете поука от случващото се. На 25-и хората с дар слово са в силна позиция. На 26-и не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Не очаквайте да ви правят отстъпки. На 27-и в хороскопа ви ще действат тежки аспекти. На това пълнолуние 7 планети са в конфликт с вашето Слънце. От няколко страни ще ви атакуват и то предимно за пари.

На 28-и може да не започнете добре деня и да качите кръвното по различни поводи, но до вечерта ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. 29-и ще донесе награда за положените в миналото усилия и старания.

Един си тръгва от живота ви, но друг идва и носи промяната, която отдавна очаквате. 30-и е ден на ловците в социалните мрежи. Ограничете до минимум контактите и сделките.

Дева 23 август – 22 септември

На 24-ти е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий с нейната горна октава Уран в знака на златния Телец. Това е аспектът на прозрението и вдъхновението. Ще уловите тенденциите и нагласите за развитие на бизнеса си в бъдеще.

На 25-и съвпадът на Меркурий с Венера ще ви помогне да убедите някой да действа във ваш интерес и да ви подкрепи в начинанията. 26-и е ден на лакомията и на огромните апетити. Не е добре да се водят преговори. На 27-и не си нарушавайте спокойствието и това на другите.

Денят е с хармонична енергетика вдъхваща желание за помирение и компромис. На 28-и реагирайте на всяко предложение и покана за среща или съвместна дейност. Не бързайте да отказвате, помислете, направете контра предложение. Постарайте се да извървите пътя един към друг и в любовта.

Тенденцията е да имаме хубави поводи да се съберем и почерпим. Разтворете се към другите, не отлагайте важните разговори за следващите трудни за вас дни. 29-и е ден на леденото сърце.

Затваряме си очите за проблемите на близките, игнорираме приятелите и увеличаваме дистанциите с нужните ни и предани хора. Не тръгвайте готови на конфликт, усмихнете се, намерете повод за помирение и любов.

30-и носи изкушения и подлага на проверка интелекта и възможностите ви за преценка на хора и ситуации. Отложете за следващите дни подписването на нови партньорски договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

24-ти е ден на просветление, на неочаквани изблици на вдъхновение и на едно особено усещане за перспектива в работата и връзките. На 25-и Луната е във Везни, а Меркурий и Венера в съвпад в Телец.

Това е хармонична, дипломатична и перфектна за преговори конфигурация. 26-и е ден на големите апетити, особено по отношение на пари, имоти и наследства. Може да ви оказват натиск деца и роднини, но и вие няма да се поколебаете да си поискате своето. 27-и е ден на богинята на човешката душа Психея, често представяна като пеперуда.

Навлизаме в период на трансформация. Не се знае какво ще се излюпи от какавидата в момента, но промените са назрели и неизбежни. На 28-и се разкрепостяваме, придобиваме увереност в собствените си сили и възможности и правим крачка напред.

Тези, които загубят чувството си за мярка и не отчитат реалностите ще загубят играта. 29-и е ден на награди за положените в миналото усилия. Каквото сте повикали в миналото, това ще ви се обади днес. 30-и е зареден с желание да използваш, манипулираш и ограбваш другите.

Разговорите са неравностойни и ще се водят от позиция на силата. Най-силен е този, който държи информацията и може да я представя така както му е изгодно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 24-ти се заемете със себе си, с външния си вид и със здравословните си проблеми. Получавате информация, която може да ви е от полза, ако се съобразите със съветите и предписанията в нея. На 25-и ще успеете, ако се доверите на хората, с които живеете и работите съвместно.

Не оставайте там, където не се чувствате комфортно или нещо ви дразни. 26-и е ден на прекаляване и преиграване. Не се дръжте агресивно и арогантно, особено в приятелския и колегиален кръг.

На 27-и в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Родените в първата декада са в рискова и неблагоприятна позиция. Родители и деца не се разбират, с колегите „не мелите брашно”, а партньорите ви поставят неприемливи условия. Каквото се загуби трудно ще се върне на старите позиции.

На 28-и лесно се отива в крайности и се прекрачват граници в отношенията. Старайте се да не ви напуска чувството за мярка и баланс в отношенията. На 29-и ще се сблъскате с реалностите, ще усетите къде сте сбъркали и дано прекаленото самочувствие не ви попречи да оправите нещата.

30-и е ден на измами и манипулативно мислене. Няма равностойност във връзките. Един само ще дава, друг ще получава заслужено или не.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 24-ти съвпадът на Меркурий и Уран отваря третото око, дава сили на хората с вроден прогностичен талант да усетят накъде духа вятъра на промяната и какво може да се улови в мътната вода на прехода.

Очертават се силови компроматни атаки в средата ви, които ще ви стимулират да не отлагате повече промените и личния си избор. Ще се водят безкомпромисни битки за пари и то за много пари. 25-и е особено благоприятен за преговори. Всеки търси съюзници, на всички нива силите се прегрупират и канализират в определена посока. Ден на хората с красив ум и ораторски дарби.

26-и е тежък ден с безкомпромисни битки по върховете, където в момента тече флотационен процес. На 27-и докато другите се карат за вас е време да стопите дистанциите. 28-и е от особено значение да държиш здраво юздите на емоциите, да се владееш максимално в една напрегната и безкомпромисна ситуация и да не преиграваш в преговорите. На 29-и ще получите отговор на доста въпроси. Един от дните, в които се получава по заслуги.

Направете си баланса, платете данъци и такси, постарайте се да получите и да дадете обективна оценка на труда, на старанията и грижите на близки, колеги и приятели. На 30-и е добре родените в третата декада да не се включват в колективни инициативи и да не вярват много на рекламните внушения.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 24-ти е точният съвпад на Меркурий с Уран в знака на хармоничния ви Телец. Родените в първата декада имат по-големи шансове за успех в бизнеса и в деловите връзки. 25-и оформя лагерите в отношенията на лично и бизнес ниво.

Опасно е да преплитате двете линии на работа и семейни връзки. На 26-и предстои тежко и ограбващо пълнолуние. Днес Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Плутон, който се готви да тръгне ретроградно и да ни върне към неуредените отношения от миналото.

На 27-и малко преди разсъмване е точното пълнолуние, което ще отключи тежки аспекти, ще ни въздейства превъзбуждащо и може да събуди клокочещи чувства и страсти в хората и в земята. Старайте се да не отивате в крайности. 28-и е ден на камбаната.

Много неща ще се случат и чуят, но малко ще се възприемат и подкрепят. 29-и ще увеличи дистанциите. Лагерите са окончателно оформени, раздават се пълномощия. Един от дните, в които всеки ще получи каквото е заслужил в миналото. На 30-и се хвърлят мрежите в морето на личните амбиции и интереси.

Някой ще хване златната рибка, а друг ще трябва да изпълнява чуждите желания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 24-ти внимавайте с игрите и лъжите. Днес тайните ни може да се разкрият, лъжите също. Вероятно е изнудване. Някой напипва слабото ви място и дълго може да ви използва. На 25-и е особено важно да се приобщите към определена среда, екип или група.

Тенденцията е да бъдем елиминирани поеденично, но обединените в юмрук групи трудно ще бъдат разбити. На 26-и предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ прикриваните амбиции и страсти.

На 27-и природата се стреми към хармония. Не си нарушавайте спокойствието и бъдете дипломатични в отношенията. На 28-и отивате в крайности, взимате рискови решения и правите губеща инвестиция.

Неблагоприятно за имотни сделки и делби. На 29-и всеки получава заслуженото. Реалността е в синхрон със ставащото в душата ви. На 30-и тенденцията е да се влиза в заробващи отношения. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с кредити и не преотстъпвайте територии.

Риби 20 февруари – 20 март

24-ти засяга болезнено настроението и положението на големи групи хора. Трудно се спазват правилата. Предопределените да са на опашката може да застанат начело, а силните играчи да минат в отстъпление и да сменят тактиката.

На 25-и е важно да направите не само първата стъпка към някого, но и втората и третата. Всяко обвързване ще донесе ползи и защити в тези тежки времена. На 26-и няма прошка за слабите, за тези които неглижират охраната на личната си територия и са небрежни към нуждите на дома и близките.

На всички нива си изневеряваме, лъжем и се опитваме да манипулираме избора на околните. На 27-и предстои трансформация и генерална промяна в начина ни на работа и живот. Тръгващият ретроградно Плутон ще ни върне към нерешените проблеми. 28-и за вас може да е ден на благата вест, на предложения и възможности за печалби и участия в перспективни проекти.

На 29-и Луната от Стрелец активизира кармичната ос и ни води към срещи на миналото с бъдещето. От една страна ще имате възможност да коригирате подхода и отношенията си с някого, а от друга да поставите в изолация тези, които са пречка по пътя към големите ви амбиции.

На 30-и сте подвластни на илюзии и заблуди. Ще бъдете използвани от тези, на които доверите чувствата и идеите си.

Източник: telegraph.bg