Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15 – 21 май)

Овен
Тази седмица ще бъде просперираща за Овните в много области. Всичко е стабилно и спокойно.

Добър период за учене и затвърждаване на натрупан опит. Не пропускайте възможността да се заемете с печеливши проекти. Освен това, печалбата след изпълнението им ще е значителна, прогнозира хороскопът за седмицата от 15 до 21 май 2023 г.

Здравето ще е добро, ако не забравяте за спорта, ходите повече пеш и живеете на положителна вълна. Ще бъде страхотно да общувате с приятели, които не сте виждали от дълго време.

Любовните отношения няма да бъдат помрачени от нищо, ако вие сами не станете инициатор на конфликта.

Телец
Всички въпроси, които възникват тази седмица, Телците ще решават сами. Те ще засегнат финансовата, личната и професионалната сфера.

Не разчитайте на ничия помощ, само сами ще се справите с натрупаните проблеми.

Има шанс да натрупате повече опит и да станете морално по-силни.

За да спаси бюджета, Телецът трябва спешно да премине към спестявания, в  противен случай ще останете без финансови резерви.

Здравето обещава да бъде отлично, ако не пренебрегвате заболяванията на щитовидната жлеза или алергиите.

На 19 май сдържайте емоциите си и контролирайте думите си в общуването с близки и познати – назрява опасност от скандал.

Близнаци
Тази седмица Близнаците ги очакват много промени. И всички те са доста сериозни, така че трябва да се отнасяте към тях по съответния начин.

Някой ще промени мястото си на работа или ще замине да живее в друг град, предсказва хороскопът за седмицата от 15 до 21 май 2023 г.

По отношение на здравето трябва да сте изключително внимателни. Бъдете по-бдителни, докато шофирате.

Напрегнат период за влюбените и семейните Близнаци. Възможни са кавги от нищото.

По отношение на материалната сфера, няма да страдате от липса от пари. Към уикенда ще получите изгодни оферти, които ще ви донесат значителна печалба.

Рак
Прекрасна и наситена седмица се очаква в Рака. Ще прекарвате повече време със семейството и любимите хора.

Добре дошли са всякакви пътувания, развлечения и екскурзии. Отношенията с партньорите и децата ще се заздравят, ще има много възможности за съвместно забавление и релаксация.

Спазвайки превантивни мерки, Ракът ще поддържа отлично здраве. Но ще има много работа, така че заредете се с енергия и вдъхновение.

Не е изключена спешна командировка. Уви, няма да намерите общ език с някой от колегите си, но е по-добре да избягвате откритите конфликти.

Материалната сфера е на стабилна основа, това ще ви позволи да правите покупки за себе си и близките.

Лъв
Тази седмица Лъвът може драматично да промени установените принципи и възгледи за живота. Не са изключени промени в духовния мироглед, религиозните и политическите убеждения.

Следете здравето си и внимавайте да не се нараните.

Запазете си час при зъболекар, ако ви притеснява зъбобол, съветва хороскопът за седмицата от 15 до 21 май 2023 г.

Финансовото положение е благоприятно, така че пазарувайте с усмивка.

Дева
Девата я очаква напрегната седмица, която ще постави личния живот на преден план. По-точно отношенията им с любимия човек.

Страстта ще бъде заменена от безразличие, омразата ще се превърне в нежни чувства. Но при никакви обстоятелства не бива да допускате обиди и манипулации.

Всичко ще се подобри след 19 май, връзката с партньора ще стане по-силна. Доброто здраве ще позволи на Девата да стане по-активна и решителна.

Сферата на парите определено ще ви зареди оптимизъм, защото доходите ще се увеличат значително.

За ползотворна работа е необходимо да използвате натрупания опит и да не бягате от отговорност.

Везни
Тази седмица пред Везните ще се отворят възможности да правят това, което искат. Това важи особено за тези, които са фокусирани върху кариерата и професионалното израстване.

Дори тези, които вече са със статут на мениджър, ще получат по-добра оферта. Основното е внимателно да проучите условията на новата длъжност, препоръчва хороскопът за седмицата от 15 до 21 май 2023 г.

Бизнесмените също ще имат късмет, ако се ангажират активно с реорганизацията на своето предприятие.

Не пестете от актуализиране на офиса, защото това ще подобри работния процес на служителите.

В любовната сфера всичко е наред, значителни промени не се очакват. Здравето ви ще е на ниво.

Скорпион
Скорпионът ще бъде на път през цялата седмица – очакват го преговори, срещи и кореспонденция.

Ако работата ви е свързана с медицината или сферата на услугите, то очаквайте огромен успех. Самотните Скорпиони могат да срещнат сродната си душа. Възможно е дори Скорпионът да се замисли за сериозна връзка и брак.

Не е нужно да се притеснявате за парите, предстоят ви големи печалби.

Здравето също няма да ви разочарова. Напротив, ще сте в енергиен подем през всичките седем дни.

Стрелец
Твърде е възможно Стрелецът да промени сферата си на дейност или да си намери работа на друго място. Бизнесмените също ще искат промени, особено ако касаят перспективите и развитието на фирмата.

Седмичният хороскоп от 15 май до 21 май 2023 г. обещава наситен със събития период за семейните Стрелци. Очакват се много радостни събития, забавления и пътувания до интересни места.

По отношение на здравето не се очакват проблеми.

Козирог
Ако Козирогът е отговорен към работата си през цялата седмица, всичко ще бъде наред.

Участвайте само в проекти, чиито резултати са очевидни. Ако има проблеми в екипа, тогава се справете сами. Дори една дребна кавга може да наруши добрите отношения.

Същото важи и за новите проекти. Грабнете ги и ги реализирайте! Ще бъдете толкова устремени, решавайки всякакви проблеми, че до петък окончателно ще се изтощите.

Затова е по-добре Козирогът да забрави за романтиката и любовта и да си почине добре през уикенда.

Водолей
Седмица на реда за Водолеите, които ще се стремят с всички сили към чистота на пространството и мислите си.

Седмичният хороскоп от 15 май до 21 май 2023 г. ви съветва внимателно и постепенно да решавате всички възникнали проблеми в бизнеса. Не правете всичко наведнъж.

Тежката финансова ситуация ще се разреши успешно до петък. Освен това, дори не е нужно да се напрягате много – нещата ще се получат сякаш от само себе си.

Съдбовна среща очаква самотните Водолеи след 19 май, а семейните представители на зодията трябва да измислят нещо ново, за да зарадват половинката си.

Риби
Тази седмица Рибите трябва да са по-бдителни в общуването с хората, за да не се забъркат в неприятна и авантюристична история.

Някои не съвсем честни хора ще се пробват да ви „обработят“, така че си отваряйте очите „на четири“.

Отменете пътуванията, ако сте планирали такива за този период. В противен случай нещата няма да се развият така, както искате.

Работната зона остава стабилна, така че Рибите могат да работят както преди. Но има шанс финансовото състояние да се подобри драстично – изневиделица ще се появи страхотен източник на печалба.

Източник: Burgasnews.bg