Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 юни)

ОВЕН
И проблемите, и успехите могат да се стоварят върху вас едновременно. Това може напълно да ви обърка. Но не се тревожете – безпрецедентен късмет ще ви придружава през седмицата и роднините ви ще играят важна роля в това. Почивните дни е най-добре да прекарате в тишина и спокойствие, не търсете приключения, защото не е моментът за тях.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е четвъртък.

ТЕЛЕЦ
Може да бъдете привлечени от необмислени рискове. Опитайте се да ги избягвате, те няма да оправдаят разходите си. Авторитетът ви сред колегите в работата ще се засили. Всички решения трябва да се вземат независимо и обмислено. Ще получите изгодна оферта, която не бива да пропускате. През уикенда организирайте малка почивка, можете да се забавлявате от сърце със семейството си.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е вторник.

БЛИЗНАЦИ
Не се хвалете преждевременно с успехите си, това може да предизвика завистта на другите. Опитайте се да създадете оптимално удобен режим на работа, който ви позволява икономично да използвате собствените си енергийни ресурси. Една от важните задачи е поддържането на самочувствие. Опитайте се да държите емоциите си под контрол. Излезте от града през уикенда.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е понеделник.

РАК 
Всичко зависи от това колко бързо ще превърнете опонентите си в свои съюзници. Любезното постоянство ще бъде ключът към вашия успех. Бъдете внимателни какво говорите, може да възприемат буквално думите ви. През уикенда ще изпитвате нужда от подкрепа, но не бива да показвате уязвимостта си пред всички и всеки.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е петък.

ЛЪВ
Ще погледнете на случващото се от нова гледна точка, но не се увличайте твърде много с анализ – ще е в ущърб на дейността. Важно е да не закъснявате. Някой до вас лесно може да излезе от равновесие, не му давайте такъв повод. През уикенда настоятелното желание за промяна ще ви тласне към решителни действия.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е сряда.

ДЕВА
Безразсъдните действия са абсолютно неприемливи. Дори в най-дребните неща. Можете да разчитате на опита и подкрепата на най-близките си хора. Евентуалните трудности в работата не трябва да са причина да търсите ново място, тъй като това ще бъде загуба на време. През почивните дни приятелите ще помогнат за изпълнението на плановете.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е четвъртък.

ВЕЗНИ
Не бива да се претоварвате. Опитайте се да намалите малко количеството работа. Възможни са неочаквани, но приятни новини. Възможно е да бъдете въвлечени в официални интриги, но ще успеете да привлечете вниманието на ръководството и да си осигурите подкрепата на влиятелни хора. Отпуснете се през почивните дни.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петък.

СКОРПИОН
Време е да се справите с дългове, да уредите отношенията с партньорите, да подредите финансите. Бъдете търпеливи, бъдете скромни в претенциите си. Опитайте се да сдържате раздразнението, което може да имате по отношение на партньорите. Възможни са проблеми и недоразумения в семейството.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е събота.

СТРЕЛЕЦ
Запазете идеите и плановете си за себе си. Ако не се заблуждавате, тогава пред вас ще се отворят нови възможности и късметът ще придружава всичко. Трябва да поемете инициативата при прилагането на идеите си на практика. Не отлагайте решаването на проблемите. Уикендът може да е труден по отношение на любовта.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е вторник.

КОЗИРОГ
Може да сте натоварени с извънреден труд, но достойното възнаграждение ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Не бързайте да поемете инициативата в бизнеса: плановете ви могат да бъдат приети като ненадеждни и дори авантюристични. През уикенда може да ви зарадват и вдъхновят добри новини от стари приятели.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е понеделник.

ВОДОЛЕЙ
Вашата заетост и емоционално напрежение ще бъдат очевидни за всички, опитайте се да избегнете излишното суетене. Важно е да не се затъвате в дреболии, съсредоточете се върху важни въпроси и неотложни проблеми. Вие сте в състояние да завършите най-трудните и сложни проекти. Опитайте се да не давате големи обещания, те ще бъдат трудни за изпълнение. Отношенията с децата ще се променят към по-добро.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е понеделник.

РИБИ
Ще ви трябват качества като съсредоточеност и баланс, но прекалената емоционалност може да ви попречи. Резултатите от вашата работа зависят от вложените усилия. Опитайте се отново да не се появявате в полезрението на властите, по-добре е да избягвате конфликти. Почивните дни е вероятно да имате проблеми в семейството, не ги приемайте лековато, те могат да бъдат много по-коварни, отколкото сте си представяли.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е петък.

Източник: burgasnews.com