Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 юни -2 юли)

ОВЕН
Ще сте склонни към известен снобизъм. Важно е да сдържате отрицателните емоции, под тяхно влияние можете да направите неща, за които по-късно ще съжалявате. Споделете вашите планове и перспективи с ръководството и вашата инициатива може да бъде използвана добре.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е вторник.

ТЕЛЕЦ
Трябва да си свършите добре работата, така че по-добре да не пръскате за дреболии. Късметът може да донесе нови идеи и полезни запознанства. Желателно е да бъдете възможно най-незабележими и скромни в очите на шефа. Ако възникне конфликт на работното място, опитайте се да го смекчите, не го оставяйте да се разраства. През почивните дни е препоръчително да следите какво говорите – може да кажете нещо излишно.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е петък.

БЛИЗНАЦИ
Препоръчително е да се пазите от необмислени думи и невнимателни действия. Опитайте се да не пренебрегвате някои условности и формалности, но покажете решителност в преодоляването на трудностите. Радвайте се на успехите на близките си хора, защото те имат голяма нужда от вашето внимание. Посветете уикенда на семейна почивка.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е петък.

РАК
За вас, Раци, тази седмица ще вее вятъра на градивната промяна. Трябва да се анализират отношенията с другите. През почивните дни може да ви зарадва неочаквано посещение на приятели или роднини.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е вторник.

ЛЪВ
Ще трябва да се борите сериозно за укрепване на авторитета си. Ще трябва да докажете, че сте в състояние да преодолеете всякакви трудности. Ако ви провокират, приемете това спокойно, старайте се да не влизате в конфликти, особено с близки хора. През уикенда планирайте почивката си.

 Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е четвъртък.

ДЕВА
Действайте решително и смело и може неочаквано да извадите късмет в рисковани начинания. Способността да привличате други на ваша страна ще ви помогне да постигнете решение на проблемите, пред които сте изправени. През уикенда най-вероятно ще трябва да действате фино и решително, за да запазите разклатената си позиция.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е четвъртък.

ВЕЗНИ
Самоувереността може да се окаже излишна, най-малкото прекомерна. Не бъдете прекалено взискателни към другите. Опитайте се да избягвате стреса на работното място. През почивните дни сведете контактите до минимум, може да са твърде уморителни.

 Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е четвъртък.

СКОРПИОН
Вашият късмет зависи пряко от това как успявате да изградите отношения с влиятелни хора. Трудности могат да възникнат поради факта, че трябва да предприемете драстични мерки и да убедите мнозина в тяхната нужда. През уикенда е наложително да направите важна стъпка, която значително ще повлияе на близкото ви бъдеще.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петък.

СТРЕЛЕЦ
Не споделяйте излишни подробности за себе си, недоброжелатели могат да се възползват от тази информация. Не трябва да критикувате колеги на работа или началници, в противен случай рискувате да попаднете в изключително неприятна ситуация.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е четвъртък.

КОЗИРОГ
Необходимо е да поддържате емоционален баланс и спокойно да се отнасяте към препятствията, които възникват по пътя. Желателно е да сте коректни в службата – очакват ви големи успехи. През почивните дни е по-добре да не влизате в дискусия с никого.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е петък.

ВОДОЛЕЙ
На работа и у дома ще можете да организирате другите да изпълняват собствените ви задачи. Не забравяйте, че сега сте в силна позиция, така че има много време за вършене. През уикенда не се оставяйте да бъдете притиснати и отложете важно решение, като си оставите необходимото време за размисъл.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е вторник.

РИБИ
Ще имате нужда от минимален стрес и само в момента, когато просто трябва да не пропуснете шанса си. Деловите срещи ще бъдат успешни. Елиминирайте и най-малката проява на агресия. Само дружелюбното отношение може да реши проблемите ви.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е петък.

Източник: burgasnews.com