Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17-23 юли)

Овен
При Овена осезаемо ще се ускорят ситуациите, свързани с кариерата и текущата дейност. Частните предприемачи ще могат изгодно да инвестират в голям проект, а служителите да получат прилична позиция. Погрижете се за здравето си, в противен случай прекомерната бизнес активност ще му се отрази зле – най-вече на работата на надбъбречните жлези, прогнозира хороскопът за седмицата от 17 юли до 23 юли 2023г.

Ако вече имате проблеми в тази област, тогава не трябва да забравяте за превантивните мерки. Необходимо е да се даде предпочитание на добра почивка, полезни хранителни продукти. Влюбените ще планират годеж или сватба, а свободните Овни могат да срещнат човек, към когото да изпитат истински чувства.

Телец
Натоварена и нееднозначна седмица предстои на Телците. Във всеки случай се погрижете за силите и енергийните си запаси, за да разрешите благоприятно назряващите проблеми. Най-вече отношенията с близките ви са застрашени. Дръжте емоциите си под контрол – по отношение на семейството – децата и партньора си.

Няма място за притеснение за здравето, то ще е стабилно. Въпреки че, ако постоянно се дразните, тогава здравето ви ще се влоши. Благоприятните бизнес предложения в петък ще допринесат за доброто ви настроение. Най-важното е, че не се отказвайте от изпълнението на идеи и проявата на лични таланти.

Близнаци
Близнаците ще бръкнат дълбоко в себе си. Съмнения, стари комплекси и разочарования могат да ви налегнат и то ненадейно. Това ще отвлече вниманието от основната сфера на дейност. Но ще има възможност да коригирате това и да планирате по-нататъшни действия във ваш интерес. Основното е да се справите с всички проблеми навреме, за да продължите уверено напред.

Седмичният хороскоп от 17 юли до 23 юли 2023 г. обещава драматични промени в деловия живот. Бъдете внимателни на пътя, у дома и във фитнеса. Като цяло физическото здраве на Близнаците няма да бъде помрачено от нищо. В този момент е важно да насочите вниманието си към финансовия сектор. Планирайте бюджет, анализирайте къде отиват парите и как да намалите разходите.

Рак
Тази седмица Ракът ще може да свърши много работа. И паричната награда за неговото усърдие ще бъде приятна. В петък ще получите сума, която ще ви даде настроение и увереност в материалната сфера.

Ракът, който има семейство и деца, ще може да се наслади на прекрасен уикенд. Очакват се приятни моменти сред природата и море от емоции. Тези, които имат леко намален имунитет, трябва да внимават. Не са изключени настинки, главоболие и скокове на налягането. Родените в края на юни представители на водния знак могат лесно и бързо да сбъднат съкровената си мечта.

Лъв
Лъвът постоянно ще е зает с нещо – чести пътувания, срещи и решаване на битови въпроси. Възможно е възрастни роднини да имат нужда от помощ от ваша страна. Не пропускайте да ги подкрепите. Страхотни предложения ще се появят в работната сфера или личния бизнес. Хороскопът за седмицата от 17 юли до 23 юли 2023 г. ви съветва да създадете надежден екип за реализиране на идеи.

Здравето трябва да се следи внимателно, особено ако има хронични заболявания на ендокринната система. Преоценете отношенията си с любимия човек.

Дева
Който е работил много, може да си почине добре и щастливо. Това с пълна сила важи и за Дева тази седмица. Най-накрая на преден план ще излязат развлеченията, общуването с приятели и емоционалната почивка. Хората, които не са сключили брак, могат да направят съдбоносно запознанство. Тази среща наистина ще преобърне живота ви, по най-положителния начин. Не се притеснявайте за финансовото състояние, в отлично състояние е.

Може спокойно да пазарувате и да си позволите това, от което сте спестявали. Пазаруването е най-добре да направите през уикенда. Ако сте родени през септември, тогава има шанс да сключите изгоден договор. Обмисляйте внимателно всички постъпващи бизнес предложения.

Везни
От понеделник до сряда мързелът ще победи всякакви импулси, ентусиазъм и желание да постигнете нещо. Такова пасивно настроение ще засегне не само кариерата или основната ви работа, но и личния ви живот. Решенията, които трябва да се вземат в семейството или в отношенията с роднини, ще бъдат изтикани на заден план. Хороскопът за седмицата от 17 юли до 23 юли 2023 г. препоръчва на Везните да излязат от състоянието на сомнамбулизъм.

Поемете инициативата и давайте напред! Към нови висоти. Освен това имате сили и възможности за такъв пробив. През уикенда свободните Везни ще срещнат симпатична половинка. И това няма да е обикновен флирт, а начало на сериозен и траен съюз.

Скорпион
Добра седмица във всички отношения очаква Скорпионите. Постоянно ще се чувствате щастлив човек, на когото съдбата поднася приятни изненади. На работното място всичко ще се развие благоприятно. Особено, ако работите в екип и се занимавате с творчество. Финансите ще продължат да постъпват по сметките ви безспир.

Такъв ход на нещата ще даде на Скорпиона увереност и добро настроение. Свободният Скорпион може да бъде изненадан от любовно обяснение. Физическото състояние ще е напълно зависимо от емоционалния компонент. Тоест, няма да се притеснявате и за здравето.

Стрелец
За Стрелците се очаква творческа седмица. Всичко много ще зависи от вашите усилия и оптимистичен поглед върху живота. Добре е да актуализирате гардероба си, да седнете с приятели в ресторант и да се насладите на нови преживявания. В професионалното поприще предстоят много постижения, прогнозира хороскопът за седмицата от 17 юли до 23 юли 2023 г.

Стрелците ще завършат успешно всичко, което са започнали. От сряда нататък не нарушавайте диетата, в противен случай сериозно ще подкопаете работата на храносмилателния тракт. Откажете се от алкохола, придържайте се към правилното хранене. Няма да има пречки за увеличаване на бюджета, много финансови цели ще бъдат успешно реализирани.

Козирог
Настроението на Козирозите през първата половина на седмицата ще бъде променливо. Ще ви бъде трудно да се справите с вътрешното си тъпо състояние, така че някои планове и идеи ще останат замразени. Ще искате да се чувствате обгрижвани, да усещате подкрепата на роднини. Но още от четвъртък ще си върнете увереността, прилив на сили и ще загърбите съмненията относно личните действия.

Ако Козирогът е зает в областта на логистиката или икономиката, тогава са възможни големи постижения и насърчаване на лидерството. Доброто финансово състояние ще ви позволи да се отпуснете през почивните дни. Ще се срещнете с приятели и ще организирате тържество без повод.

Водолей
За решаване на проблемите през тази седмица Водолеят трябва да прибегне до необичайни методи. Оставете старите подходи зад гърба си. Просто бъдете честни към себе си и хората около вас. Всякакви неискрени и егоистични намерения ще ви се отразят негативно на кариерата или личните ви дела. Ако искате да поемете риск, нека е оправдан.

От сряда насетне Водолеите ще го ударят на „свободно плуване“, без задължения и излишно суетене. Хороскопът за седмицата от 17 до 23 юли 2023 г. не препоръчва да говорите много-много за целите си за бъдещето. Доброто здраве и настроение ще ви позволят да водите активен начин на живот, да се грижите за себе си. Мнозина ще искат да променят външния си вид и това ще е една много успешна трансформация.

Риби
Рибите ще бъдат приключенски настроени, общуващи и пазаруващи много. Но най-важното е, че това ще ви хареса. Много неочаквани ситуации, събития от необикновен характер и невероятни срещи – това ви очаква през следващите седем дни. Има шанс да се влюбите и да разнообразите личния си живот.

Родените през февруари ще имат късмет във финансовия сектор. Откажете се от кардиналните мерки в бизнеса, всички решения трябва да бъдат обмислени. Възможно е да има трудности при получаване на документи, глоби или негативни ситуации, свързани с ръководните органи. Бъдете внимателни в изказванията си, наблюдавайте поведението си.

Източник: burgasnews.bg