Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (24-30 юли)

Овен
Тази седмица всичко е възможно: примамливи обещаващи предложения, популярност и подкрепата на влиятелни хора. Вторник може да е свързан с изкушение, опитайте се да му устоите! Не изостряйте отношенията с колегите, защото сте от един екип. През почивните дни практичността ви ще бъде изразена в най-висока степен, така че ще успеете да свършите много неща.

Телец
Тази седмица вашите мечти ще са в противоречие със суровата реалност. Затова основната ви задача е да намерите компромис между това, което искате и това, от което се нуждаете. Веднага щом го направите, спокойствието и самочувствието ще се възстановят. В сряда може да ви засипят с комплименти, но не всички хвалебствия ще бъдат искрени. В събота не вземайте прибързани решения. Прекарайте уикенда извън града.

Близнаци
Тази седмица просто трябва да поемете инициативата и ако положите достатъчно усилия, тогава в близко бъдеще ще извлечете големи ползи. Сега има шанс да реализирате най-смелите идеи, ще получите помощ и подкрепа от близките си. Само трябва сериозно да поработите върху емоционалното си състояние, да се настроите положително.

Рак
Сега трябва да се погрижите за външния си вид, това е добър момент да актуализирате имиджа си. Може да има много хора, които искат да ви станат приятели, бъдете добронамерени, но не им позволявайте да се доближават твърде много до вас. Не е изключен и личен интерес. Вашите подозрения и недоверчивост в сряда ще са доста уместни, тъй като тайни недоброжелатели ще се опитат да скроят заговор срещу вас. В петък ще можете да реализирате дори най-смелите си идеи.

Лъв
През тази седмица може да се окажете сериозно натоварени с работа, ще трябва да се гмурнете в най-различни неща и да вземете отговорни решения в разнообразни области от живота. Може да се наложи нещо да се преработи поради непредвидени усложнения. Време е да преосмислите житейските ценности. Започнете от себе си, не се подценявайте! Звездите съветват да проявите постоянство и самочувствие. В четвъртък ще трябва да изразходвате много сили, за да убедите колегите си в своята правота. Петък е неблагоприятен ден за започване на бизнес и пътуване. В събота не са изключени интересни събития.

Дева
Започнатите през тази седмица неща могат да се провалят без ваша вина, така че не се напрягайте особено. Почивайте и се възстановявайте, ако е възможно. Сега е най-доброто време да си вземете ваканция. Във вторник новите запознанства могат да имат неприятно продължение, ограничете контактите, предпазете се от външни влияния. В петък ще успеете да постигнете благоразположението на съдбата, но в замяна ще трябва да съберете смелост и да направите сериозна крачка в живота си.

Везни
Тази седмица е препоръчително предварително да съставите подробен план на делата и срещите и да се опитате да не променяте последователността му. В работата и в личния си живот отстоявайте твърдо убежденията си, когато се занимавате с принципни въпроси. В сряда ще се справите с всякакви задачи. В четвъртък се опитайте да не пропуснете важна делова информация и не отлагайте ангажименти. В събота можете да се отпуснете и да си направите купон с приятели.

Скорпион
Бъдете по-активни и креативни в работата през тази седмица. Забравете какво е мързел и умора, работете колкото можете повече. И ще получите солидна печалба! Ще успеете да реализирате своите стремежи и идеи. В сряда има възможност лесно да разрешите някои от най-големите си проблеми. В събота не стойте вкъщи, излезте с приятели и се отпуснете. Особено ще ви хареса да общувате с деца, но не се изкушавайте да угаждате на абсолютно всичките им капризи.  

Стрелец
Сега не е моментът да се карате с никого, по-добре е да се опитате да се адаптирате към трудни обстоятелства. Пътуванията във вторник и четвъртък ще бъдат успешни и ще ви срещнат с много интересни хора. Възможни са примамливи предложения за нова работа. През втората половина на седмицата около вас може да бушуват страсти, не ги оставяйте да се разгорят прекалено много. През почивните дни е по-добре да излезете малко извън града.

Козирог
Тази седмица ще имате много срещи, новини, командировки. Настроението ще се подобри драстично, тонусът ще се повиши, ще има значително повече сили, които ще изискват освобождаване и ще имате много нови планове и идеи. Добър период за започване на нови неща, но се фокусирайте върху едно нещо и не се разсейвайте. В противен случай ще пропуснете късмета, който се кани да кацне на рамото ви. Доверете се на интуицията си и в бизнес, и по отношение на лични въпроси, ако искате да избегнете разочарования. Погрижете се за себе си през уикенда, не оставяйте емоциите да прелеят.

Водолей
Помислете три пъти, преди да направите нещо тази седмица. Не се опитвайте на всяка цена да докажете правотата си, в някои ситуации е по-добре да отстъпите. Различни неразположения в четвъртък ще ви накарат да се замислите за необходимостта от водене на здравословен начин на живот. В петък обърнете голямо внимание на правилното и навременно оформяне на документите. Събота и неделя е по-добре да посветите на спокоен пасивен отдих сред природата.

Риби

Изглежда, че изискванията към работата ви ще се увеличат. Затова се опитайте да намалите натоварването, в противен случай просто няма да можете да се справите със задачата. Препоръчително е да вземете предвид интересите на колегите, да поемете инициативата, да предложите нови интересни предложения. Вслушайте се в съветите на приятели, те могат да видят някои от недостатъците много по-добре отвън. През уикенда се предпазете от ненужни срещи и контакти, посветете време на семейството си.

Източник: burgasnews.bg