Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (14 - 20 август)

Овен
Можете лесно да излезете от почти всяка трудна ситуация в работата, просто като насочите енергията на общата връзка към обща кауза. Основни тази седмица ще бъдат делата, свързани със семейството и дома. Не забравяйте, че всички промени са добри само в разумни граници. В края на седмицата ще ви споходят страхотни идеи – опитайте се да ги реализирате.

Телец
Бъдете внимателни и услужливи към другите, не забравяйте за тези, които са ви помагали през годините и не пренебрегвайте съветите на близките си. Работете за укрепване на личните отношения. През уикенда си починете добре, организирайте си семеен празник – това ще се отрази положително на настроението на всички.

Близнаци
Деловите срещи ще доведат до влиятелни познанства. Ще сте на гребена на кариерната вълна, опитайте се да не изпуснете благоприятната възможност. Ако сте научили добре урока и сте направили изводи, действайте умно. Проблемите ще ви отведат до нови открития на стари истини.

Рак
Ще общувате много, но се опитайте да не се карате и да не решавате публично недоразуменията. Ще се разкъсвате между професионални и семейни задължения. Колегите може да започнат да плетат мрежа от интриги срещу вас – не им давайте възможност да ви очернят. През уикенда се опитайте да разпределите равномерно енергията си през деня, в противен случай тя може просто да ви свърши.

Лъв
Усещането за напрежение постепенно започва да изчезва, става ви по-лесно да дишате, но това не означава, че е време да се отпуснете и да оставите всичко да върви на самотек. Чудесно време за подобряване на личните ви качества и самоусъвършенстване. Отстоявайте своята гледна точка, но не провокирайте конфликтни ситуации. Опитайте се да не превръщате лекия бриз в мощен ураган, в противен случай може да погълне и вас.

Дева
Сега е време за активни действия, когато ще имате нужда от внимание и предприемчивост. Бъдете на върха, не давайте повод на недоброжелатели и завистници. Ще успеете да свършите страшно много неща, всичко ще ви се получи и благосъстоянието ви ще се увеличи. През уикенда не вземайте големи решения, по възможност прекарайте тези дни в тишина и спокойствие.

Везни
Може да ви се струва, че всичко невъзможно е възможно, защото сте се върнали в чудния свят на вашето детство. Най-вероятно ще се окажете в точното време на точното място и ще пожънете големи успехи. На работното място обръщайте внимание на задълженията си, не изпускайте от поглед дреболиите. През почивните дни си починете от суетата и не отказвайте, ако близките искат да ви поглезят малко.

Скорпион
Седмицата ще премине в труд и грижи. Идва време, благоприятно за обобщаване на някои резултати. Опитайте се да завършите неща, които не са били завършени в рок. През уикенда трябва сериозно да се заемете с подреждането на дома си и просто да си починете малко.

Стрелец
Всичко, което може да бъде постигнато, ще го постигнете. Вашата основна задача ще бъде да запазите ценните придобивки, за да не съжалявате за пропуснатите възможности. През почивните дни настроението ви ще се подобри, излезте на открито с близки приятели.

Козирог
Трябва да се занимавате само с онези дела, които вече са започнати отдавна и изискват продължение. Пасивността е нежелателна, но в същото време е необходимо да бъдете внимателни и предпазливи. Всичко започнато през уикенда ще се развие много добре. Обърнете повече внимание на семейството си и подобряването на дома.

Водолей
Трябва да сте изключително внимателни дори към най-незначителните промени в работата, тъй като разумната бдителност никога не е навредила на никого. През уикенда се опитайте да се отпуснете както искате, не слушайте никого и правете това, което сърце ви иска.

Риби
Ще сте склонни да пренебрегвате себе си, опитвайки се да угодите на близки и околните, но това няма да им попречи да предявяват още претенции към вас. Вашият късмет и чар ще помогнат при изглаждането на недоразумения в различни ситуации. Опитайте се да прекарате уикенда в уединение и комфортна среда.

Източник: burgasnews.com