Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (4-10 септември)

Овен
През първата седмица на септември ще бъдете погълнати от вихъра на работа. Не забравяйте, че балансът е важен в живота и за да го постигнете, трябва да подредите приоритетите си в началото на месеца. Твърде многото отговорности могат да ви накарат да се почувствате претоварени. Освен това вашата сродна душа може да се оплаче, че нямате време за нея.

Телец
Телец, в началото на септември мислите ви ще се въртят около следващата почивка, а не около работата. Като се разсеете, можете да направите малка грешка, която ще повлияе на бъдещето ви в компанията. Не се паникьосвайте, ако потърсите помощ, ще намерите решение на проблема си.

Близнаци
Близнаци, в началото на първата седмица на септември ще влезете в режим „кралицата на драмите“. Навън е есен, всеки иска нещо от вас, а вие искате да се пъхнете под завивките и да се преструвате, че ви няма. Не бъдете драматични, просто бъдете постоянни. През втората половина на седмицата около вас ще се появят хора, които ще привлекат вниманието ви.

Рак
Рак, през първата седмица на септември със своята гордост и променливо настроение може да нараните близък до сърцето ви човек. Вие, както обикновено, си мислите, че лекарството за лошото настроение е повече пазаруване, но грешите. През втората половина на седмицата преценете, че критиките в работата могат да бъдат градивни. Вместо да се сърдите на шефа си, помислете какво можете да направите по-добре.

Лъв
Лъвове, през първата пълна седмица на септември ще се фокусирате върху емоциите си. Потискането на всичко навътре е лошо за вашето благополучие. След като разберете това, не се страхувайте да поискате помощ. Вашето нетърпение и раздразнение се отразяват на отношенията ви с другите.

Дева
Деви, началото на седмицата ще ви донесе добри новини. Очакват ви промени в работата, които ще повлияят положително на развитието ви и ще бъдат значителна стъпка напред в кариерата ви. За съжаление, около вас има хора, които не само не забелязват вашите усилия и решителност, но и завиждат. Ще има временни сътресения във връзката ви, но един спокоен разговор за това, което ви е на сърцето, ще реши проблема изненадващо бързо.

Везни
Везни, първата седмица на септември ще бъде експлозия от креативност за вас. Ново хоби ще ви донесе нови идеи и енергия за реализирането им. За да успеете, ще трябва да се изправите пред редица предизвикателства. Първо, трябва да поставите граници и да отделите време за себе си. Бъдете решителни. Ще има напрежение, но то бързо ще се разсее. Фокусирането върху себе си през този период ще доведе до приток на пари и професионална реализация.

Скорпион
Скорпиони, началото на месеца ще бъде щастливо за вас. Обкръжението ви ще ви обсипе с комплименти и похвали. Щастието обаче не е само благополучие, но и благоволението на съдбата. Очаквате да инвестирате пари и да срещнете човек, който не само ще ви очарова със своята личност, но и ще има много общи неща. През втората половина на седмицата ще проговори егоистичният ви характер. Забравете себе си за момент и се съсредоточете върху близките си.

Стрелец
Стрелци, първата седмица на септември трябва да посветите на грижата за себе си. Чрез срещи, медитация, грижа за тялото и душата ви ще придобиете блясък и ще излезете победители в борбата със стреса. Ще започнете да мислите за съкровените си желания. Отговорът на въпроса кое е по-важно – финансовата стабилност или сбъднатите мечти, ще дойде с времето. Междувременно помислете какви опции имате. Отношенията с други хора в този момент няма да са идеални, но е невъзможно да имате всичко. Дребните конфликти ще преодолявате със стил.

Козирог
Козирози, през първата седмица на септември бъдете много внимателни. Клюките ще създадат напрегната атмосфера в работата. Ако критикувате всички около вас и проектирате негативните си емоции върху приятелите си, това няма да доведе до нищо добро. Само може да нарани някого. В петък ще се отпуснете и ще усетите празничното настроение. Но бъдете разумни.

Водолей
Водолеи, първата седмица на септември ще ви накара да преосмислите поведението си доскоро. Резултатът няма да е точно това, което искате. Време е да пораснете и да оставите безгрижния живот зад гърба си. През втората половина на седмицата ще срещнете хора, които ще извадят на показ най-доброто от вас. Благодарение на тях ще влезете в първия есенен месец с нови сили.

Риби
Риби, началото на септември няма да е безметежно за вас. Конфликтни ситуации ви очакват зад всеки ъгъл. Обещанията на хората около вас няма да отговарят на реалността и това може да ви разстрои. Имате две възможности. Можете или да игнорирате това, или да продължите да изисквате, независимо от последствията. През първата седмица на септември ще започнете да мислите за големи разходи. Чувствайте се свободни да потърсите помощ от специалисти, преди да вземете окончателно решение.

Източник: burgasnews.com