Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18 -24 септеври)

Овен
Свеж вятър на промяната ще залее живота ви тази седмица, Овни. Най-вероятно ще намерите нов източник на вдъхновение в работата или в творчеството. Много е вероятно да се натъкнете на неочаквани обстоятелства, но благодарение на вашия ентусиазъм и енергия ще се справите с тях с гръм и трясък.

Телец
Интимността ще бъде проблем номер едно за вас тази седмица, Телци. Може да решите да направите крачка към партньора си и да разкриете чувствата си. По финансовия въпрос е по-добре да не поемате рискове сега, а да поддържате стабилност.

Близнаци
Експериментирането е вашето второ име и тази седмица няма да бъде изключение, Близнаци. Идеалният период е да опитате нещо ново или да промените вече установени навици. Вашият чар и комуникационни умения ще се усетят в работата ви. Възможно е да възникнат недоразумения в личния ви живот – ключът към разрешаването им е откритият разговор.

Рак
Семейството и домът ще са на първо място за вас, Раци. Сега е страхотно време за ремонт или просто да прекарате повече време с любимите хора. Работата е почти сигурно, че няма да поднесе изненади тази седмица, но са възможни приятни промени в личните отношения.

Лъв
Лъвове, седмицата ще е наситена със светски събития и нови запознанства. Това е добър момент да разширите социалния си кръг и възможности. Вниманието към детайла ще донесе успех в професионалния живот. Не забравяйте обаче, че твърде много ангажименти могат да ви извадят от равновесие. Намерете време за почивка и релакс.

Дева
За Девите сферата на обучение или професионално израстване ще бъде на преден план. Може да се наложи да се изправите пред трудна задача или проект, който ще изисква цялото ви внимание и усилия. Това е чудесен момент да докажете своите умения и професионализъм. В личния живот са възможни недоразумения – ключът към тяхното разрешаване е търпението и съпричастността.

Везни
Везни, тази седмица ще донесе редица възможности за творческа изява в живота ви. Може най-накрая да решите да се захванете с хоби или проект, който дълго време е събирал прах. Възможно е да има колебания в отношенията с партньора, затова се опитайте да не взимате прибързани решения. Важно е да общувате повече с хора, които ви вдъхновяват и ви дават положителни емоции.

Скорпион
За Скорпионите седмицата обещава да бъде напрегната, но продуктивна. Концентрирайте се върху изпълнението на текущите задачи и не отлагайте. Възможни са неочаквани финансови печалби, но с тях могат да дойдат и непланирани разходи. В любовта може да се наложи да вземете важно решение. Слушайте сърцето си, но не забравяйте за логиката.

Стрелец
Стрелци, ще се окажете в ролята на посредник в различни конфликтни ситуации. Способността ви да виждате и двете страни на монетата ще ви направи безценни при решаването на сложни проблеми. Не пропускайте възможността да се погрижите за себе си, може би посетете фитнес залата или започнете да правите йога. По отношение на кариерата трябва да внимавате с новите предложения, защото не всичко е толкова розово, колкото може да ви изглежда на пръв поглед.

Козирог
Тази седмица, Козирози, ще се почувствате като истински детективи. Интуицията работи по най-добрия начин и това ще ви помогне да разкриете някои тайни, които са били скрити от вас. Не пропускайте шанса да подобрите отношенията си с колеги или семейство, като просто се вслушвате в собствените си предчувствия. Във финансовия сектор се очакват малки, но приятни постъпления.

Водолей
Водолеи, тази седмица ще бъде изключително благоприятна за интелектуална работа и учебни процеси. Ако сте обмисляли да започнете нов курс, сега е чудесен момент. В работата бъдете внимателни към детайлите; малките неща могат да направят всичко различно. Що се отнася до отношенията, възможни са недоразумения, които обаче бързо ще изчезнат.

Риби
Риби, тази седмица може да донесе известна нестабилност на емоционално ниво. Понякога ще чувствате, че всичко не върви, както бихте искали. Това обаче са временни трудности, които ще ви помогнат да станете по-силни. Във финансов план е най-добре да избягвате големи покупки и инвестиции. Ако имате отдавна планирани планове, по-добре ги преразгледайте и отложете за по-подходящ момент. В личния ви живот ще се отворят нови хоризонти, така че, не се страхувайте да експериментирате и да откриете нещо ново.

Източник: byrgasnews.com