Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 - 19 ноември)

Овен
Вие сте кандидати за позиция с изгодни условия или щедър социален пакет. Повишава се енергийният потенциал, упоритата работа и издръжливостта на тялото. Можете повече, готови сте за големи натоварвания. Добре ви вървят нещата с официалната регистрация на предприятия и фирми, получаването на кредити, субсидии.

Телец
Телецът може да разшири обхвата на сътрудничество чрез сключване на договори и споразумения с чуждестранни партньори и далечни региони. Пътуването ще донесе много удоволствия и романтични приключения. Възможна е среща или дори брак с представители на различна култура, националност или вяра, както и видна обществена личност. Преговорите и всякакви правни въпроси ще вървят добре.

Близнаци
Близнаците обещават подобрени условия на работа и у дома. Можете да инсталирате система за сигурност, да извършите ремонт, да сключите застраховка или да отворите сметка за собствен бизнес. Има повече инструменти за извършване на нещата, което означава, че можете ефективно да се справите със задачите си. Здравословното състояние също се стабилизира, имунитетът и жизнеността се повишават.

Рак
Раците радват другите с проявата си на артистичност и изтънченост. Успехът с противоположния пол е гарантиран. Ако имате желание да се влюбите, не гасете този импулс в себе си. Сега е благоприятен период за бракове, съюзи и запознанства. Отделете време за културна почивка. Посещавайте представления, изложби, обучения.

Лъв
Лъвовете ще са успешни в дела, свързани с ремонтни дейности, наемане и подреждане на дома или офиса. Можете да си вземете домашен любимец. Отличавате се с логично и ясно мислене, което допринася за ефективното разрешаване на бюрократични въпроси и способност да избягвате ненужно забавяне. Бъдете толерантни към близките си. Семейните въпроси изискват спокоен и балансиран подход.

Дева
Девите имат повишена интелектуална активност. Информацията се усвоява добре, което обещава успех в ученето, посещаването или организирането на курсове и лекции. Споделете мислите си с другите, за да получите полезни съвети. Намерете време за забавление и приятно общуване. Очакват ви лесни романтични запознанства на всяко място, свързано с транспорт – в метрото, таксито, автобуса.

Везни
Везни, пазаруването за дома и семейството, подаръците за близките и създаването на уютна атмосфера в дома ви е най-благоприятното приложение на енергията. Именно със семейството си можете да се отпуснете напълно и да получите сила. Не се страхувайте да покажете чувствата си. Доходите са обещани от недвижими имоти и наеми, закупуване на акции, семеен бизнес и земеделие.

Скорпион
Скорпионите могат конструктивно да демонстрират своите интелектуални способности, предприемчивост и находчивост. С лекота защитавате интересите си, които е трудно да пренебрегнете. Очаква ви късмет в търговията и бизнеса. Появяват се нови интересни запознанства и полезни връзки, печеливши организационни дела, консултации и взаимодействия.

Стрелец
Стрелец, даренията за благотворителност, помощта и съчувствието към нуждаещите се ще ви се върнат с добра карма чрез действията на други хора и космоса. Възникват възможности за получаване на обезщетения, данъчни облекчения, закупуване на изгоден ваканционен пакет или цялостно подобряване на здравето. Звездите ви препоръчват масаж или спа процедури.

Козирог
Козирози, можете спокойно да се доверите на идеи и нови тенденции, които идват в живота ви с помощта на приятели или чрез участието ви в колективни дейности. Вие сте бързи и изобретателни, сбъдвате вашите надежди, желания и стремежи. На преден план излизат духовни и интелектуални интереси. Тази седмица сте просто късметлии, получавате необходимата помощ навреме чрез приятели, покровители и спонсори.

Водолей
Водолей, буйното въображение и смелите фантазии ще доведат до изпълнение на планове с траен резултат. Ръководството, както и хора по-възрастни или заемащи по-висока позиция в обществото са готови да ви помогнат и да ви се доверят. Това е добър период за привеждане в ред на нервната система и опорно-двигателния апарат и извършване на комплексна гимнастика.

Риби
Риби, разширете своя кръг от приятели и съмишленици, които ще ви станат опора, ще организират необходимото покровителство, помощ и подкрепа. Това могат да бъдат хора с други националности и убеждения, представители на науката, спорта, културата, политиката или законодателната власт. Благодарение на повишената ви дарба на прозорливост сте готови да превърнете мечтите си в реалност.