Какви са прогнозите за спечелване на Мондиал 2022 и как да следите мачовете чрез Bet365 мобиле?

Наближава дългоочакваното Световно първенство по футбол в Катар. За първи път ще гледаме Мондиал през зимата, заради метеорологичните условия в арабската държава. За последно Франция спечели титлата и се окичи с вечна слава, а „петлите“ със сигурност ще искат да покорят още един континент. Суперзвездната им селекция начело с Килиан Мбапе обаче не е сочена за фаворит от букмейкърите, като дори е на трето място. В следващите редове ще разгледаме какви са очакванията на букитата за нов световен шампион.

Започваме с Белгия. Една от най-силните страни в Европа в момента може да се похвали с много силен млад състав. Голямата звезда е Кевин де Бройне, който е майстор на асистенциите, а често и бележи голове. Футболните запалянковци очакват с нетърпение първенството като правят и своите прогнози за резултатите от срещите. Според информациите все повече хора играят през смартфоните си, което води и до по-честото сваляне на bet365 мобиле и поставянето на прогнози лесно и удобно от всяка точка на света. Компанията Бет365 е доказан лидер при букмейкърите като за това световно първенство отново е приготвила интересни промоции и оферти. Букмейкърът дават коефициент 15.00 за успех на белгийските „червени дяволи“. Веднага след тях в листата е съседът им Нидерландия. Ставката за „оранжева“ световна титла е 13.00 и също изглежда много примамливо. Една традиционно футболна страна, която таи големи надежди към новото поколение национали. В момента „летящите холандци“ са с тотално подмладен състав, като основната е представена в най-големите клубове на Стария континент.

С много футболисти в грандовете към Катар ще поеме и Португалия. Бившият европейски шампион ще е предвождан от неостаряващия Кристиано Роналдо. За него това вероятно ще е последно Световно първенство. CR7 e вдъхновен до краен предел да сграбчи шанса най-после да вдигне златната купа. Коефицинтът за триумф на „мореплавателите“ също е 13.00. Никой не ги броеше сред топ фаворитите и през 2016 година, когато спечелиха Европейското първенство.

Едва с шести шанс се нарежда световната сила Германия. След редицата срамни резултати бундестимът вече не се радва на толкова голямо доверие към себе си. При успех в Катар германците ще умножат залозите по 11.00. Това обаче не изглежда чак толкова вероятно, колкото беше при някои от последните издания на турнира. В Германия дори отписват този отбор и мислят главно за бъдещето и следващите големи форуми.

С коефициент 9.00 за краен успех потегля Испания. „Ла фурия роха“ също е сред традиционните участници. Още помним супер отбора на иберийците от преди едно десетилетие, когато спечелиха последователно Световно и Европейско първенство с тоталния си футбол. В Катар Испания ще разчита повече на колектива, отколкото на отделните големи звезди.

Сякаш между капките във всички класации се промъква Аржентина с шансове, оценени на 8.00. „Гаучосите“ със сигурност ще искат да почетат легендарния Марадона, който си отиде от този свят след последното първенство на планетата.

Така стигнахме до третия фаворизиран тим на Франция, за когото вече споменахме по-рано. С отличната ставка 7.00 „петлите“ са готови отново да осребряват фишове, както го сториха на Мондиала през 2018 година. Тогава те сразиха Хърватия с 4:2 на финала и дариха сънародниците си с незабравима нощ на празненства.

С по-големи шансове според букмейкърите е Англия - 6.50. Дали най-после купата ще се прибере вкъщи? Поне така се пее в прословутата британска песен, а всички на Острова се надяват техните герои да стъпят на футболния Еверест за първи път след 1961 година.

Така стигнахме и до големия фаворит - новата звездна селекция на Бразилия. Коефициентът за триумф на „селесао“ е 5.50. В отбора има огромно количество талант, а по традиция от тази страна са пословични с майсторството си на терена и красивите отигравания. Всички ще следят изкъсо представянето на Неймар и компания.