Кои са акцентите в спортната секция за betway залози?

Най-новото име сред онлайн букмейкърите в България е това на британската компания Betway. Бетинг компанията се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност у нас съвсем наскоро и вече е достъпна за български клиенти, които желаят да се регистрират. Желаещите вече могат да извършват Betway залози, които са изключително разнородни. Брандът предлага десетки спортове, събития, турнири и първенства, които имат изобилни пазари и възможности за залози. В настоящата статия ще опитаме да разгледаме кои са основните акценти в спортната секция на Betway.

Най-напред следва да разгледаме дизайна и навигацията на сайта на Betway, който е изключително опростен и лесен за игра. Влизайки в спортната секция на Betway, в колоната отляво ще намерите всички спортове, предлагани от букмейкъра. Преди това обаче букмейкърът е осигурил бърз достъп до най-търсените секции – ежедневни футболни мачове, електронни спортове, тенис, баскетбол, хокей на лед. Така можете да разгледате по-бързо и лесно събитията от тези спортове за самия ден. Ако търсите събития в по-дългосрочен план, то можете да отворите съответния спорт по-долу. Тук е моментът да отбележим, че Betway предлага изключително богат набор от спортове – бойни спортове, австралийски футбол, американски футбол, бейзбол, бокс, волейбол, виртуални спортове, колоездене, крикет, формула 1, дартс и много други.

Друг важен акцент в спортната секция е Betway топ оферти. В него ще намерите събития от деня, за които букмейкърът предлага функцията си Betway Boost. Чрез нея получавате завишени коефициенти за определени пазари, на които можете да залагате. Този бонус е изключително добър, защото можете да направите много по-големи печалби. Опитните играчи винаги стартират от тази секция, разглеждайки предложенията на букмейкъра, защото знаят как да се възползват от тази оферта. Ако сте нов потребител на Betway, задължително обърнете внимание на топ предложенията, защото ще намерите много атрактивни коефициенти.

Безспорно най-популярният спорт е футболът. Като такъв, той е най-предпочитан и от залагащите. В Betway ще откриете най-популярните турнири и първенства, сред които турнирите под егидата на УЕФА – Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите, както и водещи европейски първенства като английската Висша лига, немската Бундеслига, испанската Ла Лига, италианската Серия А, френската Лига 1 и още много други първенства и турнири от цял свят. В Betway ще намерите и родната Първа лига, към която продължава да има огромен интерес откъм залагания.

В спортната секция на Betway разполагате и с функцията Bet Builder, чрез която можете да създавате собствени залози, комбинирайки пазари от едно и също събитие. Това е невероятна възможност да комбинирате няколко предпочитани от вас пазари и да гоните много по-висок коефициент от сингъл залог. Също така Betway дава възможност за затваряне на залог – така нареченият кешаут, с който да приберете частична печалба в случай, че имате опасения, че вашият фиш няма да остане печеливш до края.

Вече отбелязахме, че сред предлаганите спортове в Betway ще намерите електронни спортове и виртуални спортове, но следва да кажем, че и двете секции имат място и на началната страница на сайта в отделни раздели. Букмейкърът е осигурил пряк достъп до тези две секции, защото набират огромна популярност сред залагащите и са все по- предпочитани. Електронните спортове и виртуалните спортове придават съвсем друга емоция на залагащите и със сигурност има какво да ви предложат.

Спортната секция на Betway има изключително много акценти, които ще ви впечатлят от първия ви ден. Още с регистрацията си вие ще се сдобиете с атрактивен начален бонус, който да ви даде летящ старт в спортните залози. Насладете се на всички акценти в Betway, защото са наистина впечатляващи. Остава да ви пожелаем приятна игра и да не забравяте най-важното правило – играйте разумно и с мярка!